Sad vidim da mi je dosao mail da ima problem sa naplatom preko paypal. Je da mi je kartica istekla i dosla nova u 10 mjesecu i uredno na paypal stoji da je sve u redu. Sad sam dodao karticu direkt u origin. Nadam se da ce to rijesiti problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad vidim da mi je dosao mail da ima problem sa naplatom preko paypal. Je da mi je kartica istekla i dosla nova u 10 mjesecu i uredno na paypal stoji da je sve u redu. Sad sam dodao karticu direkt u origin. Nadam se da ce to rijesiti problem.
To je to što je došlo mom burazu!
Unio je druge podatke i uplata prošla.
Napravio sam update na drugu karticu. Ova moja stvarno nekad zna odbiti uplate takve sa drugim valutama. Koliko je cekao sada da mu prode uplata nakon update kartice?
Napravio sam update na drugu karticu. Ova moja stvarno nekad zna odbiti uplate takve sa drugim valutama. Koliko je cekao sada da mu prode uplata nakon update kartice?
Ne znam. A više mi se sad ne javlja.
Edit: evo, javio mi je. Tek slijedeći dan navečer :/
Nadam se da ćeš ti imati više sreće.

Kenja mi se od ovih "radi na 60-70 fps sve na max i raytracing".... pa svi znamo kako se pucacine igraju, sve low i amen
Pokusao sam BF5 prije tjedan-dva sve na ultra. Pa to ne vidis vrh svoje puske kako spada od silnih efekata jbt. Ne znam kako netko moze igrati tako.
Pa ja igram na ultra. Zašto da smanjujem grafičke postavke, kada imam prilično jak pc...? Bitno mi je da je fps oko 100-120. A to imam na ultra postavkama. I sve jasno vidim.
Edit: evo, javio mi je. Tek slijedeći dan navečer :/
Nadam se da ćeš ti imati više sreće.
Evo ga. Proslo vec. Hvala ti na info.
Pa ja igram na ultra. Zašto da smanjujem grafičke postavke, kada imam prilično jak pc...? Bitno mi je da je fps oko 100-120. A to imam na ultra postavkama. I sve jasno vidim.
Jedino sto ja jasno vidim ovdje je da te je jako tesko voljeti ponekad
Volume će se igrat sa Portal postavkama u browseru do kupnje grafičke...official "server moderator"
Još će u onom logic editoru naučiti programirati i ode i on u Irsku...
Kenja mi se od ovih "radi na 60-70 fps sve na max i raytracing".... pa svi znamo kako se pucacine igraju, sve low i amen
Pokusao sam BF5 prije tjedan-dva sve na ultra. Pa to ne vidis vrh svoje puske kako spada od silnih efekata jbt. Ne znam kako netko moze igrati tako.
U ovome bf teško se može primjetit razlika između medium i high kamoli high i ultra. Fino izgleda i na low jer se kod brze multi igre ne primječuje razlika ali tko voli nek izvoli.
npr conquest:
- onemogućiš respawn. jednom kad umreš, gotov si.
- onemogućiš respawn vozila
- na određenim strategic pointovima squad leaderi mogu pozvat reinforcement: oživiš mrtvog squad membera ili pozoveš uništena vozila, platiš s pointsima.
i eto, jedan jak commando squad riješi cijelu rundu.
Ajmo bolje ne
npr conquest:
- onemogućiš respawn. jednom kad umreš, gotov si.
- onemogućiš respawn vozila
- na određenim strategic pointovima squad leaderi mogu pozvat reinforcement: oživiš mrtvog squad membera ili pozoveš uništena vozila, platiš s pointsima.
i eto, jedan jak commando squad riješi cijelu rundu.
Dva problema:
1. Ne radi rule editor na conquestu (bar ne još). Možda bi ovdje mogao upaliti Free for all (svi protiv svih)
2. Ne postoji mogućnost smanjivanja mape (a vjerojatno ni neće) pa će biti problem na kraju runde, kad ostanu dva igrača i cijela mapa samo za nijh.
pa će biti problem na kraju runde, kad ostanu dva igrača i cijela mapa samo za nijh.
A vjerojatno ce se dogoditi to da kada broj ljudi padne ispod odredjene granice da je runda stopirana dok novi ne stignu (tako je barem do sada bilo u prijasnjim nastavcima ako se ne varam)
2. Ne postoji mogućnost smanjivanja mape (a vjerojatno ni neće) pa će biti problem na kraju runde, kad ostanu dva igrača i cijela mapa samo za nijh.
Sad već ideš u krajnost.
Pa ako ostanu zadnja dva lika valjda imaju dovoljno u svojoj glupoj glavi da napuste server i nađu puniji,nije da im život ovisi da završe rundu.

10 timova po 12 igrača ili 4 tima po 30, bez respawna, s mini misijama koje se preklapaju. smrt mora biti skupa!!!
@CDVZ
1. bezveze... to bi i jedino igrao...
2. ne moraš ti smanjiti mapu, samo prisiliti igrače na neki drugi način da se pojave na određenoj lokaciji
Samo 44 ili ti ga 47 giga ovisi skidate li sa Steama ili Origina, svašta, jako malo za tolike mapetine i sve, evo skidao Forzu Horizon 5 ni nije neka prevelika mapa 101GB, očekujem sranje od optimizacije na najjače :D
Samo 44 ili ti ga 47 giga ovisi skidate li sa Steama ili Origina, svašta, jako malo za tolike mapetine i sve, evo skidao Forzu Horizon 5 ni nije neka prevelika mapa 101GB, očekujem sranje od optimizacije na najjače :D
Raspakirana igra zauzima 100GB. Nije baš ni malo kada uzmeš u obzir da će jako brzo početi dolaziti novi sadržaj. Brzo će to narasti ne brini.
Ja vidim da ce ovdje biti kartona...
Samo se ti tjesi

Šta vele, kad se pušta igra sutra i jel treba imat putovnicu ili vakcinu?
Šta vele, kad se pušta igra sutra i jel treba imat putovnicu ili vakcinu?
U 9h. Hvala kur.. nema debila iz stožera pa ti netreba kovid potvrda.
Jedino ako Alemka ne pokrene svoj server.

ništa bez 3 doze johnsonna