Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.273.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 1
mrfloyd kaže...
fila2208 kaže...

Meni je bilo 10/10 kad sam rušio kateove na inf ispod na karkandu i bazaaru. To mi je bio vrhunski komad destrukcije.

Skinuo si malo pročelja zgrade i par zidića, pih, big deal!

Pa big deal jer ispod si ti i mrtav si. Boli me briga što mogu trčat i uništavat mapu, bitno mi je da s time nešto i napravim a ne šetat se okolo i pokušat sve uništit onako reda radi.

Neka i maknu destrukciju ako to znači odličan netcode i hitreg.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Slično kao na ovom videu

Jebate, koji FOV 

16 godina
mrfloyd kaže...
Jack Sparrow kaže...

Slično kao na ovom videu

Jebate, koji FOV 

Gle fakat haha. To je bio prvi video koji sam našao sa dugom partijom frontlinesa.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
mrfloyd kaže...
Jack Sparrow kaže...

Slično kao na ovom videu

Jebate, koji FOV 

Gle fakat haha. To je bio prvi video koji sam našao sa dugom partijom frontlinesa.

sta je FOV??

16 godina
tomko kaže...

sta je FOV??

Field of View ili ti po naši širina pogleda. Lik ima nekih 100-110 vjerovatno.

17 godina
fila2208 kaže...
mrfloyd kaže...
fila2208 kaže...

Meni je bilo 10/10 kad sam rušio kateove na inf ispod na karkandu i bazaaru. To mi je bio vrhunski komad destrukcije.

Skinuo si malo pročelja zgrade i par zidića, pih, big deal!

Pa big deal jer ispod si ti i mrtav si. Boli me briga što mogu trčat i uništavat mapu, bitno mi je da s time nešto i napravim a ne šetat se okolo i pokušat sve uništit onako reda radi.

Neka i maknu destrukciju ako to znači odličan netcode i hitreg.

Tom analogijom mrtav si ako si na katu u kuci i ja ti sa 1x c4 raznesem plafon (bf1), ako si iza zida u kuci sa bilo kojim rocket launcherom te ubijem (bf4,bf1).

Svaki destruction ima smisla, osim pretjeranog stvaranja rupa od explozija po terenu, to postaje iritantno.

4 bosanca sam malo stiropora i zbuke poprave Siennu Crossing dok se mapa reloada!

14 godina
mrfloyd kaže...
Jack Sparrow kaže...

Slično kao na ovom videu

Jebate, koji FOV 

Ovaj vidi i iza sebe :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
mrfloyd kaže...

Tom analogijom mrtav si ako si na katu u kuci i ja ti sa 1x c4 raznesem plafon (bf1), ako si iza zida u kuci sa bilo kojim rocket launcherom te ubijem (bf4,bf1).

Svaki destruction ima smisla, osim pretjeranog stvaranja rupa od explozija po terenu, to postaje iritantno.

4 bosanca sam malo stiropora i zbuke poprave Siennu Crossing dok se mapa reloada!

Pa naravno, mislio sam da se takav destruction di bazukom raznesem cijeli prozor umjesto da snipeam lika podrazumjeva, ali bilo mi je još viša razina kad si gađao iznad njih pa da ih debris ubije.

Ovo što si ti naveo je jasno ko dan i to je u redu, ali kad se cijela mapa raznese i nemaš više ko pješadija za što se sakriti onda postane iritantno it o se slažem

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
Battlefield 1
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

šta bi sa incursionsom, kad će izaći ima li ikakvih info

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Usporedba 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Usporedba 

bas sam prije par dana pogledao jedan drugi video sa usporedbom bf1, bf4 i bfbc2...i bf1 je odnio titulu za najbolju mogucnost destrukcije...s tim da je jedini od ova 3 u kojem se moze unistavati i strop u kućama...a uz to ima najprirodniju destrukciju, dok se na ova 2 starija vidi da je bilo ograničenja u načinu uništavanja objekata

16 godina
Battlefield 1

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Da ne ispadnem sad pizda, jer šutim u vezi destrukcije kada je po priloženom videu ista daleko najnaprednija u BF1. Uostalom, nisam baš tvrdio da nije napredna nego da je nema baš toliko. Kad sam malo bolje razmislio, vrlo vjerojatno sam tu u krivu bio. Zašto sam takvog dojma, nemam pojma, BUT I stand corrected u vezi toga. Sad sam bacio oko na popis mapa BF1, pa je to možda zato jer mi se čini da se borba na mnogim mapama odvija na područjima gdje destrukcija nije toliko bitna... Mape koje mi padaju na pamet, a glavni su krivci tog mog stava su Giant's Shadow, Verdun, Galicia, Tsaritsyn, Albion,... Ima ih stvarno puno koje spadaju u onu 'ledina' kategoriju. Neke od tih mapa čak i imaju dosta covera, ali svejedno imam taj neki feeling da se radi o ledini, jer se stalno puca sa svih strana ko da nema covera. Je li to do layout-a, općenitog gunplaya gdje ima pun kurac oružja za borbu sa poludistance, ili nekih drugih mehanizama koji me iritiraju (behemoti, elite klase) ne znam. Možda brijem i jednostavno igra nije više za mene.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Vjerojatno te ta destrukcija više impresionirala kad je bila nešto novo i neviđeno.

Sad već imamo nekoliko BF igara zaredom sa destrukcijom, pa nam je to poznato i manje zanimljivo.

Letvica je visoko postavljena pa nas je teže impresionirati.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
16 godina
Battlefield 1

Zeebrugge - A Sneak Peak

Konačno dolazi patch sa novim time to kill?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 14:24 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Konačno dolazi patch sa novim time to kill?

Znas sta ti mene brine...LMGovi.

Sada vec rulaju, a nakon patcha...hm..hm.

Trebali bi im smanjiti preciznost iz hipa i dok se krecu.

16 godina
mrfloyd kaže...

Znas sta ti mene brine...LMGovi.

Sada vec rulaju, a nakon patcha...hm..hm.

Trebali bi im smanjiti preciznost iz hipa i dok se krecu.

Pa da ali su buffali zato i sve ostalo.

SLR ili ti Medicove puške su sve buffane, više štete će raditi na daljinu, biti će preciznije itd. Ona RSC bi sad mogao biti bog i batina. Ubijati će sa 2 metka na nekih 80 metara, dok je do sad na nekih 40 ili manje. Nakon toga 3 metka kao i svaki drugi SLR.

Sačme će imati predvidljiv spread paleta i pravilo raspoređen unutar crosshaira, dok SMGevi isto tako dobivaju buff na blizinu. Svi osim automatica.

LMGevi su do sad obično trebali po 5 metki na blizinu, a neki i do 9 na daljinu. Na blizinu će sad trebati oko 4 metka( Chouchat 3), a na daljinu 2-3 metka manje.

16 godina
Battlefield 1

Ova mapa bi mogla biti nekakvi mix metroa, lockera i možda kanala. Iako me nekim čudom podsjeća na Kubra Dam mapu iz BF2, onaj manje mod gdje se borimo po brani.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.12.2017 10:46 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Znam da ce sve biti buffano. Al i dalje smatram da su preprecizni iz hipa
12 godina
Battlefield 1

Ne shvaćam te izmjene. Zašto buffaju oružja i smanjuju TTK?

Tko hoće full twitch igre ima COD. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Battlefield 1

znači nastavlja se rokanje s parabellumom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...

Ne shvaćam te izmjene. Zašto buffaju oružja i smanjuju TTK?

Tko hoće full twitch igre ima COD. 

Ljudi se žalili da je predugi za razliku od BF4 i BF3. Iako je u BC2 bio dosta dugi TTK, ali svejedno ljudi se naviknuli.

A najviše je radi rebalansiranja. Od kad je DICE Los Angales preuzeo, opet su počeli kao i u BF4 raditi velike promjene.

Tako da su recimo umjesto da nerfaju određene puške, rađe otišli u smjeru da buffaju one oko njih jer je bila prevelika razliku u TTK. Automatico je dominirao i bio easy mod na blizinu. Ovako će pribličiti TTK na puškama i napraviti ono što su kao bile planirane od početka.

I bolje ovako. Nerfanjem bi došli do toga da bi shotguni i autoamtico bili dobri samo na 5 metara i bili skoro pa beskorisni. Pa se odlučili da umjesto uništavanja tih par puškica i rađenja više loših oružja, da idu suprotno pa naprave da igra ima više dobrih.

Slično rade i neke druge igre. War Thunder ili WoT kad je neki tenk bio predobar i nisu mogli više nerfati, onda su krenuli da oko njega u druge nacije ubace kontru i dobre tenkove.

Pa i neće baš Parabellu rulati, pošto će i druge puške dobiti buff. Zapravo, ćeš na mid range sad sisati vesla od SLRova jer su precizniji i rade veći damage, a LMGevi poput lewis guna će raditi isto tako veći damage.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.12.2017 13:05 (Jack Sparrow).
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

prije na četvorci puške u dlcovima su bile kurac u odnosu na one iz main gamea, a na bf kec svi igraju s puškama iz dlcova, fedorov, parabelum, rsc, ribeyrolles, pay to win  :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.12.2017 9:45 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

ma ionako se okrećem bf4, draže mi je kad mi neki profić rokne metak u čelo nit ga vidim, nit ga čujem, samo se skljokam, nego u bf1 trošiti vrijeme sa budalama...

jbt zadnjih tjedan logiram se u frontline, 35min do kraja, a team profića u koji me ubaci ima armed bar 1 svoj telegram, gameplay je postao užasno naporan, kompetitivnost NULA

16 godina
hanteed kaže...

prije na četvorci puške u dlcovima su bile kurac u odnosu na one iz main gamea, a na bf kec svi igraju s puškama iz dlcova, fedorov, parabelum, rsc, ribeyrolles, pay to win  :D

A bilo je i u BF4 i BF3 dobrih puški u DLCovima. L85, F2000, AS Val, meni najdraže iz DLCa MPX, pa onda onaj Bulldog kojeg su nerfali kasnije, ili pak AWS lmg. A i oni tresh gadgeti UCAV i slično xD

Ali sve je to nekako balanisrano u obje igre. Fedorov, Parabellum samo na close dobri, medium range već jednu gofna, a i tu i na blizinu ih shotgun, hellrigel ili automatico pojede, a pogotov nakon ovo rebalansa će i druge. Ribeyrolles je u biti carbina, na blizinu gora od svih SMGeva, ali ima najmanje pad štete na daljinu :)

12 godina
lav1000 kaže...

ma ionako se okrećem bf4, draže mi je kad mi neki profić rokne metak u čelo nit ga vidim, nit ga čujem, samo se skljokam, nego u bf1 trošiti vrijeme sa budalama...

jbt zadnjih tjedan logiram se u frontline, 35min do kraja, a team profića u koji me ubaci ima armed bar 1 svoj telegram, gameplay je postao užasno naporan, kompetitivnost NULA

Pa to je u svakoj Battlefield igri.

Ubaci te u ekipu gdje ima mjesta, a ima mjesta tamo gdje ekipa odlazi jer gubi.

Treba progurati do iduće partije dok se igrači ne izmiješaju.

Ako to ne pomogne (na drugoj strani su organizirane grupe ili klanovi koji se drže skupa), ja onda radim log-out. Glupo mi je bit topovsko meso.

8 godina
protjeran

pa rekao bi da 7-8 od 10 partija frontlinea završi bez da jedan tim ijednom zauzeo zastavu, ono partija gotova u 6-7 minuta...sramota

nije mi gušt to igrati ma pa makar i ja bio u timu koji samo gazi 5-6 partija zaredom..

nisam K/D whore da ću kempati 200m iza baze, ili ići kempati u protivničku bazu pa se šunjati iza leđa nebi li uhvatio koji free kill...

naravno da volim imati skor 40-10, ali nemam problema ako imam 20-20 ili koji kill minusa, ako smo se dobro pofajtali...

a dobrog fajta u bf1 u zadnje vrijeme na kapaljku, više sam imao gustih partija  u bf4 u 10h gameplaya, nego zadnja 3 mjeseca bf1 u 300-400sati gameplaya

12 godina

Da kužim.

Ja nisam imao takvih iskustava, ali igram na PS4.

Bojim se da je većina PC igrača okupirano sa PUBG/Overwatch/CS-om, a i dio se vratio na BF4, pa to utječe na iskustvo igranja BF1 PC verzije.

.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Isprike ako već piše odgovor ali hitno mi je.

Moram sinu kupiti Battlefield 1. I sve super, našao u gradu gdje ima.

ali sad sam skužio da ima više verzija igra, s dodacima i to.

tu gdje sam našao je cijena bila 249kn. i pitam prodavača zar nije bila prije skuplja, i veli on da je da je pala cijena.

Kako da znam da kupim pravu verziju, želi igrati online najviše.

f o dell

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice