- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AJmoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Turnir krece za 15min, svi zainteresirani....
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391797081058/
Daj stavite neki pametniji turnir da se igra timski a ne glupe team deatmacheve, koji uopce nemaju veze sa taktikom
Ovo je fun turnir, na ESL-u imate brdo meceva sa taktikom.
Treba ponuditi nesto sto nema...
Bar ja tako razmisljam.
sad se dvoumim dal da koristim color tweaker ili ne? mogu pobrat ban?
Da, mozes. Provjereno.
AJmoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Turnir krece za 15min, svi zainteresirani....
http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391797081058/
Daj stavite neki pametniji turnir da se igra timski a ne glupe team deatmacheve, koji uopce nemaju veze sa taktikom
Imam ja jedan prijedlog, onda stavite 1 vs 1 u tenkovima, toga nema na esl-u.
Ma zašto bi me vriđalo. Sve 5, samo renault 4. Samo ti prijatelju igraj jer to ti dobro ide. Nikog ja ne optužujem da je cheater i Je.be me se ako i je. Ja se u igri samo zabavljam i opuštam i bižim od svakodnevnih problema. A vidim i da su u cheatera kratke noge, brzo padaju. A ako me baš nešto živcira onda su to camperi i to pogotovu u TDM-u, al je,be me se i za njih...ma je.be mi se za sve
Imam i ja jedan prijedlog...
Napravi ti turnir pa stavi da se igra sta god ti srce zeli!
TDM smoke kills only
A kako se to pravi? htio sam samo dati prijedlog, jer vidim da vam je odziv bi "velik" 3 ekipe.
sta je ovo sa internetom :D 1 mbps :O
nije to prava brzina.
A kako se to pravi? htio sam samo dati prijedlog, jer vidim da vam je odziv bi "velik" 3 ekipe.
3 vise nego na tvom.
I ovo nije prijedlog:
"Daj stavite neki pametniji turnir da se igra timski a ne glupe team deatmacheve, koji uopce nemaju veze sa taktikom"
Stvarno ste cudni,covjek se potrudi napravit nesto i onda ovako.Pa svatko ko zeli moze napravit pa napravite kako mislite da je najbolje i da ce se ljudi zabavljat,najlakse je drugima na nos to nabijat i to zasto?Zato jer se potrudio,nije fora
Stvarno ste cudni,covjek se potrudi napravit nesto i onda ovako.Pa svatko ko zeli moze napravit pa napravite kako mislite da je najbolje i da ce se ljudi zabavljat,najlakse je drugima na nos to nabijat i to zasto?Zato jer se potrudio,nije fora
ISti ljudina mu je igrao na tom turniru, one snajpere, sad mu sere što radi glupe turnire. Lol pa mislim stvarno, ljudi su danas, premsiješni postali radi te igre.lol
Ti si kraljina brate - mnogi hejteri će ti priljepljivati nick Chitera jer si bolji od njih - ne bolji - njih nema kad se ti pojavis - nesposobnjakovici sa jakim masinama i slabim rezultatima - jako puno stvari ti znas, za Battlefield 3 si Mag - to sto ti koristis je tako jednostavno ali ovim Botovima neiskoristivo - misle i pitaju se ! - sta to je ? - koji Cheat - to je isti onaj Cheat koji sam ja nekad koristio dok sam igrao a zove se VJEŠTINA botovi nesposobni - inace mogu ti samo zahvalit na satima brigfinga dok si mi objasnjavao sta stoji iza tvojih rezultata - koje stvari - koji postavi - koji tweakovi itd - inace to sve nema veze sa varnjem Ljudi ! - covjek jednostavno razumije kako treba postavit određene stvari u određenom trenutku - da nedem u detalje - nastavi igrati barem kao do sada i sretno u novom teamu - samo pazi ...da te nebi neki PR0MATRAC pogotio u lijevo oko u trenutku izmicanja dok pada i rotira se suprotno od kretanja kazaljki na satu - imam jos 3 dana na Objektu CCO-E ako odem bilo mi je drago sa tobom radit brate
K/D ratio 568 Pantsir&Centurion only
K/D ratio 568 Pantsir&Centurion only
Ja bih krepo od dosade da tako igram.
moze li mi netko uploadatati original bf3.exe file? posto je moj brat creckiro igru.... a imam original igru....
Ti si kraljina brate - mnogi hejteri će ti priljepljivati nick Chitera jer si bolji od njih - ne bolji - njih nema kad se ti pojavis - nesposobnjakovici sa jakim masinama i slabim rezultatima - jako puno stvari ti znas, za Battlefield 3 si Mag - to sto ti koristis je tako jednostavno ali ovim Botovima neiskoristivo - misle i pitaju se ! - sta to je ? - koji Cheat - to je isti onaj Cheat koji sam ja nekad koristio dok sam igrao a zove se VJEŠTINA botovi nesposobni - inace mogu ti samo zahvalit na satima brigfinga dok si mi objasnjavao sta stoji iza tvojih rezultata - koje stvari - koji postavi - koji tweakovi itd - inace to sve nema veze sa varnjem Ljudi ! - covjek jednostavno razumije kako treba postavit određene stvari u određenom trenutku - da nedem u detalje - nastavi igrati barem kao do sada i sretno u novom teamu - samo pazi ...da te nebi neki PR0MATRAC pogotio u lijevo oko u trenutku izmicanja dok pada i rotira se suprotno od kretanja kazaljki na satu - imam jos 3 dana na Objektu CCO-E ako odem bilo mi je drago sa tobom radit brate
Sine izvuci mu se iz pakšua nije toliko dobar :D
moze li mi netko uploadatati original bf3.exe file? posto je moj brat creckiro igru.... a imam original igru....
Obrišeš krekirani bf3.exe i u originu klikneš desnom tipkom miša na Battlefield 3 i odabereš repair install.
Pa izbriši ga i napravi repair inst u originu i skinut će novi
edit: Postali u isto vrijeme.. :D
imam error kada probam pokrenit BF3
invalid license 0x0006 error code - origin
imam error kada probam pokrenit BF3
invalid license 0x0006 error code - origin
rjesio sam ovaj problem, sada imam drugi.. kad odem na stranicu biram servere i to i treba pokrenit igru i crasha mi se bf3.exe pise has stopped working...
Malo mi je neugodno priznati tu pred svima vama... Ali šta mogu kad jesam!
Postao sam primijum pica
namjestito sve ;)
dodjate me i idemo rokat :D nick: 19Lonsdale86
Scavenger će mi bogme povisiti Accuracy. A čemu 2 tjedna prije pristupa za premium, ako nema servera?