Ma najgori su oni koji uzmu heli pa se bace na neko "snajpersko" mjesto.
i to uglavnom na nekim brdinama na kojima moras sa palcem jedne noge stajat da ne izađes iz mape..
Ma najgori su oni koji uzmu heli pa se bace na neko "snajpersko" mjesto.
i to uglavnom na nekim brdinama na kojima moras sa palcem jedne noge stajat da ne izađes iz mape..
Bez mene(pilota) vi dva ste kura*.
!!!!!!!!!!!
Moderatorski offtopic?
ontopic: Sad sam skuzio zasto nema AH64 apache i blackhawk. US army koriste apache i blackhawk, a marinci Supercobre i Huey.
Moderatorski offtopic?
ontopic: Sad sam skuzio zasto nema AH64 apache i blackhawk. US army koriste apache i blackhawk, a marinci Supercobre i Huey.
Stupid question; U BF3 neće biti AH64D i Blackhawka?
Izgleda da ne,osim ako nije to cijeli popis oružja/vozila.
Izgleda da ne,osim ako nije to cijeli popis oružja/vozila.
To mi se ne sviđa baš, ali nema veze, ni u BC-u 2 nije bilo više od jednog tipa napadačkog helikoptera za svaki tim (a ni u BF2 čini mi se... samo Cobra, jel' tako?)...
A za ovaj A10 imam samo reći da je to jedno divno čudo moderne tehnike za "vjenčanja i sprovode"... (Drago o DCS: A-10C Warthog u jednoj recenziji)
Ma ok je to,al apache je legendaran.
Ma ok je to,al apache je legendaran.
To i govorim... moramo protestirat DICE-u, slat prijeteća pisma, doć im na vrata opremljeni i vikat "ME WANTZ APACHE!!!" BTW koliko sam shvatio u Back To Karkandu će biti i vozila i oružja iz BF2 kao što su i u Vietnamu dodani novi sadržaji?
BTW koliko sam shvatio u Back To Karkandu će biti i vozila i oružja iz BF2 kao što su i u Vietnamu dodani novi sadržaji?
Da.
BTW koliko sam shvatio u Back To Karkandu će biti i vozila i oružja iz BF2 kao što su i u Vietnamu dodani novi sadržaji?
Da.
Aaaaa jedva čekam ponovno posjetit zaprašene ulice Karkanda...
Kad se o tome pomisli, ja isprve nisam ni prepoznao Karkand u Frostbiteu 2 jer bez onakve količine foga kakva je u BF2 to izgleda kao potpuno drugi grad...
Da.
Kad se o tome pomisli, ja isprve nisam ni prepoznao Karkand u Frostbiteu 2 jer bez onakve količine foga kakva je u BF2 to izgleda kao potpuno drugi grad...
To ti je prašina:)
Da.
To ti je prašina:)
Vidiš da i sam znam da je prašina...
Osim toga, jedan dio je "prava" prašina, ali drugi, dalji dio je fog koji "glumi" prašinu.
Ako hoćeš sad ću uključit igru i napravit skrinšot.
Znam da je offtopic,sorry ali zamisljam vec neki RPG tipa Elder Scrollsa na ovome engineu,jao perverzija,svasta mi pada na pamet hehe
Je, a ja bi u BF3 Dogfightova :/. Sa A10 to sigurno neće biti jer je taj avion u stvarnosti samo i samo opremljen za uništavanje tenkova i sl. ciljeva a koji će to tenk skinuti avion koji leti 500-600KM/h i hara bojištem na BF3 mapama. Vidjet ćemo kako će to izbalansirati, ali ja se nebi bunio da bude helikoptera i dogfightova, jer bi to definitivno spektakularno izgledalo i pridonilo zanimljivosti u igri.
Je i vas par melje gluposti,svaka vam čast.
Bilo bi fora da ameri imaju supercobru i apache, a da rusi imaju mil 28 HAVOC i mil 24 HIND. I naravno UH1Y Venom/Blackhawk za amere i KA60 Kasatka/Mil mi8 za ruse kao transport helicopter.
Ali rekli su da ce dugo održavat BF3, znači možemo očekivat razne dlc-ove, mape i sl.
A za onaj fact sheet, nekak sumnjam da su sve unutra stavili. Imam neki osjecaj da ce to updejtat, ak nis drugo cist zbog reklame i hypa.
Je, a ja bi u BF3 Dogfightova :/. Sa A10 to sigurno neće biti jer je taj avion u stvarnosti samo i samo opremljen za uništavanje tenkova i sl. ciljeva a koji će to tenk skinuti avion koji leti 500-600KM/h i hara bojištem na BF3 mapama. Vidjet ćemo kako će to izbalansirati, ali ja se nebi bunio da bude helikoptera i dogfightova, jer bi to definitivno spektakularno izgledalo i pridonilo zanimljivosti u igri.
Pa gledaj, avioni su kao prvo jako usporeni u Battlefieldu, a i možeš računat na tvoje fightere da će ga skinuti.
A osim toga, bit će dogfighta ako nisi pogledaj Caspian Border, dva-tri fightera na svakoj strani i naravno da ima helikoptera!
mućki provokator !
mućki provokator !
Očajnički pokušaj oživljavanja teme ?
mućki provokator !
haha ne, nekako sam imao poriv :D , još kad se sjetim mamićeve face dok ždere onaj kolać >.<
mućki provokator !
haha ne, nekako sam imao poriv :D , još kad se sjetim mamićeve face dok ždere onaj kolać >.<
Kako je jučer sr*o da Šimunić ide u Dinamo pa mu je Maleš zalijepio onaj ugovor u facu... danas na presici kaže da je bio u transu gledao sam uživo... Ma strašno nešto, taj lik...
Nego, ima li netko nešto novosti koje su ontopic?
mućki provokator !
Kako je jučer sr*o da Šimunić ide u Dinamo pa mu je Maleš zalijepio onaj ugovor u facu... danas na presici kaže da je bio u transu gledao sam uživo... Ma strašno nešto, taj lik...
Nego, ima li netko nešto novosti koje su ontopic?
e kad nemogu gledat youtube na hvaru vamo,yebiga hahah,vijesti mislim nema,beta dolazi za 10 dana ako sam u pravu
Beta za 10 dana, kažeš... Nisam mogao provjeriti jeli istina ili ne, ali ako je, get ready for one helluva ride
Beta za 10 dana, kažeš... Nisam mogao provjeriti jeli istina ili ne, ali ako je, get ready for one helluva ride
je je, 9.9 izlazi koliko znam
9. 9. je early access kako sam čuo, znači samo MoH LE vlasnici (check) ili Origin preorder vlasnici (check)
9. 9. je early access kako sam čuo, znači samo MoH LE vlasnici (check) ili Origin preorder vlasnici (check)
heh a ja imam preorder :D,na basehostu doduše