Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.228.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Ne znam, ja imam laptop koji jedva vrti na 30 i igram kao car. Žao mi je čuti da imaš tolike probleme. Igra je u racu i ima problema, ali nama ostalima radi, jebiga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

Skidalo se 7 puta jer su savjetovali 7 načina instalacije. Čak su mi slali neke posebne datoteke za instalaciju (DLL). - Da, brutalne probleme. Većinu vremena radi dobro, ali svaki drugi patch sve onesposobi i tek idući popravi.

Najprije se nije htio završiti updejt, pa se zatim završio, ali nije kužio PB. Pa je onda radilo startanje igre i ulazak, ali bi nakon par sekundi igra pala u nesvijest. Nakon toga se nije htjela učitati razina, nego bi prozor igre stajao bijel pet minuta, a zatim bi Battlelog javio "Disconnected from EA Online", a nakon iduće instalacije "Server disconnected", a zatim bi se javljale još 3 greške. Svo to vrijeme, igra se uredno starta s laptopa (preslabog za 3D, naravno).

Nije problem u mome računalu, jer mi radi sve drugo, ali baš sve. Od F12011 i Jagged Alliancea i Civilizationa 4 i 5 na Steamu do StarCrafta 2 i bete Diabla III. Dakle, radi mi i jedna beta. Ne znam kako Blizzard nikad nema problema s mojim računalom, odnosno kako ja nikad nemam problema s Blizzardovim igrama.

Izbriši cheat, LOL  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Tonči kaže...

Skidalo se 7 puta jer su savjetovali 7 načina instalacije. Čak su mi slali neke posebne datoteke za instalaciju (DLL). - Da, brutalne probleme. Većinu vremena radi dobro, ali svaki drugi patch sve onesposobi i tek idući popravi.

..

Izbriši cheat, LOL {#}

Nakon što je probao 7 različitih čiteva, ovo je vjerovatno jedina opcija... no to i nije neka opcija moraš priznati, jednostavno... nije isto...

I possess a skill to google.
16 godina
odjavljen

Nije isto bez cheata :(

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kuky je sve kriv. Tek tolko da se zna.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

11 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Dosadno mi bilo sada doma pa napravio filmic kratki,vise iz toga sta mi je stvar prebrutalna nego radi samog gameplaya...:)

Like if u like {#}

Kolko ja vidim napravio si samo 2 hs-a, sve ostalo su obični kilovi u hardcoru 

17 godina
protjeran
Battlefield 3

Čuj tonči može bit stvar overclocka, ako je nestabilno onda sve DICE igre rade kagarelu.{#}

Probaj sve stavit na stock frekvencije i pogledat ako ti se da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
etnes kaže...
drahic kaže...

Dosadno mi bilo sada doma pa napravio filmic kratki,vise iz toga sta mi je stvar prebrutalna nego radi samog gameplaya...:)

Like if u like {#}

Kolko ja vidim napravio si samo 2 hs-a, sve ostalo su obični kilovi u hardcoru 

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako radiš u Vegasu, makni ocpiju "Smart Resample" sa klipova, stavi na Disable Resample. Onaj ghosting ubija za oči.. A stvar je inače odlična.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
hellbyte0 kaže...

Čuj tonči može bit stvar overclocka, ako je nestabilno onda sve DICE igre rade kagarelu.{#}

Ljeti je uvijek na stocku, a zimi ni clockano na 4,6 nije nestabilno :-). Ali, sve sam probao. Čekam idući patch :)

17 godina
protjeran
Tonči kaže...
hellbyte0 kaže...

Ljeti je uvijek na stocku, a zimi ni clockano na 4,6 nije nestabilno :-). Ali, sve sam probao. Čekam idući patch :)

A hebeš ga onda ako nije overclock onda nemam pojma ni ja.{#} Vidim da si sve probao, izgleda da tebe hebe igra žestoko onda. Žao mi je vas koji imate tolko frke oko toga, i ja bi pophizdio da mi je tako.{#}

15 godina
Tonči kaže...
hellbyte0 kaže...

Da, kao nešto će popraviti samo za tebe. Ne znam, neki su imali problema pa su čak downclockali grafičku itd. hrpa stvari i problema za kojih se može naći rješenje ukoliko to čovjek želi.

Ea support ti nikad neće biti od ikakve koristit zapravo pa pokušavat sa njima je smiješno.

Ugl. ako ti sad ne radi, ne polaži nade u novi patch koji će bit u 6mj i koji će vjerovatno opet vratiti na staro sve što su sad izmjenili jer oni to tako rade.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

4 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

ne mogu shvatiti ljude koji dan za danom 24/7 igraju kanale. Odigrao sam dve partije i popiz.dio.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/30298150/1/349195466/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odigrali smo protiv ZZ clana,

Na filinu zalost, moramo vas izvjestiti da smo ih dobili 3 : 1.

Da... nepobjedivi su :)!

Cak smo im resetirali rundu nakon sto smo osvojili mCom,  iako su napisali live!
Igrali su , i nakon sto je m com exsplodirao, napisalis su da im se nije loadalo.

I mi smo resetirali i isli ispocetka, i opet ih dobili.

A meni se je na kraju resetirao pc.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 22:55 (Co7).
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

MadCroats vs ZZ clan > 3:1

Dečki su fakat dobri mora se priznat,gađaju nevjerojatno ali nisu mogli protiv mojeg Bipoda (surpress čini svoje). No definitivno smo bili bolji,Ex,Semper Latex odlično odigrali kao i uvijek naravno.

Op.Firestorm
Prva runda: nabrijali smo se ali jednostavno su nas skidali prebrzo,malo nervoze i jebiga,igrali smo svi kao Medics i to nije uspijevalo nikako.
Druga runda: uzeli su nam 1. MCOM i malo smo se zabrinuli,ali uspijeli smo se sabrat i uzeli im tickete.

Noshar Canals
Prva runda: odlično je krenulo no igrač im je drk*** i nije se spojio na vrijeme al udarili smo ih po restartu. Surpress sa RPK-aom je učinio svoje dok su momci sve to čistili.
Druga runda: Teški neugodnjak s moje strane kod 10-0 scora. Sjetio sam se svih loših događaja svojeg života i zgazio ih do kraja.

19 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

niste ih dobili, a ovo je plagijat :P

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pricekaj njihov filmic :).

Kazu da su snimali samo prve dvije mape?!

Dadad, sreca da smo mi sve snimali :).

Ta mapa gdje su igrali je stvarno smece, jer samo legnes i pokirvas sve strane a ti kada dolazis, imas previse strana s kojih mogu pucati.

I ako tim protiv kojeg igras je imalo dobar, skoro je nemoguce pobjediti u napadu.
S tim da smo im mi dva ili tri putra armali prvi mcom, samo su nas uvijek pred kraj pobili jer se nismo uspjeli spawnat.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 0:14 (Co7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...

imam 7200 killova s M4A1,najbolja Carbine puška definitivno. Variraj Flash Supp./Heavy Barrel

CoD2 2500h || BF3 400h
15 godina
Dr_Furyo kaže...
NiramX kaže...

imam 7200 killova s M4A1,najbolja Carbine puška definitivno. Variraj Flash Supp./Heavy Barrel

NIkad neću shvatiti dice. Naprave 4 klase i u sve 4 klase naprave 4 oružja koja su definitvno bolja od ostalih

m16, m4, m27 i l96 ili m40a5

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Dr_Furyo kaže...
NiramX kaže...

NIkad neću shvatiti dice. Naprave 4 klase i u sve 4 klase naprave 4 oružja koja su definitvno bolja od ostalih

m16, m4, m27 i l96 ili m40a5

Ma rpk je sada bolji od iar, AK74 je na medium to long bolji ali je m16 overall bolja, a aek je na close bolja... Isto ka i aks 74 u je na daljinu zvijer ali m4 je ovarall bolja... ovisi kako igraš ima dosta dobrih oružja.

[M|C] 7emper_fi
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Najprije se nije htio završiti updejt, pa se zatim završio, ali nije kužio PB. Pa je onda radilo startanje igre i ulazak, ali bi nakon par sekundi igra pala u nesvijest. Nakon toga se nije htjela učitati razina, nego bi prozor igre stajao bijel pet minuta, a zatim bi Battlelog javio "Disconnected from EA Online", a nakon iduće instalacije "Server disconnected", a zatim bi se javljale još 3 greške. Svo to vrijeme, igra se uredno starta s laptopa (preslabog za 3D, naravno).

Nije problem u mome računalu, jer mi radi sve drugo, ali baš sve. Od F12011 i Jagged Alliancea i Civilizationa 4 i 5 na Steamu do StarCrafta 2 i bete Diabla III. Dakle, radi mi i jedna beta. Ne znam kako Blizzard nikad nema problema s mojim računalom, odnosno kako ja nikad nemam problema s Blizzardovim igrama.

gle Tonči i meni je ovaj patch strgao igru ...battlelog mi je stalno prijavljivao da čeka na završetak instalacije ....i nakon "repair install" u originu sve je proradilo ..pročekirao je cijelih 15 gb i skinuo nekih 4 mega ..i btw zakaj skidaš igru ponovo? pa samo je prekopiraj negdje na hard i nakon toga je bubneš u origin games .

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
15 godina
nooir kaže...

Ma rpk je sada bolji od iar, AK74 je na medium to long bolji ali je m16 overall bolja, a aek je na close bolja... Isto ka i aks 74 u je na daljinu zvijer ali m4 je ovarall bolja... ovisi kako igraš ima dosta dobrih oružja.

Rpk ima extended što je smješno da banana ima 200metaka lol. Ma e, npr neću uzet za veliku mapu mp7 nisam blesav, ali želim reći da npr. m4 ili m16 mogu doslovno sve. Close combat nosiš ako lik ne zna gađat sa aekom, nosiš i long combat ako ne zna nosti g3 i kalaša. Razumijem da je m16 baza i po njoj riktaju sve druge puške, ali opet, malčice je prejaka, kao i sve varijante američkih pušaka su zbilja jake.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3
fila2208 kaže...

Ma nije bit ko je najbolji, i od boljeg ima bolji samo želim vidjeti neki naš klan protiv njih. Kad u nedjelju da probam sredit snjima pa bi došli kvama na server ako je moguće.

Ali ako ih pobijedite najbolji ste meni osobno i slikam vas za svoj porfil na fcb.

fila2208 kaže...

Ma možete se kurčit koliko oćete...mi sad išli iz zeze malo squad rush i ulete nam  neka 4 lika neki zZ klan...stari moj..bolje da ih niste vidjeli u akciji, dečki ownaju, ali yebeno...mislim nismo mi neko mjerilo snage ali zbilja kosili su nas bez imalo problema...za klasu su jači od svih ovdje ekipa..neki strani klan

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391415669720/

ovi likovi...možda se ne čine moćni, ali stari moj kako igraju, kako se čuvaju i pokrivaju...zakon

E da , i da ne zaboravim!

Fila, zelim nasu sliku na tvom facebooku :)

nhf {#}

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 3:54 (Co7).
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NiramX kaže...

I sad ćeš vidjeti svu djecu ovoga svijeta kako igra sa inženjer klason i m4a1 carbinon bez obzira na mapu i da li je server infantry only. yay! {#}

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
ne znam meni je bolje legao a91... Opcenito od svih tih puskica... Aksu je bio odlican , ali su ga nerfali tako da sad i nije nesto posebno... Sto se mene tice za engija mi ide ovi poredak a91-g36-m4-m4a1-aksu itd...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tip skida sve "poznate" face u BF3

Kako ovi iz DICE-a vole prcat ljude

https://twitter.com/killat0n_/status/196399114613829632

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 10:31 (thesekiman).
Moj PC  
11 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
steta nije dostupno na mobilnoj verziji...
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jedna dobra za dobar špčetak dana :-) 12 dogatagova,weeeee

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/30351138/1/364032800/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Odigrali smo protiv ZZ clana,

Na filinu zalost, moramo vas izvjestiti da smo ih dobili 3 : 1.

Da... nepobjedivi su :)!

Cak smo im resetirali rundu nakon sto smo osvojili mCom,  iako su napisali live!
Igrali su , i nakon sto je m com exsplodirao, napisalis su da im se nije loadalo.

I mi smo resetirali i isli ispocetka, i opet ih dobili.

A meni se je na kraju resetirao pc.

svaka čast dečkima iz MC-a :)) svaka vam dala,a Dr_Furyo je stvarno doktor :))
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice