Ma možete pričat koliko hoćete ali ratnici iz BiH su najzahebaniji. Kod nas je rat najduže trajao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Niš bez "turopoljaca".....heheh
Ma možete pričat koliko hoćete ali ratnici iz BiH su najzahebaniji. Kod nas je rat najduže trajao
Pihh... Znaci da ste samo kempali, mi smo zarushali i zbombali pobunjenike nabrzinu
Nest za pirata & helbajta :) - Why Stakla - Anal Boys
Svi ste vi pice i njubare, najjaci i najstariji BF3 igraci su u Osijeku
P.S. Neka regionalna & autonomaska prepucavanja napokon pocnu i ovdje! :p
Mi u Rijeci smo dobili jos jedan McDrek i to "McDrive"! Znaci haxovi za vozila se dilaju, ima sad da sve gazimo!
jel se sjecate da smo ocekivali nove tenkove sa AK, a dobili smo drek. Ovi prdeci nejdu vise od 55kmh, a ja na caspiani sa ruskim srotom idem 62kmh...i jos k tome nisu klasicni tenkovi...onakve kakve smo ocekivali
jel se sjecate da smo ocekivali nove tenkove sa AK, a dobili smo drek. Ovi prdeci nejdu vise od 55kmh, a ja na caspiani sa ruskim srotom idem 62kmh...i jos k tome nisu klasicni tenkovi...onakve kakve smo ocekivali
ja imam dojam da su malo brži...bar ne driftaju toliko i imaju speed glitch kao i lav i ostali.
Idu brže, vidi se kada igraš Tank superiority da prestižeš "normalne" tenkove, također ih je, po meni, lakše upravljat, jer ti se neće bez veze zavrtiti u mjestu, ne nekom malom kamenčiću.
imaju brzi odaziv, to da. cine se da im je manevarnost veca. ali tenk je tenk. :D samo ne znam kako me sad netko moze pogoditi time na 200m ko iz p****, a prije me tenkom nije mogao....
Najbolje vozilo u AK je quad c4 model 2012 godište metalic camo!
Najbolje vozilo u AK je quad c4 model 2012 godište metalic camo!
svakak. samo fizika nekak ne djeluje na njega u igri... i bed je kad dobis javelin ili guided u pak
Basta Basta vidi Bertu
Ijuuu... crnac koji boluje od alopecie areate koji pohotno opći sa crnim nožem i seksualno se zadovoljava penetrirajući si isti u vlastitu oralnu šupljinu, a uz sve to govori govorom srednje-dalmatinskog/vlaško-jaranskog đilkoša!?
Ne hvala :)
Ovak ste mi izgledali:
Meni je samo smiješno napraviti dlc i to sve ali ne napraviš sound da se čuje kad te pogodi tenkovska granata. Vozite spruta i budete vidjeli kad vas pogopdi, ne čuje se hit kao u tenku kad se krši ono sve
jadno
Nas u cemu mi je onda problem kupio sam koristen acc jos prije pa neznam key od igre...
Ako nisi dosao na origin duze vrijeme oni ti brisu account .. A key ti inače piše kad klikneš na info od igre
Meni je samo smiješno napraviti dlc i to sve ali ne napraviš sound da se čuje kad te pogodi tenkovska granata. Vozite spruta i budete vidjeli kad vas pogopdi, ne čuje se hit kao u tenku kad se krši ono sve
jadno
najbolja je jos artiljerija. tam ne vidis nist. ak si uzivljen sam tak te raznese.
jadno
najbolja je jos artiljerija. tam ne vidis nist. ak si uzivljen sam tak te raznese.
ma velim ono mogli su samo kopirat zvuk od tenka kad te prasne i bok...nije mi jasno kak takve stvari zaborave
jadno
ma velim ono mogli su samo kopirat zvuk od tenka kad te prasne i bok...nije mi jasno kak takve stvari zaborave
cuvaju si posel, tak da imaju kaj popravljati. makar, trebali bi izgubiti posao XD
Ajmo baš anketu nabacit,
igrač sam BF-a i dolazim iz;
Slavonac sam ali baranjci bi ti mogli j3bat mater zbog ove ankete...
cuvaju si posel, tak da imaju kaj popravljati. makar, trebali bi izgubiti posao XD
Da, pa da imaju šta delat u patchu.
aj samo kazem sto smo mi testirali na mapi jer smo stajali jedan nasuprot drugoga, jedan je imao supresor a dugi hevy barel i svki put smo se odmicali nakon ispaljenog metka, i metak od supresora i hevy barela je ivjek ima isti damage cak i na ualjenosti na kojoj sam ga jedva uspio pogoditi jednim metkom, a ti vjeruj ili nevjeruj tako mi svejedno.
isprobao sam i imaš pravo.
ono di drastično metak pada kod suppresora je na udaljenostima koje ne gađaš valjda 90 posto svojeg vremena,tako da isto otprilke dođe,
na 80 metara dmg u prsa uzme 19 , glavu 32.govorim o njuberskoj m16a3 :)
na 80-100 metara to je neka ajmo reć normalna dužina pošto sam ga ja vidio,ali ne tako kristalno(nemojte ovo krivo shvatit vidim ja čovjeka ali je malecki za ciljanje u određene dijelove tijela:)),imam fov 90,neznam možda je do toga?
napomena:metak je sporiji.
Pihh... Znaci da ste samo kempali, mi smo zarushali i zbombali pobunjenike nabrzinu
Black ops cammo, skempaj se i udri iz žbuna
Evo nek mi se svi Splićani jave na pp :D
Nego uživate li u novim mapama ;) Ja nemam premijum pa mi je malo dosadno...
Ajmo baš anketu nabacit,
igrač sam BF-a i dolazim iz;
5 | Mostar |
---|
Sta ovo primorci i gorani do zagreba i natrag :D
evo probao sam par rundi suppresor na g36c.. odusevljen sam nema razabacivanja metaka... a puska kida...
Ma jel moguće da je 5 Dalmatinaca tu, a nitko nije iz Splita i okolice
:D
Dolazim iz Sisačko-Moslavačke županije koja nipošto nije niti primorska niti goranska.
Nisu loši ovi tank destroyeri :)
Nikada prije nisam volio tenkove(tek sam prekjučer sve otključao), ali sam ih sad počeo voziti s Armored killom i više ne izlazim iz njih