Debili
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Razlog vise zasto ne kupiti na Originu.
Kakav je to debilizam? Ako nesto kupim onda je to moje zauvijek. Nab*jem EULU i njihovu politiku.
Što se Origina tiće....
Electronic Arts obavezuje igrače da ne smiju servis zapustiti na 24 mjeseca, odnosno dvije godine, jer će u protivnom njihov korisnički račun biti trajno blokiran za korištenje. U prijevodu, to znači da će vam vaše legalno kupljene igre biti trajno nedostupne za buduće korištenje.
koje sranje
Danny je zapravo mućki provokator i lažljivac koji radi za Dice i neargumentirano im hvali igre, te ih na taj način promovira. Si to htio reć?
Rade novi servis. Zele poboljsanje, zele vise kupaca/korisnika njihovog servisa... s druge strane uvode takve mjere.
Mozda i ima neke logike (recimo da imas acc na kojem je BC2 i ne budes na njemu godinu dana...sigurno neces htjeti igrati igru staru 1-2 godine) ... ali svejedno nepotrebno.
Sad samo čekam da Danny dođe i kaže nešto u stilu "pa kaj, pa to ti je tak, ak ne igraš, kaj će ti account, to je normalno, pih".
:D
Nešto sam slično rekao Dadi na MSN. :)
haha, znači barem jednom u dvije godine se moram ulogirat u taj origin. uuu kako strašno...
sumnjam da će ova odredba predstavljati ikome ikakav problem.
Recimo primjer BC2, da bi igrao ne moraš imati Origin niti pokrenut, nisam ga palio 6mj.
Dipl, ni tvoj ljubljeni Valve nije pretjerano nevin po tom pitanju:
"Either you or Valve has the right to terminate or cancel your Account or a particular Subscription at any time."
Dakle iz bilo kojeg razloga, pa čak i bez razloga Valve ima pravo ugasiti tvoj acc.
Sve te odredbe tu su čisto za svaki slučaj. Nit će EA gasiti accove koji nisu aktivni više od 24 mjeseca (jer tamo ionako piše samo da se to može desiti), nit će Valve random gasiti račune.
Edit: Uz to...
"VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S)."
haha, znači barem jednom u dvije godine se moram ulogirat u taj origin. uuu kako strašno...
sumnjam da će ova odredba predstavljati ikome ikakav problem.
Ne moraš ni to. Bitno je samo da koristiš EA account. A koristiš ga u svakoj EA igri.
Dipl, ni tvoj ljubljeni Valve nije pretjerano nevin po tom pitanju:
"Either you or Valve has the right to terminate or cancel your Account or a particular Subscription at any time."
Dakle iz bilo kojeg razloga, pa čak i bez razloga Valve ima pravo ugasiti tvoj acc.
Sve te odredbe tu su čisto za svaki slučaj. Nit će EA gasiti accove koji nisu aktivni više od 24 mjeseca (jer tamo ionako piše samo da se to može desiti), nit će Valve random gasiti račune.
Edit: Uz to...
"VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S)."
Da, samo Valve nikada nije niti ikada hoće ljudima tek tako ukidati accounte, a dao bih se kladiti da će EA uredno ukidati Origin accounte nakon dvije godine i preprodavati te rabljene keyeve. :)
Uostalom, neovisno o tome pričamo li o Valveovom Steamu ili EA-ovom Origini, ako sam kupio igru onda posjedujem tu igru i nema mi što netko ukida account. Platio sam i moje je!
Daj nemoj pricati gluposti.
Da, samo Valve nikada nije niti ikada hoće ljudima tek tako ukidati accounte, a dao bih se kladiti da će EA uredno ukidati Origin accounte nakon dvije godine i preprodavati te rabljene keyeve. :)
Uostalom, neovisno o tome pričamo li o Valveovom Steamu ili EA-ovom Origini, ako sam kupio igru onda posjedujem tu igru i nema mi što netko ukida account. Platio sam i moje je!
Nisi na Steamu ni na jednom sličnom servisu kupio igru nego unajmio prava da ju igraš, pročitaj što zapravo plaćaš na Steamu, Originu i ostalima.
Ako želiš kupiti igru kupiš ju u dućanu, na GOG-u i sl.
Nisi na Steamu ni na jednom sličnom servisu kupio igru nego unajmio prava da ju igraš, pročitaj što zapravo plaćaš na Steamu, Originu i ostalima.
Ako želiš kupiti igru kupiš ju u dućanu, na GOG-u i sl.
Da ali ja mislim da ni u tom slučaju ti nisi vlasnik već si samo iznajmio igru jer nemaš pravo da radiš s igrom što te je volja.
Nisam siguran ali mislim da više nigdje ne možeš kupiti igru da je baš tvoja.
pa tko je to nama otišao u ?
Kod mene u Dubravi je očito ja ima kažem za BF oni ma šuti COD je najbloji još se oče kladit s tobom da je COD bolji. A svi oni nemaju pojma o kompjuterima ni o ničemu svi padaju razrede jer stalno igraju COD2 svaki ti se smije ako nemaš barem 500 sat na COD. Oni misle ako promjeniš kućište kompa na nekom od 10g da možeš igrati bilo kpju igricu i kad preneseš sve komponente u novo kučište. Jedanput mi se mali smijao jer nemam 500 sati na niti jedom COD-u nego više sati na BF a ja mu kažem ja barem prolazim sa 5 a ti padaš sa 1.
I ovdje na obali zagrebačka Dubrava slovi k'o leglo propaliteta...
bome ja radim u Dubravi i ne mogu, a da ne primjetim da tamo nema baš puno bistrih ljudi
potvrđuje se pravilo, samo ono u sredini valja, a na krajevima je ološ
na jednom kraju vrapče, a na drugom dubrava, u sredini se nađe pametnih
PC rules
ali i na PS3 igra izgleda sasvim dobro.
Ja bih kupio i odmah igrao ovu igru. Jel' mogu platit' duplo da je igram SAD?!
Razlog vise zasto ne kupiti na Originu.
Kakav je to debilizam? Ako nesto kupim onda je to moje zauvijek. Nab*jem EULU i njihovu politiku.
Stvar je u tome što ćeš od sada svaku EA igru morati aktivirati na Origin servisu. Tako da, ako svejedno nekoristiš, gubiš igru ionako nakon 2 godine neaktivnosti.
Evo nešto saznao da će na BF3 MP mape za konzole biti manje nego za PC kako izvori kažu.
http://bf3blog.com/2011/03/console-bf3-multiplayer-maps-will-be-smaller/
http://www.dontrevivemebro.com/blog/2011/03/23/bf3-news-consoles-will-have-smaller-maps/
I na BF2 su postojale 3 različite veličine mapa ovisno o broju igrača koje postaviš na server.
To je malo loša vijest za igrače na konzolama
To je malo loša vijest za igrače na konzolama
normalno da moraju biti manje mape kad će igrati samo 24 igrača.
ali svejedno vijest je depresivna:)
ali svejedno vijest je depresivna:)
Kako kome
I šta treba više od 24 igrača!
BTW Ranko Kukumar jesi ti možda Weky ?
vise guzica za rasturit
Daj ne govori gluposti,pa cod će imat više igraća na onim malim mapama.
Pa je više ljudi više killova jedva čekam da se pokrene BUG BF3 server onda ćemo svi na 64 igrača (ako će biti takva mapa) .<