Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.207.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
antimadridista kaže...

lijepe vijesti zadnjih dana za PC igrače,ovakav Battlefield 3,a danas su i iz EA Sportsa objavili da će FIFA 12 na PC-u biti potpuno ista kao i na konzolama.

Dakle 720p i 30 fps max:P
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nove sličice, ako netko nije vidio. Bit će teško pucat u ove oči {#}

Moj PC  
9 0 hvala 6
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Već smo to vidjeli pirat je te slike stavio prije nekoliko strana.

17 godina
neaktivan
Genije kaže...
naxeem kaže...

Već smo to vidjeli pirat je te slike stavio prije nekoliko strana.

Onda za one koji nisu vidjeli :) Iako ja ne vidim gdje je stavio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 15:49 (naxeem).
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Bit će teško pucat u ove oči {#}

Ma kaj bi,bez milosti s Carl Gustavom među okice {#}

Nax eto,al dobro,bili su i oni videi od prošle strane pa nikom ništa.Sve je to sa E3,tako da sve je bilo :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 15:53 (pirat).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Valjda ako se s Carl Gustavom pogodi u glavu onda valjda lik nakon toga nebude mogao sprintat bez glave:)

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja hoću BF3!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
naxeem kaže...

Ja hoću BF3!!!!!

ko neće?!

16 godina
neaktivan
marino708 kaže...
ko neće?!

Vjerovao ili ne ima i takvih...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 17:06 (Minoza).
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio prosli BF ali mi se nije dopao MP trenutno mi je tada MW2 i kasnije BO CoD bio puno puno privlacniji. No sada sve vise naginjem BFu jer mi je CoD dosado. Kada sam vidio ove videJe i SSove definitivno kupujem igru. Ovo je fantastično.

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ja sam kupio prosli BF ali mi se nije dopao MP trenutno mi je tada MW2 i kasnije BO CoD bio puno puno privlacniji. No sada sve vise naginjem BFu jer mi je CoD dosado. Kada sam vidio ove videJe i SSove definitivno kupujem igru. Ovo je fantastično.

Sa BF si prešao na CoD? {#}

3D dizajner
17 godina
Minoza kaže...
mislav_01 kaže...

Rekli bi: "S konja na magarca..."

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
15 godina
Dodinho kaže...
Minoza kaže...
mislav_01 kaže...

sa ferrarija na peglicu

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
mislav_01 kaže...

Nisam vec sam igrao bio CoD kada je BF prošli izašao i nekako mi je tada bolje legla brza vikend igra u CoDu nego više takticki pristup BFu.

15 godina
luka94 kaže...
Dodinho kaže...
Minoza kaže...
mislav_01 kaže...

sa ferrarija na peglicu

eo još jedne: "sa žene na transvestita"

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
Minoza kaže...
mislav_01 kaže...

Nisam vec sam igrao bio CoD kada je BF prošli izašao i nekako mi je tada bolje legla brza vikend igra u CoDu nego više takticki pristup BFu.

Ja volim oboje. Ovih dana igram više CoD jer je brži.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bojno polje 3 biti će puno bolja igra od Zova dužnosti : moderno ratovanje 3 {#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
luka94 kaže...
luka94 kaže...
Dodinho kaže...
Minoza kaže...
mislav_01 kaže...

sa ferrarija na peglicu

eo još jedne: "sa žene na transvestita"

s buga na tom's hardware

16 godina
moderator
Battlefield 3

Fantje,počasi greste u {#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Bojno polje 3 biti će puno bolja igra od Zova dužnosti : moderno ratovanje 3 {#}

ovisi kakvu vrstu akcije volis, vec smo prije raspravljali po tome. a koliko sam vidio trailere, po grafici ce bit puuno bolja, a mozda je i to bio neki activisionov marketinski trik, da kao ovi iz battlefielda misle da su napravili graficki puno bolju igru, a zapravo activision sprema isto nesto odlicno, ko ce znat :)

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
15 godina
minikdo kaže...
Praetorian1 kaže...

ovisi kakvu vrstu akcije volis, vec smo prije raspravljali po tome. a koliko sam vidio trailere, po grafici ce bit puuno bolja, a mozda je i to bio neki activisionov marketinski trik, da kao ovi iz battlefielda misle da su napravili graficki puno bolju igru, a zapravo activision sprema isto nesto odlicno, ko ce znat :)

CoD će raditi na istom enginu kao i stari Modern Warfare 2 i Activision tu ništa ne skriva,pokazali su sve na E3 sajmu,i osobno žalim onoga ko će opet dati pare za tu igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:12 (antimadridista).
15 godina
protjeran
minikdo kaže...
Praetorian1 kaže...

FAIL,BF3 je bolji od MW3 1000 puta vidljivo je po gameplayima...nema to ko sta volio djecurlija su se navikla na CoD jer ne znaju za BF. 

15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
minikdo kaže...
Praetorian1 kaže...

FAIL,BF3 je bolji od MW3 1000 puta vidljivo je po gameplayima...nema to ko sta volio djecurlija su se navikla na CoD jer ne znaju za BF. 

Sori ali BC2 u HC modu jako liči na COD.

Tako da, you just called yourself a baby!

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina

SpyGi WTF is wrong with you??? Aj malo obrati pažnju na postove koje stavljaš. Kao prvo obe igre još nisu izašle i ne možeš uspoređivati dvije igre samo zato jer su FPS. Dobro po grafici je bolji BF3, ali ovo ostalo je kako tko voli!!!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
16 godina
sako9800 kaže...

SpyGi WTF is wrong with you??? Aj malo obrati pažnju na postove koje stavljaš. Kao prvo obe igre još nisu izašle i ne možeš uspoređivati dvije igre samo zato jer su FPS. Dobro po grafici je bolji BF3, ali ovo ostalo je kako tko voli!!!

ma samo otvori njegov profil i stavi kvačicu na "ignoriraj autora" ;) ta opcija mi čuva živce :)

14 godina
protjeran
Battlefield 3
Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra mi se se mnogo dopada jako mocna igra,najbolja dosad ima sve grafiku,multiplayer mocan,SP mocan a za pricu cemo mo vidjeti no nauco sam da ce cak biti jedna misija u BIH tocnije u Sarajevu.....to mi se takodjer svidilo no ako ste primjetili slucajno sam na kraju gameplaya fault line nasao jedan bug kada pucas iz mitraljeza na autu meci koje se nalaze u kutiji koja je spojena za mitraljez, vide se malo izvana meci no oni se ne pokrecu dok pucas...no ipak ne zamjeram jer ce se to vjerovatno patchevima popraviti....no sve u svemu igra je THE BEST...{#}

0 0 hvala 0
16 godina
n'aix kaže...

jedan bug kada pucas iz mitraljeza na autu meci koje se nalaze u kutiji koja je spojena za mitraljez, vide se malo izvana meci no oni se ne pokrecu dok pucas...no ipak ne zamjeram jer ce se to vjerovatno patchevima popraviti....

Naravno da ima bugova kad je to Pre-Alpha verzija igre.

Nece to nikakvi patchevi popraviti nego ce sve to DICE srediti do izlaska igre.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
15 godina
rocker55555 kaže...
n'aix kaže...

jedan bug kada pucas iz mitraljeza na autu meci koje se nalaze u kutiji koja je spojena za mitraljez, vide se malo izvana meci no oni se ne pokrecu dok pucas...no ipak ne zamjeram jer ce se to vjerovatno patchevima popraviti....

Naravno da ima bugova kad je to Pre-Alpha verzija igre.

Nece to nikakvi patchevi popraviti nego ce sve to DICE srediti do izlaska igre.

HA! HA! Dice bez bugova? Yeah right. Cekaj da li sam to cuo zajedno ove rjeci - battlefield i bez bug-ova. HA.

Dobro sam se nasmijao, odmah mi je bolje sjela ova gorka kava. Volio bi to dozivit, ali kad se sjetim prijasnjih BF sumnjam.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ako si netko želi stavit BF3 temu na svoj youtube channel skinite ju ovdje :)

"Know Your Soldiers"(Veća slika)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 11:25 (pirat).
Moj PC  
10 0 hvala 13
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice