Ja sam počeo BF igrati kada je izašao BF2 i to offline protiv botova i igra mi je bila vrh vrhova. Nisam baš bio neki gamer pa je to ostalo sve na povremenim eskapadama i pojedinim single playerima (Commandos behind enemy lines, Duke Nukem, Starcraft, COD 1, 2 (preskočio sam COD 4,5.....
), Crysis, Far Cry 1, 2, FEAR, BFBC2 SP...) uz obavezna auta (NFS 2, Richard Burns rally....) i PC mi je uvijek kaskao za vremenom, a kako sam volio grafiku nabešati maksimalno, mislim da sam imao i oko 14 FPSova ponekad uz totalno neznanje zašto je to tako....
Sve se promijenilo sa trailerom za BF3... mislim da je bio u proljeće 2011... Jbt reko ovo moram igrat. To ljeto uzemem komp samo radi BFa3 i oduševim se.
Nije samo grafika bila adut, nego i feeling pucanja koji je bio odličan i to je bio prvi BF gdje su se EA i DICE počeli takmičiti sa Activisionom i CODom, tako da su htjeli privući veću masu igrača približavajući BF serijal malo u infantry dijelu COD-u u čemu su i uspjeli. To je nešto kao ...And Justice For Al od Metallice - eksepriment koji je uspio.... Pravi omjeri sastojaka umiješani u jednu igru.
Mislim da su svi igrali BF3, od CODaša preko Battlefieldaša i svima je bio dobar. E sa BF4 i dalje se taj feeling da je "svima bio dobar" otišao malo k vragu. Omjer "smjesa" za recept nije bio dobar. Čak je možda i mogao biti dobar da nisu izbacili poluproizvod i krpali ga prvu godinu. Ali jedna stvar mi je puno smetala a to je bio zvuk pucanja u BFu 4 koji je bio za kitu. U trici nije bio nešto, dok je u 4ci užas.
E sad... BF1... ispolirana bezdušna igra.
Edit:
Levolution™ - Ovo je onaj feature kada ljudi u kravatama (iz nadzornog odbora EA) dodaju svoj obol igri.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow