Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
zussuz kaže...
xyan kaže...

aim king

SV98+noscope+laser+straight pull bolt =

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/22064480/1/302299724/

Navrati onda na ovaj server:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/0c35bf96-283b-4c31-893b-102763814e44/Bl1ndy-s-Bolt-Action-Sniper-Only-CANALS-GGC-Stream/

Super server za sve one koji vole bezglavo trcanje po mapi. Bas kao u CODu.

lol, a sta nije lijepo iznenadit nekog na metrou ovak close range sa ironsightom na sniperu? poslije kila misli lik WTF?

14 godina
ppetesic kaže...

jesu vama iz favoritsa nestali serveri iz hrvatske

jesu., meni više od pola servera fali

13 godina
neaktivan
generic9974 kaže...
shegyman kaže...
ZirkoHrasticManijacina kaže...
shegyman kaže...

Pozdrav...imam problem sa battlefieldom 3...uredno sam instalirao, imam instalirano directx 10 i 9, i visual c++ ali kad pokrenem izbaci  "D3DCompiler_43.dll is missing"..

čak san proba taj dll kopirat u system32 folder al nije pomoglo...

WIN 7 64 bit

Intel Core i3 2330

4GB DDR3

Intel HD 3000

Pomozite...već san lud...

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dcompiler_43

idi na download zip file i kad skines to zalijepi u instalacijski folder od igre . :)

proba san to već...napisa san u prethodnom postu...ne funkcionira...instaliran je dirextx 11 na kompu...

s tom grafickom ako i uspijes pokrenuti igru je neigrivo, vidim da su neki uspjeli cak i pokrenuti ali na najnizim postavkama i izgleda kao slide show a ne igra (mada i ovi koji su uspjeli pokrenuti sa HD3000 su imali i5 ili i7 uz dizanje takta GPU-a)

BTW.... ovaj dll ne stavljas u system32 nego u folder od bf3 kako kaze ZirkoHrasticManijacina (probaj tako mozda sp uspijes nekako probat)

ponovo san instalira directx, visual 2010...sad mi ne izbacuje ništa....otvorim battlefield, pojavi se crni ekran i nakon nekog vremena strelica...i tu stoji...kad se sa ctrl+alt+del vratim u win, piše bf3 has stopped working...close...

16 godina
neaktivan
shegyman kaže...
shegyman kaže...

Pozdrav...imam problem sa battlefieldom 3...uredno sam instalirao, imam instalirano directx 10 i 9, i visual c++ ali kad pokrenem izbaci  "D3DCompiler_43.dll is missing"..

WIN 7 64 bit

Intel Core i3 2330

4GB DDR3

Intel HD 3000

Pomozite...već san lud...

ponovo san instalira directx, visual 2010...sad mi ne izbacuje ništa....otvorim battlefield, pojavi se crni ekran i nakon nekog vremena strelica...i tu stoji...kad se sa ctrl+alt+del vratim u win, piše bf3 has stopped working...close...

kupi si neku polovnu ili novu grafičku... ne ubijaj se s ovim problemom. izgubit ćeš oči. a vjerujem da ti je vid preći od jedne igre... A ako nije samo naprijed...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Laptop momci, laptop...fujitsu ah531...evo danas iden po dodatnih 4gb rama...kad su jeftini...

Jel mogu uzet lemilo i ugradit drugu grafulju?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lord_Marko kaže...
Danny_HR kaže...
Lord_Marko kaže...

dođem jedanput na server i onda mi neko kaze da se diskonektam kako si bi on mogao pumpati bodove na conquest-u, onda se zalite kak vam je stalno server prazan....

Zašto ga slušaš?

nisam radi njega izasao, vec radi toga sto je server bio prazan i otisao sam s prijateljima na drugi server.

ahahahha to sam ti ja rekao

nisam ni znao da se može na praznom serveru nabijat bodovi,zato Danny i ekipa svi imaju veliki rank

17 godina

Pa ako si i ti ušao usred igre i tamo se zadržao neko vrijeme, mislim da ti se sve bilježi. Znači ako je tim koji si odabrao pobijedio, bilježit će ti pobjedu i obrnuto.

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
14 godina
Battlefield 3

Evo novoga videa,malo sam se sinoc zahebavao sa snimitim materijalom od prije,pa izbacio ovo.

Imam ja jos materijala "marksmana" iz Firestorma,u konacnici cu sve spojiti u malko duzi video!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

GEFORCE R295 DRIVER

This is the first WHQL-certified driver from the R295 family of drivers. It is the recommended upgrade for all GeForce users, especially those playing the latest hot PC games like Battlefield 3, Diablo III, Mass Effect 3, or The Elder Scrolls V: Skyrim.

Battlefield 3

Fixes instances of texture corruption/artifacts in Battlefield 3 when memory constrained (typically 1GB or less graphics cards running Ultra settings and high resolutions).

DRIVER

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
Cyber_Freak kaže...
drahic kaže...

Zasto mi se dogada opet Bf3 has stopped working?

Nije mi se to desavalo prije i sad je opet pocelo .

Wtf? Ajd procitaj jos jednom drugu recenicu... ;)

Da,da.. dobro... Znas dobro na sta sam mislio ! :)

Daj mi rjesenje sada.. ! :)

14 godina
neaktivan
ovako momci jucer sam si uzeo onaj playclaw... Program mi je odlican, zasada nisam imao ni jedan problem, osim sto jos ne znam namjestiti sve sitnice. npr. Da vidim tko prica na ts i na snimljenom videu mi u sonyvegas nema zvuka ,a video kad pustim preko bs i wmp ima. Tako da se jos nekim postavkama treba igrati, uglavnom moja topla preporuka.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imaš na njihovom forumu dosta toga objašnjeno i ekipa ti odmah pomogne ako treba.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 16:12 (Vash).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Upravo sam na Kharg Islandu, Rush, prva faza, kao defender dobio double kill headshot sa snajperom. Naime, pogodio sam 2 tipa na nosaču s jednim metkom. Po 650 marksman svaki! :) Baš sam si sretan.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@danny lako ti je tako boostat :P
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
Danny_HR kaže...

Upravo sam na Kharg Islandu, Rush, prva faza, kao defender dobio double kill headshot sa snajperom. Naime, pogodio sam 2 tipa na nosaču s jednim metkom. Po 650 marksman svaki! :) Baš sam si sretan.

Napokon si kupio hack koji radi? {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
Danny_HR kaže...

Ja sam to do sad uspio 3 puta. *ebiga nisam imao ništa uključeno da snimim.. Ali znam da se osjećaš razdragano i ja sam se:)

jokaCRO ingame
14 godina
Battlefield 3

Pozdrav svima imam jedno pitanje zašto ne mogu ući u opciju assignments na ps3 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

eto napokon i ja nabavio bf3 samo nije limited e sad kakve cu ja nedostatke imat radi toga i jeli je limited isplati puno vise ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Bravo, Danny!

BTW, što ste se svi uhvatili tog SV98? L96 je odnosu na njega višestruko bolji.

16 godina
Over(C)lock kaže...

eto napokon i ja nabavio bf3 samo nije limited e sad kakve cu ja nedostatke imat radi toga i jeli je limited isplati puno vise ?

Nećeš imati neka oružja, vozila, assigmente i nove mape. Svakoako ćeš moći igati, ali ako možeš rađe uzmi LE(ja sam naknadno uzimao BTK)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
ovako momci jucer sam si uzeo onaj playclaw... Program mi je odlican, zasada nisam imao ni jedan problem, osim sto jos ne znam namjestiti sve sitnice. npr. Da vidim tko prica na ts i na snimljenom videu mi u sonyvegas nema zvuka ,a video kad pustim preko bs i wmp ima. Tako da se jos nekim postavkama treba igrati, uglavnom moja topla preporuka.

ako budes trebao pomoc,dodji na TS pa cu ti objasniti...

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
neaktivan
johi bro kaže...

Ako netko zna...

Kad pokrenem singleplay,  u prvom nivou (vlak) kad dođem u vagon sa bombama (u bačvama) snimi mi ćekpoint.

Nastavim do vrata stisnem E za otvorit. Onda se scena smrzne i izgubi zvuk na nekih desetak sekundi.

Onda eksplozija i dalje mogu samo nišaniti i pucati a druge komande ni miš ne reagiraju i igra stoji. Esc radi i mogu izać, restartat i ostalo...

Uglavnom igra stane na tom mjestu.

Tražio sam po netu ali nisam ništa našao (ili sam previdio).

Multiplayer radi ok.

BF3 RTKarkand ruski key sa BaseHosta.

Jel zna netko u čemu je problem?

Sve je moguće...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 21:39 (johi bro).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Upravo sam . . .

I to sa prigušivačem, svaka čast.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
Danny_HR kaže...

i to sve s ugasenim monitorom,noscope i preko ramena,dok je prao suđe i je*o pirata u dupe

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
shegyman kaže...
generic9974 kaže...
shegyman kaže...
ZirkoHrasticManijacina kaže...
shegyman kaže...

ja ti preporučam ati 5570 s njom ide na 1600x900 bez problema na low,a košta oko 400 kn  {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Idemo napunit mrcinu?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Idemo napunit mrcinu?

Promjeni naziv na "BUG Online Game Server No Rules |Only Air Maps| 1200 ticket" i da vidis kak bu bio pun 0-24.

15 godina
neaktivan
kach kaže...

Promjeni naziv na "BUG Online Game Server No Rules |Only Air Maps| 1200 ticket" i da vidis kak bu bio pun 0-24.

Ja bum prvi neigral na ti server (jedino ovo za no rules vridi).

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Evo mala obavijest u vezi xXx servera Jucer smo promijenili malo pravlia i postavke na serveru i dosta brzo se napunio,a bilo je i puno igraca iz Hrvatske,sto je jako pozitivna stvar.. Radi se o tome da cemo cijeli tjedan vrtjeti Noshar Canals i Kharg Island TDM Sniper Bolt action ... Znaci samo sniper i noz...Uzimanjem drugog oruzja i njegovom upotrebom dobijate slay i upozorenje..Nakon treceg upozorenja letite vanka.. :) Evo ako netko bude zelio danas neka naidje,vecinom smo od 16:00 pa nadalje.... http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e634276a-ab16-4dbf-9961-fd58f8916dd5/xXx-CRO-Bolt-Action-Sniper-Only-HC-500-ticekts/
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Treba napravit server gdje će biti dozvoljen samo mortar i lampe. Znači prvo team A..jedan igrač zasvijetli sa lampom i onda iz tima B jedan od igrača sa mortarom treba pogodit istog onog igrača iz tima A koji je svjetilo sa lampom. Ako ga pogodi...pogođeni je kickan a ako ne pogodi onda je kickan onaj koji je gađao sa mortarom. 

Takav setup jednostavno nemre propast....da zaboravih napisati da mislim da bi najbolja mapa bila Metro CQ.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 11:39 (Zero2).
Moj PC  
31 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice