Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.207.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
NiramX kaže...

Ne znam je li ovo itko postavio.

Bilo je vec, raspisali smo se i sta je bitno posvadjali i o tome. {#}

14 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
cinco44 kaže...

Samo da iznesem svoje mišljenje - ukoliko nekoga zanima.

Nisam previše aktivan u ovoj temi iz jednostavnog razloga - jer je nakupina spama. Počevši od korisnika do moderatora. 1300 stranica teksta od čega 1250 spam.

Vidim da su prije nekog vremena banali nekog Nenu, ja mislim, i sad ovog Furya. S ovim drugim sam upoznat. I sad vi meni recite da li ste stvarno mislili da tip koji ima spm 750 i kdr 2,7 i ne igra metro 0-24 je samo vrhunski igrač?

Blabla bala .................

Ovaj post bode u oko

Evo ti primjer: 

Dečec ima 100Mbps fiber doma, natjecatelj je infantry, ima kdr 5,28 i spm preko 1000 na publicu. 

Evo video kako igra na publicu  

još je u gornjem desnom kutu upalio kameru na miš i ruku kako igra da se vidi recoil correction

I šta sad...., nemožeš mu ni ti ni punkbuster ništa, što je najsmiješnije ima ekipe koja ga gazi nemilo i to prenose sve na live streamu...

Ovakvih igrača koji još sve prenose na live streamu ima na desetine ako ne i stotinu... pa ti plači kolko hoćeš miško {#}...

Probaj bongo nači svoga j1kA sada?! nema ga promijenio je ime, zašto?{#}

15 godina
neaktivan
+TANGO+ kaže...

Stalno mijenja ime jer često mijenja klanove pa napiše clan tag ispred nicka

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto mi uvijek izbaci "Could not communicate with running game. Please make sure it was not launched outside of the web."kad se pođem konektati na bilo koji server. 

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanimaju me oni omjeri i postoci kod njega što je xfactor spominja, aj ima li ko njegov nick da ga vidin na bf3 statsima.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wiz,nema se vremena…
Lako vama penzićima i zaposlenima.
Ja moram harem održavati :D
15 godina
NiramX kaže...

Ne znam je li ovo itko postavio.

Filmić ima dvije svrhe: da se rivalxfacotor pokaže kako je mega as kralj i car a drugo manje bitno da dokaže da je netko chiter.

15 godina
neaktivan
+TANGO+ kaže...

Evo video kako igra na publicu  

još je u gornjem desnom kutu upalio kameru na miš i ruku kako igra da se vidi recoil correction...

Dobro sad, gledan ovaj video. Da li lik koristi kakav hack, macro, skriptu to neznan, tj. jako teško je za primjetit iti iz samog videa ali dobro obratite pozornost na njegov gameplay.

Koliko zastava je lik osvojia iz gameplaya od 10-ak minuta? Mislim jednu. Koliko revivea je lik napravia? Mislim nijedan (nisan cili video pogleda). Lik se drži 3-4 točke na mapi i čisti nekakve njubare.

Šta se tiče nekakvih statistika, ljudi moji pa čemu to? Kome se dokazujete? Možete imati i SPM od 200 000 000 ali kao pojedinac nemate šta tražit u battlefieldu, morate igrat timski, vrlo jednostavno i prekinite se prepirat radi piz*arija. Toliko od mene.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ak je netko za zajedničko pucanje ja sam ovdje.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
15 godina
Hedrick kaže...

Dobro sad, gledan ovaj video. Da li lik koristi kakav hack, macro, skriptu to neznan, tj. jako teško je za primjetit iti iz samog videa ali dobro obratite pozornost na njegov gameplay.

Koliko zastava je lik osvojia iz gameplaya od 10-ak minuta? Mislim jednu. Koliko revivea je lik napravia? Mislim nijedan (nisan cili video pogleda). Lik se drži 3-4 točke na mapi i čisti nekakve njubare.

Šta se tiče nekakvih statistika, ljudi moji pa čemu to? Kome se dokazujete? Možete imati i SPM od 200 000 000 ali kao pojedinac nemate šta tražit u battlefieldu, morate igrat timski, vrlo jednostavno i prekinite se prepirat radi piz*arija. Toliko od mene.

U tome i je stvar, u kdr, jer su svi došli sa igara di samo kdr igra ulogu i samo im je to bitno. 

btw. ko je smislio assigment sa l96 i headshotovima nek ide u racku, majmun.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Hedrick kaže...

U tome i je stvar, u kdr, jer su svi došli sa igara di samo kdr igra ulogu i samo im je to bitno. 

btw. ko je smislio assigment sa l96 i headshotovima nek ide u racku, majmun.

Pataj je najlaksi asingment, odeš na TMD i u jednu dvi runde ga napraviš

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim kupti BF3 i imam pitanje, kako ce to raditi na mom PC-u? 

Zelio bi da mi igra ide na ~60 FPS-a

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nooir kaže...

Neam volje snajpati pogotovo u ovoj igri i zbilja mi se neda. Odradio sam snip šta sam imao, sad mi fali još 17 headova.

puma_vkci kaže...

Pa ići će ako ti dosad radilo sve na 60fps. Samo igraj do 24 igrača ne preko. I nemaš greške. Pogledaj si temu bf3 premium kupovina za pomoć

sry mislio sam da pitaš za premium moj bed

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:23 (fila2208).
13 godina
puma_vkci kaže...

Jbg, neće ti ići na 60fps-a, ni blizu - budi sretan ako bude igrivo.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nooir kaže...

Neam volje snajpati pogotovo u ovoj igri i zbilja mi se neda. Odradio sam snip šta sam imao, sad mi fali još 17 headova.

nema mi jačeg :)

,uzmi si fino za l96 i stavi cobru(ili neki koji ti bolje paše,samo da je nišan ovako kratak,znači ne acog),i samo trči po mapi,.skupit ćeš headove neboj se,

rekao bi ti da ne igraš bez ikakvog nišana budući da je tako najbolje igrat,tj najpraktičnije ali od l96 nišan je banana

jedino ko vrijedi igrat bez su sv98 i sad ovaj novi JNG,bomba im je bež nišana.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Battlefield 3

Eo jedne rundice, nakon puna 4 sata ikad odigrana u bf3. Polako se ufuravam. Recoil je stvarno zay*ban, trebalo mi 15 minuta da ga svladam.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/34728065/1/244067863/ 

Neznam jel to ja naletim baš na nekle panjeve ili sje to svugdje, al ja gdje god stignem bacim medkit, ammo box, oživim nekoga. Većina ostalih samo puca. Meni to valjda navika iz Bfbc2, neznam šta drugi izvode..

Šalalallalalalalallalaa.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:28 (leobugi).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
puma_vkci kaže...

Kako bi otprilike islo sa novom maticnom i procesorom? 

http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-athlon-ii-x4-641-box-s-fm1-2-8ghz-4mb-cache-quad-core&option=artikl&id_kategorija=05060316&id_artikl=050.603.240

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 20:30 (puma_vkci).
15 godina
Battlefield 3

ma kakvi svuda ti je to...dok su bili assigmenti svi su bacali, sad nitko ništa.

Ne znam zašto ne naprave neke još teže assigmente, da bude po 1000 heala , 200 revivea i tako to, da ekipa počne igrat bar malo timski.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Gledao sam njegov video na seine cross small CQ i lik igra timski. Počisti prostor oko zastave, vidi da suigrači zauzimaju tj. samo je formalnost da se ispuni do kraja i on ode na drugi objective. Ne znam kolko ima takvih koji bi se odrekli 250 poenčića.

evo, npr 1:10

I onaj team switch pred kraj neznam isto ko bi napravio.. sam je u stanju preokrenut partiju sad jel čist ili ne neznam, meni se čini ok

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
13 godina
puma_vkci kaže...
ElektričnaOvca kaže...
puma_vkci kaže...

Kako bi otprilike islo sa novom maticnom i procesorom? 

http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-athlon-ii-x4-641-box-s-fm1-2-8ghz-4mb-cache-quad-core&option=artikl&id_kategorija=05060316&id_artikl=050.603.240

Ići će bolje definitivno - teško je reći preciznije jer ovisi i od mape do mape, ovisi na koliko velikim serverima igraš (koliko igrača), itd. Moja je pretpostavka, ako ćeš igrati na low/medium, da će biti čist ok.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
Hedrick kaže...

Gledao sam njegov video na seine cross small CQ i lik igra timski. Počisti prostor oko zastave, vidi da suigrači zauzimaju tj. samo je formalnost da se ispuni do kraja i on ode na drugi objective. Ne znam kolko ima takvih koji bi se odrekli 250 poenčića.

I onaj team switch pred kraj neznam isto ko bi napravio.. sam je u stanju preokrenut partiju sad jel čist ili ne neznam, meni se čini ok

Najočitiji hax ikad, metki mu idu svi u istu točku iako mu oružje skače, ima bindan aimbot na gumb i kad oružje približi neprijatelju se aktivira ili ga on aktivira...

15 godina
stormich50 kaže...
ATiGamer kaže...
Hedrick kaže...

Najočitiji hax ikad, metki mu idu svi u istu točku iako mu oružje skače, ima bindan aimbot na gumb i kad oružje približi neprijatelju se aktivira ili ga on aktivira...

Metki? Što je to?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

#! sta mislite, jel ovaj ima hax, mislim da imaju velik recoil, al ne fulaju... ja idem to veceras uzivo ispitat... a do sutra ocekujem bar 20 starnica jesu li banane.....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Metki? Što je to?

Dobro, bullets.

15 godina
protjeran
stormich50 kaže...

Metki? Što je to?

Dobro, bullets.

LOOOOOOOOOOOOOOL uber! {#}

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
15 godina
Battlefield 3

banan sa par servera radi spm, nemreš ni uć, odmah me bana. Lol.

mislim ono glup sistem bananja ali razumijem

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Njegov skor pred kraj partije je 67:5! Dopk njegovi ostali igraci nemaju preko 15 killeva. Hack samo takav

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

bemti bnet i zuju (ok zuju manje) al bemti bnet i njihovu infrastrukturu

CARPE DIEM
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Kule_zg kaže...

Njegov skor pred kraj partije je 67:5! Dopk njegovi ostali igraci nemaju preko 15 killeva. Hack samo takav

Dakle zato jer ima dobar scor je chiter jel? Kul.

ontopic: ne kužim spas, 3 hita sa 5m, lik skakuće. Onda jedan hit sa nekih 30m one shot kill. Epic.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 0:14 (fila2208).
14 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

bemti bnet i zuju (ok zuju manje) al bemti bnet i njihovu infrastrukturu

Nisi jedini koji je ispao i mi sa tcoma smo poispadali.

Battlelog: ljudina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice