Oće li bit pićoka?
Veće od tebe ne 
Oće li bit pićoka?
Veće od tebe ne 
Na prvu grafika mi ne izgleda loše. Malo su smanjili boje pa ne izgleda "crtićasto" kao prethodna dva BFa.
Ono na oko 20 sec videa nalikuje mi na mapu Siene crossing..
Meni metalni ćuko izgleda vrhunski, samo to ću koristit
Šta nije taj robodog iz neke epizode iz black mirrora?
https://static.onecms.io/wp-content/uploads/sites/6/2017/12/metalhead-2000.jpg
Sjedi 1
Na prvu grafika mi ne izgleda loše. Malo su smanjili boje pa ne izgleda "crtićasto" kao prethodna dva BFa.
Meni metalni ćuko izgleda vrhunski, samo to ću koristit
Šta nije taj robodog iz neke epizode iz black mirrora?
https://static.onecms.io/wp-content/uploads/sites/6/2017/12/metalhead-2000.jpg
je, opet nam ga leakeri metnuli u guz i lažirali sve
Hvala.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Sta pricas ti?
Rekao bi netko da se kuzis i da znas o cem pricas.
Sta pricas ti?
Rekao bi netko da se kuzis i da znas o cem pricas.
Molim admina da reagira i upozori ovoga forumaša na ponašanje. Ne znam čemu nervoza i ovolika agresija? I primjetio sam da mu ovo nije prvi put ne samo prema meni nego i prema ostalima.
Molim admina da reagira i upozori ovoga forumaša na ponašanje. Ne znam čemu nervoza i ovolika agresija? I primjetio sam da mu ovo nije prvi put ne samo prema meni nego i prema ostalima.
A ti samo kmečiš...imas tamo tarkov,pucaj i trckaraj koliko os.
Evo opet 
Recidivist
Ovo je definitivno to. E sad hoće li istu verziju prikazati kada bude službeni reveal, vidjet ćemo.
BTW. nabijem na kurac onog koji je stavio po sredini ovo sranje i istovremeno mu hvala što je pokazao barem nešto.
Ovo je definitivno to. E sad hoće li istu verziju prikazati kada bude službeni reveal, vidjet ćemo.
BTW. nabijem na kurac onog koji je stavio po sredini ovo sranje i istovremeno mu hvala što je pokazao barem nešto.
To je stavljeno isljučivo da se zaštiti leaker jer se na sredini nalazi vodeni žig sa identifikacijskim ključem koji povezuje trailer i osobu kojoj je dodjeljen.
Na netu već postoji video na kojem je AI maknuo tu crtu.
Koliko uspješno, ne znam, još ne gledam :D
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Copy paste BF5 trailera... Krupni plan, vojnici trče, eksplozije, pada avion ispred njih i još malo velikih eksplozija...i sve to u modernom settingsu.
Eto cyber kao da si gledao 
Nisam vidio (JOŠ) proteze i ženske u ovom mutnom kaosu 
Meni djeluje jako dobro. Prvi BF trailer još od BF3 za koji osjećam neku pozitivnu vibru.
Meni djeluje jako dobro. Prvi BF trailer još od BF3 za koji osjećam neku pozitivnu vibru.
Ostario si pa se narajcas lako...
Nisam znao da imam epilepsiju dok nisam pogledao ovaj clip 
Ja sam nekako uvjeren da to nije to i da ćemo vidjeti nešto sasvim drugo. Ovo meni ne izgleda kao reveal trailer.
Edit:
Ni minutu kasnije naletim i na potvrdu toga: https://www.eurogamer.net/articles/2021-05-27-battlefield-6-video-meant-for-internal-use-at-ea-leaks-online.
Preorder pao
Preorder pao
Može link? Ja bih odmah dva primjerka sebi uzeo.
Preorder pao
Uplatite meni na karticu ja vam uzmem. Neću vas prevariti. Majkemi
Ja na ženinu, šta me briha nek ide život. Stavio sam opis plaćanja: about you popust japanke za ljeto, hvala ljubav xoxo
to prolazi uvijek, bitno da je about you
Preorder pao
Ne može zasad, izaći će sad koji dan trailer za link i sneak peak preordera.
zasad samo preko 3.0 kdr mogu uzet, ja išao ovih dana malo bustat se po serveirma kao furyo i ekipa nekad.
Ima li M16 full auto?
Ima li M16 full auto?
Mislim da samo ako pre-orderaš Premium.
Ima li M16 full auto?
Mislim da samo ako pre-orderaš Premium.
Ja sam mislio da se preorder podrazumijeva s Battlefieldom. (!?) Nisam ni znao da ima drugi izbor.
Tebi je i guza od Lidije Ba... sranje....