Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.217.174
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Kule_zg kaže...
BDS kaže..e..

To nisam ni spominjao u kontekstu COD-a, niti branim COD. BF3 mi je bolji. Al vec 100x receno da su to dvje razlicite igre. Uglavnom sam mislio na IRNV i light i onaj crveni laser. Neki kazu pa lampa te stvarno tako jako zasljepi i u stvarnom životu zato se i zove tactical light. Da al u stvarnom životu da te jedan metak pogodi u potkoljenicu lego bi na pod, nebi pao mrtav al bi zalego. Pravi avioni lete puno brže nego u BF3. Ali koga briga, najvazniji je balans da je igrivo, da je zabavno. Sa stvarima tipa IRNV, light, spamanje sa mortarom i M230 igra gubi balans a time i igrivost i zabavnost. A igram je iz zabave. A ljudi ce iskoristiti svaki propust, iskoristavati svaki glitch do beskraja.

Pa covjece igraj svoju igru onda i kaj te boli ona stvar sta drugi igraci koriste?

Njihova stvar, ako netko mora koristiti IRNV, mortar ili M320 da bi imao bolji omjer K/D njegova stvar, a uostalom to je na neki nacin i jedan od ciljeva igre...

A ako hoces realno ubijanje odi na HC mod

Kule jesi ti procito sta sam ja napisao?

edit:ne volim HC. @Tonči..pitaš me šta je kamperaj!?. Pa ti valjda znaš igraš HC{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:28 (BDS).
17 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...
BDS kaže..e..

To nisam ni spominjao u kontekstu COD-a, niti branim COD. BF3 mi je bolji. Al vec 100x receno da su to dvje razlicite igre. Uglavnom sam mislio na IRNV i light i onaj crveni laser. Neki kazu pa lampa te stvarno tako jako zasljepi i u stvarnom životu zato se i zove tactical light. Da al u stvarnom životu da te jedan metak pogodi u potkoljenicu lego bi na pod, nebi pao mrtav al bi zalego. Pravi avioni lete puno brže nego u BF3. Ali koga briga, najvazniji je balans da je igrivo, da je zabavno. Sa stvarima tipa IRNV, light, spamanje sa mortarom i M230 igra gubi balans a time i igrivost i zabavnost. A igram je iz zabave. A ljudi ce iskoristiti svaki propust, iskoristavati svaki glitch do beskraja.

Pa covjece igraj svoju igru onda i kaj te boli ona stvar sta drugi igraci koriste?

Njihova stvar, ako netko mora koristiti IRNV, mortar ili M320 da bi imao bolji omjer K/D njegova stvar, a uostalom to je na neki nacin i jedan od ciljeva igre...

A ako hoces realno ubijanje odi na HC mod

heh a irnv nije zaključan za određene pojednice ili klase, svi ga mogu koristiti i to im neće nadoknaditi manjak timske igre ili mozga. ako tko hoće kampati neka kampa, poginut će idućim tvojim pojavljivanjem ili ti od kolege.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 23:29 (sokre).
16 godina
floks kaže...
Y2K2 kaže...

Kako se netko voli pravit glup,znas ti o cemu ja pricam a i pun qurac ljudi.

sardax je očito ljut jer u utorak IRNV BY BY...

Pa od toliko zelene boje od irnv-a u kojeg je gledao vjerovatno čitavo vrjeme sada neće ništa da vidi bez njega pa će mu uništit K/d ratio pa

će počet on da kuka.. (nevalja ovo nevalja ono).

Je, ljut sam strasno radi toga =) Isto kao i radi ostalih nerf/buff stvari. Ako sam IRNV koristio vise od 1% vremena, otkinut cu si nogu. A koristio sam ga jednako kao i druge optike, jer u principu optike ne koristim na oruzjima, nerviraju me. K/D ratio mi je oko 0.8 i kao da me briga?! Kad igram s mojima jedino je vazno da squad/team dobro funkcionira. Imas ti jos papat :) Ti si sigurno jedan od igraca koje zove ostale noobovima kad te ubiju sa IRNV/M320 :) Ja sa M320 imam 100+ killeva and loovin' it :)

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako me onaj Iwan danas naživcirao... Pol runde igram sa BMP-om i jurim okolo, uzimam zastave, da bi u nekom trenutku izašao popraviti BMP, a ovaj ga komotno uzme i ode... Ja mu velim da vrati vozilo, i još mu je netko tipkao al ne trza lik... Naravno, 30 sec. kasnije BMP je uništen jer je lik uletio među tenk i AT... Bravo majstore!

Ne znam također zašto tolerirate ekipu sa provokativnim imenima, njima bi odma ban lupio jer su majmuni, a jednog sam danas i prijavio (i pri tom ne mislim na fuc*U tip imena, već rasiste, ustaše i slične). I to još on fino velikim slovima istakne da se vidi ponos...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 0:12 (Minoza).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo vam nešto zanimljivo.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Battlefield 3

LOL jeste nasrali o night visionu.... malo mjuze, sknk666 ce znati o kome je rijec

Brutal Truth \m/

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Evo vam nešto zanimljivo.

Hm... fali MVP ribbon... {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

saznao zasto neke 3 ili 4 puta izbaci prije connecta na server... zbog onog queue dodatka. kad na serveru ima mjesta nikad mi ne pisu one gluposti, a cim se idem spajat u queue server odmah 4 errora prije nego počne zbilja tražit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mali video :) od kolege iz klana.... znam da nece mnogima biti dubstep po ukusu.... pogledati video do kraja :)

Moj PC  
20 1 hvala 0
16 godina

Super video,

zar dubstep ne slušaju već svi {#}

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobar fragmovie 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja spremam sada jedan dogtag clip, ali ovaj fraps jede hard :S trebao bi biti kao ovaj... iz bolji dana bbc2 

stvarno bi volio vidit neke od ovih mapa na bf3... jer su svega 3 mapa dobre za rush mod....

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 9:39 (ceco22).
15 godina
Battlefield 3

A gdje nam je server? Izgleda da je otišao na izbore{#}

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Interesantno, oba gornja filmića u HC mode-u - ne bi imali takve streakove da ih se vidi na mapi, je'l?

Ali, svaka čast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sokre kaže...
Y2K2 kaže...

Smjesno je sto on govori da se u BF-u stavljaju svakavi dodatci na pusku da bi mogao ubit nekog, a u COD-u je pravi cirkus sa tim dodatcima, jos malo pa ce bit dodatak i za letenje.

lol vidovititi Milan mi je natuknuo da će se moći uskoro instant gib dodatak staviti{#}.

Edit: čujem da će i telekill opcija doći u igru, ako sve ne dohvatiš od prve!

Ta igra nikad nije krila da je arkadna pucačina jako prikladna za eSport. BF se fura na realizam, bojna polja i sl. a onda povlađuje dječurliji, koja se iznervira jer protivnik nije idiot pa ne ide u viteške dvoboje.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo dečeci da popunimo server.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jel vam se desava-lo,da u singleplayu likovi(moj team) staju i ne rade nist?

U jednoj misiji mi fino kaze da odem do vrata(dok Campo) stoji iza jednoga ormara(u nekakvom hodniku),ja dodem do vrata..i nist se ne desava,cekao sam 10-tak minuta da dode drugi vojnik,da se i on sakrije iza ormara,tek onda mogu razvaliti vrata!

Nakon te misije,foe rokne sa mosta rpg u cisternu,dobijem naredbu da sljedim Campoa,on cucne ispod mosta i opet nista ne radi,ja sam probao rokati u ekipu koja dere sa mosta,no u nedogled ih mozes skidati,non stop se respawnaju!?Otisao sam ispod mosta u nekakav opet hodnik-vrata i nista...Naredba folow Campo stoji zacementirana.Stanem,cucim,lezim pored njega 20-minuta,on nista.

Isto mi se desava koliko god puta da ponavljam misiju!

U cemu je kvaka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

gledam vecini kad snimaju sa frapsom ne opada fps, meni je katastrofa, imam full verziju frapsa, da li ima jos koji proram da pokusam da snimam a da mi ne uzima puno fps.a

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
14 godina
Indestructible kaže...

gledam vecini kad snimaju sa frapsom ne opada fps, meni je katastrofa, imam full verziju frapsa, da li ima jos koji proram da pokusam da snimam a da mi ne uzima puno fps.a

Također uzima mi po 40 fps-a u nekim igrama, katastrofa.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako bih volio vidjeti neke mape iz BC2 u BF3, npr. havy metal.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
a,jesi našao mapu...
Kad se samo sjetim one glupe prerije!
Katastrofa od mape!
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Tek sam sada primjetio da su mi neka oružja poput MK11 MOD 0 ili M16A3 dostupna iako ih još nisam otključao. Zna li netko zašto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
To su početna oružja.
14 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...
To su početna oružja.

Kako, a prikazuju mi se u listi neotključanih oružja?

17 godina
NiramX kaže...
Wicked_Sick87 kaže...
To su početna oružja.

Kako, a prikazuju mi se u listi neotključanih oružja?

M 16 imaš npr. samo sa Amerima na početku,dok kada otključaš onda ga moš uzet i sa Rusima,isto tako Rusi imaju onak AK 74 u startu,a Ameri ne...jbg moraju ti dat neš na početku da imaš,nećeš s nožem u juriš{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 12:27 (lobotomac90).
14 godina
Battlefield 3

if you didnt know....

Kada igrate sa mortarom,stisnite broj 2 i tada umjesto frag granata baca smoke granate. :)

Dobro dode,kada roknete frag,odmah na smoke,odmah na frag pa na smoke opet.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
Dodinho kaže...

Za sve koji imaju Sound Loop probleme neka probaju ovaj korak:

Go to Control Panel -> Classic View -> Sound -> Recording Tab -> Right click on the list -> Display disabled devices.
The StereoMix icon shall be displayed in the list. Click on it.
In the window that opens up (Device usage) select "Use device"

Kada ste to napravili možete staviti StereoMix kao Default device.

Sad sam maloprije pričao s likom na Live Supportu pa mi je ovo preporučio ako ste već sve opcije ispucali.

Ništa ni od ovog... Uspio sam natjerati igru da radi malo duže, ali i dalje se ruši uz Sound Loop-ove.

Izgleda da ću morati nabaviti zvučnu karticu bez Realtek codeca, što je žalosno da sve ove godine ne mogu popraviti ovo sranje, a u igru su utukli milijune...

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ehh sada znam (zbog crashanja)

Realtek once, Realtek never again!!!!

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

^^

Te probleme sam ja imao sa BC2,i skuzio sam da mi nije bila kompatibilna- maticna+realtek+ igra.

Stavio drugu maticnu i sve 5. Nikad vise problema.

Prvo je bila gigabyte h55 pa onda uzeo p55.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

OFF TOPIC.

Da sada reinstaliram windowse, stavim 8gb ram, novu zvučnu i ostavim matičnu sa realtekom bi li zezalo?

Pitam zato jer maknuo sam Realtek drivere i dalje zeza.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice