Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.226.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Da.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.4.2012 23:58 (Tonči).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

Da.

Rješenje?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako me je veceras nazivciralo na nasem serveru prebacivanje igraca sa jedne na drugu stranu... sta neki ne smiju imat poraz u battlereportu...?

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Džekson kaže...

ja sam prednarucio igru i dobio limited edition koju sam igro 2 tjedna..Puno bugova, stvaranje nakon killa jako neorganizirano i lose, vrlo sporo kretanje..po meni losa igra sa gledista igrivosti, detalji su dobri. Ipak su tu ukusi..Igram pucacine vec 12 godina tako da znam o cemu pricam. Prodao igricu i sretan sam sto sam ju prodo. Ipak je mw2, mw3 i black ops jedna druga prica koju danas igram. To je moje misljenje ;)

Razumijem zašto si tako reagirao, i ja bi da sam jučer prešao na bf. Sjećam se kako sam jako ja psovao kad sam počeo bf nakon 1000+ sati coda. Teško, kako me ubije, wtf pa kako vuče puška šta je ovo....ali onaj dio mene koji ne može podnijet poraz je odlučio dati šansu igri. Nakon 200 sati sam i dalje psovao ali mi se dogodio i neki kill. Onda velika pauza radi punkbastrada. I onda bf3. zsada +500 sati bf3....da ima grešaka, da nisam jednom išao unistalirati, da živcira, da čudno je, da u racu je nekad....ali igra je opet ponekad tako fenomenalna da ne vjerujem.

A sad da te malo ismijem. Netko tko igra ''pucačine'' 12 godina ne zove IGRE, IGRICe kao neki klinjo koji ne zna razliku tetrisa i bf3. Vrati se na cod i tamo noscope 360 headflipaj lika sa nožem u stopalo i ubij ga te snimi pa stavi na yt da drkamo na to jer imamo 10 god.

Cod su već trebali svi prerasti, ako nisi, onda se malo zapitaj :)

Lijep pozz i nhf.

ne mora znacit da su svi igraci coda takvi...

nakon JAKO puno sati cod-a, odlucio sam malo odigrat bf, kupio sam bf3 i bc2 te sad igram i cod i bf3...problem officer?

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam danas prebacio nas server malo na metro only, ff on , no rules :). 1500 ticketa.

Nema posebnog razloga, osim sto mi je pun klinac debilnih admina koji kikaju zbog gluposti, razno  raznih zabrana itd.

Ovo nisam napravio da se popuni, nego jednostavno smo isli malo se izviti na nasem serveru.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Ja sam danas prebacio nas server malo na metro only, ff on , no rules :). 1500 ticketa.

Nema posebnog razloga, osim sto mi je pun klinac debilnih admina koji kikaju zbog gluposti, razno  raznih zabrana itd.

Ovo nisam napravio da se popuni, nego jednostavno smo isli malo se izviti na nasem serveru.

da bio sam na serveru dobar fajt :) steta sto je custom... pa nece doci vise igraca... ali je se udaralo pravo :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 11:17 (ceco22).
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Butcher i Basta..jako mi ugodno bilo s vama u squadu. {#}{#}

I wiz bio zadovoljan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3
bananko :) bananko :)
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 1:32 (berto).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...

ne mora znacit da su svi igraci coda takvi...

nakon JAKO puno sati cod-a, odlucio sam malo odigrat bf, kupio sam bf3 i bc2 te sad igram i cod i bf3...problem officer?

Ma ljudi puše taj DICE-ov marketing i stvorilo se to mišljenje da ako igraš BF3 onda si pro. A oni koji tako govore su upravo ekipa koja je prešla na BF3 sa COD-a.... ili oni kojima je BC2 bio prvi Battlefield. A dobro su prodali igru moram im priznati. Znam dosta ljudi koji su još do kraja ufurani. Mene je prošao hajp tamo negdje krajem drugog mjeseca kad sam shvatio da uopće nije ono što su obećali. Da mogu tražio bi refund.

Smiješno mi je to treba ti ogromno navikavanje ovo ono kad igra jedva da i ima learning curve. BF3 je iskežualiziran do maksimuma. Uzmi i rokaj.

E da i community je smeće isto kao i u COD-u kojeg se voli blatiti za istu stvar.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 1:49 (gringo88).
17 godina
hellbyte0 kaže...

Butcher i Basta..jako mi ugodno bilo s vama u squadu. {#}{#}

I wiz bio zadovoljan.

Ugodjaj je bio obostran{#}

Nego, i treba da Robi bude zadovoljan, samo se izlezavao okolo - papucice su mi skoro ostale bez baterija {#}

Trebali ste jos ostat na iduce dvije (Kharg i Krkand); fino se pucalo, a na kraju se i janje okrenilo :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz ekipi u BF3 temi ...

Evo do sad sam igrao samo COD, ali kako su s ovim zadnjim us-rali motku ja i par frendova s COD-a smo odlučili promititi igru (nadamo se na bolje)

Zanima me na kojim serverima vi igrate i ima li domaćih servera (koji se nalaze u HR)?

Koji server je rush i na kom se najmanje camp-a?

Koji mod-ovi se najviše igraju?

Ako imate koji savjet za nas BF početnike :) ?

HVALA

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iggy81f kaže...

Pozz ekipi u BF3 temi ...

Evo do sad sam igrao samo COD, ali kako su s ovim zadnjim us-rali motku ja i par frendova s COD-a smo odlučili promititi igru (nadamo se na bolje)

Zanima me na kojim serverima vi igrate i ima li domaćih servera (koji se nalaze u HR)?

Koji server je rush i na kom se najmanje camp-a?

Koji mod-ovi se najviše igraju?

Ako imate koji savjet za nas BF početnike :) ?

HVALA

Kampiranje ne postoji u BF :) kad počmeš igrat vidit ćeš da je pitanje glupo, tj. nema slupih pitanja ima samo glupih odgovora ali vidit ćeš o čemu pričan. E da, najviše se kampa na mapi metro 64 igrača. skoro svi kampiraju u nekom clusterfuck dijelu.

Staviš u tražilicu rush i izbaci ti rush servere...

Upiši u tražilicu servera cro i izbacit će ti hrvatske servere

BUG neće zato ti ga evo ode

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/77531c70-d313-4e8d-b126-24d11e01c48a/BUG-Online-Game-Server-All-Maps-200-Tickets-Votemap/

Imaš par domaćih servera stavi filer set regions na hrvatsku pa će ti ih izbacit..

I savjet ti je da nikad više ne igraš cod. I ne obaziri se na hitreg u ovoj igri. Nije dobar ka u codu al eto, sve drugo je bolje..

[M|C] 7emper_fi
14 godina
Battlefield 3
Kakva je razlika izmedju hitrega i netcodea ??? Jer sam citao negdje da bf3 ima jedan od najboljih netcodeova u današnjim fps igrama. Sry ako je offtopic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Navodno lista oružja s novog DLC-a:

•     AUG Assault Rifle
  •     SCAR Assault Rifle
  •     ACW-R Carbine
  •     MTAR-21 Carbine
  •     M417 Sniper Rifle
  •     JNG-90 Sniper Rifle
  •     L86LSW Machine Gun
  •     LSAT Machine Gun
  •     MP5K Tactical Machine Pistol
  •     SPAS-12 Shotgun

IZVOR

Moj PC  
0 0 hvala 16
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kupujem BF3 Limited Edition account (sa svim dodacima tj. ekspanzijama).

Novac uplaćujem* nakon probe accounta da se uvjerim da sve radi i da je sve tamo. 
Ovdje sam 2 godine i nisam nikoga prevario tako da prvo proba onda novac. 

Kontakt na privatne poruke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 13:37 (Jughead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

uplačivam 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Kupujem BF3 Limited Edition account (sa svim dodacima tj. ekspanzijama).

Novac uplaćivam nakon probe accounta da se uvjerim da sve radi i da je sve tamo. 
Ovdje sam 2 godine i nisam nikoga prevario tako da prvo proba onda novac. 

Kontakt na privatne poruke.

Sorry ali ne ide ti to tako i da si osnovao Bug forum.

I usput šta se imaš uvjeravat. To je digitalni acount nije auto da ga moraš provozat da vidiš jel sve štima i na mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 12:45 (gringo88).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Uvjeravam se da vidim jel banan ili ne, i da vidim da je igra tamo, pitao sam moderatora pirat i rekao je da je KUPOVINA ACCOUNTA DOPUŠTENA tako da.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Uvjeravam se da vidim jel banan ili ne, i da vidim da je igra tamo, pitao sam moderatora pirat i rekao je da je KUPOVINA ACCOUNTA DOPUŠTENA tako da.

Evo ja ti dajem svoj acc pa isprobavaj cijeli vikend. Ionako ne igram. Ti plati onda kasnije ak ti se da, ak ne ništa.

15 godina
SebaOS kaže...

uplačivam 

Facepalm.jpg.

Jack Sparrow kaže...

Navodno lista oružja s novog DLC-a:

•    AUG Assault Rifle -me gusta
  •    SCAR Assault Rifle -me gusta
  •     ACW-R Carbine - come to bf, cod kids.
  •    MTAR-21 Carbine - Obožavam ovu pušku, ali je isto za codere.
  •     M417 Sniper Rifle -neam pojma
  •     JNG-90 Sniper Rifle - ne me interesa
  •     L86LSW Machine Gun -come to use coders
  •     LSAT Machine Gun -no me interesa
  •    MP5K Tactical Machine Pistol - novi pdwić, simpatično.
  •    SPAS-12 Shotgun - SPAZ :)

IZVOR

Hvala na ovome, mislim da je ovo finalni setup zapravo. Dosta cod oružja, malo se i šalim naravno, sva ta oružja nije izmislio cod tako da će mi bit zanimljivo vidjeti ih u akciji i kako će ih community primiti :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad sam vidio da je napisao uplaćivam, još bolje {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

uplaćujem {#}

1 1 hvala 1
14 godina
SebaOS kaže...

Sad sam vidio da je napisao uplaćivam, još bolje {#}

Idi se prijavi za profesora hrvatskog.

Damn..nigga..

14 godina
Battlefield 3

Dosadno mi bilo sada doma pa napravio filmic kratki,vise iz toga sta mi je stvar prebrutalna nego radi samog gameplaya...:)

Like if u like {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WaZZi kaže...
Kakva je razlika izmedju hitrega i netcodea ??? Jer sam citao negdje da bf3 ima jedan od najboljih netcodeova u današnjim fps igrama. Sry ako je offtopic.

Boze mili, a di si ti citao?
16 godina
odjavljen
gamer001 kaže...
Tonči kaže...

Da.

Rješenje?

Ja sam jučer, nakon 7 uzastopnih reinstalacija i re-downloada igre (7x15GB) odustao i pobrisao cijeli Origin s računala. Kreteni iz EA/DICE-a su posljednjim zakrpama onesposobili igru (za mene). Iako me fascinira njihova nesposobnost, posebno me živcira kad je preko mojih leđa i džepa i kad mi nakon 2 sata Skypea, idiot na lošem engleskom kaže "We suggest you reinstall again".

Sad ću se malo odmarati dok me prođe bijes, ali sam siguran da više nikad neću kupiti EA igru. Ionako će me Blizzard zabaviti narednih godina u ono malo slobodnog vremena.

14 godina
Battlefield 3

Ja mislim da si ti jedini koji ima takve brutalne probleme.

Kolko znam,nitko osim forzuka jedno vrijeme se nije zalio ovoliko kao ti. Ne govorim nista lose,da ne shvatis krivo,ali ocito je problem u tebi,tj. u tvojem racunalu- Hardware-software.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
gamer001 kaže...
Tonči kaže...

Da.

Rješenje?

Ja sam jučer, nakon 7 uzastopnih reinstalacija i re-downloada igre (7x15GB) odustao i pobrisao cijeli Origin s računala. Kreteni iz EA/DICE-a su posljednjim zakrpama onesposobili igru (za mene). Iako me fascinira njihova nesposobnost, posebno me živcira kad je preko mojih leđa i džepa i kad mi nakon 2 sata Skypea, idiot na lošem engleskom kaže "We suggest you reinstall again".

Sad ću se malo odmarati dok me prođe bijes, ali sam siguran da više nikad neću kupiti EA igru. Ionako će me Blizzard zabaviti narednih godina u ono malo slobodnog vremena.

ok to je tvoja situacija. a moja je takva da meni sve radi od prvog dana i nikad problema. tu i tamo PB i crni ekran pri loadanju nove mape, ali i to je rijetkost. i šta da ja sad kažem?

15 godina
drahic kaže...

Dosadno mi bilo sada doma pa napravio filmic kratki,vise iz toga sta mi je stvar prebrutalna nego radi samog gameplaya...:)

Like if u like {#}

Mislim da bi trebao raditi nešto korisno....nemoj da ti bude ovako više dosadno.

Tonči kaže...

Ja mislim ako skineš još 3 puta, pa bude 10x15 150gb da će dice se smilovat i dati ti da igraš.

16 godina
odjavljen

Skidalo se 7 puta jer su savjetovali 7 načina instalacije. Čak su mi slali neke posebne datoteke za instalaciju (DLL). - Da, brutalne probleme. Većinu vremena radi dobro, ali svaki drugi patch sve onesposobi i tek idući popravi.

Najprije se nije htio završiti updejt, pa se zatim završio, ali nije kužio PB. Pa je onda radilo startanje igre i ulazak, ali bi nakon par sekundi igra pala u nesvijest. Nakon toga se nije htjela učitati razina, nego bi prozor igre stajao bijel pet minuta, a zatim bi Battlelog javio "Disconnected from EA Online", a nakon iduće instalacije "Server disconnected", a zatim bi se javljale još 3 greške. Svo to vrijeme, igra se uredno starta s laptopa (preslabog za 3D, naravno).

Nije problem u mome računalu, jer mi radi sve drugo, ali baš sve. Od F12011 i Jagged Alliancea i Civilizationa 4 i 5 na Steamu do StarCrafta 2 i bete Diabla III. Dakle, radi mi i jedna beta. Ne znam kako Blizzard nikad nema problema s mojim računalom, odnosno kako ja nikad nemam problema s Blizzardovim igrama.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice