počeo dobiovat black screenove nakon 10 mjeseci igranja..dosta sam i izdržao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Let"s Rock"n"Roll! Danas navečer nadam se da ćemo svi zajedno ko prije igrati.
stinger/igla can lock on infratry???
molim vas da netko ovo provjeri,meni se još skida,
izgleda novi bug hahahaha,ma ovo se netko šali
to je bas dobro.... nema vise muckog rejpanja... sad cete se ponasati kako i treba...pojaviti se niotkuda zbombati i pobjeci... pa ni oni apachi u iraku ne stoje i rejpaju nego dolete na brzinu se ispucaju i bjezanija... jer ih ljudi ruse svim i svacim...
Oni sa 5km rokaju po iračanima iz Apachea.
- If you switch from 1st to 4th seat on Scout heli and then switch back to 1st one you have laser painter just like pre-patch
- If you switch from gunner position to pilot and then switch back to gunner in Attack heli you can use ECM on gunner seat apart from pilots ECM
- At certain angle you can disable and destroy tank while in mobile AA in 3 seconds
- Coaxial HMG has no travel time
- M416 recoils downwards
- F2000 with bipod is now better than any semi auto sniper rifle
- .44 Magnum now shots slower than any bolt action sniper rifle
- If you defend the M-COM and stay in a 5 meter radius of the crate while enemy arms it, you will receive attacker bonus/ribbon
ma jel ovo istina?
http://www.twitch.tv/dalkai_59 armored kill
Instaliro patch i u battlelogu i dalje stoji updejt avalable-Waiting for you to finish the installation...
U Originu pise da je updejt kompletiran.
Kad se hocu jonat kaze da nema igre instalirane
Da li moram sad repairat citavih 16GB?
AK je netko voljan igrat samonm il me primit u kakav klan da igramo zajedno BF 3 dosadno je sam igrat imam 17 godina .. nick na originu/battlelogu Iv4n0u5
haha locka na pjesadiju ajoj ludilo... ode snajper na kran i lockas ga sa iglom i spucas mu jednu...haha predobro :)
Znam da je vjerovatno već bilo ali svejedno
Da li mi se sada skida i armord kill ili samo patch?
haha locka na pjesadiju ajoj ludilo... ode snajper na kran i lockas ga sa iglom i spucas mu jednu...haha predobro :)
Jel ima bar pješadija ECM?
- If you switch from 1st to 4th seat on Scout heli and then switch back to 1st one you have laser painter just like pre-patch
- If you switch from gunner position to pilot and then switch back to gunner in Attack heli you can use ECM on gunner seat apart from pilots ECM
- At certain angle you can disable and destroy tank while in mobile AA in 3 seconds
- M416 recoils downwards
- If you defend the M-COM and stay in a 5 meter radius of the crate while enemy arms it, you will receive attacker bonus/ribbon
ma jel ovo istina?
Nadam se da nije!
Gdje si nasao taj popis?
Znam da je vjerovatno već bilo ali svejedno
Da li mi se sada skida i armord kill ili samo patch?
samo peč
ima ima :)
ma nemam pojma ja jos na poslu nisam ni krenuo skidati patch nego citam to sto su drugi napisali :)
ma sta su oni tu sve pokvarili to cemo tek vidjeti....
Kad stiže patch za patch?
Gle tko se javio...
Kad stiže patch za patch?
lol tako je i smoke i lvg ms27 i sve lololoo
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42571297/1/352154476/
Hehe, Kalas je zakon za gustanje po njubarama na publicu
ako si snajper, zamoliš frenda da te spuca sa dimnom granatom.
hebote necu nikad assignemente napraviti :S
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42571297/1/352154476/
Hehe, Kalas je zakon za gustanje po njubarama na publicu
Najdraža pljuca. Šteta što nije OP umjesto M16 :)
- M416 recoils downwards
ma jel ovo istina?
Nadam se da nije!
Gdje si nasao taj popis?
http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/zbqte/the_theres_no_way_theyll_create_a_bug_this_bad/
radi se o zayebanciji naravno.
Kako će asajmenete napraviti inf only :))
tu su objavljene i brojkice za puške, znam da vas zanima:
M16 nisu razyebali puno. Čisto usporedbe radi:
M16A3
RecoilRight .3->.4
RecoilUp .25->.26
M416
RecoilRight .3->.2
RecoilLeft .1->.15
RecoilUp .28->.26
InitialMultiplier 2.0->1.8
El ima još netko ovaj problem? Napravio update, prebacio fajl sa RU na ENG i kad pokrenem pita me da napravim prvo update?! probao sam i restartat računalo, ali ne pomaže
Čitaj što piše na battlelogu ono gore plavo!
Nego rekao mi je ljudina da su mu zakon ovi novi assignmenti sa vozilima.
El ima još netko ovaj problem? Napravio update, prebacio fajl sa RU na ENG i kad pokrenem pita me da napravim prvo update?! probao sam i restartat računalo, ali ne pomaže
Da i meni je to bilo moraš napraviti repair installation i onda ce raditi.
BTW izgleda da su popravili brust oružja.