Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.218.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Blade Runner31 kaže...
berto kaže...

Epsilon vs. Team ROCK: 1. runda 150-0 a ni u drugoj im se nepise dobro, izgleda da epsiloni idu u finale...

di pratis to?

https://twitter.com/zh1nt0

uspijeli su preokrenuti i sad se igra 3 runda na teheranu, team rock u vodstvu{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
Blade Runner31 kaže...
berto kaže...

Epsilon vs. Team ROCK: 1. runda 150-0 a ni u drugoj im se nepise dobro, izgleda da epsiloni idu u finale...

di pratis to?

offtopic: kakav bf3, ovo trenutno gleda 12 000 ljudi  {#}

http://www.dreamhack.tv/?v=3282

kad je bf3 retardirana igra bez spectator moda

14 godina
protjeran
berto kaže..

Ovo je jos blaga rijec sta bi ja rekao.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 16:46 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
berto kaže..

super je to igra, najbolja, al samo za zajebanciju sa ekipom.

Bez specta sa takvim hitregom, nije za esport...

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
berto kaže..

I vi ste obojica potrošili 1000 sati svog vremena na nešto što je po vama blago rečeno retardirana igra? Igrate svaki dan, pišete tu svaki dan i općenito posvećujete jako puno vremena tome pa mi ne idu u glavu takvi komentari. A ima vas stvarno puno s takvim stavom (i kod mene u klanu bi se našlo) pa ispada da nekima ta igra stvara više stresa nego što im nudi zabave. Ja sam nova u tom gaming (pogotovo fps) svijetu pa možda nemam tako visoke kriterije, ali meni je igra bila i ostala super. Naravno ima dana kad me izludi, ali generalno mi je odlična. Samo se nadam se ako dođem do toga da ozbiljno svako malo pišem koliko je igra (ova ili neka druga) loša,  da ću onda i prestat igrat je.

15 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...
bmwhartge kaže...
berto kaže..

I vi ste obojica potrošili 1000 sati svog vremena na nešto što je po vama blago rečeno retardirana igra? Igrate svaki dan, pišete tu svaki dan i općenito posvećujete jako puno vremena tome pa mi ne idu u glavu takvi komentari. A ima vas stvarno puno s takvim stavom (i kod mene u klanu bi se našlo) pa ispada da nekima ta igra stvara više stresa nego što im nudi zabave. Ja sam nova u tom gaming (pogotovo fps) svijetu pa možda nemam tako visoke kriterije, ali meni je igra bila i ostala super. Naravno ima dana kad me izludi, ali generalno mi je odlična. Samo se nadam se ako dođem do toga da ozbiljno svako malo pišem koliko je igra (ova ili neka druga) loša,  da ću onda i prestat igrat je.

kao sta je bongo napisao za zajebanciju je super,   a za neko kompetitivno igranje je i vise nego retardirana...

15 godina
neaktivan

pravi razlog zašto se ne prenosi zapravo nije spect mod {#}

b0Ngo0 wrote:

Any info about bf3 on dreamhacktv ?

There is not going to be any official streams since the tournament pc's which are used to play the semifinals and finals suck so bad that streaming would make a huge impact to the performance

EDIT: ups, zapravo je {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 17:12 (Bongiaro).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Pa igra nije toliko losa sa ju netreba igrat ali ima failova koji bi se mogli smatrati retardiranim isto tako i ja mrzim svoj posao ali sta cu moram nest bolje i ista neg baustela tako i ovo bolje bf3 nego tetris. Da ika mana ima iskreno nekad i precise, kad cu stat sa bf3 e pa kad izade bf4 , cemu onda toliko wajnanje e pa da u iducoj igri te neke failove poprave.
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da se malo smirite od bf-a , čitajte knjigu isto je napeto.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 17:23 (logi7).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

eno zhinto piše da možda bude u 19:00h live stream

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Battlefield 3

Naša sam nešto zanimljivo što se tiče tog Epsilona.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina

to nije istina jer to je snimao samo beasta koji stvarno tako igra s misem da ide lijevo desno pa je ko shaky aim.Svi su ga gledali na summer dreamhacku i cudili se, legalni su svi iz epsilona.A taj lik nezna o cemu prica.

15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

to nije istina jer to je snimao samo beasta koji stvarno tako igra s misem da ide lijevo desno pa je ko shaky aim.Svi su ga gledali na summer dreamhacku i cudili se, legalni su svi iz epsilona.A taj lik nezna o cemu prica.

Ma čiteri su ti epsilon. Evo i zhinto ih je sad snimio kako koriste macro, sad ima dokaze...

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 19:32 (Bongiaro).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a stvarno da ga jeb... nije isto,trese mu se ful ljevo desno a jel tako igra ili ne neznam.a svasta.A cek malo pa nemogu na natjecanju to koristit kad su provjereni kompovi sta ne?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 19:39 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

a stvarno da ga jeb... nije isto,trese mu se ful ljevo desno a jel tako igra ili ne neznam.a svasta.A cek malo pa nemogu na natjecanju to koristit kad su provjereni kompovi sta ne?

Ne mogu, al se njemu tako trese i na natjecanju. Trebalo bi dečka možda poslat doktoru :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
Battlefield 3

Nisam rekao da koristi ili ne, nego malo čudno lol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Boli ga djon,moze spavat i dr..........{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znam da nije vezano uz temu ,ali moram ovo reci: Zivila sveta zemlja India! Kupio Hitmana A. , AC3, i F1 2012 sve za 290kn :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Izgleda da epsilon gaming dobiva i Winter dreamhack. Dobili su prvu mapu u finalu i na drugoj je 204-44 bilo tak da bas nema sanse da izgube

edit: Epsilon osvojio Dreamhack! GG

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 21:12 (xyan).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xyan kaže...

Izgleda da epsilon gaming dobiva i Winter dreamhack. Dobili su prvu mapu u finalu i na drugoj je 204-44 bilo tak da bas nema sanse da izgube

edit: Epsilon osvojio Dreamhack! GG

Da i onda jedan citerski UNIVERSE 3 runde zaredom rejpa taj isti EPSILON preko interneta. to je smjesno kako lose rade anti cheat programi.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde ljudi dodajte me :D origin id: 19Lonsdalse86

i da li ima neki hrv. teamspeak di se igra BF3? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ToMisLaW kaže...

ajde ljudi dodajte me :D origin id: 19Lonsdalse86

i da li ima neki hrv. teamspeak di se igra BF3? :D

javi se korisniku foruma pod nazivom Friday, on ti je glavni za sve klanove i turnire na ovom tsu... kao big brother je... pa neka te on uputi {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Da i onda jedan citerski UNIVERSE 3 runde zaredom rejpa taj isti EPSILON preko interneta. to je smjesno kako lose rade anti cheat programi.

to su ih rejpali jer tad epsilon nisu igrali par mjeseci kompetitivno, tek su se vraćali takoreć.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Igrali su oni cijelo vrijeme samo sto su vise preferirali xbox360.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Pa igra nije toliko losa sa ju netreba igrat ali ima failova koji bi se mogli smatrati retardiranim isto tako i ja mrzim svoj posao ali sta cu moram nest bolje i ista neg baustela tako i ovo bolje bf3 nego tetris. Da ika mana ima iskreno nekad i precise, kad cu stat sa bf3 e pa kad izade bf4 , cemu onda toliko wajnanje e pa da u iducoj igri te neke failove poprave.

Što si ti sinko napisa ode???? Daj koristi zareze i pazi kako pišeš. I ja pišen u narječju, ali brate smatran da me ekipa razumi.

Kad čitan tvoj tekst svaki put koda mi neko plesku da yebate.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
bmwhartge kaže...
berto kaže..

Pa normalna stvar, igrati igru u modu koji je totalna suprotnost ideji ove igre i očekivat raj je stupid (i još važnije mogućnostima igre uzevši u obzir vozila, destrukciju, gravitaciju, 64 igrača na serveru i svi pucaju iz nečeg itd itd)... Ah što reć, kao da igraš tetris i natjecanje je ko će kasnije složit prvi red.

Ne kužin yebenu uživljenost u chain revive i M16/M416/aek peglanje inf only (ubaci ono o tetrisu ode) i kao gle e sports kako je epsilon zakon, ja bi in bija prijatelj gledajte livaj strim il što već (wtf?!?!)

Tribate igrat rush ili conq large, tu igra dolazi do izražaja. A ne svaki dan 10 videa postat i pitat ekipu, gle hit reg, di je bija ode, zašto nije umra, ova igra je retardirana. Ne retardirani su ljudi koji igraju 1500 sati inf. mod i onda tu se desi pokoja situacija di hit reg nije dobar i onda je igra retardirana i DICE-u se spominje mater i sva ženska rodbina unazad 300 godina. Do one švedske kraljice, kako li se već zvala.

A da napomenen da su uložene ogromne pare da bi se napravija taj frostbite 2 di možeš rušit zgrade i sve ostalo i onda kad pr0 ekipu neko ubije sa rpg-on tako što je taj engi srušija zid poviše njega, e onda se odma radi skripta i ubacuje na server koji onemogućuje M320, rpg itd... Jer to nije pro. Ne daj bože da te neko rpg-on ubije. RPG on INF?!?!?! NOOOOOOB!!! Odma sine mili ti ide ban, i izopćen si iz drušva, sa BUG foruma i nemaš više prijatelja. Kako te nije stid.

Way to go..

Da igra je retardirana a ekipa što igra i na silu oće od nje napravit svoj M16 only game bla bla su jako bistri, trebaju dobit počasni doktorat jer DICE ne zna što radi. U biti oni su u pravu (koju pm cs ne igrate, igra je vrh).

pr0 skilleri inf only za vas je igra počela i završila onog trena kad je izašla. Tamo ste imali M16, i sve ove city mape koje godinu dana igrate i vajnate kako hit reg ne valja... Da igrate conq large 500 tiketa, bolji igrači na kraju runde imaju score cca 32-6, i u tih 6 smrti neće ni jedan put (npr na caspianu) požalit se na hit reg i kako je pa iza zaklona. Možda oće svaku 5-tu rundu jedan puta. A kad igraš 1500 tiketa metro M16/416/AEK e onda će ti svaka druga smrt bit takva.

Svak igra što oće i voli, i poštujen to al daj brate...

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 3:36 (nooir).
16 godina
nooir kaže...
Bongiaro kaže...
bmwhartge kaže...
berto kaže..

A da napomenen da su uložene ogromne pare da bi se napravija taj frostbite 2 di možeš rušit zgrade i sve ostalo i onda kad pr0 ekipu neko ubije sa rpg-on tako što je taj engi srušija zid poviše njega, e onda se odma radi skripta i ubacuje na server koji onemogućuje M320, rpg itd... Jer to nije pro. Ne daj bože da te neko rpg-on ubije. RPG on INF?!?!?! NOOOOOOB!!!

Ovo me najviše živcira! Bazar,recimo najviše igram sa inžinjerom upravo zbog toga. Nema šanse da se bodovima popnem u vrh ljestvice ispred svih medica koji oživljavaju i bacaju kitove,ali igram tako jer mi je jednostavno gušt. Rpg napravi hrpu posla dok se osvaja B zastava,stanem si kod A ili C i rušim zgrade dok moja ekipa osvaja B i osvoji ga duplo brže nego da se napucavamo. Rušenje radi supress,ranjava,ubija i jednostavno usporava prodiranje neprijatelja,al eto,noob si jer ne ubijaš muževe sa m16 {#}

13 godina
protjeran

Ovo me najviše živcira! Bazar,recimo najviše igram sa inžinjerom upravo zbog toga. Nema šanse da se bodovima popnem u vrh ljestvice ispred svih medica koji oživljavaju i bacaju kitove,ali igram tako jer mi je jednostavno gušt. Rpg napravi hrpu posla dok se osvaja B zastava,stanem si kod A ili C i rušim zgrade dok moja ekipa osvaja B i osvoji ga duplo brže nego da se napucavamo. Rušenje radi supress,ranjava,ubija i jednostavno usporava prodiranje neprijatelja,al eto,noob si jer ne ubijaš muževe sa m16 {#}

Viva rpg on infantry!!!!

ne nisi noob jer NE ubijas sa m16, nego noob is jer rpg-ijaš infantry!!  a ti sada reci sto god hoces!

Wolf_D_Bastarb http://www.pis-klan.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 10:05 (Wolf D Batsrad).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Flythrough Talah Market

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
5 0 hvala 6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice