Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
thesekiman kaže...
M4X kaže...

dal tko igra na mišu razeru lachesis 4000dpi da si znam podesit

Ja igram. Šta moraš podesiti?

Ja DPI nisam ništa dirao, njega mjenjam "on the fly" kako mi paše. Prvi put kad sam ga instalirao namjestio sam 5 razina DPI-a koje mjenjam po potrebi.

A što se tiče nemogućnosti bindanja u igri bilo čega na miš, to možeš napraviti preko Razerovog control panela, klikneš na tipku kojoj želiš dati neku funkciju, odabereš "advanced setting" i onda upišeš neku tipku na tipkovnici koju ćeš povezati sa klikom miša. Npr. kad pritisnem button na mišu stavio sam da se ponaša kao da stisnem tipku E koju sam stavio u igri za melee attack.

Jedino što poslije kad igram neku drugu igru moram vratiti nazad te postavke za miša.

meni je razer cp katastrofa,tj. macro tipke mi u igri nežele radit

i svaki put kad ja postavim svoj DPI prilikom gašenja/paljenja računala sve se vrati na default,ništa ne ostane

M4X @ 3.14zda GHz
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...
thesekiman kaže...
M4X kaže...

dal tko igra na mišu razeru lachesis 4000dpi da si znam podesit

Ja igram. Šta moraš podesiti?

Ja DPI nisam ništa dirao, njega mjenjam "on the fly" kako mi paše. Prvi put kad sam ga instalirao namjestio sam 5 razina DPI-a koje mjenjam po potrebi.

A što se tiče nemogućnosti bindanja u igri bilo čega na miš, to možeš napraviti preko Razerovog control panela, klikneš na tipku kojoj želiš dati neku funkciju, odabereš "advanced setting" i onda upišeš neku tipku na tipkovnici koju ćeš povezati sa klikom miša. Npr. kad pritisnem button na mišu stavio sam da se ponaša kao da stisnem tipku E koju sam stavio u igri za melee attack.

Jedino što poslije kad igram neku drugu igru moram vratiti nazad te postavke za miša.

meni je razer cp katastrofa,tj. macro tipke mi u igri nežele radit

i svaki put kad ja postavim svoj DPI prilikom gašenja/paljenja računala sve se vrati na default,ništa ne ostane

najobicniji mis za 100 kuna laserski  je najbolji.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
15 godina
14 godina
Skela96 kaže...

jako je tesko ubiti igraca.to me uzasno zivcira.

igra mi je super.navikao sam na cod serijale pa mi je  igra malo spora {#}

to je reci pravi rat, jesi ikad vidio nekog vojnika aka Usain Bolta, kako sprinta od protivnika? CoD je napravljen da svi mogu dobro igrati, al BF je BF, zato ga volim, kad je teze malo ubiti, volio bih a je slicno ko u bc2, jer glupo je kad ti sam izadjes ispred trocije i svu trojicu ubijes, to u BC2 je tesko, mozes dvojicu ubit max, a u CoD trcis i redom ih deres ispred sebe, nidje veze, no dobro opet, ako prelazis s CoD na BF, nije lako, jer znam ih dosta ih napocetku odustane, svi su govorili spor gameplay, tesko naci na protivnika, ubiti ga, al kad su se navikli, nikad vise nisu ni pomislili na CoD, cak stavise pljuju po njemu sada, a prije su bili tesko CoD Fanovi ;)

14 godina
Kewin kaže...

pa nikog ziva na serveru

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma vraga nemožeš prek odvojice, danas sam napravio spree, prvo sa AK 74u pobio 3-4 čovjeka, i onda još 3 sa pištoljem ( da se razumijemo, u svakom trenutku su barem dvojica pucala na mene ). {#}

Da je teško jest, u tom i jest čar igre, hebo ti COD u kojem to možeš napraviti kad god ti pukne i s čim god ti pukne.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 11:45 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

da teško je uopće primjetit protivnika kad svi kempaju,i uopće se nečuje kad je blizu

M4X @ 3.14zda GHz
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Neznam baš koliko je to dobro,na Caspian Borderu je na daljinu jako teško nekoga ubiti,i sad ako to još povečaju.{#}

Ne će to biti neka drastična razlika. Taj bug se javlja samo kad se čovjek kojeg gađaš kreće. A onog koji stoji nije puno teže ubiti.

Mene više zanima kako će PB utjecati na sve to.

thuglife kaže...

Ma vraga nemožeš prek odvojice, danas sam napravio spree, prvo sa AK 74u pobio 3-4 čovjeka, i onda još 3 sa pištoljem. {#}

Da je teško jest, u tom i jest čar igre, hebo ti COD u kojem to možeš napraviti kad god ti pukne i s čim god ti pukne.

Rekao je da je teško u BC2...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 11:50 (ZC_Someone).
15 godina
Indestructible kaže...
Kewin kaže...

pa nikog ziva na serveru

ima nas kolko oces batltelog je vriti

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz ljudi {#}.Preordo sam BF3 na game.co.uk i zanima me kad ce igra stici na dan izlaska,kasnije ili nesto drugo?I dali se placa jos cestarina i kolko?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i hvala unaprjed na odgovoru :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 11:57 (ReXinzo).
14 godina
ReXinzo kaže...

Pozz ljudi {#}.Preordo sam BF3 na game.co.uk i zanima me kad ce igra stici na dan izlaska,kasnije ili nesto drugo?I dali se placa jos cestarina i kolko?

Cestarina se sigurno ne plaća ;D

15 godina
Battlefield 3

Ova beta stvarno dobra, cak mi vrti 30 fpsa sa konfom mojom, nisam nista dirao nego default postavke vjerojatno cu moc i koji fps vise

dodajte me na originu: GPUlan imam par preordera bf3 pa ko oce nek me doda

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 gamer----------http://test.slikice.info-------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma jbte, budem prvi, score oko 4000 i izbaci me...

Your connection to the server has timed out.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

2 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

ma jbte, budem prvi, score oko 4000 i izbaci me...

Your connection to the server has timed out.

haha meni jos drzi

edit izbacilo je :s

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2011 11:59 (Kewin).
15 godina
Battlefield 3

ako ima ko da igra sa gtx285-icom nek mi se javi na privatnu poruku pls.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

najobicniji mis za 100 kuna laserski  je najbolji.

Dobro nije bas istina,ali i preser*avanja sa miševima od 600 kuna su glupa.

14 godina
meni je igra malo brza za moj ukus. ja pretezito igram strategiju pa tamo imas vremena za promislit itd. al me nervira oni laseri i ona svjetla kako ono bjesti ajme boli glava
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
Battlefield 3

taman mi krene pa izbaci ......

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

opet ne radi battlelog -.-

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

ovi serveri su ko wc-i ili su zauzeti ili su zasrani.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ReXinzo kaže...

Pošalju ti par dana prije izlaska a kad će stići ovisi o Hrvatskim Poštama, najčešće unutar tjedan dana, ali zna se otegnuti i po par tjedana ako nemaš sreće.

Carina je lutrija, po zakonu bi trebao platiti, ali takve manje pakete blizu cjenovne granice često znaju propustiti bez carinjenja.

17 godina
odjavljen
dekstroza kaže...
ReXinzo kaže...

Pošalju ti par dana prije izlaska a kad će stići ovisi o Hrvatskim Poštama, najčešće unutar tjedan dana, ali zna se otegnuti i po par tjedana ako nemaš sreće.

Carina je lutrija, po zakonu bi trebao platiti, ali takve manje pakete blizu cjenovne granice često znaju propustiti bez carinjenja.

bolje da si ovdje kupio,ima i bug nekakvu ponudu od 299kn sa bespatnom poštom

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
neaktivan
Soapy kaže...

Cestarina se sigurno ne plaća ;D

Ovisi, ako moraš autobanom do najbližeg poštanskog ureda nakon što ti poštar ostavi papirić u kasliću onda se plaća. ;)

16 godina
neaktivan

thuglife kaže...

Ma vraga nemožeš prek odvojice, danas sam napravio spree, prvo sa AK 74u pobio 3-4 čovjeka, i onda još 3 sa pištoljem. {#}

Rekao je da je teško u BC2...

Događalo se i tamo, međutim za to postići igru se stvarno moralo malo više igrati ( ne mislim na slučjanost, kad te potrefi sreća pa ti se to dogodi ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel itko otključao EOD?

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da al ja sam preordo Limited Edition

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ovaj Battlelog je najveće smeće na svijetu.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
8 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dodajte me na orgin skela96 i na xfire skela96.Da malo zaigramo bf3 {#}

hr diablic je pun ne mogu uci{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: