Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Zeko nisam mislio nista lose sa videom samo da vidis da nisam u danim kilovima bio chiter nista vise kompa, jbg ono kad si reko jebo sam sebe reko moram uploadat i svaka cast na sportskom ponasanju i sve evo samo pohvale zeko, ako si vidio vidio i ak te vrijeda ja ga obrisem samo reci kompa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...
Co7 kaže...

AJmoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Turnir krece za 15min, svi zainteresirani....

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391797081058/

Daj stavite neki pametniji turnir da se igra timski a ne glupe team deatmacheve, koji uopce nemaju veze sa taktikom

Ovo je fun turnir, na ESL-u imate brdo meceva sa taktikom.
Treba ponuditi nesto sto nema...

Bar ja tako razmisljam.

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

sad se dvoumim dal da koristim color tweaker ili ne? mogu pobrat ban?

Da, mozes. Provjereno.

Battlelog: Mali_Playa
14 godina
protjeran
bmwhartge kaže...
Co7 kaže...

AJmoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Turnir krece za 15min, svi zainteresirani....

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391797081058/

Daj stavite neki pametniji turnir da se igra timski a ne glupe team deatmacheve, koji uopce nemaju veze sa taktikom

Imam ja jedan prijedlog, onda stavite 1 vs 1 u tenkovima, toga nema na esl-u.

Battlelog: ljudina
15 godina
zdenko1991 kaže...
Zeko nisam mislio nista lose sa videom samo da vidis da nisam u danim kilovima bio chiter nista vise kompa, jbg ono kad si reko jebo sam sebe reko moram uploadat i svaka cast na sportskom ponasanju i sve evo samo pohvale zeko, ako si vidio vidio i ak te vrijeda ja ga obrisem samo reci kompa.

Ma zašto bi me vriđalo. Sve 5, samo renault 4{#}. Samo ti prijatelju igraj jer to ti dobro ide. Nikog ja ne optužujem da je cheater i Je.be me se ako i je. Ja se u igri samo zabavljam i opuštam i bižim od svakodnevnih problema. A vidim i da su u cheatera kratke noge, brzo padaju. A ako me baš nešto živcira onda su to camperi i to pogotovu u TDM-u, al je,be me se i za njih...ma je.be mi se za sve{#} 

Zadar živi vječno!
16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
bmwhartge kaže...
Co7 kaže...

Imam i ja jedan prijedlog...

Napravi ti turnir pa stavi da se igra sta god ti srce zeli!

[M|C] ex_Co7
16 godina
Battlefield 3

TDM smoke kills only

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta je ovo sa internetom :D 1 mbps :O 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Co7 kaže...
bmwhartge kaže...
bmwhartge kaže...
Co7 kaže...

A kako se to pravi? htio sam samo dati prijedlog, jer vidim da vam je odziv bi "velik" 3 ekipe.

Battlelog: ljudina
16 godina
ToMisLaW kaže...

sta je ovo sa internetom :D 1 mbps :O 

nije to prava brzina.

16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
Co7 kaže...
bmwhartge kaže...
bmwhartge kaže...
Co7 kaže...

A kako se to pravi? htio sam samo dati prijedlog, jer vidim da vam je odziv bi "velik" 3 ekipe.

3 vise nego na tvom.

I ovo nije prijedlog:
"Daj stavite neki pametniji turnir da se igra timski a ne glupe team deatmacheve, koji uopce nemaju veze sa taktikom"

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 0:12 (Co7).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stvarno ste cudni,covjek se potrudi napravit nesto i onda ovako.Pa svatko ko zeli moze napravit pa napravite kako mislite da je najbolje i da ce se ljudi zabavljat,najlakse je drugima na nos to nabijat i to zasto?Zato jer se potrudio,nije fora

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
12 0 hvala 2
15 godina
Blade Runner31 kaže...

Stvarno ste cudni,covjek se potrudi napravit nesto i onda ovako.Pa svatko ko zeli moze napravit pa napravite kako mislite da je najbolje i da ce se ljudi zabavljat,najlakse je drugima na nos to nabijat i to zasto?Zato jer se potrudio,nije fora

ISti ljudina mu je igrao na tom turniru, one snajpere, sad mu sere što radi glupe turnire. Lol pa mislim stvarno, ljudi su danas, premsiješni postali radi te igre.lol

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Ti si kraljina brate - mnogi hejteri će ti priljepljivati nick Chitera jer si bolji od njih - ne bolji - njih nema kad se ti pojavis {#} - nesposobnjakovici sa jakim masinama i slabim rezultatima - jako puno stvari ti znas, za Battlefield 3 si Mag - to sto ti koristis je tako jednostavno ali ovim Botovima neiskoristivo - misle i pitaju se ! - sta to je ? - koji Cheat - to je isti onaj Cheat koji sam ja nekad koristio dok sam igrao a zove se VJEŠTINA botovi nesposobni - inace mogu ti samo zahvalit na satima brigfinga dok si mi objasnjavao sta stoji iza tvojih rezultata - koje stvari - koji postavi - koji tweakovi itd - inace to sve nema veze sa varnjem Ljudi ! - covjek jednostavno razumije kako treba postavit određene stvari u određenom trenutku - da nedem u detalje - nastavi igrati barem kao do sada i sretno u novom teamu - samo pazi ...da te nebi neki PR0MATRAC pogotio u lijevo oko u trenutku izmicanja dok pada i rotira se suprotno od kretanja kazaljki na satu - imam jos 3 dana na Objektu CCO-E ako odem bilo mi je drago sa tobom radit brate {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

novi driveri razvaljuju,60 fps-a na mojoj konfi,full hd i low postavke {#}

EDIT:ljudina je tolko dobar da igra i offline {#},ili to od novog updatea na citu?{#}

battlelog:69KICKASS
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 0:53 (kurt).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

K/D ratio 568 {#} Pantsir&Centurion only {#}

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Legendic1911 kaže...

K/D ratio 568 {#} Pantsir&Centurion only {#}

Ja bih krepo od dosade da tako igram.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

moze li mi netko uploadatati original bf3.exe file? posto je moj brat creckiro igru.... a imam original igru....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
zdenko1991 kaže...

Ti si kraljina brate - mnogi hejteri će ti priljepljivati nick Chitera jer si bolji od njih - ne bolji - njih nema kad se ti pojavis {#} - nesposobnjakovici sa jakim masinama i slabim rezultatima - jako puno stvari ti znas, za Battlefield 3 si Mag - to sto ti koristis je tako jednostavno ali ovim Botovima neiskoristivo - misle i pitaju se ! - sta to je ? - koji Cheat - to je isti onaj Cheat koji sam ja nekad koristio dok sam igrao a zove se VJEŠTINA botovi nesposobni - inace mogu ti samo zahvalit na satima brigfinga dok si mi objasnjavao sta stoji iza tvojih rezultata - koje stvari - koji postavi - koji tweakovi itd - inace to sve nema veze sa varnjem Ljudi ! - covjek jednostavno razumije kako treba postavit određene stvari u određenom trenutku - da nedem u detalje - nastavi igrati barem kao do sada i sretno u novom teamu - samo pazi ...da te nebi neki PR0MATRAC pogotio u lijevo oko u trenutku izmicanja dok pada i rotira se suprotno od kretanja kazaljki na satu - imam jos 3 dana na Objektu CCO-E ako odem bilo mi je drago sa tobom radit brate {#}

Sine izvuci mu se iz pakšua nije toliko dobar :D

[M|C] 7emper_fi
17 godina
ToMisLaW kaže...

moze li mi netko uploadatati original bf3.exe file? posto je moj brat creckiro igru.... a imam original igru....

Obrišeš krekirani bf3.exe i u originu klikneš desnom tipkom miša na Battlefield 3 i odabereš repair install.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 7:16 (Hummer).
14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Pa izbriši ga i napravi repair inst u originu i skinut će novi

edit: Postali u isto vrijeme.. :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 7:26 (ARazer).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ma nasi hrvati su cudni, umjesto da budu ponosni da imamo klasu igraca kao vani oni samo chiteri haxori, pa evo pogledajte sad dreamhack kako ce momci igrat uzitak za gledat, bar meni.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 10:17 (thesekiman).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

imam error kada probam pokrenit BF3 

invalid license 0x0006 error code  - origin

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

imam error kada probam pokrenit BF3 

invalid license 0x0006 error code  - origin

rjesio sam ovaj problem, sada imam drugi.. kad odem na stranicu biram servere i to i treba pokrenit igru i crasha mi se bf3.exe pise has stopped working...

16 godina
Battlefield 3

Malo mi je neugodno priznati tu pred svima vama... Ali šta mogu kad jesam!

Postao sam primijum pica {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

namjestito sve ;)

dodjate me i idemo rokat :D  nick: 19Lonsdale86   {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sinoc uzeo premium na crni petak:) 50% manja cijena:) nemam rijeci...
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

Evo slozio sam danas u 15 minuta malo da se kurčim kako ubijam ove iz epsilon gaminga.

preporucam 720p

kako imas ta imena drugacije boje? nekako uocljivija :D

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Scavenger će mi bogme povisiti Accuracy. A čemu 2 tjedna prije pristupa za premium, ako nema servera?

Ne žalim što drugi kradu moje ideje, žalim što nemaju svoje. - Nikola Tesla
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice