- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svak igra što oće i voli, i poštujen to al daj brate...
Inače se baš ne slažem sa tobom,ali ovaj post šta si sastavio je zbilja odličan, svaka čast,šta je je.
ako netko treba Battlefield 3 Premium Edition (bf3 + premium) imam jedan komplet viska, molim pm
Jedan bijeli,dva žuta i dva crvena kartona zbog prodaje accounata ili keyeva.
Ti izgleda nikad nečeš naučiti.Sad preostaje jedino da ti pikamo crvene na dva tjedna ili više.
Zabranjuje se prodaja i razmjena CD keyeva za SVE igre i softver, kao i accounta!
Viva rpg on infantry!!!!
ne nisi noob jer NE ubijas sa m16, nego noob is jer rpg-ijaš infantry!! a ti sada reci sto god hoces!
Kako lijepi dvoznačni post,posve razumljiv...
kad je bf3 retardirana igra bez spectator moda
Ovo je jos blaga rijec sta bi ja rekao.
super je to igra, najbolja, al samo za zajebanciju sa ekipom.
Bez specta sa takvim hitregom, nije za esport...
Pa normalna stvar, igrati igru u modu koji je totalna suprotnost ideji ove igre ...
Pošto si meni replayo, pa ću ti odgovorit....
1. napisao sam da igra nema podršku za esport, koji dio rečenice nije jasan ? Nije normalno da jedna tako mega popularna igra nema podršku za esport
2. svi smo igrali cq large dok se nismo izguštali, u statistici imam uništeno 3600 vozila, doduše većinom avionom jer smo se tako podijelili kao klan
3. chain revive i jedno oružje je obilježje battlefield infantry-a već X godina.
4. ja igram cs:go trenutno više nego bf3, a igram i bf3 infantry zato jer ga volim igrati
5. Na ESL-u je potpuno normalno ubiti infantry rpg-em
6. zašto ne ostaviš ljude da igraju što hoće, ne znam odakle ti potreba masirati ekipu
Pa normalna stvar, igrati igru u modu koji je totalna suprotnost ideji ove igre i očekivat raj je stupid (i još važnije mogućnostima igre uzevši u obzir vozila, destrukciju, gravitaciju, 64 igrača na serveru i svi pucaju iz nečeg itd itd)... Ah što reć, kao da igraš tetris i natjecanje je ko će kasnije složit prvi red.
Ne kužin yebenu uživljenost u chain revive i M16/M416/aek peglanje inf only (ubaci ono o tetrisu ode) i kao gle e sports kako je epsilon zakon, ja bi in bija prijatelj gledajte livaj strim il što već (wtf?!?!)
Tribate igrat rush ili conq large, tu igra dolazi do izražaja. A ne svaki dan 10 videa postat i pitat ekipu, gle hit reg, di je bija ode, zašto nije umra, ova igra je retardirana. Ne retardirani su ljudi koji igraju 1500 sati inf. mod i onda tu se desi pokoja situacija di hit reg nije dobar i onda je igra retardirana i DICE-u se spominje mater i sva ženska rodbina unazad 300 godina. Do one švedske kraljice, kako li se već zvala.
A da napomenen da su uložene ogromne pare da bi se napravija taj frostbite 2 di možeš rušit zgrade i sve ostalo i onda kad pr0 ekipu neko ubije sa rpg-on tako što je taj engi srušija zid poviše njega, e onda se odma radi skripta i ubacuje na server koji onemogućuje M320, rpg itd... Jer to nije pro. Ne daj bože da te neko rpg-on ubije. RPG on INF?!?!?! NOOOOOOB!!! Odma sine mili ti ide ban, i izopćen si iz drušva, sa BUG foruma i nemaš više prijatelja. Kako te nije stid.
Way to go..
Da igra je retardirana a ekipa što igra i na silu oće od nje napravit svoj M16 only game bla bla su jako bistri, trebaju dobit počasni doktorat jer DICE ne zna što radi. U biti oni su u pravu (koju pm cs ne igrate, igra je vrh).
pr0 skilleri inf only za vas je igra počela i završila onog trena kad je izašla. Tamo ste imali M16, i sve ove city mape koje godinu dana igrate i vajnate kako hit reg ne valja... Da igrate conq large 500 tiketa, bolji igrači na kraju runde imaju score cca 32-6, i u tih 6 smrti neće ni jedan put (npr na caspianu) požalit se na hit reg i kako je pa iza zaklona. Možda oće svaku 5-tu rundu jedan puta. A kad igraš 1500 tiketa metro M16/416/AEK e onda će ti svaka druga smrt bit takva.
Ja neznam sta je tebi, ali ti si ocito isfrustriran sto te svi gaze na esl-u, pa mislis da su svi citeri pa im cak nemnozes parirati ni sa m16. I ako nisi znao na esl-u je dozvoljen rpg i destrukcija i claymori i c4 i dartovi i slugovi pa brate mili rokaj do mile volje sa cime hoces. jedino sto je zabranjeno je m320.
ALi sada razumijem tvoju frustraciju. ebiga da i ja stalno gubim od random nobva koji nisu na ts-u i ja bi tu pisao kako su to sve no skilleri.
A takav jedan igrac da mu se da igrati clasic, vjeruje mi da bi u tjedan dana naucio voziiti sva vozila bolje nego igrac koji cijeli tjedan vjesi na clasicu.
Pa normalna stvar, igrati igru u modu koji je totalna suprotnost ideji ove igre i očekivat raj je stupid (i još važnije mogućnostima igre uzevši u obzir vozila, destrukciju, gravitaciju, 64 igrača na serveru i svi pucaju iz nečeg itd itd)... Ah što reć, kao da igraš tetris i natjecanje je ko će kasnije složit prvi red.
Ne kužin yebenu uživljenost u chain revive i M16/M416/aek peglanje inf only (ubaci ono o tetrisu ode) i kao gle e sports kako je epsilon zakon, ja bi in bija prijatelj gledajte livaj strim il što već (wtf?!?!)
Tribate igrat rush ili conq large, tu igra dolazi do izražaja. A ne svaki dan 10 videa postat i pitat ekipu, gle hit reg, di je bija ode, zašto nije umra, ova igra je retardirana. Ne retardirani su ljudi koji igraju 1500 sati inf. mod i onda tu se desi pokoja situacija di hit reg nije dobar i onda je igra retardirana i DICE-u se spominje mater i sva ženska rodbina unazad 300 godina. Do one švedske kraljice, kako li se već zvala.
A da napomenen da su uložene ogromne pare da bi se napravija taj frostbite 2 di možeš rušit zgrade i sve ostalo i onda kad pr0 ekipu neko ubije sa rpg-on tako što je taj engi srušija zid poviše njega, e onda se odma radi skripta i ubacuje na server koji onemogućuje M320, rpg itd... Jer to nije pro. Ne daj bože da te neko rpg-on ubije. RPG on INF?!?!?! NOOOOOOB!!! Odma sine mili ti ide ban, i izopćen si iz drušva, sa BUG foruma i nemaš više prijatelja. Kako te nije stid.
Way to go..
Da igra je retardirana a ekipa što igra i na silu oće od nje napravit svoj M16 only game bla bla su jako bistri, trebaju dobit počasni doktorat jer DICE ne zna što radi. U biti oni su u pravu (koju pm cs ne igrate, igra je vrh).
pr0 skilleri inf only za vas je igra počela i završila onog trena kad je izašla. Tamo ste imali M16, i sve ove city mape koje godinu dana igrate i vajnate kako hit reg ne valja... Da igrate conq large 500 tiketa, bolji igrači na kraju runde imaju score cca 32-6, i u tih 6 smrti neće ni jedan put (npr na caspianu) požalit se na hit reg i kako je pa iza zaklona. Možda oće svaku 5-tu rundu jedan puta. A kad igraš 1500 tiketa metro M16/416/AEK e onda će ti svaka druga smrt bit takva.
Ja neznam sta je tebi, ali ti si ocito isfrustriran sto te svi gaze na esl-u, pa mislis da su svi citeri pa im cak nemnozes parirati ni sa m16. I ako nisi znao na esl-u je dozvoljen rpg i destrukcija i claymori i c4 i dartovi i slugovi pa brate mili rokaj do mile volje sa cime hoces. jedino sto je zabranjeno je m320.
ALi sada razumijem tvoju frustraciju. ebiga da i ja stalno gubim od random nobva koji nisu na ts-u i ja bi tu pisao kako su to sve no skilleri.
A takav jedan igrac da mu se da igrati clasic, vjeruje mi da bi u tjedan dana naucio voziiti sva vozila bolje nego igrac koji cijeli tjedan vjesi na clasicu.
Ne gazi mene niko ni na ESLu (koji zbog čitera i nema smisla igrat, mada i bf3 inf only esl ima pozitivnih stvari) ni na publicu, ni na xxx serveru. A i većinon igran sam ili sa jednin-dvoje sa tsu te servere (xxx). Sigurno ne sa cijelin klanon koji gleda di će me rivajvat. Razlika je kad tebe neko ubije i kažeš ubia me na A (siena) u garaži i to čuje 15 ljudi koji igraju, ili kad ja kažen yebenti kurbu prasicu čiteru smrdljivi i čuje me cura u boravku... Ti dobiješ rivajv i ubiju tog lika a meni cura kaže izbrisat ću ti igru budalo ostavi se toga više.
Frustriran san jedino kad čitere vidin, al to je druga domena frustracije, za koju nije igra kriva... (u potpunosti)
Inače NHF, igrajte što oćete, generalno tija bi da ima BUG server conq large i da se to više igra al eto, što je tu je... (i da se o tome raspravlja)
I bongiaro ti si ok u postu nisan na tebe mislija. Ti tu i tamo, rjetko, zavajnaš, a i kad kažeš nešto to je ok..
6. Ne masiran ekipu, imate ignore i ne čitajte posteve moje ako vas masiraju. Ali ljudi su mazohisti, voajeri po prirodi i žele sve znat i vidit, tako da znan da će te čitat... Ispričavan se vama što san vas izmasira.
To krene prva dva dana, nakon toga 15 igrača pobjegne u brdo snajpat i po mogućnosti povezu se do odredišta helijem. Tu je problem kod cq larga i zato ljudima brzo dop**di...
To krene prva dva dana, nakon toga 15 igrača pobjegne u brdo snajpat i po mogućnosti povezu se do odredišta helijem. Tu je problem kod cq larga i zato ljudima brzo dop**di...
Mjesec dana igranja large conqesta=dobivanje refleksa malo boljih nego moja baba.
J.bote ti odkad si se oženio si postao pica! Pa koji ti je gnjurac???
Pa sad na početku bi bar trebalo biti sexa
nije se još oženio! :D
ako netko treba Battlefield 3 Premium Edition (bf3 + premium) imam jedan komplet viska, molim pm
Ti izgleda nikad nečeš naučiti.Sad preostaje jedino da ti pikamo crvene na dva tjedna ili više.
Zabranjuje se prodaja i razmjena CD keyeva za SVE igre i softver, kao i accounta!
prodajem dva Premium accounta, jedan na Brazzers, a drugi na Mofos... jel može ovo?
prodajem dva Premium accounta, jedan na Brazzers, a drugi na Mofos... jel može ovo?
prejaka produkcija, nije to vise amaterski ko na bangbrosu :D
Mjesec dana igranja large conqesta=dobivanje refleksa malo boljih nego moja baba.
Vidiš griješiš...zašto? UZmi npr. caspian i bazzar inf only.
Caspian uzima se točka c ili d biraj koja oš,sakrio si se u kamen,li posvuda su neprijatelji, ne znaš di ih točno očkeivati, svaki fight koji se dogodi, svatko ima element iznenađenja i ulogu igra spremnost i refleks da raspoznaš igrača od kamena.
Bazzar only oh look at me ja sam u srednjoj garaži igledam u bananu vau i sad gle nema nikog idem skočit do bloka i opet pratit bananu, netko će izleti, bum crveno ime, ruska crna odora, pucam bmk,vau gle kill, vau gle skuži kako refleks, dakle nisam znao da dolazi iz banane iako je bio spotan i na mapi ali sam tako refleksno dobro reagirao i ubio ga.
Ugl. mislim da griješiš što se tiče tih refleksa i ovime zbilja vrijeđaš classic igrače koji su puno jači i kompletniji igrači od nekih inf igrača.
bmk za td što ću dobit, samo vjerujem da nisam jedini koji ovako misli.
Ljudina želio bih vidjeti da napraviš scoreove koje inače radiš na caspianu, sa engi klasom, sve na pješaka naravno bez medica da ti diše iza vrata.
Naravno i da to napraviš svaka čast, a i da ne napraviš nikom ništa, samo testiraj sam svoju tvrdnju di su bitniji refleksi.
jučer najbolje na kanalima....no rpg,no granate parachute,no camping crane,no c4 parachute i neznam šta još sve ne,ja gledam i vidim sve šta je zabranjeno da se igra...lol koje gluposti sa tim zabranama
pozdrav ekipa,
molio bih iznova za kratku pomoc oko crashanja igre : (
naime, stavio sam nove windowse, igru nanovo instalirao, downloadao posljednji pb update, otisao na repair game nakon stavljanja engl. jezika (hvala forumasu 191x7), stavio najnovije drivere za graficku, na nvidia settings cak sam omogucio koristenje beta drivera i njih skinuo. u igri sam, da mi dusa bude na miru,pogasio apsolutno svaku sitnicu sto se moze i sve postavke stavio na low. dakle neovisno o serveru, igra mi se rusi u prosjeku svakih 7-8 min. to mi se dogadjalo i na starim windowsima. cesljao sam google-om ali cini se da nista ne pomaze. jednostavno igra se crasha uz poruku "Battlefield 3 has stopped working".
molim pomagajte ! bas mi se betla jer nisam citavu vjecnost przio ali nikako ovo srediti, vec mjesecima.
svaka ideja je dobrodosla mada ne znam sto nisam vec isprobao
Lp ;)
Drivere za zvučnu imaš najnovije? Probaj disejblat zvučnu u device manageru i igrati, ako se ne bude crashalo znaš što ti je činiti.
Haha jel igrao ko moh single player?Dosao sam di uhvatimo hrvata u kombiju a on vice upomoc ljudi pomagajte i onda meni mrs jeb... ti mat... haha cudno cut na igrici
Ljudina želio bih vidjeti da napraviš scoreove koje inače radiš na caspianu, sa engi klasom, sve na pješaka naravno bez medica da ti diše iza vrata.
Naravno i da to napraviš svaka čast, a i da ne napraviš nikom ništa, samo testiraj sam svoju tvrdnju di su bitniji refleksi.
Nije meni uopce problem igrati inzinjera na classicu. Od pocetka od kada sam kupio igru igrao sam samo classic do 45 levela,nisam znao da infantry ni postoji. ALi kada i odem igrati classic to je smjesno kako ljudi drugacije pucaju na tebe nego na infantryu. Pa je pomeni bolje igrati protiv jace ekipe npr. na AnR-u da budem i ja bolji nego da se dosadujem na clasicu. Ali opet kazem svako voli svoj mod i neka igra tko sta hoce. ja sam 45 levela potrosio na classic i vise mi se neda i to je t.jedinos bi igrao od classica je 8 vs 8. Dok niosam poceo igrati infantry za medic clasu nisam imao nista ni otkljucano, tako da znam o cemu pricam.
I neigram igru radi scorova kao sto sam vec pokazao na xXx serveru, nego igram zato sto je volim igrati a score dode sam od sebe.
Pa makar i da na ESL-u igras protiv chetera, to ti puno znaci za tebe, jer ako se uspijes suprostaviti aimbotu nakon duzeg vremena ces postati samo bolji i bolji.
evo npr. ovakav accuracy sto sam bas sada isao napraviti, mogu napraviti kada se god sjetim jer mi je prece nauciti pucati iz puske nego igrati na clasicu
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49451208/1/310445269/
evo npr. ovakav accuracy sto sam bas sada isao napraviti, mogu napraviti kada se god sjetim jer mi je prece nauciti pucati iz puske nego igrati na clasicu
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49451208/1/310445269/
Fulao si poantu, pričali smo o tim takozvanim refleksima, i di ti trebaju bolji, i na kraju smo došli do tvog reporta i accuracya, ne vidim kako to sad ima veze?
I druga stvar je anr server a druga stvar je neki public nebitni server. Odi na oscarmike dok nicz siluje server, odi na neke servere di rula classic ekipa,heliji, avioni i tenkovi, pa nek te siluju.
Pa se tamo isto tako uči,kako ti kažeš, tank vs. tank neš naučit ako ubijaš njubare koji ti okrenu guzicu i gađaju te.
Ugl. fulao si poantu i na kraju se pohvalio sa acc. ok svaka čast skidam kapu, ali velim pričali smo o refleksima, kad si već tako važno rekao da su na classicu refleski tvoje bake, pasam rekao da nisi u pravu, a broj slažem se koji sam dobio, mislim da govori da sam donekle u pravu.
Velim nećemo ićsad spika opet m16 inf only nuubovi i to, to su prepucavanja, samo sam ti htio reć svoje mišljenje što se tiče tih famoznih refleksa :)
I refleks je kad uhvatiš šipku od utega koja mi je skoro kolegi potrgala glavu,nije pazio, i da je nisam uhvatio u zraku...bilo bi sranja.
Veli on meni fila koji refleksi...reko ja bf i cod sine, samo fps :)
ugl nebitno :)
Pa postao sam gore link gdje sam igra na AnR protiv 80% stotki sa ukljucenim torentima(ping 150-200) pa je bila ista situacija kao i sa njubaram kako nazivas druge igrace koji nisu stotke.
nebitno, samo kazem da sam igrao clasic do 45 levela i da mogu sa punim pravom reci da na infantry serverima ljudi puno bolje gadaju nego na clasicu, dok na clasicu mozes igrati sa pola snage bez problema.
Pa neka dode taj nikcz ili kako vec na infatry da vidimo kakav ce biti, nekuzim u cemu je poanta ove rasprave. Samo kazem neka igra tko sta hoce, ali nazivati infantry igrace no skilerima i m16 njubarama je smjesno, jer mislim da bi vecina tih boljih igraca pobjedila neke pojedince da igraju samo sa pistoljima a ovi sa m16.
classic soft je za njubare i više timski pa se možeš izvuć,infantry only je za prave igrače
najteža mapa mi je inf.onlly CQ seine cro. ali i ostale
ja imam pitanje :D koji je k**** taj macro? jel to neki cheat ili sta... vidio sam samo da smanjuje recoil... jel to nesto legalno ili se popusi ban zbog toga?
ja imam pitanje :D koji je k**** taj macro? jel to neki cheat ili sta... vidio sam samo da smanjuje recoil... jel to nesto legalno ili se popusi ban zbog toga?
sve legalno, samo probaj.
sve legalno, samo probaj.
kak da probam, jedva da znam sta je to... lol... a i nisam bas za neke cheateve... radije cu bit najgori retardirani idiot, nego najbolji sa tim "cheatevima"...
nisam pitao sta je macro zbog toga sto ga zelim koristit, nego da saznam o cemu se radi...
lol m4x normalno da ti je tesko igrati na inf.only kad mi na metrou uzmes sniper pa te ubijaju ko debila.