Hoces rec da je tesko zaradit 120 kn?
Nvrmnd..
Promašio si ceo fudbal.
Hoces rec da je tesko zaradit 120 kn?
Nvrmnd..
Promašio si ceo fudbal.
Ako netko zna...
Kad pokrenem singleplay, u prvom nivou (vlak) kad dođem u vagon sa bombama (u bačvama) snimi mi ćekpoint.
Nastavim do vrata stisnem E za otvorit. Onda se scena smrzne i izgubi zvuk na nekih desetak sekundi.
Onda eksplozija i dalje mogu samo nišaniti i pucati a druge komande ni miš ne reagiraju i igra stoji. Esc radi i mogu izać, restartat i ostalo...
Uglavnom igra stane na tom mjestu.
Tražio sam po netu ali nisam ništa našao (ili sam previdio).
Multiplayer radi ok.
BF3 RTKarkand ruski key sa BaseHosta.
ne znam koji si ti video gledao ali ovaj tip ima pola PN na njemu.... ali bi mogao biti niki aimbot... po pokretima bi se reklo da zna posao ali neki pogodci vas smrde.... kao onaj nan. canals di je usprio kako ubija snajpera hs a ovaj je vec bio u kontenjeru...
Kaj se cudite ko picek glisti. Covjek je vjerojatno sa cs presao na BF3 i sad owna nabove koji trce ko muhe bez glave.
Jos dok sam igrao Quake 3 freezerail samo da ste vidjeli kaj su neki tipovi radili cuda. Normalni ljudi da im das aimbot i wallhack nebi to mogli.
Zasto mi se dogada opet Bf3 has stopped working?
Nije mi se to desavalo prije i sad je opet pocelo .
Kaj se cudite ko picek glisti. Covjek je vjerojatno sa cs presao na BF3 i sad owna nabove koji trce ko muhe bez glave.
Jos dok sam igrao Quake 3 freezerail samo da ste vidjeli kaj su neki tipovi radili cuda. Normalni ljudi da im das aimbot i wallhack nebi to mogli.
malo off ali ta cuda sam i ja radio, raketama skidao ljude na 20 - 30 metara u trku, i zatim ih railgunom finiširao... razlika je u tome što su u takvim igrama oružja skoro 100% pravocrtne balistike. dok u današnjim igrama ipak ima taj random spread. i u tim situacijama obožavam cod. jer točno ono što zamislim i napravim, nikakav random efekt mi ne pokvari kill... :)
dok u bf3 ipak moraš pucat ispred covjeka mrvu, što me uvijek iznervira jer obični pištolj ima 400m/s brzinu metka, i jos klijent side hitbox detection...
ugl fale mi lan partiji di je ping bio zanemariv a skill je bio jedino s čim si mogao da pobijediš.
TS3 overlay plugin:
nakon sto sam zakljuci da je playclaw za prikazivanje TS3 overlay odlican-ipak kosta (i nema khm verzije)
Sada, evo rjesenja za besplatnu i totalno dobru TS3 overlay aplikaciju (ona default ugradjena ne radi nikako-rusi se igra):
http://blog.cfxxl.de/index.php/how-to/how-to-ts-notifier/?lang=en
Napomena:
ovo ce vam trebati kasnije, ne morate pokretati igru
[bf3.exe]
game.enabled=1
edit:skuzio
Pozdrav...imam problem sa battlefieldom 3...uredno sam instalirao, imam instalirano directx 10 i 9, i visual c++ ali kad pokrenem izbaci "D3DCompiler_43.dll is missing"..
čak san proba taj dll kopirat u system32 folder al nije pomoglo...
WIN 7 64 bit
Intel Core i3 2330
4GB DDR3
Intel HD 3000
Pomozite...već san lud...
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dcompiler_43
idi na download zip file i kad skines to zalijepi u instalacijski folder od igre . :)
Pozdrav...imam problem sa battlefieldom 3...uredno sam instalirao, imam instalirano directx 10 i 9, i visual c++ ali kad pokrenem izbaci "D3DCompiler_43.dll is missing"..
WIN 7 64 bit
Intel Core i3 2330
4GB DDR3
Intel HD 3000
idi na download zip file i kad skines to zalijepi u instalacijski folder od igre . :)
proba san to već...napisa san u prethodnom postu...ne funkcionira...instaliran je dirextx 11 na kompu...
No scope (tj. samo iron sights), gađa u tijelo, a sve headshot...
Iako kasnije se vidi da je dobio i suppresion ribbon, znači ne pogađa baš sve tako (pa je vjerojatno hrpa toga izrezano)... I ajde, početak je na HC serveru, tamo su snipe i magnum OK, ako prvi zapucaš (zbog velikog damage-a)
dođem jedanput na server i onda mi neko kaze da se diskonektam kako si bi on mogao pumpati bodove na conquest-u, onda se zalite kak vam je stalno server prazan....
dođem jedanput na server i onda mi neko kaze da se diskonektam kako si bi on mogao pumpati bodove na conquest-u, onda se zalite kak vam je stalno server prazan....
Zašto ga slušaš?
Zasto mi se dogada opet Bf3 has stopped working?
Nije mi se to desavalo prije i sad je opet pocelo .
Wtf? Ajd procitaj jos jednom drugu recenicu... ;)
Ma tko ti je to rekao, to server bio pun ili? I šta si ti na to, izašao? Oprosti, ali samo bi budala to učinila (izašla).
Ja ti kažem: idi u banku po novac i uplati mi na račun. Hvala.
WIN 7 64 bit
Intel Core i3 2330
4GB DDR3
Intel HD 3000
proba san to već...napisa san u prethodnom postu...ne funkcionira...instaliran je dirextx 11 na kompu...
s tom grafickom ako i uspijes pokrenuti igru je neigrivo, vidim da su neki uspjeli cak i pokrenuti ali na najnizim postavkama i izgleda kao slide show a ne igra (mada i ovi koji su uspjeli pokrenuti sa HD3000 su imali i5 ili i7 uz dizanje takta GPU-a)
BTW.... ovaj dll ne stavljas u system32 nego u folder od bf3 kako kaze ZirkoHrasticManijacina (probaj tako mozda sp uspijes nekako probat)
Zašto ga slušaš?
nisam radi njega izasao, vec radi toga sto je server bio prazan i otisao sam s prijateljima na drugi server.
TS3 overlay plugin:
nakon sto sam zakljuci da je playclaw za prikazivanje TS3 overlay odlican-ipak kosta (i nema khm verzije)
Sada, evo rjesenja za besplatnu i totalno dobru TS3 overlay aplikaciju (ona default ugradjena ne radi nikako-rusi se igra):
http://blog.cfxxl.de/index.php/how-to/how-to-ts-notifier/?lang=en
Napomena:
ovo ce vam trebati kasnije, ne morate pokretati igru
[bf3.exe]
game.enabled=1
jel netko probao ovo kao overlay rjesenje uz teamspeak?
Izgleda super za kempere, kempaš i visiš na fejsbuku ili popularnom forumu :P
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/22064480/1/302299724/
mogu i ja to - samo da snimam XD
evo popravio sam ti post. Sad da vidiš navalu
TS3 overlay plugin:
[bf3.exe]
game.enabled=1
jel netko probao ovo kao overlay rjesenje uz teamspeak?
Izgleda super za kempere, kempaš i visiš na fejsbuku ili popularnom forumu :P
Probao, Overwolf ne radi nazalost (barem meni nije radilo).
aim king
SV98+noscope+laser+straight pull bolt =
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/22064480/1/302299724/
Navrati onda na ovaj server:
Super server za sve one koji vole bezglavo trcanje po mapi. Bas kao u CODu.
Zašto ga slušaš?
nisam radi njega izasao, vec radi toga sto je server bio prazan i otisao sam s prijateljima na drugi server.
Što je dozvoljeno boostanje na bugu?
Zašto ga slušaš?
Što je dozvoljeno boostanje na bugu?
A što misliš kako je Pirat i društvo došlo do orliča
@jarunFTW iliti domi pa disi??? novi acc?
...to me podsjeća na onaj vic o pederima i moru...tu bi išlo...pita prvi derpe drugog: "kakav je taj bug-ov server"...ovaj kaze: "ma ljigav je ko qurac"!!!
ovaj mu odgovara: "ajmo se onda na njega konektirat s guzicama"
jesu vama iz favoritsa nestali serveri iz hrvatske