Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Ja ga držim malo nagnutog "na lijevo"

Oko 35-40% mi je taj NSF slider.

A šta ste vi mislili?

EDIT: @ Megathejohnny, ako nisi shvatio koji mi je ingame nick iz posta gore sa statistikom, onda stvarno ne znam da li da ga pišem ovdje... Sorry, morao sam

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 15:28 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

Imaš gun master medal??? {#}

Samo 18 winner ribbona jučer, od toga nekih 5 pobjeda baš mojih. To u redu?

Kad je bio onaj bf3stats gun master turnir ušao sam među 512 najboljih  (od preko 6000 prijavljenih)

Čime se baviš pobogu kad si uspio preko 1200 sati već odigrati?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Tomor javi mi se za cq domination.. Obozavam taj mod i iskreno ne znam kad sam izgubio rundu tamo ako sam odpocetka tamo...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

Uglavnom igram po noći od 9 navečer do oko 1h...

I to mi praktički jedina igra koju igram, sve ostalo mi "bljak" nakon BF3... Kroner, šta ćeš.

Dobro, pikam malo Diablo III.

@Ceco, hvala, imat ću te na umu, bili smo mi s ekipom dominirali (vjerojatno ćemo i dalje - malo se sad ganjalo tank superiority i rush), uglavnom su tu negdje. I kad nas ima 4 na TS-u na 16 slota serveru uglavnom ne gubimo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 15:34 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Uglavnom igram po noći od 9 navečer do oko 1h...

I to mi praktički jedina igra koju igram, sve ostalo mi "bljak" nakon BF3... Kroner, šta ćeš.

Dobro, pikam malo Diablo III.

Ma čime se inače baviš...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Ma čime se inače baviš...

Nije to ništa strašno, imao sam ja u WoW 350 dana played a radio sam posao od 07-15 svaki dan ;)

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
17 godina
neaktivan

Prodajom čiteva. :) Ja sam mu zadužen za distribuciju u Zagrebu, Co7 u Osijeku, Pirat u Varaždinu i Naxeem u Splitu.

On je direktor i samo broji novčanice.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 15:39 (Danny_HR).
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Prodajom čiteva. :) Ja sam mu zadužen za distribuciju u Zagrebu, Co7 u Osijeku, Pirat u Varaždinu i Naxeem u Splitu.

Co7 je iz Osijeka???

Freak Show Inc.
15 godina
TomoR kaže...

Ti si noob {#}

ACW-R ti ima max damage 20, a minimalni 16,7, ispod toga ne ide ni sa suppresorom (pa je skoro nebitno ako koji metar prije padne na minimum damage). S zadnjim patch-om su još poboljšali suppresor na ACW-R, a na velikoj mapi je velika stvar ako te ne nađu čim počinješ pucati. Za veće udaljenosti idem na single shot, jer ipak malo više rasipa sa suppresorom.

Eto, bolje bi bilo staviti laser na njega nego Heavy Barrel, tako da možeš i bolje hip fire koristiti ako ti baš zatreba.

Ja?

Ok hvala....koliko ja znam metak em brže pada, dakle teže je ciljat udaljenost em je prije na minimalnom dmgu.  

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

znaći ti si rješio neni?{#}

a di vam je lerdi za Rijeku,tamo je meka i medina za čitere {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...

znaći ti si rješio neni?{#}

a di vam je lerdi za Rijeku,tamo je meka i medina za čitere {#}

U Rijeci posao za sad drži bagra pod vodstvom Antraksa. Al pripremili smo mu sačekušu pa će i on skoro bit likvidiran.

Al tiho o tome, to je među nama.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan

Jadan Neno, vi čiter manageri imate managerski ugovor a čovjeka ste tu javno prozvali ...

Gdje je tu poslovna diskrecija? :D

[G]Diretore_BB // www.gerijatrija.com
17 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Jadan Neno, vi čiter manageri imate managerski ugovor a čovjeka ste tu javno prozvali ...

Gdje je tu poslovna diskrecija? :D

Da bi sačuvao velike ribe nekad moraš žrtvovati male. 

15 godina
Sad sam srusio 4 aviona i 2 helija s T90 u jednoj mapi
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
17 godina
neaktivan
bur3k kaže...
Sad sam srusio 4 aviona i 2 helija s T90 u jednoj mapi

Znači radi ono što smo ti ustupili sinoć?

17 godina
Danny_HR kaže...

Kasnite s isplatom, dečki {#}

fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Ti si noob {#}

ACW-R ti ima max damage 20, a minimalni 16,7, ispod toga ne ide ni sa suppresorom (pa je skoro nebitno ako koji metar prije padne na minimum damage). S zadnjim patch-om su još poboljšali suppresor na ACW-R, a na velikoj mapi je velika stvar ako te ne nađu čim počinješ pucati. Za veće udaljenosti idem na single shot, jer ipak malo više rasipa sa suppresorom.

Eto, bolje bi bilo staviti laser na njega nego Heavy Barrel, tako da možeš i bolje hip fire koristiti ako ti baš zatreba.

Ja?

Ok hvala....koliko ja znam metak em brže pada, dakle teže je ciljat udaljenost em je prije na minimalnom dmgu.  

Nisi vidio smiley? Označava sakrazam...

Da, ali ni ti nisi čitao što sam ja napisao - jedino padanje metka je upitno (max i min damage su toliko mala razlika da je smiješno govoriti o tome na ovoj pušci - koja je 6 bullet kill bez headshota na bilo kojoj udaljenosti), ali pobogu ciljaš malo više i staviš na single shot kada je veća udaljenost (a nećeš se pojaviti na minimapi zbog supressora). Čim si rekao koliko ja znam, znači da nisi probao - probaj, napravi 100 killova s takvim setupom (Kobra, bez foregripa, može bipod ako baš hoćeš, suppresor) na ACW-R pa onda reci koji ti je dojam - ja sam preko 1000 napravio tako.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Di je taj car?

Volim citat njegove rasprave, ali ga vec duze vremena ne vidim.

Vidim da se vratio na forum.

17 godina
neaktivan
desh kaže...

Di je taj car?

Volim citat njegove rasprave, ali ga vec duze vremena ne vidim.

Vidim da se vratio na forum.

Puno posla ima, Split je prepun potencijalnih haxora pa prodaje i drži prezentacije. {#}

17 godina
protjeran
Battlefield 3

S obzirom da ovi distributeri nemaju diskreciju prema osobnim podacima svojih kupaca čita ja dajem slijedeći oglas:

Dojdite do Lovrana, najbolji, najmokriji, najvatreniji čitevi za BF3 direktno iz hopsi popsi Italije.(uvozi direktno najbolji umag skripter i šalje direktno u poreč te onda jedan ribar  svojom pasarom to dovozi do lovrana)

P.S U slučaju da bi htjeli veću narudžbu napravit naš distribucijski centar u rijeci ima kamione za najbržu dostavu u sve djelove hrvatske.

{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 15:59 (hellbyte0).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...

Ja?

Da, ali ni ti nisi čitao što sam ja napisao - jedino padanje metka je upitno (max i min damage su toliko mala razlika da je smiješno govoriti o tome na ovoj pušci - koja je 6 bullet kill bez headshota na bilo kojoj udaljenosti), ali pobogu ciljaš malo više i staviš na single shot kada je veća udaljenost (a nećeš se pojaviti na minimapi zbog supressora). Čim si rekao koliko ja znam, znači da nisi probao - probaj, napravi 100 killova s takvim setupom (Kobra, bez foregripa, može bipod ako baš hoćeš, suppresor) na ACW-R pa onda reci koji ti je dojam - ja sam preko 1000 napravio tako.

Sakrazam lol :)

Čitao sam samo velim, probao sam par setupa i najviše mi paše sa hb, jer svaki metak gotovo da pogađa i nema skoro pa nikakvog pada. Rds i hb na nju i mašina.

Samo sam te pitao zašto stavljaš supersor, ti si mi odgovorio i to je to, problem riješen, hvala lijepa. :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
fila2208 kaže...

Ja?

Sakrazam lol :)

Čitao sam samo velim, probao sam par setupa i najviše mi paše sa hb, jer svaki metak gotovo da pogađa i nema skoro pa nikakvog pada. Rds i hb na nju i mašina.

Samo sam te pitao zašto stavljaš supersor, ti si mi odgovorio i to je to, problem riješen, hvala lijepa. :)

Posvađali ste se, pomirili, posexali i sad se trebate pomaziti {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Cigara nakon seksa nam još fali. tom voli pušiti tako da će on, ja ne pušim :)

17 godina
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Ja u životu nisam pušio, tako da si se sigurno zabunio.

14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
bmwhartge kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

{#}

kako ga ti držiš??

Ma ja ga drzim skroz desno bitno ti je da ti animacije budu glatke, jer na adsl-u da je ta linija duplo veca nemozes ti njega toliko pojacati u desno da ti zagusi vezu pa da imas visoku latenciju.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 16:12 (bmwhartge).
15 godina
TomoR kaže...
fila2208 kaže...
Friday kaže...

Ja u životu nisam pušio, tako da si se sigurno zabunio.

Sarkazam lol, nisi vidio smajlić na kraju?

13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

To ti je tliko nebitna stvar, oni koji pricaju da tio trebati drzati skroz lijevo su u zabludi(osim ako igraju na dialup-u pa pnda ih i razumijem). da pojedostavnim npr. Ako ti je slider skroz lijevo Igra ce ti korigirati poziciju igraca 50 puta u sec a ako ti je skroz esno korigirati ce 500 puta u secundi sto iz toga zakljucujes da kada ti je slajder skroz desno igra ce ti korsitii nesto vecu brzinu recimo 25KB/s naspram recimo kada je slajder skroz lijevo 5KB/s, stoga korist od te opcije da im latencija nebude visoka imaju samo oni igraci koji igraju recimo na ISDN-u(nema takvih), jer multiplayer igre nekoriste puno KB/s. Ponavljam brojke su izmisljene samo da bi pokazao kako to funkcionira. 

Bmwhartge, ne slažem se u jednom dijelu sa tobom, pa evo par stvari koje bi trebale malo pojasniti taj dio oko kojeg se ne slažem.

NSF na MAX: Na 20ms ping serveru masu puta puknem nekome u glavu sa bolt action sniperom u isto vrijeme kao i on meni, ja poginem a čovjek kojeg sam ubio je na TS-u, i kaže mi da nije uopće čuo moj pucanj (1v1).

NSF na NULI: Isti server, ista situacija, oboje padamo mrtvi.

Ono sa čime se slažem u tvojem postu: mišljenja sam da je točno to što kažeš da se kada je NSF na nuli syncaju stvari tipa 50 puta u sekundi, onda "sync paket" pošto je vremenski duži, pokupi i moj i njegov pucanj, pa oboje padnemo mrtvi kada ti paketi dođu do klijenata tj. naših kompjutera. A ako je sync paket tipa 500 puta u sekundi, onda npr. moj metak završi u sync paketu koji kasni par paketa za sync paketom u kojem je metak koji me ubio, pošto su vremenski dosta kraći, pa moj ubojica nije niti čuo pucanj pošto sam već bio mrtav.

Ono što nema smisla u tvojem postu: zanemarivanje latencije koja itekako postoji i veća je kada je NSF na max, u odnosu na to kada je na nuli. Probajte igrati na nekom low ping (do 20ms) serveru, i vidjet ćete da ćete umirati manje u zaklonu, uz to da nema previše ping 100+ igrača. Ali ostatak gameplaya će biti ružan za popi*zdit.

Moj zaključak/moje mišljenje je da svaki ping ima neki "sweetspot", odgovarajuću vrijednost na NSF-u koja teži lijevoj strani, koja bi trebala dati nekakav optimum, dobar omjer svega ovoga.... Ali uvijek dođe netko sa pingom 200+ pa sj*ebe takt samog servera prilagođavajući sinkronizaciju svega njemu... (svi znamo kako to izgleda) pa onda je pitanje koliko ima smisla uopće ovo sve proučavati, dok god DICE ne pusti informaciju pinga igrača na rcon alate, kako bi admini mogli koristiti ping kicker na BF3 serverima {#} .

Evo jedan video o NSF-u, sve što je ovdje čovjek ispričao je točno:

Ima ovdje jedan super članak, zove se "HOW A SHOOTER SHOOTS", pa si ga pročitajte ako vas zanima... ima u njemu zanimljivih i razočaravajućih stvari, koje objašnjavaju jako puno toga što se svima nama dešava(lo) u BFBC2, BF3...

http://immersedcode.org/2011/12/16/how-a-shooter-shoots/

Pozz, Slamm

[M|C] Slammer
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 16:53 (Slammmer).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Thank you very much for your feedback on our forums and social channels. We receive an immense amount of messages per day — and although we don’t have time to answer each and every one of them, we do take time to read them and address the most important issues you bring to us.

Battlefield 3: Armored Kill has been a huge hit, but we know that the gunship we introduced has been a bit overpowered in some situations. The bulk of our next server update on September 20this directly based on community feedback from the past two weeks, aimed at re-balancing the gunship.

Following this server update on September 20th, there will also be a short planned downtime at 8:00 UTC where online gameplay on PC will not be available. We expect this outage to be 15 minutes long.

Gunship balancing in server update R31 on September 20th (all formats)
• Stationary and mobile AA cannon damage has been reduced by 30% versus the gunship.
Rationale: This fixes an issue where it was too easy for players to use stationary or mobile AA to shoot down the gunship from the other side of the map.

• Jet cannon damage has been reduced by 50% versus the gunship.
Rationale: In Conquest mode, jets have been able to single-strafe a gunship and destroy it. This re-balance will require more skill from pilots to take it down.

• The delay before moving the gunship forward to a new base in Rush mode has been increased from 15 to 30 seconds.
Rationale: Previously, the gunship was moved to the next base so quickly that it was possible to parachute from it into the base before defenders were able to prepare. This tweak will give defenders time to fall back and protect the valuable M-COM stations as intended.

• The Delay between gunship spawns has been increased from 90 to 120 seconds in Rush mode.
Rationale: After destroying the gunship in Rush mode, it reappeared too quickly to be well-balanced. With a 50% increase in spawn time for the gunship, defenders will now have more time to focus on the crates and less of a constant overhanging threat from the gunship.

• Initial delay before the gunship spawns in Rush mode has been increased from 15 to 60 seconds.
Rationale: Before this update, the gunship gunners could find the enemy before the round and instakill them when the pre-round timer ran out. Now, it will take a full minute before the gunship will spawn, giving defenders ample time to prepare.

Other changes in the server update
• Fixed a bug where a new squad leader wasn’t chosen when the current squad leader left.

• Fixed so that MK1A3 uses flechette rounds instead of frag rounds in Gun Master mode for Premium members (non-Premiums already have flechette rounds).

• Fixed a bug with Squad Rush on Sharqi Peninsula where the user was spawned outside the combat area if they deployed shortly after the first M-COM was destroyed.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da još malo pojasnim moj prethodni post za Network Smoothing Factor, ovako ja nekako, vidim BF3 netcode, laički objašnjeno:

1 - "DATA" STREAM REGISTRIRANIH HITOVA (ONO ŠTO IGRAČ NE VIDI NA MONITORU {#})

2 - "VIDEO/GRAPHICS" STREAM (ONO ŠTO IGRAČ VIDI NA MONITORU KAO POSLJEDICU KOMBINACIJE "DATA" STREAMA REGISTRIRANIH HITOVA, KRETANJA NA TEMELJU MIŠA I TIPKOVNICE)

T - vrijeme

NETWORK SMOOTHING FACTOR NA MAX.

------------------------------------------------

T:      00:00.104              00:01.247           00:01.879     

1===|PLAYER HIT|====|PLAYER HIT|===|PLAYER HIT/DEAD|====================

2===|PLAYER HIT|====|PLAYER BEHIND COVER|====|PLAYER HIT|===|PLAYER HIT/DEAD|==== (IGRAČ JE UMRO U ZAKLONU, ZATO JER NAŠE RAČUNALO JOŠ NIJE DOBILO INFORMACIJU O REGANIM HITOVIMA NAŠEG UBOJICE KOJI SU SE VEĆ ZAPRAVO DOGODILI)

U ovome scenariju našem ubojici sve izgleda savršeno dobro, ubio nas je tik prije bježanja u zaklon. A isto tako, našem ubojici se ovakve stvari znaju prikazati i tako da je vidio regani hit koji je pogodio čisti zrak (hitbox shift) nakon što smo pobjegli u zaklon....

NETWORK SMOOTHING FACTOR NA NULI NA SERVERU SA DO 20ms PINGOM:

-----------------------------------------------------------------------------------------

T:      00:00.104           00:01.247            00:01.879           

1===|PLAYER HIT|===|PLAYER HIT|===|PLAYER HIT/DEAD|======

2=====|PLAYER HIT|===|PLAYER HIT|===|PLAYER HIT/DEAD|======

U ovome scenariju naš ubojica još nije niti vidio da smo se okrenuli prema njemu (netočne animacije) i pucali na njega i ubili ga. Za ovo sam na TS-u dobio potvrdu od prijatelja kojeg sam ubio dok mi je NSF bio na nuli na MC serveru, tvrdi da uopće nisam bio okrenut prema njemu. "Hitbox shifta" NEMA. Vremenska razlika između primljenih podataka o reganim hitovima sa servera i onoga što vidimo na monitoru je mala, osim što sve izgleda preružno.

Što je veći Network smoothing factor, veća je latencija od trenutka kada je naš PC primio podatke STREAMA broj 1, i prikazivanja tih podataka na monitoru via STREAMA broj 2, pa onda imamo osjećaj da kasne i podaci koje mi šaljemo...

Toliko od mene na ovu temu, dalje guglajte i proučavajte sami {#}

A i siguran sam da je na ovu temu bilo već kojekakvih rasprava... i samo ću vam još reći da je meni NSF najčešće u drugoj polovici slidera. Ponekad ga maknem na nulu na MC serveru, da se podsjetim šta valja kod toga, a šta ne, heheh...

Pozz, Slamm

[M|C] Slammer
Moj PC  
11 0 hvala 8
15 godina
Battlefield 3

Ma men je isti efekt kako god ga stavim....sad je na nuli i ne vidim neku razliku?

tako da ne znam više jel to uopće šta radi,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Ma men je isti efekt kako god ga stavim....sad je na nuli i ne vidim neku razliku?

tako da ne znam više jel to uopće šta radi,

nakon nekog vremena ćeš vidjeti razliku,i naravno trebaš se i priviknuti sad na "leading" putanje metka tj ispred njega i te fore jer se hitbox mijenja ako stviš na 0.

BF3 FlamingKing
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice