e jel vas izbaci iz igre onak bez veze..
uzasno me to zivcira, igram igram i onda me samo odjednom izbaci u desktop..
e jel vas izbaci iz igre onak bez veze..
uzasno me to zivcira, igram igram i onda me samo odjednom izbaci u desktop..
Ne želi mi se spojit na niti jedan server
kaže:
Could not join server since it couldn't be found.
Jedino sam se uspijo spojit na xbox server
ali se brzo možeš reconnectat na neki drugi server
Ne želi mi se spojit na niti jedan server
kaže:
Could not join server since it couldn't be found.
Jedino sam se uspijo spojit na xbox server
resetiraj origin i battellog
skinuo sam betu i idem uci u igru i pise mi: We are unable to connect to EA servers to activate Batllefield 3 Open Beta on this computer using your account. Please try again.
sta da radim?
Zasto mi se status ne savea?
šta sve radi squad leader? bolje reć sa kojim tipkama, jučer me igra izabrala i pisalo: you are squad leader
može netko?
sad sam maloprije igrao sa likom koji ima rank 40,do koliko ide?
E, možda riješim trzanje da stavim u dx10, jer mi je sad na 11-ici.Kako da promijenim to?
E, možda riješim trzanje da stavim u dx10, jer mi je sad na 11-ici.Kako da promijenim to?
mislim da to nema nikakve veze
Nisi na Dx11 jer ti grafička na podržava to. Možda ti piše da je DX11, ali nije.
Score mi je 11:2
Score mi je 11:2
Nemogu vjerovat kolika kolicina spamma u roku 1 dan!
Kaj stvarno si morao ovo podjelit s nama?
Moderatori molim vas ovo više nema smisla..
šta sve radi squad leader? bolje reć sa kojim tipkama, jučer me igra izabrala i pisalo: you are squad leader
Mislim da to trenutno ništa osim zadavanja koji M-COM napadati. Bude valjda u finalnoj verziji kad dođe i commo-rose. Koliko se sjećam moći će izdavati naredbe tipa attack, defend, suppress, follow, postavljati waypointove, zvati artiljeriju...
Ne znam čija je uopće ta bistra ideja da se sva ta organizacija radi u browseru, to su MORALI puno bolje izvesti!
Mislim da se DICE odlučio na ovaj hibridni potez zbog novog win 8 i puta kojem će ići daljnji razvoj community dijela igara, ali u win 8. Za one koji su propustili jedan detalj kod promocije win 8, microsoft počinje koristi html i ostale jezike kao standard unutar razvoja programa/aplikacija za win 8. Možda tu leži kvaka korištenja ovih progrmaskih jezika i jednostavnosti implementacije. u budućnosti sve će biti u windowsu.
Netočno. U Windowsu 8, defaultni browser je Metro IE (i čak ako stavite Chrome/Firefox Origin i dalje poziva Metro IE) koji ne podržava NIKAKVE plugine i stoga je neupotrebljiv, kao i Windows 8 za Battlefield 3. Battlefield 3 ne korist HTML, nego plugin. U Windowsu 8 HTML nije standard razvoja, već samo jedan od načina razvoja dodan da bi se proširio krug developera koji 'odmah' mogu razvijati za Windows 8 Metro.
My 2 cents:
Igra sama po sebi mi se čini super. Na Operation Metro doduše nisam vidio destrukcije, mada bi je trebalo biti (po mom mišljenju one zgrade na 3. paru M-COM-ova, stupovi u podzemnoj)...
Oružja su super, ubijanje je isto super, pada nakon 3-4 metka, a ne kao u BC2 nakon 7-8...
Batllelog mi se sviđa, mada mislim da se to moglo uklopit u samu igri što bi bilo puuuno bolje. Origin je govno od programa, nadam se da će umrijeti u mukama.
Što se tiče same igre, najveće sranje je to što svakom snajperu, bez obzira u kojoj sjeni, u kojem mraku on sjedio ili čak trčao, reflektira neku svjetlost. Glupost. Bila bi super stvar da je to napravljeno kako treba, da se svjetlost i odsijava pod tim-i-tim kutem, ali ovo je sranje.
Dalje, u onim grmovima je neoguće ikog vidjeti, makar ležao 2-3 metra do tebe. Što i nebi bio toliki problem da se ti grmovi onda i pomaknu kad netko leži u njima. Kao u RL, pa skužite pticu ili zeca u grmu koji šuška, miče se, etc.
Dalje, debilno izvedeno mijenjanje postavi u igri. Nadam se da će to riješit, da se mogu postavke mijenjat ili iz tog Battleloga ili prije spawna.
Meni se ovo s lampanim snajperima sviđa jer će smanjiti prednost hakera koji sjede u grmlju, a koje ne možeš ubiti. Inače da, Normal mod je napokon savršeno igriv. U BC2 si trebao HC mod, sada više ne.
dal tko igra na mišu razeru lachesis 4000dpi da si znam podesit
sta je ovo, pa ne mogu ni na jedan server uci, il su puni, il nadjem neki sto ima mjesta, kaze da je pun server :/
dal tko igra na mišu razeru lachesis 4000dpi da si znam podesit
Ja igram. Šta moraš podesiti?
Ja DPI nisam ništa dirao, njega mjenjam "on the fly" kako mi paše. Prvi put kad sam ga instalirao namjestio sam 5 razina DPI-a koje mjenjam po potrebi.
A što se tiče nemogućnosti bindanja u igri bilo čega na miš, to možeš napraviti preko Razerovog control panela, klikneš na tipku kojoj želiš dati neku funkciju, odabereš "advanced setting" i onda upišeš neku tipku na tipkovnici koju ćeš povezati sa klikom miša. Npr. kad pritisnem button na mišu stavio sam da se ponaša kao da stisnem tipku E koju sam stavio u igri za melee attack.
Jedino što poslije kad igram neku drugu igru moram vratiti nazad te postavke za miša.
My 2 cents:
Meni se ovo s lampanim snajperima sviđa jer će smanjiti prednost hakera koji sjede u grmlju, a koje ne možeš ubiti. Inače da, Normal mod je napokon savršeno igriv. U BC2 si trebao HC mod, sada više ne.
U finalnoj verziji igre nece bit ovako lagano ubit igraca,napisali su da ce to ispravit.Rekli su da je to bug, jer kad pucas na igraca kao nanosis vise stete nego sto je zamisljeno.
imas 9800gt -.- , nije ti sigurno u 11-ci , a trzanje ces s tom grafom tesko rijesit.
imas 9800gt -.- , nije ti sigurno u 11-ci , a trzanje ces s tom grafom tesko rijesit.
Njemu trza zbog procesora,a ne zbog grafičke.
BTW Ovo s squadovima je čista debilana.
Meni je to debilno glupo. Jest, dobro je kad ti nisi recon pa vidš di se ovaj skriva, ali je glupo kad si ti taj (meni je glupo i ovako i onako, nije dobro odrađeno).
U finalnoj verziji igre nece bit ovako lagano ubit igraca,napisali su da ce to ispravit.Rekli su da je to bug, jer kad pucas na igraca kao nanosis vise stete nego sto je zamisljeno.
Divota...
Neznam baš koliko je to dobro,na Caspian Borderu je na daljinu jako teško nekoga ubiti,i sad ako to još povečaju.
najgore mi je kad me lik ubi a nit ga vidio nit ga cuo
jako je tesko ubiti igraca.to me uzasno zivcira.
igra mi je super.navikao sam na cod serijale pa mi je igra malo spora
Bazajayteeu je dolje dobro lik napisao..."zbog vaše greške ćemo mi dobiti ban",al izgleda da je u ovom EA sve moguče.
jea sad poceo ubijat sa rpg-om jel drukcije nejde......
Ajmo napuniti server HR DiabolicServers beta #01 trenutno je na 0 igrača :)
na svim praznim serverima mi piše "Could not join server since it's full"