Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.182.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
lollik91 kaže...

ali uskoro cemo da bijemo{#}

Posto te nije bilo dugo online, kad udjes na servah samo se naguzi i ne koprcaj se previse da mi odradimo svoje :)

14 godina
drahic kaže...

Ok..Da krenem jednu pričicu koja me ubija u pojam svaki put kada prvi put upalim komp i idem igru pokrenut (nije čit). {#}

Dakle.. Upalim komp,ili restartam,i odem na battlelog,kliknem na join server -tamo negdje oko pojavljivanja glave BFa u traju,i u tom trenutku mi se smrzne cijeli komp na 10-12 sekundi. Nakon sta se 'odmrzne',normalno stoji joining server i normalno se spoji.

Ako izadem sa servera,i probam se opet spojit,spaja se najnormalnije,bez trzanja,smrzavanja i slicno. Prije reinstalla win 7 64bita mi se to nije dogadalo.

Isao sam na live chat i lik kaze da zbrisem temp fileove,ali nista nisam dobio sa time.

Sta da radim dalje? Bio sam uninstallirao igru,ponovo onih 'tisuce' gb-a skidao i opet isto.

Dajte mi neki koristan savjet,jer me izluduje to..

drahic kaže...

*NEWS*

Uninstalirao sam upravo BBLog koji sam koristio preko Firefoxa,i nemam vise tih problema.

Super.. Da sam se bar prije sjetio tog smeca.

Ipak nije do BBLoga...

Neznam jos uvijek sta je.. {#}

17 godina
drahic kaže...
drahic kaže...

Ok..Da krenem jednu pričicu koja me ubija u pojam svaki put kada prvi put upalim komp i idem igru pokrenut (nije čit). {#}

Dakle.. Upalim komp,ili restartam,i odem na battlelog,kliknem na join server -tamo negdje oko pojavljivanja glave BFa u traju,i u tom trenutku mi se smrzne cijeli komp na 10-12 sekundi. Nakon sta se 'odmrzne',normalno stoji joining server i normalno se spoji.

Ako izadem sa servera,i probam se opet spojit,spaja se najnormalnije,bez trzanja,smrzavanja i slicno. Prije reinstalla win 7 64bita mi se to nije dogadalo.

Isao sam na live chat i lik kaze da zbrisem temp fileove,ali nista nisam dobio sa time.

Sta da radim dalje? Bio sam uninstallirao igru,ponovo onih 'tisuce' gb-a skidao i opet isto.

Dajte mi neki koristan savjet,jer me izluduje to..

drahic kaže...

*NEWS*

Uninstalirao sam upravo BBLog koji sam koristio preko Firefoxa,i nemam vise tih problema.

Super.. Da sam se bar prije sjetio tog smeca.

Ipak nije do BBLoga...

Neznam jos uvijek sta je.. {#}

Evo meni počeli frame dropovi prije dva dana, a NIKAD nisam imao frame dropove od bete, u prilog tome govori i činjenica da sam lokao frejmove na 59 fps-a (na 60 mi se lomi slika).I sad mi frejmovi padaju ispod 60 i onda zna trzniti.STRAŠNO {#}

Sad sam malo servisirao komp pa ću vidjeti hoće li se nastaviti.Imam 285.62 verziju nvidija drivera.

13 godina
Friday kaže...

Ja molim lijepo da se džukcu spiči karton. Meni je ovo danas tek 13-i post. Ako ne napišem barem 30 bit ću cendrav... A s obzirom da on svakih 10 minuta pokida forum stvarno ne vidim načina da ispucam kvotu.

Pripremas teren za novu statistiku?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

e isti slučaj kod mene, lockano na 59 i zadnjih par dana drop fps se često događa i zastane na sekundu

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ja molim lijepo da se džukcu spiči karton. Meni je ovo danas tek 13-i post. Ako ne napišem barem 30 bit ću cendrav... A s obzirom da on svakih 10 minuta pokida forum stvarno ne vidim načina da ispucam kvotu.

Pripremas teren za novu statistiku?

Već sam izvukao sirove brojke za prvih 2000 stranica. Sada razmišljam o stvarima koje bi bilo zgodno prikazati. Ostaje mi parsiranje sirovog teksta u postovima. Iskreno, to ne znam kako napraviti zbog quotanja i sličnih p*zdarija ali nešto ću smisliti.

Freak Show Inc.
15 godina
MaxonUniversal kaže...

e isti slučaj kod mene, lockano na 59 i zadnjih par dana drop fps se često događa i zastane na sekundu

SAme here, iako sam znao imat preko 35- pa i 40 nekad čistih, sad imam jake dropove, probao sam svašta, drivere mjenjao sređivao sve...

neznam do čega je

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
MaxonUniversal kaže...

SAme here, iako sam znao imat preko 35- pa i 40 nekad čistih, sad imam jake dropove, probao sam svašta, drivere mjenjao sređivao sve...

neznam do čega je

Ja sam u subotu iz neobjašnjivog razloga imao dropove zbog streama. Mislim, koliko težak može biti stream digitron rezolucije na i7 procesoru?

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Ja sam u subotu iz neobjašnjivog razloga imao dropove zbog streama. Mislim, koliko težak može biti stream digitron rezolucije na i7 procesoru?

Ne vrjeđaj digitrone!! :)

Ali da, čudno!!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 3

S obzirom da svi imamo probleme s frame dropovima, smatram da problem nije samo kod nas - velika je šansa da EA nešto radi sa Back-End serverima i to smanjuje doživljaj/užitak igranja za sve.

Ako niste čuli, svi master serveri za PS3 (valjda i XBOX) su pred nekih mjesec dana preseljeni u USA, znači nema ih više u Europi uopće. Polako će nam to napraviti najvjerojatnije i s PC verzijom.

A danas ide i neki Battlelog update/maintenance, pa ćemo vidjeti što to donosi...

Dodatni razlog (uz ne imanje dovoljno nofaca) je da se još ne prabacujem na i5/i7... Kada ni ueber proc ne pomogne riješiti FPS dropove...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 8:41 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Neznam..Ja nemam tolike frame dropove,da mi zasteka ili slicno. Mozda i imam,ali ja ne primjetim.

Sta mi se dogodi da se cijeli komp smrzne,stvarno nemam pojma. Komp pociscen,kukiji,temp files,ma,apsolutno sve.

Probao sve gore navedeno. Jedino mi preostaje fromat C opet..A to mi se fakat neda..

Primjetio sam da kad se ulogiram na BLog,i idem se spajat na server, i onda se dize Origin(automatski ulogirava)i u tom trenu,valjda kad se on podize se smrzne sve.

Probao sam i sa ulogiravanjem u Origin prije spajanja na server,ista stvar je bila.

Da mi Origin i /ili battlelog mogu pojest 8gb memorije i i5 2500k dovest do 100%rada pri pokretanju,ne drzi mi vodu.

Hard disk? Da mozda on ne poludi ili slicno?

Sta mislite? Dajte mi neki savjet..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ja sam primijetio da kad dođe do lag-ova, ping mi počne skakat od 25-30 do preko 300... Da li mi komp nešto radi ili je do interneta, ne znam.

Dodatno, u tom slučaju ALT-TAB, te pogasim Origin i Chrome, pa se situacija malo popravi.

No, čudno je da ekipi na TS-u, a budu na različitim ISP-evima, uglavnom u istim trenucima počne lag na istom serveru - onda je valjda ipak do HR interneta (tj. veze prema svijetu), ili jednostavno do servera. A tu ništa ne možemo.

Možda su zadnji server patchevi bili toliko dobri, da serveri sad rade više od tjedan dana u komadu pa im se počelo nakupljati "smeće". Možda je vrijeme za globalni restart servera?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 9:35 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni bf3 ne radi, vama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Lol Trollino.

Danas nece radit,pise ti na battlelogu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Lol Trollino.

Danas nece radit,pise ti na battlelogu..

Možda je i vrijeme odigrati neku SP igru koja mi skuplja prašinu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 9:37 (Arabarran).
14 godina
Battlefield 3

Hahahaha Navodno par sati nece radit.

Odi igrat SP protiv botova,botino. {#} 

Mozda ubijes  koga. {#} {#} 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

BTW, više od 80% moje friends liste što je sad online (uključujući mene) je opet lvl 0. Jedino Latex nije...

Njihovi back-end programeri su zakon! I da, nije mi se prvi put desilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

BTW, više od 80% moje friends liste što je sad online (uključujući mene) je opet lvl 0. Jedino Latex nije...

Njihovi back-end programeri su zakon! I da, nije mi se prvi put desilo.

Latex je doktor...

Freak Show Inc.
17 godina
Arabarran kaže...

Možda je i vrijeme odigrati neku SP igru koja mi skuplja prašinu...

Šta SP postoji? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Battlefield 3

Evo, vratili se rankovi, znam pogoditi trenutak...

Zdenkec, možda moš i igrat sad, ako ne, onda oko 11h vjerojatno (jerbo su rekli od 9-11h po naškem da će PC bazu update-at/čistit)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 10:01 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drahic kaže...
Primjetio sam da kad se ulogiram na BLog,i idem se spajat na server, i onda se dize Origin(automatski ulogirava)i u tom trenu,valjda kad se on podize se smrzne sve.

Probao sam i sa ulogiravanjem u Origin prije spajanja na server,ista stvar je bila.

kod mene se desava apsolutno ista stvar, i na destkop pc i laptopu, a isto tak cital sam na battlelog forumu da puno ljudi ima taj problem sa originom

xfire: leftycro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/
14 godina
Battlefield 3

Cek,pa jel do Origina onda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drahic kaže...

Cek,pa jel do Origina onda?

taj dio sa pokretanjem - da.

xfire: leftycro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Neznam..Ja nemam tolike frame dropove,da mi zasteka ili slicno. Mozda i imam,ali ja ne primjetim.

Sta mi se dogodi da se cijeli komp smrzne,stvarno nemam pojma. Komp pociscen,kukiji,temp files,ma,apsolutno sve.

Probao sve gore navedeno. Jedino mi preostaje fromat C opet..A to mi se fakat neda..

Da mi Origin i /ili battlelog mogu pojest 8gb memorije i i5 2500k dovest do 100%rada pri pokretanju,ne drzi mi vodu.

Hard disk? Da mozda on ne poludi ili slicno?

Sta mislite? Dajte mi neki savjet..

jesi mjenjao browser,imam uvijek lisicu pa mi se to nedogodi....možda je zbog drivera od grafičke,jel brišeš stare...nadogradi si bios od matične ili grafičke ako postoji

moguće da ti se origin kolje sa nekim programom

14 godina
Battlefield 3

Hmm.. Znaci nisam jedini na forumu tu.. :)) Malo mi je lakse :))

Jel bilo price o fixu nekom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sto se tice ovih updatea na battlelogu, navodno je poslije update servera prije koji dan doslo do problema sa EA blazeom.. Ma sta god to znacilo... Taj sam odgovor dobio kad su mi neki dan serveri totalno pukli oko 23h i nisu vise bili vidljivi na battlelogu. Tako da ni bf3 i mohw server nisu mogli biti u funkciji..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Hmm.. Znaci nisam jedini na forumu tu.. :)) Malo mi je lakse :))

Ma bravo - nek mi crkne krava ali nek susjedu crknu dvije, ha? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

I Ameri imaju problema s Blaze serverima:

http://www.nfoservers.com/forums/viewtopic.php?f=72&t=6569

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Friday kaže...

Ma bravo - nek mi crkne krava ali nek susjedu crknu dvije, ha? {#}

Neka ti,kad truješ ova napaćen narod s lošim mlijekom.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Srkni&Crkni. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice