Zadar živi vječno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zadar živi vječno!
Ma ti si rođeni Rambo i to oklopljeni

ili jednostavno otvori konzolu i upiše PerfOverlay.DrawFps 1
ili jednostavno otvori konzolu i upiše PerfOverlay.DrawFps 1
Ili u softveru od grafičke kartice uključi tu opciju.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Eto, izbora fala bogu ima pa nek bira..
Zadar živi vječno!
Ljudi sve najbolje vam zelim.
mogao si mi ih kupit za bozic :D
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf1-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/244662.aspx
Ti dodaj druge, pa nek te prihvate koji su voljni :D
Cajbera dodaj,on zeli skupit sve...mmmm SVEEE
bf4: [G] hrka11
Najviše bodova dobiješ osvajanjem zastava pa tako brže leveliraš bilo koju klasu.
Znači, zajebi kempanje po brdima i trči za zastavama.
Samo sam htio javiti da je BF1 na novogodišnjem popustu u Koreji za 17.99 eura preko Origina.. ako koga zanima 
Samo sam htio javiti da je BF1 na novogodišnjem popustu u Koreji za 17.99 eura preko Origina.. ako koga zanima 
jel znas mozda kolko je jos na popustu, a jos koji dan ne mogu uzeti igru
frendu kad sam bio uzimao preko rusije su mu blokirali acc, sad dal se ici zajebavati sa time?
jel znas mozda kolko je jos na popustu, a jos koji dan ne mogu uzeti igru
frendu kad sam bio uzimao preko rusije su mu blokirali acc, sad dal se ici zajebavati sa time?
Rusija je drugacija malo, oni imaju svoju verziju igre i prodaje se kao takva. Čini mi se da i igra bude na RU pa treba nekakve gluposti patchati stalno itd itd. To je i navedeno u FAQ-u doduše, da se ta verzija treba igrati preko VPN-a u RU.
Naime, dalo bi se raspravljati o legalnosti ovog Korejskog postupka isto tako :) ali mislim da ne banaju (barem ne još) jer kupuješ direktno preko svog Origin accounta samo je drugaciji IP kad posjećuješ store što povlači drugu valutu plaćanja. Većina je kupila tako ovdje na forumu i igra normalno na EU serverima.
Uglavnom, cijena je trenutno oko 23000 KW (oko 18 eura) na popustu. Ne piše do kada traje. Ali pretpostavljam da će trajati kao i EU Origin sale do 12.01.2017.
Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno preko origina samokoristio holu ko I za sebe Al preko mexica. Nikakve patchave nismo morali raditi niti išta i igra je bila na eng. Samo nakon 2 tjedna blokiran acc. Sva sreća vratili su ga Al rekli da to više nikad ne radimo.
Onda ću valjda stići kupiti, sad će plaća ovih dana.
Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno preko origina samokoristio holu ko I za sebe Al preko mexica. Nikakve patchave nismo morali raditi niti išta i igra je bila na eng. Samo nakon 2 tjedna blokiran acc. Sva sreća vratili su ga Al rekli da to više nikad ne radimo.
To preko Hole/Mexica je ista stvar kao sad preko Koreje, tako da... A ovo s RU verzijom igre je jedna skroz druga prica koja se ne isplati.
Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno
Da li ti treseš poslije pišanja ili brišeš?
Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno
Da li ti treseš poslije pišanja ili brišeš?
Hermafrodit.
Jedno i drugo!
Kako bi jedan kolega rekao, šaku eksera u sebe i da vidiš, čuješ boje, vidiš zvukove. 
Lapse interval: 1 second.
Ne da mi se gledat cijeli video... jesi zgazio nešto na kraju ili koji kurac?
Lapse interval: 1 second.
Ne da mi se gledat cijeli video... jesi zgazio nešto na kraju ili koji kurac?
nisam zgazio ništa, video je inspiracija iz mladosti na bazi originalnog videa, uz to testirao sam kameru.
moj video traje cca 3min, a sažeto je od cca. 1 sat i 30 minuta. (zbog time lapse)
To preko Hole/Mexica je ista stvar kao sad preko Koreje, tako da... A ovo s RU verzijom igre je jedna skroz druga prica koja se ne isplati.
Autocorect. A nisam čitao. Nekad tresem nekad ne.
Pozz jel bi ima sta koristi da uzmen jos 2x4 gb ddr4 trenurno imam 2x4gb ddr4
Zadar živi vječno!