Scavenger će mi bogme povisiti Accuracy. A čemu 2 tjedna prije pristupa za premium, ako nema servera?
kako nema, pa biti ce 4.12 servera kada izade dlc.
Scavenger će mi bogme povisiti Accuracy. A čemu 2 tjedna prije pristupa za premium, ako nema servera?
kako imas ta imena drugacije boje? nekako uocljivija :D
Ukljucis onu opciju pod video "Color Blind" i tada su ti boje vise uocljivije
50% popusta na Premium ste vec imali nedavno.
Kakvu mi to klasu igrača imamo reci nam zdenkica, kakva si ti to klasa igrača, ajde pojasni nam.
Nisi razumio. Svi sa Premium acc trebali bi mati 2 tjedna raniji pristup, koji očigledno ničemu ne koristi.
Nisi razumio. Svi sa Premium acc trebali bi mati 2 tjedna raniji pristup, koji očigledno ničemu ne koristi.
pa 4,12 ti je raniji pristup a za sve ostale 2 tjedna poslije.
OMG... 4.12 je raniji pristup za Premium... Ostali će tek kasnije dobiti, a PS3 Premium još tjedan dana prije toga.
EDIT: K vrapcu, i ovdje je ljudina brži
Mislim da ti nisi razumio. Svi su premiumom ne bi trebali imati 2 tjedna raniji pristup nego imaju. 4.12. će samo premium korisnici imati pristup DLCu, a ostali 2 tjedna kasnije.
edit: od mene su čini se svi brži :D
pa polufinale se jos nije igralo xyan.
znaci onda u 15h team rock vs. epsilon.razer.to ce biti pravi match :D
evo dokaz koliko je igra glupa. stavis skidati torente, ping ti bude 150-200 i padaju ko ludi. ova igra stvarno nema smisla.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49352617/1/310445269/
evo kreten od admina djubre.
kikan si automatski, jer server ima agressive join for V.I.P. ...
pa turnir je u swedskoj, odakle je i DICE, pa njihovi programeri znaju gdje sta treba preimenovati.
neznam dali je netko primjetio, ali kako su uspijeli promijenit imena timova na minimapi?
minimap cheat
Kada ides preko match creatora, tag koji koristis na platoonu ti se pojavi umjesto US ili RU.
pa turnir je u swedskoj, odakle je i DICE, pa njihovi programeri znaju gdje sta treba preimenovati.
lol znam to, zanimalo me dali se to inace moze, mozda kad ides na create matches pa mozes to uredit??
EDIT:evo dobro sam mislio hvala ex na potvrdi
evo kreten od admina djubre.
kikan si automatski, jer server ima agressive join for V.I.P. ...
Štoviše, može biti sretan da ga nije usred runde izbacilo...
BTW, mene jučer votekickali...Ne znam da li to znači da sam postao dobar gunner u heliju ili sve više cendravaca igra igru.
Koga zanima rezultat prvog polufinala DreamHacka
Tko ne voli EYE k*ta mu se ne diže :P
Koga zanima rezultat prvog polufinala DreamHacka
Tko ne voli EYE k*ta mu se ne diže :P
Sam sebe si počeo otvoreno kvotat...što je slijedeće?
Pa zasigurno se ne uplitat u trolerske rasprave kakvim zdenka nahebavate. Ubiti nisam sam sebe citirao, nego Vucu.
Epsilon vs. Team ROCK: 1. runda 150-0 a ni u drugoj im se nepise dobro, izgleda da epsiloni idu u finale...
Epsilon vs. Team ROCK: 1. runda 150-0 a ni u drugoj im se nepise dobro, izgleda da epsiloni idu u finale...
di pratis to?
di pratis to?
offtopic: kakav bf3, ovo trenutno gleda 12 000 ljudi