Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Isprika na padobranskom uletu: koliko se teško ufurat u online fore počevši od žargona, utjecaja xy oružja na određenim mapama (koje se uglavnom igraju) kao i klasičnim mjestima di ekipa čeka da zahalta početnike? {#} 

Još se dvoumim dal da si kupim samo BF3 key ili BF3 Premium Edition na Originu s obzirom da akcija traje još par sati, a i ne znam kolko često BF serijal uopće izlazi.. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Doca15 kaže...

lol m4x normalno da ti je tesko igrati na inf.only kad mi na metrou uzmes sniper pa te ubijaju ko debila.{#}

pa šta fali sniperu

vidi ovog čitera accuracy 285%

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49456773/1/336431208/

14 godina
neaktivan
M4X kaže...

pa šta fali sniperu

vidi ovog čitera accuracy 285%

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49456773/1/336431208/

Haha evo Simqle sad si i ti citer a lol boze moj!

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ping se još više popravio,sad mi je 7,ali svejedno ima lag,valja ovi torent čiteri

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 22:04 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Hm pa jel moguće da je report nešto sjeban ili koji vrag? Mislim ja ne nalazim nikakvo razumno objašnjenje za ovo čak ni uz cheat :)

15 godina
odjavljen
John_Doe_11 kaže...

Isprika na padobranskom uletu: koliko se teško ufurat u online fore počevši od žargona, utjecaja xy oružja na određenim mapama (koje se uglavnom igraju) kao i klasičnim mjestima di ekipa čeka da zahalta početnike? {#} 

Još se dvoumim dal da si kupim samo BF3 key ili BF3 Premium Edition na Originu s obzirom da akcija traje još par sati, a i ne znam kolko često BF serijal uopće izlazi.. {#}

Pokusavam vec 2 sata da kupim Premium, stalno dobivam Payment Authorisation Failed, na live chatu cekam da se neko ukaze vec pola sata,cijeli sam se iznerviro... Ako sta uzmes javi jeli ti uspjela kupnja.

14 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...
Blade Runner31 kaže...

Hm pa jel moguće da je report nešto sjeban ili koji vrag? Mislim ja ne nalazim nikakvo razumno objašnjenje za ovo čak ni uz cheat :)

Ma accuracy mu je 17, ovo gore 285 je bug.

Battlelog: ljudina
16 godina
dtrixxx kaže...
John_Doe_11 kaže...

Pokusavam vec 2 sata da kupim Premium, stalno dobivam Payment Authorisation Failed, na live chatu cekam da se neko ukaze vec pola sata,cijeli sam se iznerviro... Ako sta uzmes javi jeli ti uspjela kupnja.

Probaj restartati komp i router pa probati ponovno, meni je uspjelo kad sam iz Indije kupovao

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
Blade Runner31 kaže...

da najvjerovatnije je bug jer mi se to dogodilo a siguran sam da nije takav bio jer sam igrao s m416 i sasvim prosjecna runda za mene je bila tako da bi bug jedino objasnjenje bilo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Blade Runner31 kaže...
Masterpiece kaže...
Pa nemam gdje jer ne postoji podforum za to :/

cek malo ti bi prodao account ako sam dobro shvatio?pa idi pod prodajem i prodaj a ako nisam dobro shvatio sry

Pravila s Oglasnika :

Strogo je  zabranjeno:

• prodaja, potražnja i razmjena ilegalnog materijala (piratski softver, maliciozni alati i sl.) i svega što je protuzakonito;
  • propagiranje bilo kakvih internetskih servisa za "zarađivanje";
  • oglašavanje komercijalnih prodavača i preprodavača (trgovine, web shopovi i slično)
  • zabranjuje se prodaja i razmjena CD keyeva za SVE igre i softver, kao i accounta!

Svi koji prekrše ova pravila snosit će sankcije bez upozorenja, što može biti i trajno protjeravanje s foruma.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Masterpiece kaže...
Pa nemam gdje jer ne postoji podforum za to :/

Imaš mali oglasnik i tamo se još uvjek mogu prodavati ključevi i igre.

http://www.bug.hr/malioglasi/kateg/racuni-accounti-igrama/acc.aspx?tip=ponuda

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
B3 je najbolja igra koja postoji. Eto da i ja nesto kazem, morao sam jer mi vise nije u rubrici " teme u kojima sudjelujem", a pratim vas redovito. I da ovi likovi gricula ili kako se vec zovu, nisu normalni. Jucer se ubacim u njihov squad i trcem za njima, pratim ih u stopu. Za 5 min likovi imaju 12 killa a ja 15 puta ubijen. Za popi...it! Svaka cast
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
nooir kaže...

Ja neznam sta je tebi, ali ti si ocito isfrustriran sto te svi gaze na esl-u, pa mislis da su svi citeri pa im cak nemnozes parirati ni sa m16. I ako nisi znao na esl-u je dozvoljen rpg i destrukcija i claymori i c4 i dartovi i slugovi pa brate mili rokaj do mile volje sa cime hoces. jedino sto je zabranjeno je m320.

ALi sada razumijem tvoju frustraciju. ebiga da i ja stalno gubim od random nobva koji nisu na ts-u i ja bi tu pisao kako su to sve no skilleri.

A takav jedan igrac da mu se da igrati clasic, vjeruje mi da bi u tjedan dana naucio voziiti sva vozila bolje nego igrac koji cijeli tjedan vjesi na clasicu.

Da nadjem sve one postove i linkam tu, cak i onaj filmic gdje optuzujes za cheat  one koji te gaze na eslu?

[M|C] ex_Co7
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

evo npr. ovakav accuracy sto sam bas sada isao napraviti, mogu napraviti kada se god sjetim jer mi je prece nauciti pucati iz puske nego igrati na clasicu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49451208/1/310445269/

Ne zelim da ispadne da imam nesto protiv tebe, sve 5... iako to mozda izgleda zbog zadnja dva posta, ali vjeruj da nije.

Ugl, tu si igrao metro, udaljenos borebe 10ak metara i imas 7killova sa sacmom.
Ja sam znao zavrsiti rundu sa 195% acc sa sacmom, tako da to i nije neki pothvat. 

Mislim da ne bude zabune, ti puno bolji igrac od mene, samo hvaljene sa tako neki rezultatima mi nema smisla.

[M|C] ex_Co7
13 godina
protjeran
daj mi recite kako vama s 4 gb radi bf3 meni armored kill mape nakon pola sata pocne "trokirati" u task menageru pise mi da je sveukupno potroseno 3.7gb znaci samo 300mb ostaje za rad...predpostavljam da je to problem jer ostale mape uzmu sveukupno max do 3.2gb tad ne laga nista...
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
daj mi recite kako vama s 4 gb radi bf3 meni armored kill mape nakon pola sata pocne "trokirati" u task menageru pise mi da je sveukupno potroseno 3.7gb znaci samo 300mb ostaje za rad...predpostavljam da je to problem jer ostale mape uzmu sveukupno max do 3.2gb tad ne laga nista...

stavi još 4gb i problem riješen :)

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
protjeran
mislio sam jos plocicu od 2gb tak da mi radi u triple chanelu jer mi maticna to podrzava?neznam dal bi radilo 2+2gb+4gb u tom modu neznam na pamet!
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

0 0 hvala 7
14 godina
Battlefield 3

Za Aftermath ce ici neki patch pretpostavljam? Tj,bit ce mape u njemu.. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Co7 kaže...
bmwhartge kaže...

Da nadjem sve one postove i linkam tu, cak i onaj filmic gdje optuzujes za cheat  one koji te gaze na eslu?

Ja jedino koga sam optuzio za cheat je jack frags jer mi je u jednoj partiji napravio toliko cudnih situacija da to nije bilo normalno, a igra sam prtovi njih dosta i za nikoga nsiam rekao da je citer. Kao jedna partija metroa sto cu uplodati kada smo igrali protiv favorita clan orbital i lik me ubije na 30 metara sa jednim metkom sa magnum a nije bio headshot a njemu ostane -2posto, nevjerujem da je citer nego je ta igra toliko glupa da ja pretpostavljam da ja nisam cuo drugi metak da je ispalio, ili npr lika neko ozivi ja ga opalim 2 puta sa magnumom na 1 metar i on meni pobjegne i dobijem kill assit 33, mislim on wtf kako kill assist 33 ako magbum na blizinu pravi damage 75damage, i isto tako puno nelogicnosti sa dartom, ali sve ce se vidjeti na videu kada ga uploadam, da imam bolji internet te se stvari vjerojatno nebi dogadale.

A da me svi gaze na esl-u vjerojatno nebi imao 72% pobjeda. zar ne????????????{#}

A sta ocekujes da napravim 50 posto accuracy na armored shilu, i za tvoju informaciju bio je base rape tako i da nije bila mala udaljenost, ali uredu sve uredu. mapravio sam ja i preko 40 posto accuracy kada sam isprobavao i bez darta samo sto nisam postao. 

Nemamo mi pojma igrati mi smo nubare i pol, ja sam jednom igra so sacmom i ima sam 15 posto accuracy. GR1CUL4 njubare.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 11:16 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobro ti sad kažeš da na ESL-u nema čitera ?? prelol

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

Meni recimo AK bolje radi nego recimo CQ. Al to je valjda do procesora (dual2core).

13 godina
Battlefield 3

Nemam tolko problem sa sve više chitera, nego sa tim da još uvijek lik zapinje dok se treba popesti preko polu-zidića, gore na otvoreni vagon na kanalima i sl.

Jel je to do mene il su i vaši likovi u lošoj formi LOL

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Lagani nerfić m416...aug buffić,možda aug postane kompetativan, barem na većim mapama.

btw. žao mi je jer neće buffat recoil prvog metka za scar-l. Tako spora puška nemre ništa ovim jačima čak i na daljinu, jer je prvi metak užas recoil, a kao trebali bi biti za daljnje sukobe.

loše.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 11:55 (fila2208).
16 godina
Battlefield 3

Kad vidim službene onda ću tek vjerovati.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Kad vidim službene onda ću tek vjerovati.{#}

Evo baš sad pričao sa dečkima iz dicea, ukidaju inf mape i naplaćuju ih kao dodatni dlc.

Dakle dečki jebiga morat će vas većina na classic ako nemate 20 eura viška :I)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Lagani nerfić m416...aug buffić,možda aug postane kompetativan, barem na većim mapama.

btw. žao mi je jer neće buffat recoil prvog metka za scar-l. Tako spora puška nemre ništa ovim jačima čak i na daljinu, jer je prvi metak užas recoil, a kao trebali bi biti za daljnje sukobe.

loše.

O pa to vec sutra ce biti patch. pise 27-og. znaci sutra se skida, sretno m416 njubare{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Malo vas zahebavam

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 14:15 (bmwhartge).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

loše.

m416 ni ne koristim,prije sam malo,puška je smeće

14 godina
M4X kaže...
fila2208 kaže...

loše.

m416 ni ne koristim,prije sam malo,puška je smeće

Kakav troller.

Stvarno ti treba spomenik dic.

14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Kakav troller.

Stvarno ti treba spomenik dic.

zato će ubrzo stić onaj troll dog tagić taman za njega :)

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice