Battlefield 1

poruka: 13.904
|
čitano: 1.471.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Magla i vjetar mi idu na z ...
Igra je ok, rokamo svaki dan, jos koji dan pa lvl 100!
https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Magla je sranje zesce, a i deploj kad crknem cekam ko ljeto nebo im karam. 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Dudu kaže...

Ma magla je meni ok ali taj deploj stavrno dugo treba cekati

14 godina
dreadmoore kaže...
Dudu kaže...

Ma magla je meni ok ali taj deploj stavrno dugo treba cekati

Ja sam ljetni tip. Više volim kad je sunce i možemo ići na more

14 godina
Dudu kaže...

Magla je ok, doda taj neki štih gameplayu... automatski neutralizira tenkove, snipere i avione pa se sve svede na infantry ganjanje. 

Deploy je najgori dio, mada se to lako ponisti dobrim medikom kraj sebe... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Danas vidio da je i BF1 pao :D Izgleda Denuvo lagano poceo kapitulirat..pocele igre izlazit kao na traci u zadnje vrijeme.

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan
Deploy vam je kao i starijim naslovima ali ovdje imas opciju za revive skip sto nazalost vecina ekipe forsira
https://beam.pro/53copceco
18 godina
neaktivan
Battlefield 1

Grozota. Najveći je problem što ekipa ne kuži da tim skipanjem uopće ne ubrzavaju deploy.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mogu zamisliti kako je tek losim igracima bf-a, vise vremena provode cekajuci nego igrajuci..lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
neaktivan
Pa tako je uvijek bilo.. Samo si prije imao naj kill cam i odbrojavanje... Ne kuzim kako ekipa do sada nije naucila da treba cekat tih 10 sec...
https://beam.pro/53copceco
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Mogu zamisliti kako je tek losim igracima bf-a, vise vremena provode cekajuci nego igrajuci..lp

Totalno buahah 

Danny_HR kaže...

Grozota. Najveći je problem što ekipa ne kuži da tim skipanjem uopće ne ubrzavaju deploy.

Ma kontam to, svakako nema koristi ja uvije cekam da naidje neki retard sa medikom.. ma da nekad skipam ako sam "zeljan" tenka ili aviJona haha

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
14 godina
Battlefield 1

svi se žale da medics ne revaju a ja svako malo ko budala trčim 30 metara kroz gas i crossfire da bi idiot skipao na deploy.  ono hebi se.

i da ne spominjem da svi kukaju a nitko ne želi  igrati medica.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
darkborg kaže...

svi se žale da medics ne revaju a ja svako malo ko budala trčim 30 metara kroz gas i crossfire da bi idiot skipao na deploy.  ono hebi se.

i da ne spominjem da svi kukaju a nitko ne želi  igrati medica.

Zato kad i dalje vecina medika ne kuzi da ako ovom blinka ona ikonica da ga je moguce revivavt da lik skipa. Isto je shema da taj lik koji skipa ne vidi medika u blizini i tesko mu je pricekat 2-3sec koje ce svejedno cekat da se deploya ponovno. Apsurd :D 

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Možda se boji igle.  

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
tonik kaže...

Možda se boji igle.  

Kad ne zna dobro namazat 

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Možda ju guraš mu na krivo mjesto.    

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

290x - 4k freesync,  sve na ultra,  41 fps, woohoo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 22:06 (Cryogenic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ako uzmen premium pass ocu dobit sve ekspanzije za bf1..50 eura 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
augi80 kaže...

i set noževa

Muzem krave, udala bi se !!!
13 godina
neaktivan
Nestašna kaže...
augi80 kaže...

i set noževa

i to s bipodom

Engage...
11 godina
Nestašna kaže...
augi80 kaže...

i set noževa

17 godina
Battlefield 1

Easter eggs and small details - Do you know Battlefield 1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nestašna kaže...
augi80 kaže...

i set noževa

E, nešto te trebam.

Jesi tu?

Hej. Jesi online?

Zašto ne odgovaraš?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nakon 70-ak sati Battlefielda 1 odlucio sam ponovno instalirati Battelfield 3 kojeg sam kupio 2011. da usporedim dvije igre. Zelim svoje zakljucke podijeliti sa zajednicom:

Battelfield 1 je igra za djecu. Pola sata sam igrao BF 3, Gulf of Oman... igra je zakon! Igra ima sve: tenkove, helikoptere, eksplozive, raketne bacace, dodatke, puske... Vojske imaju svoje baze! Jeehad jeep i AC-130 FTW. Abramsi i T-90 urlaju, veterani i dalje igraju, medici bacaju kitove, supportovi municiju, Engineer klasa! (to mi je falilo) Ribboni, medalje koje actually mozes bilo kada naganjati (a ne samo tjedno). Gameplay je brz, dinamican... Rakete, javelini, reconi imaju spawn radio, anti-tank roboti... Mape su zakon: Caspian Border, Bazaar, Alborz Mountains, Operation Firestorm...

Iskreno, razocaran sam s Battlefield 1. Nisam igrao BF 4, pa ne znam kakav je, ali mislim da su s Hardlineom DICE, EA i Battlefield otisli k vragu. BF 1 je nekakvo cudno eksperimentiranje. To nije Battlefield, to je igra koja pokusava biti Counter-Strike i Team Fortress. Pravi Battlefield je igra u kojoj se timski ratuje, strateski planira, a bitke se vode na velikim poljanama i u sirokim dolinama. Pravi Battlefield se od drugih FPS uvijek razlikovao po tome što je kombinirao moderno ratovanje s vojnom tehnikom. To je nivo realizma kojeg je prvi definirao Battlefield 2, a potom je svoj vrhunac ostvario u Bad Companyju 2 i BF 3. Zadnji koliko-toliko dobar pokusaj bio je BF 4.

Netko bi mi mogao prigovoriti: "ti tražiš tenkove i helikoptere, ali Battlefield 1 je upravo to što jest jer je radnja smještena u 1. svjetski rat, a ne 2000-e. Halo!". Slažem se, ali isto tako smatram da je to potpuni promašaj. Battlefield serijal je oduvijek bio smješten u kontekst modernoga načina ratovanja. Bez tenkova i dinamične tehnologije, Battlefield više nije Battlefield. U povijesnom kontinuitetu, 

najranija točka modernog ratovanja je WWII, sve iza toga nije moderno ratovanje, a samim time niti Battlefield. Još jedan prigovor mom postu bi mogao biti ovaj: "ne spammaj ovaj forum sa svojim kritikama". I s time se slažem. No ovaj podforum se zove "Battlefield 1" i mislim da je ovaj post kao kritika relevantan.

Da zaključim: Battlefield 1 je grafički, tj. tehnički impresivna igra. No, po pitanju gameplaya podbacuje. Objektivna je činjenica da u odnosu na druge Battlefielde nudi manje sadržaja za isti novac. To je neupitno. BF 1 je populistički, konzumeristički proizvod, proizvod koji podilazi strastima mlađe generacije igrača koji još uvijek nisu razvili sposobnost da rasuđuju što je kvalitetan, a što nekvalitetan proizvod. Nažalost, tržište oblikuje ukus potrošača i oni nisu krivi što ne znaju da postoji bolje. Jedini način da se odupremo niskoj kvaliteti igara koja je postala svakodnevica je da kao potrošači više ne kupujemo loše proizvode. Nadam se da će moj komentar pomoći nekome pri odluci od (ne)kupnji Battlefielda 1 (i DLC-jeva).

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 14:56 (franjoslav).
Moj PC  
16 11 hvala 0
15 godina
franjoslav kaže...

Nisam kupio BF1 jer sam ga prvo htio isprobati.
Kolega mi je posudio acc da isprobam i definitivno se mogu složiti s tobom.

Pokušam sam, ne ide.
Nije to to, nema tu čar kao BF3 ili 4.
Nemam uopće wow efekta i želje da igram.
Ginem i padam na sve strane, koliko sam u par sati uspio zaključiti, nema nikog skill gapa kao u ostlaim BF naslovima..
Razočaran sam, a dovoljno govori činjenica da kad se prijavim na Battlelog/Origin, većina ekipe, koja ima BF1 na account igra BF4/ili 3.
Dovoljno govori.

Srećom, kao i s Hardlineom sam dobro procijenio.
Prvotni hype je jako brzo splasnuo.

Batllelog: sudy_freak
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel se još nekome ruši igra kada je upaljen msi afterburner?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni prije sa amd driverima, ne znam koji su bili. Sad ne..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 1

Nisam ni mislio da će jogurtirati BF1,taman za ubit 10ak sati.Vrlo impresivno izgleda a i dobrano se vrti na high što i nije isto mjerilo za MP.

BMK u Dupe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
franjoslav kaže...

Iskreno, razocaran sam s Battlefield 1. Nisam igrao BF 4, pa ne znam kakav je, ali mislim da su s Hardlineom DICE, EA i Battlefield otisli k vragu. BF 1 je nekakvo cudno eksperimentiranje. To nije Battlefield, to je igra koja pokusava biti Counter-Strike i Team Fortress. Pravi Battlefield je igra u kojoj se timski ratuje, strateski planira, a bitke se vode na velikim poljanama i u sirokim dolinama. Pravi Battlefield se od drugih FPS uvijek razlikovao po tome što je kombinirao moderno ratovanje s vojnom tehnikom. To je nivo realizma kojeg je prvi definirao Battlefield 2, a potom je svoj vrhunac ostvario u Bad Companyju 2 i BF 3. Zadnji koliko-toliko dobar pokusaj bio je BF 4.

U ovom paragrafu ima toliko WTF-ova...

"To nije Battlefield, to je igra koja pokusava biti Counter-Strike i Team Fortress." - Say what!? Odakle je ova usporedba došla? Jedina veza između BF-a i ta dva naslova je što su isti žanr.

"Pravi Battlefield je igra u kojoj se timski ratuje, strateski planira, a bitke se vode na velikim poljanama i u sirokim dolinama" - To nema u BF1? Toga pogotovo ima u BF1. Veliki dijelovi mapa su jednostavno gigantski brisani prostor.

"To je nivo realizma kojeg je prvi definirao Battlefield 2, a potom je svoj vrhunac ostvario u Bad Companyju 2 i BF 3. Zadnji koliko-toliko dobar pokusaj bio je BF 4." - Realizam i BF u istoj rečenici. I onda nakon toga je vrhunac realizma dosegnut u BC2 i BF3. Sry, ali ti se potpuno pogubio. U redu je kritiziranje, razočaranje ili jednostavno ne sviđanje igre, ali razlozi ti jednostavno nemaju smisla.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
15 godina
animosity_frenzy kaže...

"To je nivo realizma kojeg je prvi definirao Battlefield 2, a potom je svoj vrhunac ostvario u Bad Companyju 2 i BF 3. Zadnji koliko-toliko dobar pokusaj bio je BF 4." - Realizam i BF u istoj rečenici. I onda nakon toga je vrhunac realizma dosegnut u BC2 i BF3. Sry, ali ti se potpuno pogubio. U redu je kritiziranje, razočaranje ili jednostavno ne sviđanje igre, ali razlozi ti jednostavno nemaju smisla.

Ja bih rekao da se čovjeku jednostavno ne sviđa WWI setting...a po tome kako je zaboravio bf1942 bih rekao i da mu WWII isto nije baš ono....jbga njemu više leži moderniji stil nego ovaj prahistorijski 

Osobno mi se sviđa staromodni štih, veoma me podsjeća na bf1942 ALI....igrivost nažalost nije baš na razini koju bih očekivao od igre koja je izašla 2016.  Nema potrebe za zidom teksta koji su to razlozi jer je sve već rečeno, ali da je igra mogla biti daleko bolja e pa stvarno je mogla ali jgba.....novac prije svega

I btw, prvi battlefield sa "modernim" štihom ratovanjem bi valjda onda bio bf Vietnam kojeg velika većina ovdje nije nikad ni pokrenula.....a zaista je u ono vrijeme bio zarazan i zabavan bf. Ako me pamćenje služi to je drugi bf u franšizi i sam Dice je izdao pazite sada...MOD sa preradom mapa iz bf1942 potpuno besplatno.  Danas se to zovu dlc-ovi i većinom baš i nisu besplatni ali lijepo se sjetiti kako je nekada ta kompanija marila za svoje kupce i svako malo ubacivala neku novu zabavnu stvar samo da oživi ustaljeni gameplay.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 18:15 (Granzon).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice