Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.220.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Ma možete pričat koliko hoćete ali ratnici iz BiH su najzahebaniji. Kod nas je rat najduže trajao {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:32 (Soldier977).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3

Niš bez "turopoljaca".....heheh{#}

17 godina
Soldier977 kaže...

Ma možete pričat koliko hoćete ali ratnici iz BiH su najzahebaniji. Kod nas je rat najduže trajao {#}

Pihh... Znaci da ste samo kempali, mi smo zarushali i zbombali pobunjenike nabrzinu {#}

Nest za pirata & helbajta :) - Why Stakla - Anal Boys

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 16:49 (Basta).
17 godina
neaktivan
Basta kaže...

Svi ste vi pice i njubare, najjaci i najstariji BF3 igraci su u Osijeku {#}

P.S. Neka regionalna & autonomaska prepucavanja napokon pocnu i ovdje! :p

Mi u Rijeci smo dobili jos jedan McDrek i to "McDrive"! Znaci haxovi za vozila se dilaju, ima sad da sve gazimo! {#}

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Basta Basta vidi Bertu {#}{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel se sjecate da smo ocekivali nove tenkove sa AK, a dobili smo drek. Ovi prdeci nejdu vise od 55kmh, a ja na caspiani sa ruskim srotom idem 62kmh...i jos k tome nisu klasicni tenkovi...onakve kakve smo ocekivali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xyan kaže...

jel se sjecate da smo ocekivali nove tenkove sa AK, a dobili smo drek. Ovi prdeci nejdu vise od 55kmh, a ja na caspiani sa ruskim srotom idem 62kmh...i jos k tome nisu klasicni tenkovi...onakve kakve smo ocekivali

ja imam dojam da su malo brži...bar ne driftaju toliko i imaju speed glitch kao i lav i ostali.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
Battlefield 3

Idu brže, vidi se kada igraš Tank superiority da prestižeš "normalne" tenkove, također ih je, po meni, lakše upravljat, jer ti se neće bez veze zavrtiti u mjestu, ne nekom malom kamenčiću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

imaju brzi odaziv, to da. cine se da im je manevarnost veca. ali tenk je tenk. :D samo ne znam kako me sad netko moze pogoditi time na 200m ko iz p****, a prije me tenkom nije mogao....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Najbolje vozilo u AK je quad c4 model 2012 godište metalic camo!

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Najbolje vozilo u AK je quad c4 model 2012 godište metalic camo!

svakak. samo fizika nekak ne djeluje na njega u igri... i bed je kad dobis javelin ili guided u pak {#}

17 godina
hellbyte0 kaže...

Basta Basta vidi Bertu {#}{#}{#}

Ijuuu... crnac koji boluje od alopecie areate koji pohotno opći sa crnim nožem i seksualno se zadovoljava penetrirajući si isti u vlastitu oralnu šupljinu, a uz sve to govori govorom srednje-dalmatinskog/vlaško-jaranskog đilkoša!?

Ne hvala :)

Ovak ste mi izgledali:

15 godina
Battlefield 3

Meni je samo smiješno napraviti dlc i to sve ali ne napraviš sound da se čuje kad te pogodi tenkovska granata. Vozite spruta i budete vidjeli kad vas pogopdi, ne čuje se hit kao u tenku kad se krši ono sve

jadno

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nas u cemu mi je onda problem kupio sam koristen acc jos prije pa neznam key od igre...

Ako nisi dosao na origin duze vrijeme oni ti brisu account .. A key ti inače piše kad klikneš na info od igre

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Meni je samo smiješno napraviti dlc i to sve ali ne napraviš sound da se čuje kad te pogodi tenkovska granata. Vozite spruta i budete vidjeli kad vas pogopdi, ne čuje se hit kao u tenku kad se krši ono sve

jadno

najbolja je jos artiljerija. tam ne vidis nist. ak si uzivljen sam tak te raznese.

15 godina
xyan kaže...
fila2208 kaže...

jadno

najbolja je jos artiljerija. tam ne vidis nist. ak si uzivljen sam tak te raznese.

ma velim ono mogli su samo kopirat zvuk od tenka kad te prasne i bok...nije mi jasno kak takve stvari zaborave

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
xyan kaže...
fila2208 kaže...

jadno

ma velim ono mogli su samo kopirat zvuk od tenka kad te prasne i bok...nije mi jasno kak takve stvari zaborave

cuvaju si posel, tak da imaju kaj popravljati. makar, trebali bi izgubiti posao XD

15 godina
Battlefield 3

Ajmo baš anketu nabacit,

igrač sam BF-a i dolazim iz;

24 Slavonija
12 Središnja hrvatska
23 Zagreb
32 Gorsko-primorska hrvatska
10 Dalmacija
[G] Sapko
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 18:37 (Gunner11).
Moj PC  
10 1 hvala 2
17 godina
odjavljen
Gunner11 kaže...

Ajmo baš anketu nabacit,

Slavonac sam ali baranjci bi ti mogli j3bat mater zbog ove ankete... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
xyan kaže...

cuvaju si posel, tak da imaju kaj popravljati. makar, trebali bi izgubiti posao XD

Da, pa da imaju šta delat u patchu.

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

aj samo kazem sto smo mi testirali na mapi jer smo stajali jedan nasuprot drugoga, jedan je imao supresor a dugi hevy barel i svki put smo se odmicali nakon ispaljenog metka, i metak od supresora i hevy barela je ivjek ima isti damage cak i na ualjenosti na kojoj sam ga jedva uspio pogoditi jednim metkom, a ti vjeruj ili nevjeruj tako mi svejedno. 

isprobao sam i imaš pravo.

ono di drastično metak pada kod suppresora je na udaljenostima koje ne gađaš valjda 90 posto svojeg vremena,tako da isto otprilke dođe,

na 80 metara  dmg u prsa uzme 19 , glavu 32.govorim o njuberskoj m16a3 :)

na 80-100 metara to je neka ajmo reć normalna dužina pošto sam ga ja vidio,ali ne tako kristalno(nemojte ovo krivo shvatit vidim ja čovjeka ali je malecki za ciljanje u određene dijelove tijela:)),imam fov 90,neznam možda je do toga?

napomena:metak je sporiji.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 19:19 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
Basta kaže...
Soldier977 kaže...

Pihh... Znaci da ste samo kempali, mi smo zarushali i zbombali pobunjenike nabrzinu {#}

Black ops cammo, skempaj se i udri iz žbuna {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
Battlefield 3

Evo nek mi se svi Splićani jave na pp :D
Nego uživate li u novim mapama ;) Ja nemam premijum pa mi je malo dosadno...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
Gunner11 kaže...

Ajmo baš anketu nabacit,

{#}

5 Mostar
14 godina
neaktivan

Sta ovo primorci i gorani do zagreba i natrag :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo probao sam par rundi suppresor na g36c.. odusevljen sam nema razabacivanja metaka... a puska kida...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Ma jel moguće da je 5 Dalmatinaca tu, a nitko nije iz Splita i okolice

:D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

only in bf3, tj ima budala

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 21:04 (bik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Dolazim iz Sisačko-Moslavačke županije koja nipošto nije niti primorska niti goranska. {#} 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Nisu loši ovi tank destroyeri :)

Nikada prije nisam volio tenkove(tek sam prekjučer sve otključao), ali sam ih sad počeo voziti s Armored killom i više ne izlazim iz njih{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice