Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.264.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Battlefield 1

Nek naprave bad company remaster i garantirano ce imat najbolji fps godine..

Vidim dosta vas hejta trojku, meni je bila sasvim ok, cetvorka nesto losija, a hardline i bf1 su mi ko neka prijelazna razdoblja izmedu pravih igara, tak da se iskreno nadam da nas uskoro ceka neko remek djelo..

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 1
Jack Sparrow kaže...

Meni svaki BF dobar, svaki nešto mjenja, pa se igra malo drugačije. Od BF3 sam na početku skoro odustao kao dosta BC2 ekipe s kojima smo tada igrali, ali sam se navikao i prilagodio igri. Da BF3 je krenuo s tim manjim i zatvorenijim mapama koje su me uništavale, ali rekao ajde nek im bude dobro i to dođe malo za promjenu.

Pa i nije bilo baš malih mapa...sve su na 32 mali konkvest bile naravno manje, ali 64 igrača i siena je bila velika i zanimljiva, kad se sjetim borbe po ulicama, nigdje nisam takav adrenaln doživio nego kad smo se šorali za A i B zastave preko rijeke pa psuh preko mosta dalje...

eventualno bazaar je bio malen i na 64, ali se rasporedilo po puno zastava nekako, ali šora je bila kod b zastave 

Bf3 je bio možda plastičan, plav i čudan nakon bc2, ali imao je ono nešto jebemu sve.

Bf4 je to počeo gubiti, dok bf1 nema ništa od toga, već je plastičan, dosadan i pretjeran, a da ne pričam da je cijeli setting kao ww1 na steroidima, što mi na kraju ipak nije sjelo, jer sam mislio da će moći zamjenit ww2 koji je ipak najremejkanijih djelova povijesti u fps svijetu.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.10.2017 17:41 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...

Bf3 je bio možda plastičan, plav i čudan nakon bc2, ali imao je ono nešto jebemu sve.

Imao je  to da se čekao ko' ozebo sunce, ko pravi BF2 nasljednik, a došao je nekakav iPod šareni.

Imao je u startu back to karkand i najjači DLC ikada u BF svijetu - Aftermath, svi ostali DLCi su bili kita!

To je to i za ulazak u BF svijet raji i više nego dosta. Ja ga ne gledam kroz nostalgične naočale kao ti jer sam nabio prije njega 9 godina BF staža, tako da ja gledam 1942 ...

Dobro Kuky kaže, svaki ima nešto što me drži da igram, ne daj Bože da rade remake nekakav. Bolje neg odu u Activision i pimpekima sa mačuju sa COD tvorcima, jer to je ta kasta!!!! 

Samo daj Bože sreće da nekako dobro prođe novi Battlefront bez premiuma, pa da se primjeni u BF 2018, j3bo ih paywall!

16 godina
Battlefield 1

Upravo to nikakvi remakeovi. Da želim BC2 mogu instalirati i igrati, kao i BF3 ili 4.

Osim toga jedan od developera DICE-a je na twitteru spomenuo da nema nikakvih remakova i remastera. Čak je spomenuo kako i stare mape totalno zajebane jer mu čine posao dosadnim. Jednostavno mu limitira kreativnost jer mora kopirati tuđi rad umjesto da radi svoju mapu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
mrfloyd kaže...

Imao je  to da se čekao ko' ozebo sunce, ko pravi BF2 nasljednik, a došao je nekakav iPod šareni.

Imao je u startu back to karkand i najjači DLC ikada u BF svijetu - Aftermath, svi ostali DLCi su bili kita!

To je to i za ulazak u BF svijet raji i više nego dosta. Ja ga ne gledam kroz nostalgične naočale kao ti jer sam nabio prije njega 9 godina BF staža, tako da ja gledam 1942 ...

Dobro Kuky kaže, svaki ima nešto što me drži da igram, ne daj Bože da rade remake nekakav. Bolje neg odu u Activision i pimpekima sa mačuju sa COD tvorcima, jer to je ta kasta!!!! 

Samo daj Bože sreće da nekako dobro prođe novi Battlefront bez premiuma, pa da se primjeni u BF 2018, j3bo ih paywall!

Svaka čast, od poečtka si u bf serijalu i salutiram za to. Ja sam sve prije te igrao offline protiv botova, ali nisam shvaćao bit dok nisam probao bf2, tu sam se zaigrao, i onda me prijatelj navukao na cod4 i xfire i ode ja u cod svijet, onda do mw2 natukao sate tamo, probao bc2 i više se vraćao nisam, ali sad hoću jer se cod vratio u ww2 i želim modernu ww2 igru pa makar to bio i cod.

karkand i aftermath slažem se, ali sve u svemu, bf3, kad sam vidio onaj trailer, pa caspian, pa damawand, pa siena, bazaar pa čak i prokleti metro, to je bilo to. Da se razumijemo i vehicular warfare sa svim perkovima i shemama mi je bio vrhunski.

I dalje slažem se i za zadnje, ali teško, kako stvari stoje, servere će nam oni iznajmiti, sve će bit u loot box i igrat ćemo loot box simulator i nedaj Bože auction house za loot kao u mrtvom pubgu.

Živi bili pa vidjeli u svakom slučaju.

17 godina
Battlefield 1

Zar stvarno zelis igrati mod WAR, WAR  čovječe, eeee WAR...

6 vs 6???????

Pa to je squad rush!

PS sory na emocijama,,,, too much beer! 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
mrfloyd kaže...

Battlefield 1942 je bezveze  

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield 1

Ja sam počeo BF igrati kada je izašao BF2 i to offline protiv botova i igra mi je bila vrh vrhova. Nisam baš bio neki gamer pa je to ostalo sve na povremenim eskapadama i pojedinim single playerima (Commandos behind enemy lines, Duke Nukem, Starcraft, COD 1, 2 (preskočio sam COD 4,5.....  ), Crysis, Far Cry 1, 2, FEAR, BFBC2 SP...) uz obavezna auta (NFS 2, Richard Burns rally....) i PC mi je uvijek kaskao za vremenom, a kako sam volio grafiku nabešati maksimalno, mislim da sam imao i oko 14 FPSova ponekad uz totalno neznanje zašto je to tako....

Sve se promijenilo sa trailerom za BF3... mislim da je bio u proljeće 2011... Jbt reko ovo moram igrat. To ljeto uzemem komp samo radi BFa3 i oduševim se. 

Nije samo grafika bila adut, nego i feeling pucanja koji je bio odličan i to je bio prvi BF gdje su se EA i DICE počeli takmičiti sa Activisionom i CODom, tako da su htjeli privući veću masu igrača približavajući BF serijal malo u infantry dijelu COD-u u čemu su i uspjeli. To je nešto kao ...And Justice For Al od Metallice - eksepriment koji je uspio.... Pravi omjeri sastojaka umiješani u jednu igru.

Mislim da su svi igrali BF3, od CODaša preko Battlefieldaša i svima je bio dobar. E sa BF4 i dalje se taj feeling da je "svima bio dobar" otišao malo k vragu. Omjer "smjesa" za recept nije bio dobar. Čak je možda i mogao biti dobar da nisu izbacili poluproizvod i krpali ga prvu godinu. Ali jedna stvar mi je puno smetala a to je bio zvuk pucanja u BFu 4 koji je bio za kitu. U trici nije bio nešto, dok je u 4ci užas. 

E sad... BF1... ispolirana bezdušna igra.

Edit:

Levolution™  - Ovo je onaj feature kada ljudi u kravatama (iz nadzornog odbora EA) dodaju svoj obol igri.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.10.2017 9:08 (Soldier977).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
mrfloyd kaže...

Svaka čast, od poečtka si u bf serijalu i salutiram za to. Ja sam sve prije te igrao offline protiv botova, ali nisam shvaćao bit dok nisam probao bf2, tu sam se zaigrao, i onda me prijatelj navukao na cod4 i xfire i ode ja u cod svijet, onda do mw2 natukao sate tamo, probao bc2 i više se vraćao nisam, ali sad hoću jer se cod vratio u ww2 i želim modernu ww2 igru pa makar to bio i cod.

karkand i aftermath slažem se, ali sve u svemu, bf3, kad sam vidio onaj trailer, pa caspian, pa damawand, pa siena, bazaar pa čak i prokleti metro, to je bilo to. Da se razumijemo i vehicular warfare sa svim perkovima i shemama mi je bio vrhunski.

I dalje slažem se i za zadnje, ali teško, kako stvari stoje, servere će nam oni iznajmiti, sve će bit u loot box i igrat ćemo loot box simulator i nedaj Bože auction house za loot kao u mrtvom pubgu.

Živi bili pa vidjeli u svakom slučaju.

A na novom Cod-u imaš dedicated servera ? Meni je kakav god bio Bf za Cod pojam igre.  Ne treba uspoređivati Cod i Bf jer što god ti rekao Dice radi hrabrije i kreativnije za razliku od Codova koji su totalna reciklaža.

I da i ja sam se navukao na Cod -u 4 ali njihove nove igre nemaju više tu kvalitetu . Jasno da ne moraju sličiti na Cod4 i po meni ne trebaju ali mislim da tebe pere nostalgija s WW II ali realno igra je sranje.

sake08
17 godina
Soldier977 kaže...
mrfloyd kaže...

Battlefield 1942 je bezveze  

Ti se tad nisi ni rodio, klinjo jedan

17 godina
Soldier977 kaže...

Ti si bezdušni dušmanin!

13 godina
mrfloyd kaže...
Soldier977 kaže...

Ti si bezdušni dušmanin!

16 godina
neaktivan
ma ljudi sta se koljete, cijela industrija je u banani. sve je postalo smece, bilo battlefield, bilo cod... osim witchera mozda ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Džaba nama lamentiranje. Nadam se da sam u krivu, ali BF franšiza će ići putem potpune casualizacije, a tome su najviše igrači doprinijeli. Nisu oni koji sjede u korporacijama, a zaduženi su za analizu onoga što prodaje njihov proizvod budale. Pogledaju brojeve i onda hrane raju onime što traži. Svi oni "BF moments" filmići, "filmski" padovi nebodera ili behemota, trol momenti i sl. je nešto što prosječnog mulca napaljuje više od ičega. Takve se stvari vide 2-3x i dosade, ali to uopće nije bitno, jer bitna je samo zarada, performanse dionica, kvartalni rast,... Njima tako svejedno oće neko igrati njihov proizvod 20 ili 1020h. Zapravo njima je i bolje da se kupi igra i uloži 20h u nju, jer se onda mogu fokusirati na nove blještave i šuplje proizvode.

Fenomenalan primjer takvog proizvoda je SW:BF. Kolko vidim igra je prodana u barem 14-15M komada. Ey?! Kolko znam igra je u roku 2-3 mjeseca na PC-u bila skoro pa mrtva. Reko bih da je to jebeno dobar posao za EA, svaka čast. Igra je eye candy, ali gameplay je bio toliko naporan da je meni i youtube filmiće bilo teško gledati kolko je to dosadno. Nadao sam se da sa BF1 to neće biti slučaj, ali dogodila se identična stvar. Igre su postale tako veliki biznis, da tu više nema prostora za neke velike manevre jer se igra na sigurno. Velike pare se ulažu i očekuje se još veći povrat. Iskorake u gameplayu možemo tražiti kod nekih koji se pokušavaju ugurati na tržište, a bojim se da BF možemo zaboraviti. No, kako rekoh na početku, nadam se da sam u krivu.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Džaba nama lamentiranje. Nadam se da sam u krivu, ali BF franšiza će ići putem potpune casualizacije, a tome su najviše igrači doprinijeli. Nisu oni 

Ide to k tome neminovno lošije, dosadnije, bf u izvornom obliku by by.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.10.2017 22:11 (dery).
13 godina
Battlefield 1

Tarkov.... 

Moj PC  
1 2 hvala 1
16 godina
MRSKI kaže...

Tarkov.... 

Biži Mrski, nemoj da te Dama čuje.... odmah će ga kupiti... :)

Battlelog: MUDO_HR
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

Isplati li se uzeti origin aces radi bf1 bi li mogao "bildati" lika i dobivati warbondse da kupujem puške? i kad bi uzeo premium bi li ga mogao povezati sa ovim na accesu. Igrao bi sigurno zimu i proljeće pa čeko novi bf, ovo je besplatno ta 2 eura mjesečno(po pola bi to uzeo s frendom) za igru koja košta 30ak eura a mozda i više. Šteta što nemogu prenijeti lika sa konzole na origin

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

Isplati li se uzeti origin aces radi bf1 bi li mogao "bildati" lika i dobivati warbondse da kupujem puške? i kad bi uzeo premium bi li ga mogao povezati sa ovim na accesu. Igrao bi sigurno zimu i proljeće pa čeko novi bf, ovo je besplatno ta 2 eura mjesečno(po pola bi to uzeo s frendom) za igru koja košta 30ak eura a mozda i više. Šteta što nemogu prenijeti lika sa konzole na origin

Cyber, "vjerojatno" pratis ovu temu pa pls pomozi covjeku!

13 godina
amater_2 kaže...
MRSKI kaže...

Tarkov.... 

Biži Mrski, nemoj da te Dama čuje.... odmah će ga kupiti... :)

Samo ću reći "Edge of Darkness".

13 godina
hanteed kaže...

Da, možeš imati BF1 iz accessa i Premium uz njega i sve radi ko da si ga kupio.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
hanteed kaže...

Uzmi taj access pa probaj igru. Ako ti se svidi uzmešRevolution Edition koji je tenutno na akciji 39.99(60€ normalno). To su igra i premium zajedno. A i još bi mogao dobiti nekih 5-10€ popusta radi origin accessa, a ako odeš preko proxya u mexico vjerovatno možeš dobiti još jeftinije.

Mislim puno isplativije je ovako jer samo premium dođe 25€ trenutno na akciji, 50€ inače. A ovako za 39.99 dobiješ sve zajedno i ne moraš brinuti jer je igra za uvijek tvoja.

Dok na origin accessu prvo ćeš pljunuti 25€ na premium ili 50 zavisi kad uzmeš, a nakon 3 mjeseca ćeš platiti kolko bi dao za igru i premium bez accessa.

CyberDemonVZ kaže...

Si 100% siguran, netko je bio pisao da ne može više od nekog određenog ranka. Kao rank 10 ili tako nešto?

Na CTE došle nove mape, i oružija. Te su usporili ADAD spam, smanjili time to kill itd.

10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
hanteed kaže...

Uzmi taj access pa probaj igru. Ako ti se svidi uzmešRevolution Edition koji je tenutno na akciji 39.99(60€ normalno). To su igra i premium zajedno. A i još bi mogao dobiti nekih 5-10€ popusta radi origin accessa, a ako odeš preko proxya u mexico vjerovatno možeš dobiti još jeftinije.

Mislim puno isplativije je ovako jer samo premium dođe 25€ trenutno na akciji, 50€ inače. A ovako za 39.99 dobiješ sve zajedno i ne moraš brinuti jer je igra za uvijek tvoja.

Dok na origin accessu prvo ćeš pljunuti 25€ na premium ili 50 zavisi kad uzmeš, a nakon 3 mjeseca ćeš platiti kolko bi dao za igru i premium bez accessa.

CyberDemonVZ kaže...

Si 100% siguran, netko je bio pisao da ne može više od nekog određenog ranka. Kao rank 10 ili tako nešto?

Na CTE došle nove mape, i oružija. Te su usporili ADAD spam, smanjili time to kill itd.

ma bezze cu probat ako je na pcu jer mi je lakše tu igrat nego na ps4, vazda se mogu vratit na konzolu ako mi ne bude dalo da dalje napredujem, a ionako im nema vele igrača bolje da stave full ako su vec ograničili

16 godina

Ma kakvih bi igrač falilo 25 000 igrača kroz tjedan i oko 30 000 kroz weekende igra, na PS4 i Xbox duplo tolko.

10 godina
neaktivan
Battlefield 1

Mislim electronic arts je u pitanju ima tu kvaka sigurno, mislim da im je sada nedostatak u donosu na pravu verziju i origin acces da te svako malo izbaci sa servera

btw igra li itko ovaj titanfall 2 ili je i on u osakaćenoj verziji na accessu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

neda mi se premium uzimat kada preko dana nema hc igrača jedino uvečer, ostat cu na main gameu i plaćati 2 eura mjesečno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hanteed kaže...

neda mi se premium uzimat kada preko dana nema hc igrača jedino uvečer, ostat cu na main gameu i plaćati 2 eura mjesečno

Ma kakvi HC lol.

Ako ti je predugi time to kill na normalu, onda ćeš se veseliti jer dolazi novi damage model gdje će trebati po metak manje sa svake puške :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.10.2017 12:12 (Jack Sparrow).
15 godina
mrfloyd kaže...

Zar stvarno zelis igrati mod WAR, WAR  čovječe, eeee WAR..

6 vs 6???????

Pa to je squad rush! 

PS sory na emocijama,,,, too much beer! 

U redu,ali otkako sam izašao iz bf, pa otišao na rainbow six, shvatio sam da mi je ugodnije igrati 5v5 i to nego 32v32. Kad vas je 32 u timu, odmah uzmi da su pola kompletni retardi koji se dive grafici.

Ostatak su sniperi i medici koje boli kurac za hp i res.

Kad igraš 5v5 ako si dobar i imaš sreće okreneš rundu sam, jer od nikog ne očekuješ ništa. Tako je taj war mode u codu. Bacim smoke i gradim most. Guram tenk sam, stavljam armam eksplozive...i ako uspijem pobjedimo.

Jer i tamo od 6 ljudi, bar 3 su kreteni koji sjede sa sniperima, a nas 3 kao nešto i pokušavamo, i onda fino dodaš ljude, zaigrate skupa češće pa možda odete u ranked malo itd.

Koliko god je fora masivan warfare, ali meni je uvijek 16v16 bilo zanimljivije i optimiziranije, tako da me ne boli što ću igrati igru di je broj igrača puno manji, ali da mi je žao što mi više to bf ne može ponuditi, veruj mi je.

Incursions ne računam, to je fejk pokušaj overwatcha i te sheme.

10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
hanteed kaže...

Ma kakvi HC lol.

Ako ti je predugi time to kill na normalu, onda ćeš se veseliti jer dolazi novi damage model gdje će trebati po metak manje sa svake puške :)

To bi već valjalo a kad će doći taj "update"  jel

16 godina
hanteed kaže...

To bi već valjalo a kad će doći taj "update"  jel

Pod svake puške mislim na LMG i SMGeve, SLR od medic ostaje kako jeste. Dakle od 4 do 2 metka zavisi šta koristiš, ali te puške će zato dobiti buff u smislu da su preciznije i da rade više štete na rangeu. Dok sniper ostaju kako jesu.

Trebao bi u november patchu, osnosno kako oni zovu Operation Campaigns Update jer dolaze operacije od po 4 mape u jednom operationsu. A to bi trebalo doći negdje u prvoj polovici studenog.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.10.2017 19:21 (Jack Sparrow).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice