Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

Ma najgori su oni koji uzmu heli pa se bace na neko "snajpersko" mjesto.

i to uglavnom na nekim brdinama na kojima moras sa palcem jedne noge stajat da ne izađes iz mape..

jokaCRO ingame
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Najgori su oni koji uzmu heli pa ne znaju letit pa ih sruše dok ja i dado taman uđemo u element.

*cough* pirat *cough*

Bez mene(pilota) vi dva ste kura*.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Bez tebe kao pilota su se dešavali najbolji skorovi u povijesti.
Dobar si ti, al trebaš još puno žganaca pojest da bi bio dobar ko ja.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Dobar si ti, al trebaš još puno žganaca pojest da bi bio dobar ko ja.

{#}!!!!!!!!!!!

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moderatorski offtopic? {#}

ontopic: Sad sam skuzio zasto nema AH64 apache i blackhawk. US army koriste apache i blackhawk, a marinci Supercobre i Huey.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Moderatorski offtopic? {#}

ontopic: Sad sam skuzio zasto nema AH64 apache i blackhawk. US army koriste apache i blackhawk, a marinci Supercobre i Huey.

Stupid question; U BF3 neće biti AH64D i Blackhawka?

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 16:04 (roko121roko).
16 godina
moderator
roko121roko kaže...

Izgleda da ne,osim ako nije to cijeli popis oružja/vozila.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

nije lose ovo čudo od aviona...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
roko121roko kaže...

Izgleda da ne,osim ako nije to cijeli popis oružja/vozila.

To mi se ne sviđa baš, ali nema veze, ni u BC-u 2 nije bilo više od jednog tipa napadačkog helikoptera za svaki tim (a ni u BF2 čini mi se... samo Cobra, jel' tako?)...

A za ovaj A10 imam samo reći da je to jedno divno čudo moderne tehnike za "vjenčanja i sprovode"... (Drago o DCS: A-10C Warthog u jednoj recenziji)

16 godina
moderator
roko121roko kaže...
To mi se ne sviđa baš, ali nema veze, ni u BC-u 2 nije bilo više od jednog tipa napadačkog helikoptera za svaki tim (a ni u BF2 čini mi se... samo Cobra, jel' tako?)...

Ma ok je to,al apache je legendaran.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
roko121roko kaže...

Ma ok je to,al apache je legendaran.

To i govorim... moramo protestirat DICE-u, slat prijeteća pisma, doć im na vrata opremljeni {#} i vikat "ME WANTZ APACHE!!!" BTW koliko sam shvatio u Back To Karkandu će biti i vozila i oružja iz BF2 kao što su i u Vietnamu dodani novi sadržaji?

16 godina
moderator
roko121roko kaže...

BTW koliko sam shvatio u Back To Karkandu će biti i vozila i oružja iz BF2 kao što su i u Vietnamu dodani novi sadržaji?

Da.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
roko121roko kaže...

BTW koliko sam shvatio u Back To Karkandu će biti i vozila i oružja iz BF2 kao što su i u Vietnamu dodani novi sadržaji?

Da.

Aaaaa jedva čekam ponovno posjetit zaprašene ulice Karkanda...

Kad se o tome pomisli, ja isprve nisam ni prepoznao Karkand u Frostbiteu 2 jer bez onakve količine foga kakva je u BF2 to izgleda kao potpuno drugi grad...

17 godina
roko121roko kaže...
pirat kaže...
roko121roko kaže...

Da.

Kad se o tome pomisli, ja isprve nisam ni prepoznao Karkand u Frostbiteu 2 jer bez onakve količine foga kakva je u BF2 to izgleda kao potpuno drugi grad...

To ti je prašina:)

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
roko121roko kaže...
pirat kaže...
roko121roko kaže...

Da.

To ti je prašina:)

Vidiš da i sam znam da je prašina...

Osim toga, jedan dio je "prava" prašina, ali drugi, dalji dio je fog koji "glumi" prašinu.

Ako hoćeš sad ću uključit igru i napravit skrinšot.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 16:39 (roko121roko).
16 godina
Battlefield 3

Znam da je offtopic,sorry ali zamisljam vec neki RPG tipa Elder Scrollsa na ovome engineu,jao perverzija,svasta mi pada na pamet hehe

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Svaka bi igra trebala biti na ovom engineu :D
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je, a ja bi u BF3 Dogfightova :/. Sa A10 to sigurno neće biti jer je taj avion u stvarnosti samo i samo opremljen za uništavanje tenkova i sl. ciljeva a koji će to tenk skinuti avion koji leti 500-600KM/h i hara bojištem na BF3 mapama. Vidjet ćemo kako će to izbalansirati, ali ja se nebi bunio da bude helikoptera i dogfightova, jer bi to definitivno spektakularno izgledalo i pridonilo zanimljivosti u igri.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Je i vas par melje gluposti,svaka vam čast. {#}

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bilo bi fora da ameri imaju supercobru i apache, a da rusi imaju mil 28 HAVOC i mil 24 HIND. I naravno UH1Y Venom/Blackhawk za amere i KA60 Kasatka/Mil mi8 za ruse kao transport helicopter.

Ali rekli su da ce dugo održavat BF3, znači možemo očekivat razne dlc-ove, mape i sl.

A za onaj fact sheet, nekak sumnjam da su sve unutra stavili. Imam neki osjecaj da ce to updejtat, ak nis drugo cist zbog reklame i hypa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 18:22 (Cheezl).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Je, a ja bi u BF3 Dogfightova :/. Sa A10 to sigurno neće biti jer je taj avion u stvarnosti samo i samo opremljen za uništavanje tenkova i sl. ciljeva a koji će to tenk skinuti avion koji leti 500-600KM/h i hara bojištem na BF3 mapama. Vidjet ćemo kako će to izbalansirati, ali ja se nebi bunio da bude helikoptera i dogfightova, jer bi to definitivno spektakularno izgledalo i pridonilo zanimljivosti u igri.

Pa gledaj, avioni su kao prvo jako usporeni u Battlefieldu, a i možeš računat na tvoje fightere da će ga skinuti.

A osim toga, bit će dogfighta ako nisi pogledaj Caspian Border, dva-tri fightera na svakoj strani {#} i naravno da ima helikoptera!

15 godina
Danny_HR kaže...
To i ja radim. :)
MUAHAHAHAHA!

mućki provokator !

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Danny_HR kaže...
MUAHAHAHAHA!

mućki provokator !

Očajnički pokušaj oživljavanja teme {#}?

15 godina
roko121roko kaže...
athlon64 kaže...
Danny_HR kaže...
MUAHAHAHAHA!

mućki provokator !

haha ne, nekako sam imao poriv :D , još kad se sjetim mamićeve face dok ždere onaj kolać >.<

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
roko121roko kaže...
athlon64 kaže...
Danny_HR kaže...
MUAHAHAHAHA!

mućki provokator !

haha ne, nekako sam imao poriv :D , još kad se sjetim mamićeve face dok ždere onaj kolać >.<

Kako je jučer sr*o da Šimunić ide u Dinamo pa mu je Maleš zalijepio onaj ugovor u facu... danas na presici kaže da je bio u transu {#} gledao sam uživo... Ma strašno nešto, taj lik...

Nego, ima li netko nešto novosti koje su ontopic?

15 godina
roko121roko kaže...
athlon64 kaže...
roko121roko kaže...
athlon64 kaže...
Danny_HR kaže...
MUAHAHAHAHA!

mućki provokator !

Kako je jučer sr*o da Šimunić ide u Dinamo pa mu je Maleš zalijepio onaj ugovor u facu... danas na presici kaže da je bio u transu {#} gledao sam uživo... Ma strašno nešto, taj lik...

Nego, ima li netko nešto novosti koje su ontopic?

e kad nemogu gledat youtube na hvaru vamo,yebiga hahah,vijesti mislim nema,beta dolazi za 10 dana ako sam u pravu

15 godina
neaktivan

Beta za 10 dana, kažeš... Nisam mogao provjeriti jeli istina ili ne, ali ako je, get ready for one helluva ride {#}

15 godina
roko121roko kaže...

Beta za 10 dana, kažeš... Nisam mogao provjeriti jeli istina ili ne, ali ako je, get ready for one helluva ride {#}

je je, 9.9 izlazi koliko znam

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
roko121roko kaže...

9. 9. je early access kako sam čuo, znači samo MoH LE vlasnici (check) ili Origin preorder vlasnici (check) {#}

15 godina
roko121roko kaže...
athlon64 kaže...
roko121roko kaže...

9. 9. je early access kako sam čuo, znači samo MoH LE vlasnici (check) ili Origin preorder vlasnici (check) {#}

heh a ja imam preorder :D,na basehostu doduše

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice