ja cu malo kasnit, takav sam, oko 14h sam tamo, over and out.
Cekamo te! :)
ja cu malo kasnit, takav sam, oko 14h sam tamo, over and out.
Cekamo te! :)
U BIOS-u pored plodina
Doso bi, samo mi je komp nezgodno nosit lol, jos po ovom snjegu, a stari me nemoze vozit jer radi sutra :S, jbt.
Pa dodji bez kompa! Ako nemas prijevoz, sigurno te netko od decki moze prebaciti.
Da vas bude cim vise, da vidimo real life BF3 face :)
I da nam bude zao sto mi nismo dosli :(
U BIOS-u pored plodina
Doso bi, samo mi je komp nezgodno nosit lol, jos po ovom snjegu, a stari me nemoze vozit jer radi sutra :S, jbt.
Pa dodji bez kompa! Ako nemas prijevoz, sigurno te netko od decki moze prebaciti.
Da vas bude cim vise, da vidimo real life BF3 face :)
I da nam bude zao sto mi nismo dosli :(
Pa bez kompa mogu doc, netreba prijevoz, tamo sam brzo tramvajem :D
U kolko je to sati? Al nisam jos siguran.
Definitivno cemo se mi u Zgu morat dogovorit za LAN party u Zagrebu.
Ajde dogovori, to bi već mogao doći, nije mi tako daleko.
Dal znaš da bi mogli u nekim prostorijama,...tj. di bi se u zg moglo to složit?
U Rupy-evoj garazi
Sala..
Budem vidio i raspitao se ;)
Ok..Da krenem jednu pričicu koja me ubija u pojam svaki put kada prvi put upalim komp i idem igru pokrenut (nije čit).
Dakle.. Upalim komp,ili restartam,i odem na battlelog,kliknem na join server -tamo negdje oko pojavljivanja glave BFa u traju,i u tom trenutku mi se smrzne cijeli komp na 10-12 sekundi. Nakon sta se 'odmrzne',normalno stoji joining server i normalno se spoji.
Ako izadem sa servera,i probam se opet spojit,spaja se najnormalnije,bez trzanja,smrzavanja i slicno. Prije reinstalla win 7 64bita mi se to nije dogadalo.
Isao sam na live chat i lik kaze da zbrisem temp fileove,ali nista nisam dobio sa time.
Sta da radim dalje? Bio sam uninstallirao igru,ponovo onih 'tisuce' gb-a skidao i opet isto.
Dajte mi neki koristan savjet,jer me izluduje to..
*NEWS*
Uninstalirao sam upravo BBLog koji sam koristio preko Firefoxa,i nemam vise tih problema.
Super.. Da sam se bar prije sjetio tog smeca.
*NEWS*
Uninstalirao sam upravo BBLog koji sam koristio preko Firefoxa,i nemam vise tih problema.
Super.. Da sam se bar prije sjetio tog smeca.
šta je to,addon neki za firefox ili?
To ti se ona tri procesa od cheata injektaju u memoriju i overflowaju ju za posljedicu. Nakon toga dolazi do dumpa u gazilion par-kilobajtnih mirror-legacy temp fajlova koje auto-correct procesi Win7 kernela ubijaju u clusterima i nakon toga dolazi do sistemskog kompajliranja "on-the-fly", te se čisti virtualnu memorija. Lock-up nastaje upravo zbog toga. U start-upu makni kvačicu sa x22 i bit će sve ok :)
...ili instaliraj Win 8 i voila! :)
koje je ono rješenje za blicanje comorose da se ukloni?
To ti se ona tri procesa od cheata injektaju u memoriju i overflowaju ju za posljedicu. Nakon toga dolazi do dumpa u gazilion par-kilibajtnih mirror-legacy temp fajlova koje auto-correct procesi Win7 kernela ubijaju u clusterima i nakon toga dolazi do sistemskog kompajliranja "on-the-fly", te se čistu virtualnu memorija. Lock-up nastaje upravo zbog toga. U start-upu makni kvačicu sa x22 i bit će sve ok :)
Ja imam neku kvačicu pod nazivom AAiming? Jel to-to?
Stisni esc.
Stisni esc.
to znam,ali me živcira...mislim da se nešto označi u editoru,netko je stavio prije
To ti se ona tri procesa od cheata injektaju u memoriju i overflowaju ju za posljedicu. Nakon toga dolazi do dumpa u gazilion par-kilibajtnih mirror-legacy temp fajlova koje auto-correct procesi Win7 kernela ubijaju u clusterima i nakon toga dolazi do sistemskog kompajliranja "on-the-fly", te se čistu virtualnu memorija. Lock-up nastaje upravo zbog toga. U start-upu makni kvačicu sa x22 i bit će sve ok :)
Ja imam neku kvačicu pod nazivom AAiming? Jel to-to?
ma dovoljan ti je ESP da rulaš
Stisni esc.
to znam,ali me živcira...mislim da se nešto označi u editoru,netko je stavio prije
Imaš u onom realmware settings editoru, negdje za označit, kao za commo rose fix. Probaj to.
i ja naravno opet dolazim...Basta ovaj put ima de se oderemoa spelac u korizmi
Stisni esc.
Imaš u onom realmware settings editoru, negdje za označit, kao za commo rose fix. Probaj to.
Da ja isto mislim da je u pitanju taj fix (maliivica je nedavno bas o to spominjao)
Odigrao sam par rundi danas, nema za koje me oružje nisu nazvali [weapon] n00b. A koristio sam zbilja svašta, M16, L85, AEK, FAMAS, M60E4, Pecheneg, L96, SKS, mortar, G36C, M249 i svaki put faggot, gay i sl. Ljudovi mi nisu jasni, ako im se ništa ne sviđa, zašto igraju igru?
Samo se ti veseli, ja sam čuo da će i Maus sa Lotusom
Ako želite kupiti premium edition za jeftine novce, odite na:
http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=386
To ti čudo nemaju u Linksu...
Inače, moj sekundarni miš je A4Tech X7 750BF. Koja je fora s tim miševima da se tako puno u ovoj temi susreću?
Inače, moj sekundarni miš je A4Tech X7 750BF. Koja je fora s tim miševima da se tako puno u ovoj temi susreću?
Mislim da imaju neke no-recoil macroe za njih
Ima onaj levat u pothodniku te X7 moševe, ja si pazario jednog. Samo nikako da ga instaliram, ali kad ga instaliram ownat cu sa no-recoilom! :)
Onda radije kupim cheat pa budem u prednosti nego ta pederska posla. kako je krenulo igrat ću šah na kompu protiv samog sebe. Tamo znam da neću bit pohaksan
Znam da neki od vas nisu mogli doći a htjeli su. Drugi nisu ni mislili doći ali ih zanima kako će biti. Eto uspio sam srediti nekakav stream pa ćete moći uživo pratiti što se događa u dvorani. Ako nešto zapne pošaljite mi PP ovdje pa ćemo ispraviti. Unaprijed se ograđujem od nabijanja na qurac i ostalih stvari koje ćete čuti...