Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.265.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
par screnova od dns :D

pa sad nek neko veli da je nemoguce igrati na ps4 haha

Hitler osobno ide na D objektiv

Ovaj se parkiral kod B objektiva haha

Ono kad ti se ne da hodati, pa plivas do objektiva na fao fortresu

a jbg u daljini izgleda ko kamper ali kad malo bolje pogledas..haha

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
hanteed kaže...

To bi već valjalo a kad će doći taj "update"  jel 

Pod svake puške mislim na LMG i SMGeve, SLR od medic ostaje kako jeste. Dakle od 4 do 2 metka zavisi šta koristiš, ali te puške će zato dobiti buff u smislu da su preciznije i da rade više štete na rangeu. Dok sniper ostaju kako jesu.

Trebao bi u november patchu, osnosno kako oni zovu Operation Campaigns Update jer dolaze operacije od po 4 mape u jednom operationsu. A to bi trebalo doći negdje u prvoj polovici studenog.

Znači izmjenjuju malo operations,  i to taj update obuhvaca sve i premium i obicne to je generalni update

Sta vam je bolje  u asaulta mp18 ili onaj brzi automatico vidim slicne su puške

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
hanteed kaže...

Znači izmjenjuju malo operations,  i to taj update obuhvaca sve i premium i obicne to je generalni update

Sta vam je bolje  u asaulta mp18 ili onaj brzi automatico vidim slicne su puške

Da to će biti update za sve, kao i frontlines mod na Suezu i Sinaii mapama.

U početku mi automatico bio dobar, ali nakon nerfa ima range kao shotgun, pa tak da bilo koji drugi SMG.

17 godina
fila2208 kaže...

U redu,ali otkako sam izašao iz bf, pa otišao na rainbow six, shvatio sam da mi je ugodnije igrati 5v5 i to nego 32v32. Kad vas je 32 u timu, odmah uzmi da su pola kompletni retardi koji se dive grafici.

Ostatak su sniperi i medici koje boli kurac za hp i res.

Kad igraš 5v5 ako si dobar i imaš sreće okreneš rundu sam, jer od nikog ne očekuješ ništa. Tako je taj war mode u codu. Bacim smoke i gradim most. Guram tenk sam, stavljam armam eksplozive...i ako uspijem pobjedimo.

Jer i tamo od 6 ljudi, bar 3 su kreteni koji sjede sa sniperima, a nas 3 kao nešto i pokušavamo, i onda fino dodaš ljude, zaigrate skupa češće pa možda odete u ranked malo itd.

Koliko god je fora masivan warfare, ali meni je uvijek 16v16 bilo zanimljivije i optimiziranije, tako da me ne boli što ću igrati igru di je broj igrača puno manji, ali da mi je žao što mi više to bf ne može ponuditi, veruj mi je.

Incursions ne računam, to je fejk pokušaj overwatcha i te sheme.

Daklem, solo drinker! Nisi za neki gužvanjak! Ah dobro ondak!

12 godina
neaktivan
@hanteed

ma hellrieger je bog i batina u assault klasi
13 godina
Battlefield 1

Sljedeći BF će biti odlična igra.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...
@hanteed

ma hellrieger je bog i batina u assault klasi

ma znam svi ga koriste, samo ne znam koje puške ja nemogu nikako kupit otkljucati zato sto nemam taj dlc ili premium? jesu to ove žute puške(imaju postotak) i obrez pistol npr?

10 godina
neaktivan
Battlefield 1

haha

Moj PC  
7 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Battlefield 1

rush vikendom, neopisivo PL_CZ siemka boys retard iskustvo, toplo preporučam ako želite izgubiti 5-10% IQ.a po partiji

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
za neke puske trebas dlc a ostale otkljucavas..npr za hellrieger factory trebas (govorim na pamet, ne sjecam se) 300 killova sa MP18 i unistiti 25 vozila AT minama npr..i tak imas assignmente za svako oruzje
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pozdrav ekipa, 

Moze preporuka oružja za početnika. Šta da kupim, na što da se fokusiram? Klase su Assault, Medic i Scout :) 

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

imaš na youtube SUPERDAVOR vodič po klasama i sl.

16 godina
Battlefield 1

Moj PC  
4 0 hvala 4
10 godina
odjavljen
Stija kaže...

Pozdrav ekipa, 

Moze preporuka oružja za početnika. Šta da kupim, na što da se fokusiram? Klase su Assault, Medic i Scout :) 

Ne kupuj.

12 godina
neaktivan
Stija kaže...

Pozdrav ekipa, 

pocni sa medicom, pocetna oruzja su ti dosta dobra tak da ne trebas jedno vrijeme nista kupovati jedino gadgete

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
16 godina
Stija kaže...

Pozdrav ekipa, 

Assault: MP18 trench koji odmah imaš ti je vjerovatno najbolji za sve situacije. Dovoljno dobar na blizinu, a dovoljno precizan na daljinu i lako za kontrolirati.

Ostalih Automatico je na blizinu bog i samo sprejaš. A10 ili M97 od shotguna. Za hellrigel ima vremena

Support: BAR storm je bog i batina. Meni tu ni jedna ostala pušta nije nešto loša, ali bolje mi leže low weight/storm verzije.

Medic: M1907 trench ili sweeper. A za preciznije i mid range Mondragon sniper

Scout: SMLE ili M95

10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Stija kaže...

Pozdrav ekipa, 

Assault: MP18 trench koji odmah imaš ti je vjerovatno najbolji za sve situacije. Dovoljno dobar na blizinu, a dovoljno precizan na daljinu i lako za kontrolirati.

Ostalih Automatico je na blizinu bog i samo sprejaš. A10 ili M97 od shotguna. Za hellrigel ima vremena

Support: BAR storm je bog i batina. Meni tu ni jedna ostala pušta nije nešto loša, ali bolje mi leže low weight/storm verzije.

dobar je bar storm ali malo metaka ima, mislim ima dosta za 1 vs 2 ako nećeš puno fulati, ali mg15 izgleda najbolji, ja rotiram mg15, bar, i benet mericere sa rds nišanom

16 godina
hanteed kaže...

dobar je bar storm ali malo metaka ima, mislim ima dosta za 1 vs 2 ako nećeš puno fulati, ali mg15 izgleda najbolji, ja rotiram mg15, bar, i benet mericere sa rds nišanom

Ja rotiram prema mapi. Male mapice (vaux, argone) Parabellum LW, za mid range Benet sa onim scopeom, a za nekid close to mid range kao što je Amien BAR Storm. 

Ono što mi je kod BARa dobro je što je kao assault rifle. Dobra preciznost, mali recoil i mali horizontalni recoil, dobar rate of fire i dosta dobar damage čak i na daljinu. Da mana je 20 metaka, ali zato jer tu repetierpistole ili crossbow. Dobra alternativa je i Madsen par metki više, a skoro pa isti kao bar.

8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja igram s ovim puškama:

Assault: Automatico M1918 Trench

Medic: Fedorov Avtomat Trench
Support: BAR M1918 Storm
Scout: Martini-Henry Infantry

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

NIVELLE NIGHTS WILL BE FREE FOR ALL

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

laše mi pucati sa automaticom m1918 kada ne drzim densi klik tj. kada pucam kanterski bez nišana, a tako i sa pištoljima haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 19:32 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Najbolji su mi balansirani timovi....

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

Svi se zale na te balansirane timovi sta jest jest, često ako neki tim dobije partiju onda je dobije momački 1000 na prema 500-600, stvarno rijetko bude gutavo tipa 1000-9xx. Baš sam neki dan igrao za par ticketa smo dobili, da mi je svaka partija takva ne bi gasio battlefield samo bi igrao. Je li oni po levelu rasporede ili iz prosle runde saberu score pa to premještaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hanteed kaže...

Svi se zale na te balansirane timovi sta jest jest, često ako neki tim dobije partiju onda je dobije momački 1000 na prema 500-600, stvarno rijetko bude gutavo tipa 1000-9xx. Baš sam neki dan igrao za par ticketa smo dobili, da mi je svaka partija takva ne bi gasio battlefield samo bi igrao. Je li oni po levelu rasporede ili iz prosle runde saberu score pa to premještaju.

Ima onaju ! UP Community server gdje se vrte sve mape. Svako malo se desi 999-1000 partija.

Jučer dvije u nizu, a prije par dana orvo 998-100, a onda okrenuli 200 ticket razlike i dobili 990-1000. Ali zna se i na tom serveru desiti da nema balansa.

Ono što je problem kod igre je da poneka na jednoj strani ode 6-10 ljudi, a igra jednom kad počne ne mova igrač iz drugog tima nego čeka i spaja nove. A do kad napuni server sa novi igračima već ova ekipa sa više igrača ima večinu zatava. Nakon toga se teško vratiti jer te zatvore na spawn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 9:49 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield 1

Pozdrav!

Upravo sam saznao da će naši dečki igrati Battlefield 1 (veliki Conquest) protiv Grčke. 30vs30.
Igraju na PS4. Nisam ni znao da imaju tako složan community :D

Pa ako nekog zanima, nek baci pogleda na:

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

A sta si mislio?

Ako nije na Bug forumu, ne igra Battlefiled.

To da izvali Petko ajd, ali ti......

13 godina
Jack Sparrow kaže...

čak su BF  i Battlefeld friends napustili 

13 godina
mrfloyd kaže...

A sta si mislio?

Da, istina za Petka.

Pa nisam reko da ne igraju. Nego se čudim da ih je toliko i da se mogu dogovoriti da ih 30 igra istovremeno.

Pratim više foruma i Face grupa, i vidim razgovore i znam da ih ima i da igraju :)

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...

A sta si mislio?

Da, istina za Petka.

Pa nisam reko da ne igraju. Nego se čudim da ih je toliko i da se mogu dogovoriti da ih 30 igra istovremeno.

Pratim više foruma i Face grupa, i vidim razgovore i znam da ih ima i da igraju :)

Ma kao što sam napisao na tom !UP server viđam dosta naših. Nekoliko PiSovaca, te još par njih koji nisu u klanu. Dok jučer su na tom serveru bili Chio_CRO i neki cijeli BLKN(Balkan) klan, nekih 5-6 na istoj strani.

16 godina
Battlefield 1

Konja na rame i nepobjediv si

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice