lijepe vijesti zadnjih dana za PC igrače,ovakav Battlefield 3,a danas su i iz EA Sportsa objavili da će FIFA 12 na PC-u biti potpuno ista kao i na konzolama.
Dakle 720p i 30 fps max:P
lijepe vijesti zadnjih dana za PC igrače,ovakav Battlefield 3,a danas su i iz EA Sportsa objavili da će FIFA 12 na PC-u biti potpuno ista kao i na konzolama.
Dakle 720p i 30 fps max:P
Nove sličice, ako netko nije vidio. Bit će teško pucat u ove oči
Već smo to vidjeli pirat je te slike stavio prije nekoliko strana.
Nove sličice, ako netko nije vidio. Bit će teško pucat u ove oči
Već smo to vidjeli pirat je te slike stavio prije nekoliko strana.
Onda za one koji nisu vidjeli :) Iako ja ne vidim gdje je stavio.
Bit će teško pucat u ove oči
Ma kaj bi,bez milosti s Carl Gustavom među okice
Nax eto,al dobro,bili su i oni videi od prošle strane pa nikom ništa.Sve je to sa E3,tako da sve je bilo :)
Valjda ako se s Carl Gustavom pogodi u glavu onda valjda lik nakon toga nebude mogao sprintat bez glave:)
Ja hoću BF3!!!!!
Ja hoću BF3!!!!!
ko neće?!
Vjerovao ili ne ima i takvih...
Ja sam kupio prosli BF ali mi se nije dopao MP trenutno mi je tada MW2 i kasnije BO CoD bio puno puno privlacniji. No sada sve vise naginjem BFu jer mi je CoD dosado. Kada sam vidio ove videJe i SSove definitivno kupujem igru. Ovo je fantastično.
Ja sam kupio prosli BF ali mi se nije dopao MP trenutno mi je tada MW2 i kasnije BO CoD bio puno puno privlacniji. No sada sve vise naginjem BFu jer mi je CoD dosado. Kada sam vidio ove videJe i SSove definitivno kupujem igru. Ovo je fantastično.
Sa BF si prešao na CoD?
Sa BF si prešao na CoD?
Rekli bi: "S konja na magarca..."
Sa BF si prešao na CoD?
sa ferrarija na peglicu
Sa BF si prešao na CoD?
Nisam vec sam igrao bio CoD kada je BF prošli izašao i nekako mi je tada bolje legla brza vikend igra u CoDu nego više takticki pristup BFu.
Sa BF si prešao na CoD?
sa ferrarija na peglicu
eo još jedne: "sa žene na transvestita"
Sa BF si prešao na CoD?
Nisam vec sam igrao bio CoD kada je BF prošli izašao i nekako mi je tada bolje legla brza vikend igra u CoDu nego više takticki pristup BFu.
Ja volim oboje. Ovih dana igram više CoD jer je brži.
Bojno polje 3 biti će puno bolja igra od Zova dužnosti : moderno ratovanje 3
Sa BF si prešao na CoD?
sa ferrarija na peglicu
eo još jedne: "sa žene na transvestita"
s buga na tom's hardware
Fantje,počasi greste u
ovisi kakvu vrstu akcije volis, vec smo prije raspravljali po tome. a koliko sam vidio trailere, po grafici ce bit puuno bolja, a mozda je i to bio neki activisionov marketinski trik, da kao ovi iz battlefielda misle da su napravili graficki puno bolju igru, a zapravo activision sprema isto nesto odlicno, ko ce znat :)
ovisi kakvu vrstu akcije volis, vec smo prije raspravljali po tome. a koliko sam vidio trailere, po grafici ce bit puuno bolja, a mozda je i to bio neki activisionov marketinski trik, da kao ovi iz battlefielda misle da su napravili graficki puno bolju igru, a zapravo activision sprema isto nesto odlicno, ko ce znat :)
CoD će raditi na istom enginu kao i stari Modern Warfare 2 i Activision tu ništa ne skriva,pokazali su sve na E3 sajmu,i osobno žalim onoga ko će opet dati pare za tu igru.
FAIL,BF3 je bolji od MW3 1000 puta vidljivo je po gameplayima...nema to ko sta volio djecurlija su se navikla na CoD jer ne znaju za BF.
FAIL,BF3 je bolji od MW3 1000 puta vidljivo je po gameplayima...nema to ko sta volio djecurlija su se navikla na CoD jer ne znaju za BF.
Sori ali BC2 u HC modu jako liči na COD.
Tako da, you just called yourself a baby!
SpyGi WTF is wrong with you??? Aj malo obrati pažnju na postove koje stavljaš. Kao prvo obe igre još nisu izašle i ne možeš uspoređivati dvije igre samo zato jer su FPS. Dobro po grafici je bolji BF3, ali ovo ostalo je kako tko voli!!!
SpyGi WTF is wrong with you??? Aj malo obrati pažnju na postove koje stavljaš. Kao prvo obe igre još nisu izašle i ne možeš uspoređivati dvije igre samo zato jer su FPS. Dobro po grafici je bolji BF3, ali ovo ostalo je kako tko voli!!!
ma samo otvori njegov profil i stavi kvačicu na "ignoriraj autora" ;) ta opcija mi čuva živce :)
Igra mi se se mnogo dopada jako mocna igra,najbolja dosad ima sve grafiku,multiplayer mocan,SP mocan a za pricu cemo mo vidjeti no nauco sam da ce cak biti jedna misija u BIH tocnije u Sarajevu.....to mi se takodjer svidilo no ako ste primjetili slucajno sam na kraju gameplaya fault line nasao jedan bug kada pucas iz mitraljeza na autu meci koje se nalaze u kutiji koja je spojena za mitraljez, vide se malo izvana meci no oni se ne pokrecu dok pucas...no ipak ne zamjeram jer ce se to vjerovatno patchevima popraviti....no sve u svemu igra je THE BEST...
jedan bug kada pucas iz mitraljeza na autu meci koje se nalaze u kutiji koja je spojena za mitraljez, vide se malo izvana meci no oni se ne pokrecu dok pucas...no ipak ne zamjeram jer ce se to vjerovatno patchevima popraviti....
Naravno da ima bugova kad je to Pre-Alpha verzija igre.
Nece to nikakvi patchevi popraviti nego ce sve to DICE srediti do izlaska igre.
jedan bug kada pucas iz mitraljeza na autu meci koje se nalaze u kutiji koja je spojena za mitraljez, vide se malo izvana meci no oni se ne pokrecu dok pucas...no ipak ne zamjeram jer ce se to vjerovatno patchevima popraviti....
Naravno da ima bugova kad je to Pre-Alpha verzija igre.
Nece to nikakvi patchevi popraviti nego ce sve to DICE srediti do izlaska igre.
HA! HA! Dice bez bugova? Yeah right. Cekaj da li sam to cuo zajedno ove rjeci - battlefield i bez bug-ova. HA.
Dobro sam se nasmijao, odmah mi je bolje sjela ova gorka kava. Volio bi to dozivit, ali kad se sjetim prijasnjih BF sumnjam.
Ako si netko želi stavit BF3 temu na svoj youtube channel skinite ju ovdje :)
"Know Your Soldiers"(Veća slika)