Dečki moji ovo je samo otključana beta...19.11 day one bi trebao popravit to sve tobož jel?=
Ne, to je to
Otišli drugi studiji raditi svoje igre, a DICE vjerojatno ne zna popraviti ovo.

Dečki moji ovo je samo otključana beta...19.11 day one bi trebao popravit to sve tobož jel?=
Ne, to je to
Otišli drugi studiji raditi svoje igre, a DICE vjerojatno ne zna popraviti ovo.
Players who are interested in Battlefield 2042 but haven't made a firm decision can also try the game out a week early if they subscribe to EA Play or Xbox Game Pass Ultimate. Starting Friday, November 12, Xbox Game Pass Ultimate members with EA Play can jump in and start playing Battlefield 2042 with Early Access, a 10-hour trial.
Google kaže da će se moći sa ovih 10 sati triala i ja kažem da hoće, do sad se uvijek moglo igrati ranije i sa tim običnim EA Playom.
Evo i slika može se i instalirati i sve. Ja ne moram plaćati jer imam Xbox Game Pass 3 mjeseca.
Ja sam isto uzeo taj eaplay od 4e bas zato da vidim kakva je igra,ali evo uopce mi se ne pojavljuje...jedino sto mi nudi da je kupi ili upgrade na eaplay pro.
pa moraš kupit igru da ju preloada. ako misliš igrat sad sa pretplatom onda samo pro od 15 eura. inače 10 sati na manjoj pretplati (ne radi ovo). Ako kupiš igru daju ti popust onoliko koliko si platio play..
Pa nemaju kaj puno popraviti,iako 19 ide neki veliki patch.
Možda još malo optimizirati i to bude ok, nekih bugova ja nisam primijetio (za sad)
Jedino na portalu kad klikneš za uć na server i stavi te u Q,nemožeš prekinuti...ima cancel al nešto ne radi.
Jedino taj lagg,to mi je jedini problem trenutno
Radim do 17...
Koliko vidim po videima glavni dio igre - meh, kako kome, ali ima jako puno mjesta za napredak
Portal - uglavnom jako dobri dojmovi
Hazard zone - vidio sam jedan video (levelcap), koliko sam skužio njemu se sviđa
Optimizacija i lag - loše! - budemo vidjeli poslije patcha.
Prema ovome gore, nadam se da će srediti performanse, i ja ću stalno visjeti na Portalu :D
Ali tko zna, vidjet ćemo..
Players who are interested in Battlefield 2042 but haven't made a firm decision can also try the game out a week early if they subscribe to EA Play or Xbox Game Pass Ultimate. Starting Friday, November 12, Xbox Game Pass Ultimate members with EA Play can jump in and start playing Battlefield 2042 with Early Access, a 10-hour trial.
Google kaže da će se moći sa ovih 10 sati triala i ja kažem da hoće, do sad se uvijek moglo igrati ranije i sa tim običnim EA Playom.
Evo i slika može se i instalirati i sve. Ja ne moram plaćati jer imam Xbox Game Pass 3 mjeseca.
Ja sam isto uzeo taj eaplay od 4e bas zato da vidim kakva je igra,ali evo uopce mi se ne pojavljuje...jedino sto mi nudi da je kupi ili upgrade na eaplay pro.
pa moraš kupit igru da ju preloada. ako misliš igrat sad sa pretplatom onda samo pro od 15 eura. inače 10 sati na manjoj pretplati (ne radi ovo). Ako kupiš igru daju ti popust onoliko koliko si platio play..
Jesi ti ćorav ili šta, gore sam napisao već da radi i sa ovom običnom pretplatom od 4 eura...
to kaj si ti napisao ne znači da je tak.. Igraš igru?
Gunner na tanku, dobiješ krv kao hit, ali hitmarker ne.
Kad se sjetim bf3 isto bug di su gunovi imali problem...
Valjda će sredit kad igra izađe 19tog
Čini mi se da su iz BC2 u Portal prenijeli i užasan hitbox, svaka čast za nostalgiju!
Čini mi se da su iz BC2 u Portal prenijeli i užasan hitbox, svaka čast za nostalgiju!
kao i bf3, radi kao da je igra izašla danas isto.
to vam je godinu dana star build, bit ce bolje 19.
Iskljucio future frame rendering i igra se srusila odmah
Meni još uvijek neda, uzeo gamepass, uz njega dobijete osnovni ea play, pise da ima bf2042 10h sa obicnim, no ne skida uopce. Linkani su uredno accounti. Još nekom?
EDIT: Evo sad mi se pojavio u Ea Play desktop appu za skinut no javlja problem i da probam kasnije
Previše su toga nadrobili u čorbu očekivano je da neče radit.Treba igru rasteretit od budalaština koje su nabacali. Bf je bio jedan jedini originalan utopit će se u trivijalnosti svega šta se sad servira. Portal jedini spas ali su trebali ostavit isti melee kao prije i manji X hit oznaku serem mu se na poso. To je trebalo ostat netaknuto.
Meni još uvijek neda, uzeo gamepass, uz njega dobijete osnovni ea play, pise da ima bf2042 10h sa obicnim, no ne skida uopce. Linkani su uredno accounti. Još nekom?
Ne skidaj igru preko xboxa app nego odi na EA program taj novi i tamo skini igru.
Ja se ne mogu previše žaliti na performanse, stabilnih 80-90 fpsa na Low na 1440p na dvije All out warfare mape.
Gameplay standardno zabavan, traži privikavanja, ali mislim da će s vremenom biti to to.
Ali UI u menijima - mislim da se nikada neću priviknuti, kao da im je neki junior grafički dizajner bio zadužen za cijeli posao, užasno izgleda, a nije ni previše funkcionalan.
Kakvi su planovi s mapama za Portal? Za sad ih ima 6, hoće se to proširivati?
Primarno me to zanima, ovaj 'main' dio me uopće ne privlači...
Uspio odigrati cijelu partiju. Performanse nisu bas bajne...
Vi koji imate probleme sa peformansama, jeste probali ugasiti one programe koji imaju dozvolu "crtanja" preko igre?
Afterburner, Origin overlay, Steam, Geforce experiance....
Nikad nisam bio više meh i slabijeg dojma u jednoj bf igri...pa čak i bf1 i bf5 su prvotni utisak ostavili kao nešto novo, svježe, šta dobro radi i traži igranja da bi se otključalo...
probao portal, fora je...no nema dušu prave bc2 i bf3, ali dobro, super su to remasterzirali.
base game mape su lošija od lošije, nikakav flow, ljudi padaju posvuda...
ima nekih gličeva, nije strašno, ali je iritantno kad primjetiš.
sve u svemu razmišljam o refundu.
btw. ekipa masovno u portalu radi easy xp servere za weps sa botovima od 1hp
Sve postavke na max (Raytracing jedino iskljucen), 1440p i igra vrti 120 fps u prosjeku.
Sve fluidno radi bez ikakvog zamjetnog stutteringa (jedino u prvoj minuti kada sam usao u mapu prvi put. Poslije toga nista.)
Konfiguracija: RX 6800 XT, Ryzen 9 5900x, 32 GB RAM
Ja sam zadovoljan s igrom. Ako netko oce igrat, nek se javi.
EDIT: jucer je izasao novi game ready driver za AMD u slucaju da netko nije znao. Preporucavam njega instalirat prvo pa tek onda ici igrat i gledati kakve su performanse.
Meni je fascinantna velicina mape. Ne znam, nisam za sada bas nesto ocaran. I definitivno se mora pogasiti puno toga u grafickim postavkama jer imam osjecaj da ce mi mozak eksplodirati od efekata.
Jel neko javio Iveku jel valja igrica?
Ja i dalje ne kuzim sta prica...eaplay od 4e radi...skinuta mi je igra i mogu je igrat.
Uhh.. imao sam nekako najvise ocekivanja od svih bf do sada ali ono najvece razocarenje.
KataJEBENAstrofa!
Od zvukova,grafike,itd.. abramsi kao da su na baterije,likovi prebrzi,ttk uzasan..
Al ostavit cu si je..mozda je poprave.
Btw fps oko 90-100 na high postavkama na full hd
Kakvo je ponašanje vozila heli/jet/tenk u Bf3 i bc2. Lelujavi kao u 2042 ili su kao u originalu?
DMR u ruke, squad leader, ona mapa u Koreji, od zastave do zastave, kiša pljušti, glave padaju.
Zadavao sam objective, ljudi iz squada su me pratili, zbillja sve 5.
Zbilja je atmosfera pogođena.
Moram si još srediti HUD i prikaz objectiva jer sve blješti i nekad ne vidim prst pred nosom od silnih zastava i obavijesti.
Uhh.. imao sam nekako najvise ocekivanja od svih bf do sada ali ono najvece razocarenje.
KataJEBENAstrofa!
Od zvukova,grafike,itd.. abramsi kao da su na baterije,likovi prebrzi,ttk uzasan..
Al ostavit cu si je..mozda je poprave.
Btw fps oko 90-100 na high postavkama na full hd
Onda neznam kaj si ti igrao, pogotovo da su ti likovi prebrzi.. Likovi su sporiji nego u BF4.. ttk je taman, tenk je ok
Sve bf do sada sam igrao.
Odigrao sat vremena..nezz mozda misljenje promjenim nakon nekoliko sati igranja. Ovo je bilo ovak na prvu.ali ono ...