To nisam ni spominjao u kontekstu COD-a, niti branim COD. BF3 mi je bolji. Al vec 100x receno da su to dvje razlicite igre. Uglavnom sam mislio na IRNV i light i onaj crveni laser. Neki kazu pa lampa te stvarno tako jako zasljepi i u stvarnom životu zato se i zove tactical light. Da al u stvarnom životu da te jedan metak pogodi u potkoljenicu lego bi na pod, nebi pao mrtav al bi zalego. Pravi avioni lete puno brže nego u BF3. Ali koga briga, najvazniji je balans da je igrivo, da je zabavno. Sa stvarima tipa IRNV, light, spamanje sa mortarom i M230 igra gubi balans a time i igrivost i zabavnost. A igram je iz zabave. A ljudi ce iskoristiti svaki propust, iskoristavati svaki glitch do beskraja.
Pa covjece igraj svoju igru onda i kaj te boli ona stvar sta drugi igraci koriste?
Njihova stvar, ako netko mora koristiti IRNV, mortar ili M320 da bi imao bolji omjer K/D njegova stvar, a uostalom to je na neki nacin i jedan od ciljeva igre...
A ako hoces realno ubijanje odi na HC mod
Kule jesi ti procito sta sam ja napisao?
edit:ne volim HC. @Tonči..pitaš me šta je kamperaj!?. Pa ti valjda znaš igraš HC