Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.668.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 2042
BeLLicus kaže...

Players who are interested in Battlefield 2042 but haven't made a firm decision can also try the game out a week early if they subscribe to EA Play or Xbox Game Pass Ultimate. Starting Friday, November 12, Xbox Game Pass Ultimate members with EA Play can jump in and start playing Battlefield 2042 with Early Access, a 10-hour trial.

Google kaže da će se moći sa ovih 10 sati triala i ja kažem da hoće, do sad se uvijek moglo igrati ranije i sa tim običnim EA Playom.

Evo i slika može se i instalirati i sve. Ja ne moram plaćati jer imam Xbox Game Pass 3 mjeseca. 

Ja sam isto uzeo taj eaplay od 4e bas zato da vidim kakva je igra,ali evo uopce mi se ne pojavljuje...jedino sto mi nudi da je kupi ili upgrade na eaplay pro.

Origin_Steam: hrka11
11 godina
hrka11 kaže...
BeLLicus kaže...

Players who are interested in Battlefield 2042 but haven't made a firm decision can also try the game out a week early if they subscribe to EA Play or Xbox Game Pass Ultimate. Starting Friday, November 12, Xbox Game Pass Ultimate members with EA Play can jump in and start playing Battlefield 2042 with Early Access, a 10-hour trial.

Google kaže da će se moći sa ovih 10 sati triala i ja kažem da hoće, do sad se uvijek moglo igrati ranije i sa tim običnim EA Playom.

Evo i slika može se i instalirati i sve. Ja ne moram plaćati jer imam Xbox Game Pass 3 mjeseca. 

Ja sam isto uzeo taj eaplay od 4e bas zato da vidim kakva je igra,ali evo uopce mi se ne pojavljuje...jedino sto mi nudi da je kupi ili upgrade na eaplay pro.

Da i ja je ne mogu instalirati, ma oni ni sami ne znaju na kraju, vidjet ćemo sad u 9:00 oće se otključati ako ne uzet ću EA Play PRO i rokati. 

16 godina
Sickness kaže...

Malo su loše iskomunicirali taj dio vezan uz EA Play i Early Access. Svugdje, pa čak i na njihovim stranicama je bilo oglašavano da se sa običnim EA Playom od 4€ može igrati od 12.11., te da se može ranije preloudati igru. Sad kad sam uzo EA Play mi kaže da moram nadograditi na PRO ako želim od sutra igrati. Ha ništa

kaj pričaš ti??? ja sam uzeo EA Play preko Steama za 4 eura

pokreneš steam://run/1517290 u browseru i pokrene ti download preko steama....

i tak stoji sad u library i čeka još par minuta :)

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
13 godina
Odigral sam kojih 6h do sad (PS5 EA Play)
Ne znam kaj bi rekel. Mislim da budem Portal uglavnom igral.
Sad jedino dal uzeti Gold ili ne...

Mislim, nemam kaj drugo igrati. Budem videl kakav bude play kad se PC-ijaši uključe u cross play...

Edit: Ne znam kakvu bi grafu na PC-u trebal imati da to leti. Imam dojam da ima mjesta za optimizaciju (AOW) , jer daleko je to od fluidnosti recimo COD MW. Al to je cijena grafike i broja igrača.
Mislim da je LevelCap rekao da ima zvijer od PC-a pa se muči...

Portal, manji broj igrača, manja mapa, mislim da bude to sweet spot.
Samo, koliko ima smisla Battle Pass za Portal ??
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2021 8:54 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Hoce se moci cross-play iskljuciti? To mi je uvijek iskljuceno na CoD-u

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Da, pita te odmah na početku u set upu igre... a možeš i kasnije naravno promijeniti.
Ja ga imam ON uvijek, zbog ekipe. Onda mi ekipa sa PC-a uglavnom spašava dupe. And I like it LOL
14 godina
protjeran
Igraš cod?
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Igraš cod?

Igram tu i tamo, da. To mi je onak kao masturbacija - zabavno je ali sramota te priznati pred drugima da to radis i duboko u sebi znas da je pogresno.

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 2042

Radi sa EA Playom običnim od 4 eura. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 2042

Ne znam za vas, ali ja nisam jos ni downloadao 

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Ajde kada netko odigra napišite kakve su performanse na PCu

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
FileFicho kaže...

Na pustinjskoj mapi, otprilike upola fpsa kao na istim postavkama u BFV, mozda mrvicu vise od pola ali stuttering i dalje uzas.

Takoder su prisutni i oni dropovi pri aim down sight koji su veci od ovih obicnih dropova. Iskreno ja ne vidim da se od Bete ista poboljalo u smislu performansi, mozda malo manje trzanja ali ovo je i dalje neprihvatljivo.

EDIT: Naravno trebat cu probat Orbital za izravnu usporedbu jer je ovo druga mapa

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2021 9:34 (dtrixxx).
13 godina
dtrixxx kaže...
FileFicho kaže...

Na pustinjskoj mapi, otprilike upola fpsa kao na istim postavkama u BFV, mozda mrvicu vise od pola ali stuttering i dalje uzas.

Takoder su prisutni i oni dropovi pri aim down sight koji su veci od ovih obicnih dropova. Iskreno ja ne vidim da se od Bete ista poboljalo u smislu performansi, mozda malo manje trzanja ali ovo je i dalje neprihvatljivo.

EDIT: Naravno trebat cu probat Orbital za izravnu usporedbu jer je ovo druga mapa

Upravo sam pogledao 2 streamera na YT...kažu da je PC verzija ista kao iz Bete lag i stuttering, da pune bolje radi na konzolama.

Oni pucačinu optimiziraju za konzolu, ali ne i za PC

15 godina
Battlefield 2042

Prvi dojam.

Performanse iste.

menu isto retardiran.

Ako imate kontroler morate unmapat sve kontroler postavke da bi igra normalno radila.

Konkvest demo na početku je retardiran, ai ima oko 500hp tak da odmah quit to menu.

Nakon 2 min igre se srušio cijeli komp. Bude zabavno već vidim.,

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
Mislim da bude 19og Day 1 Patch.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

pa ili će biti to ili će ekipa revolt napravit i zapalit ih, jer ako je stuttering ovakav tj isti kao na beti onda ode sve u bananu...neigrivo je to

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
11 godina
Battlefield 2042

Kaže kolega (Ima 3080Ti, i9 proc, 32 gige rama itd...) Ima 80 fpsa na high postavkama i još je upalio DLSS na Qualty. HAHAHAHAHAHAHAHHA... Dje su oni što su pričali ma beta je ono bila zato je nako loše radilo popravit će oni to, kunu se u DICE i EA kao da su nas jednom zajebali. Koja sramota od optimizacije majko draga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Ako će sve raditi kao beta biti ću savršeno zadovoljan, jer radila mi je odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Zanimljivo, ne radi na enterprise verziji windowsa...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MasterG kaže...

pa ili će biti to ili će ekipa revolt napravit i zapalit ih, jer ako je stuttering ovakav tj isti kao na beti onda ode sve u bananu...neigrivo je to

A cujes, "ekipa" je htjela 128 igraca i mapetine velicine za Battle Royale i ovo je rezultat. Bilo je izdrkavanje na velike brojke i sada kada to treba pokrenut na svom kompu, ko te jebe trazio si

Sto ocekivati kada na istom hardveru napravis 3-4 puta vece mape i duplo igraca, tko ce sada optimizirati taj kupus.

Sada ni sa kompom od 30,000kn ne mozes imati stabilnih 144fps na sve low, divota.

13 godina
dtrixxx kaže...
MasterG kaže...

A cujes, "ekipa" je htjela 128 igraca i mapetine velicine za Battle Royale i ovo je rezultat. Bilo je izdrkavanje na velike brojke i sada kada to treba pokrenut na svom kompu, ko te jebe trazio si

Sto ocekivati kada na istom hardveru napravis 3-4 puta vece mape i duplo igraca, tko ce sada optimizirati taj kupus.

Sada ni sa kompom od 30,000kn ne mozes imati stabilnih 144fps na sve low, divota.

Ali zato mozes sa konzolom od 3500kn🙂 

11 godina
Battlefield 2042

https://www.twitch.tv/matimi0

Matimo igra na 75 fpsa, 3080Ti, Ryzen 5900X, DLSS na prefromance, 1440p, High setting, ajme koji mess... Jos pale ljudi DLSS koji uzrokuje input lag da dobiju na frejmu ali badave... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 2042

Kod mene na full serveru 128 igrača....avg 110fpsa,procesora koristi 40-50% a grafičke full, reza 2560 - 1440 ,high postavke

Dosta lagga ima

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2021 10:22 (pirat).
Moj PC  
6 0 hvala 4
13 godina
pirat kaže...

Kod mene na full serveru 128 igrača....avg 110fpsa,procesora koristi 40-50% a grafičke full, reza 2560 - 1440 ,high postavke

Dosta lagga ima

Ove performanse su vrhunske. Možda jer imaš AMD GPU...na streamovima uglavnom imaju RTXice. 

11 godina
dtrixxx kaže...
MasterG kaže...

fora je u tome što su izgleda igru radili (optimizirali) za konzole...umjesto PC

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
16 godina
MasterG kaže...
 fora je u tome što su izgleda igru radili (optimizirali) za konzole...umjesto PC

A konzole su redom sve AMD tako da dečki kupujte crveno.

14 godina
mrsmith kaže...
MasterG kaže...

"Kupujte".. ije, a gdje? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrsmith kaže...
MasterG kaže...

"Kupujte".. ije, a gdje? :D

Eto Mikronis ima Asus 6600 za 4.2k kn, nađi nekog da ti odbije pdv i dobiješ je za 3 i nešto sitno  ... vozi BF2042 bez problema.

4 godine
FileFicho kaže...
dtrixxx kaže...
MasterG kaže...

Ali zato mozes sa konzolom od 3500kn🙂 

pretjero si, cijena ps5 je bila 2999kn

15 godina
Battlefield 2042

Dečki moji ovo je samo otključana beta...19.11 day one bi trebao popravit to sve tobož jel?=

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice