Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.796
|
čitano: 1.668.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Battlefield 2042

Znači u Portalu nema specijalista nego je to poseban mod gdje će biti standardne klase? Ako ja izabrem vojnika iz WW2 sa M1 Garandom recimo dali ja igram protiv igrača koji je izabrao nekog vojnika iz Battlefilda 3 i igra sa recimo M416, uglavnom mix iz 3 Battlefielda i isto tako vrti se 6 mapa starih + 7 mapa iz Battlefielda 2042?. Ima tu svega sa tim Portalom. Pa neka netko objasni detaljno što i kako u Portalu... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2021 11:16 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 2042
BeLLicus kaže...

Znači u Portalu nema specijalista nego je to poseban mod gdje će biti standardne klase? Ako ja izabrem vojnika iz WW2 sa M1 Garandom recimo dali ja igram protiv igrača koji je izabrao nekog vojnika iz Battlefilda 3 i igra sa recimo M416, uglavnom mix iz 3 Battlefielda i isto tako vrti se 6 mapa starih + 7 mapa iz Battlefielda 2042?. Ima tu svega sa tim Portalom. Pa neka netko objasni detaljno što i kako u Portalu... 

Ne izabireš ti nego osoba koja kreira taj mod. Ljudi sami rade servere i stavljaju svoja pravila.

Ograničenje je da jedna strana mora cijela biti iz iste igre (vremenskog perioda).

Znači npr 64 igrača iz bc2 vs 64 igrača iz bf1942

Ili 16 igrača iz 2042 protiv 64 igrača iz bf3.

I onda kreator odabire koja oružja smiješ, a koja ne koristiti.

Mislim da oružja također trebaju biti iz igre koja je tvoja strana

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2021 17:26 (CyberDemonVZ).
5 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Ima li vec nec neki Discord server za ekipu odavdje?

1 0 hvala 0
14 godina
izašao novi klipić 😁
battlenet: SUGARfree#21113
Moj PC  
2 0 hvala 4
11 godina
BeLLicus kaže...

Pa ovako, Portal će se bazirati na community stvorenim serverima sa posebnim pravilima koje će pojedinci, a možeš i ti, sami stvarati. Pojavit će se portal za Portal  na BF ofišl stranicama i morat ćeš imat EA acc da bi joj pristupio i počeo s radom na svojem Portal serveru. Dostupne frakcije, iz ovih naslova će u početku biti dostupne - 2042, BF1942, Bf3 i Bad Company 2, sa pripadajučim mapama, oružjem, opremom i vozilima. Dostupni modovi su Conquest, Conquest Large, Rush, TDM i FFF, od kojih će samo TDM i FFF podržavati Logic Editor, s kojim ćeš moći još toga dosta podešavati a odnosit će se isključivo na pravila unutar igre, kolko kužim za sad. 

S obzirom da ne znam kako Logic Editor za sad funkcionira, recimo da želiš Conquest Large mapu - izabereš mapu (iz bilo kojeg od navedenih naslova), frakciju do 64vs64 (sa ili bez AI), oružja koja su zaključana za frakcije (žešče sranje!), opremu, vozila, plovila itd. Tu će se moć ograničavat puno toga. Dalje, podešavaš vremenske uvjete, kolko će meč trajati, kolki healt želiš, koji damage želiš, kolko tim može imat membera max je 4 ili manje, i još podosta toga. Recimo moći ćeš izabrat za pojedinu stranu da budu samo support klasa, svih 64 igrača. Da imaju samo jedan tenk ili ni jedan ili da druga strana ima četiri aviona i dva helikoptera. Svašta, zbilja treba samo mašte imati.

Mene baš najviše taj Logic Editor zanima. Na žalost neće se moči kreirati Battle Royale. Ali kad bi mogao Squad oživit. Zanima me dal će se moći po pojedinoj frakciji ograničavat broj specijalnosti?? Recimo htio bi mod sa po jednim jedinim snajperom po svakoj strani, znači dva snajpera na 128 igrača, naravno no hud, no compass, no mini map, no hit marks, no uav i te pičkaste senzorske pizdarije.

مرګ ژوبله
14 godina
Battlefield 2042

Prvi dojmovi iz igre, YouTuberi su dobili pristup ako se ne varam.

Negativno - nema dovoljno oružja u osnovnom modu (super, imamo Portal :D )

Problemi sa konekcijom, a tek stotinjak ljudi igra?! Omg.. Nadam se da će srediti do petka.

I nema bugova!! Ajde da i to vidimo u DICE igri! :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 2042

Kakva će igra biti ako je vjerovati Tomu i onom liku koji je kao već igrao igru na Xboxu radi nekog glitcha.

Edit:Cyber me prešao ali neću maknuti u inat haha

A ovo je kako će igra izgledati nekon pete sezone hehe

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2021 17:35 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina

Izgleda da čekamo day-one patch 

Moraju uvesti neki game breaking bug...

13 godina
Battlefield 2042

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
U životu veći glupost nisam slušao/gledao. Kakve veze TikTok ima s igrom? Hahaha
13 godina
Battlefield 2042

Čovjek je mislio na TikTok generaciju ali nema veze. Ovo je najbolji BF ikad

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nisam ni znao da takva generacija postoji hehe.

EDIT: a I mislio sam da je BF počeo sa tim sad pa ono
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2021 23:17 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
U koliko kreće danas preload ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Nick_Diamond kaže...
U koliko kreće danas preload ?

Za PC Master rasu 19:00.

سمندری ڈاکو
13 godina
A za konzoličare ?

Edit: Piše 00:00 Local time. Ponoć po lokalnom vremenu ? Onda je već trebalo početi jel ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2021 10:02 (Nick_Diamond).
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Danas krece preload vec??

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Da. Al ko da tebe briga i tak će ti download trajati 5 minuta :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2021 11:06 (CyberDemonVZ).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Da. Al ko da tebe briga i tak će ti download trajati 5 minuta :D

Teško je to kad ti i SSD throttla download  

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
Battlefield 2042

Nije mi žao što sam preorder otkazao...performanse su i dalje užas. Nema druge nego kupiti igru za pola godine-godinu kada to malo ispeglaju sve...do tad te će biti dobra i Forza. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
FileFicho kaže...

Nije mi žao što sam preorder otkazao...performanse su i dalje užas. Nema druge nego kupiti igru za pola godine-godinu kada to malo ispeglaju sve...do tad te će biti dobra i Forza. 

Tu je nešto trulo.

Lik kaže puno bolje performanse nego u beti i onda stavi high end pc sa 60-70fpsa ...wtf

U beti su ljudi s puno slabijim mašinama imali više od 70 fpsa.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 2042

Kenja mi se od ovih "radi na 60-70 fps sve na max i raytracing".... pa svi znamo kako se pucacine igraju, sve low i amen 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Kenja mi se od ovih "radi na 60-70 fps sve na max i raytracing".... pa svi znamo kako se pucacine igraju, sve low i amen 

Pokusao sam BF5 prije tjedan-dva sve na ultra. Pa to ne vidis vrh svoje puske kako spada od silnih efekata jbt. Ne znam kako netko moze igrati tako.

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Pokusao sam BF5 prije tjedan-dva sve na ultra. Pa to ne vidis vrh svoje puske kako spada od silnih efekata jbt. Ne znam kako netko moze igrati tako.

Upravo to.... da mogu sav foliage maknuti i to bi napravio, a kamoli ne efekte 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2021 12:13 (mrsmith).
16 godina
Battlefield 2042

Ovako izgleda kad igra konzolaš,šaraj brate malo ahahaha

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2021 12:28 (dery).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...

Ovako izgleda kad igra konzolaš,šaraj brate malo ahahaha

Zajebavaju se dok netko bez oka ne ostane

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 2042
مرګ ژوبله

2 0 hvala 1
14 godina
Super64 kaže...

Da, rule editor ne radi na conquestu :( Nadam se da će to uvesti kasnije

Probajte ovaj kod, ne znam ni gdje se mora upisati :D

aaaac1

13 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Sad se samo kurčiš svojom grafom, sjedaš Voljum na muku

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Sad se samo kurčiš svojom grafom, sjedaš Voljum na muku

Ne, nego se uvijek sjetim dobrog starog Iveka. U doba jednog od proslih BF-ova sam bio kupio 770-ku koja je onda bila zmaj. I rekao sam da cu sve staviti na ultra i uzivati. Ivek mi je rekao "je, i onda ces za sat vremena sve vratiti kako je bilo jer ce ti sve smetati". I bio je covjek u pravu. Da, Ivek je bio u pravu!

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...

Ne, nego se uvijek sjetim dobrog starog Iveka. U doba jednog od proslih BF-ova sam bio kupio 770-ku koja je onda bila zmaj. I rekao sam da cu sve staviti na ultra i uzivati. Ivek mi je rekao "je, i onda ces za sat vremena sve vratiti kako je bilo jer ce ti sve smetati". I bio je covjek u pravu. Da, Ivek je bio u pravu!

Ivek je uvik u pravu!

Origin_Steam: hrka11
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice