Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Dino.Randic kaže...
LudaVjestica kaže...
Dino.Randic kaže...

Pozdrav imam jedan problem nikako da se uspijem ulogirat na origin a znam si mail i sifru...

a niti mi je na mail doslo da je sifra promjenjena...

dali vama radi??

Događa se to ponekad, danas i jučer je više njih napisalo da imaju isti problem. Samo resetiraj password, možeš vratiti na isti i onda će bit ok.

Kako mislis resetiraj password di se to uopce moze resetirat?

otidi pod forgot password

14 godina
odjavljen
PeTaR_HR kaže...
Dino.Randic kaže...
LudaVjestica kaže...
Dino.Randic kaže...

Pozdrav imam jedan problem nikako da se uspijem ulogirat na origin a znam si mail i sifru...

dali vama radi??

Događa se to ponekad, danas i jučer je više njih napisalo da imaju isti problem. Samo resetiraj password, možeš vratiti na isti i onda će bit ok.

Nas u cemu mi je onda problem kupio sam koristen acc jos prije pa neznam key od igre...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 17:48 (Dino.Randic).
13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...
PeTaR_HR kaže...
Dino.Randic kaže...
LudaVjestica kaže...
Dino.Randic kaže...

dali vama radi??

Na u cemu mi je onda problem kupio sam koristen acc jos prije pa neznam key od igre...

tribas onda rec tome u koga si uzeja da ti da email da mos resetirat password i key od igre ti pise pod game details al to ti je nepotrebno za reset passworda

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

kad moze Virus, onda ce i xyan postat nekaj takvoga. Angela, zaljubio sam se

0:56 i 2:28

0:19-0:28

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

A ok thx zajebo se ja nisam vidio da su mi poslali na mail....

ja vec mislio da treba bas key od igre jer ga nemam...

a dali ce to uopce proradit ili bas moram mijenjat pass posto nisam mislio igrat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 17:53 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igrao sam RUSH na Armored Kill mapama. Pa to je strašno, defendersi imaju litru mljeka za obranu, a napadači paradrop, gunship, tenkove, artiljeriju! 

Kako to da je takav disbalans? Hoće li se nešto promijeniti? 

Dali mogu negdje dati svoj glas da DICE promjeni to stanje? Vjerujem da su i drugi to primjetili.

33 Defendersi su preslabi
6 Balans je OK
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Igrao sam RUSH na Armored Kill mapama. Pa to je strašno, defendersi imaju litru mljeka za obranu, a napadači paradrop, gunship, tenkove, artiljeriju! 

Dali mogu negdje dati svoj glas da DICE promjeni to stanje? Vjerujem da su i drugi to primjetili.

Ja mislim da je baš u tome stvar, da su gledali kao da napadač hvata obranu na blef. Ko zna.. Jer nigdje u ratu ti neće reć, "pripremite se, za dva tjedna ćemo vas napast tu i tu"

Life is Simulation
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 18:14 (lotar1919).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi na Bugzor, nema zajebancije.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
15 godina
lotar1919 kaže...
the_dammed kaže...

Ja mislim da je baš u tome stvar, da su gledali kao da napadač hvata obranu na blef. Ko zna.. Jer nigdje u ratu ti neće reć, "pripremite se, za dva tjedna ćemo vas napast tu i tu"

Definitivno jedan od glupljih argumenata. Igra treba bit balanisirana po takvom sistemu da svi imamo šansu pobjedit samo ovisi o skillu i mogućnostima.

Rush je u užasnom disbalansu, kud su mape ogromne i teško je postavit obrambrene linij tu te dere yebeni ac130 i dvjesto tenkova. Nek samo stave kvadove i to je, tako će bit luđi rush umjesto hrpa armora koji trga sve.

the_dammed kaže...

Litra mlijeka? Kralju, arhivirano.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
14 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

ovih troje šta su stisnuli da je balans ok,su blago reć retardirani i definitivno sam siguran da nisu niti probali igrat.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde,ajde podijelit ću sa svima 

UMP sa suppresorom je lagani glitch (na blizu je damage jednog metka 34 :))

iz hipa meci lete preravno i bez problema ubiješ četvoricu sa spremnikom,isprobano.

probajte

,

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

kad moze Virus, onda ce i xyan postat nekaj takvoga. Angela, zaljubio sam se

0:56 i 2:28

0:19-0:28

lol, ovima kaj stiscu TD:

Imam ja i za vas video, od Vuce, s naslovom, Vama se qrac ne dize XD

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

iz hipa meci lete preravno i bez problema ubiješ četvoricu sa spremnikom,isprobano.

probajte

,

Meh. P90 i dalje rastura. S 50 metaka koliko ima, preciznost mu je vrhunska, a demiđ ne pada toliko na daljinu. Naravno, govorim za CQ.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Evo pošto ja uvijek serem i provociram - stiže javna pohvala. Iksići dobili pisovce u "njihovoj" disciplini (5 vs 5)

Freak Show Inc.

15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja za cq uopce ne volim koristiti smg-ove...870mcs FTW 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

probajte

,

Meh. P90 i dalje rastura. S 50 metaka koliko ima, preciznost mu je vrhunska, a demiđ ne pada toliko na daljinu. Naravno, govorim za CQ.

gle,prvo probaj pa reci.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
Probao, al velim, i dalje s P90 rulam više nego s UMP-om. Nemreš zamijenit 50 metaka, čak ni s većim demiđem na blizu.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Evo pošto ja uvijek serem i provociram - stiže javna pohvala. Iksići dobili pisovce u "njihovoj" disciplini (5 vs 5)

nisi to trebao objaviti. sad ja moram reci kak su nas prije toga jedno 3 ili 4 runde izubijali XD da ownali. ovnaž su napravili :D

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja sam danas odigrao 2 zibe sa UMP-om i 2 sa M416. UMP mi leži, ali njegova "moć" uvelike ovisi o oružju koje koriste protivnici. Sa M416 sam imao ugrubo 50% killova više. Jednostavno je puška uber precizna a UMP nema baš nikakvu prednost - barem ju ja nisam otkrio (zadnjih 10-ak dana igram dosta sa UMP-om).

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...
Friday kaže...

nisi to trebao objaviti. sad ja moram reci kak su nas prije toga jedno 3 ili 4 runde izubijali XD da ownali. ovnaž su napravili :D

Ne moraš ništa reći - može ih se dobiti! Case closed!

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Mp5 nakon patcha je uber dobar. Prije patcha je bio smeće, ali sad sa malo većim dmg, tuče kao i aek na blizinu. Za cq mp5 ili ump, nemoš fulat sa tom kombinacijom. Jedino mi je žao što nemrem furat prigušivač i ex mags :(

Friday kaže...

Sve to stoji i svaka čast i čestitke ali ne vidim nigdje coronuacea na popisu :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 19:55 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

xXx je dobio jer astra nije igrao {#}

Svaka čast momci{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...
Probao, al velim, i dalje s P90 rulam više nego s UMP-om. Nemreš zamijenit 50 metaka, čak ni s većim demiđem na blizu.

A ne znam. Sa UMPom sam znao trojicu odjednom roknut koji su imali full health, ali sa P90 ne. Puno je manji dmg. Ali opet kako kome odgovara sta.
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Mp5 nakon patcha je uber dobar. Prije patcha je bio smeće, ali sad sa malo većim dmg, tuče kao i aek na blizinu. Za cq mp5 ili ump, nemoš fulat sa tom kombinacijom. Jedino mi je žao što nemrem furat prigušivač i ex mags :(

Friday kaže...

Sve to stoji i svaka čast i čestitke ali ne vidim nigdje coronuacea na popisu :)

Nisu bili u najjačem sastavu, ali ipak...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oprostite što upadam kao padobranac ali ima problem sa PB-om.

Evo ovo j e problem, pa ako ima tko isti problem, može li pomoč? Evo ovo j e problem, pa ako ima tko isti problem, može li pomoč?
Download sam PB i dodao igre u njemu ali još uvijek neće.

HVALA!

Ne žalim što drugi kradu moje ideje, žalim što nemaju svoje. - Nikola Tesla
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
VALVE kaže...

Oprostite što upadam kao padobranac ali ima problem sa PB-om. Download sam PB i dodao igre u njemu ali još uvijek neće.

HVALA!

ako imas ikakav tune up utilty brisi ga jer ga PB ne voli... i kad instaliras PB ponovo pokreni komp...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
VALVE kaže...

Oprostite što upadam kao padobranac ali ima problem sa PB-om. Download sam PB i dodao igre u njemu ali još uvijek neće.

HVALA!

Odi u BF folder (obicno C:\Program Files(x86)\Origin Games\Battlefield 3 ili C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3) i pokreni pbsvc.exe.

Nisam to našao nigdje na netu kao savjet, ali sam frendu za isti problem to napravio i od tada radi

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jet service 10 stars rijesen :)

nego jel laga kome na bilo kojem serveru, ja sam par puta crko u jetu sto me jednostavno kak letim kao da se kordinira prema sredistu zemlje i teleporta me i bam: "Bad luck"

shebe mi score, bilo oko podneva, sad opet, jel mozda do battleloga?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

probajte

,

nije to glitch poslije patcha smo isprobavali puske sa supresorom i sve puske imaju isti damage sa supresorom i sa heavy barelom jedino je razlika sto sa supresorom metak prije pada.

Battlelog: ljudina
15 godina
bmwhartge kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

probajte

,

nije to glitch poslije patcha smo isprobavali puske sa supresorom i sve puske imaju isti damage sa supresorom i sa heavy barelom jedino je razlika sto sa supresorom metak prije pada.

Pada i dmg brže, inače je nakon 8 metara pad dmg, sa suprom pada prije od 8. oko 4 metra je onda full dmg.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice