Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.264.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Kresimir4 kaže...

Scout KPM i SPM u top 4% :p

evo ja sam maloprije imao 16-0 sa velikim tenkom i onda su me sjebali ali sam iskočio malo prije nego šta su mi uništili tenk do kraja i onda sam još u idućih minutu/dve ubio trojicu sa onom malom puškicom,i onda su me uspjeli dokrajčit

12 godina
M4X kaže...
Kresimir4 kaže...

Scout KPM i SPM u top 4% :p

evo ja sam maloprije imao 16-0 sa velikim tenkom i onda su me sjebali ali sam iskočio malo prije nego šta su mi uništili tenk do kraja i onda sam još u idućih minutu/dve ubio trojicu sa onom malom puškicom,i onda su me uspjeli dokrajčit

Ma ti si rođeni Rambo i to oklopljeni

neda mi se
10 godina
Battlefield 1

ne znam kako vama ali doslovce usred igre na pola puta mi je igra poludila...nestao mi progress.....skinovi za avione itd itd....na kraju pokazivalo da sam lvl 0 ... what in the fhak dice

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2017 23:47 (sseennoonn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
To ti je zato kaj nemas slusalice... :P

Ljudi sve najbolje vam zelim.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Tek sam sad shvatio da ja hebenu igru igram na maks 25-30 FPSa, ponekad i ispod 20. Teski oblik mazohizma.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni sa Phenonom na 4 ghz prosjek oko 35. Skoči na 50 i pada do 25. Zato malo igram operations a više tdm i rush jer imam više frejmova. Mislim se čekati ryzen ili ubosti fx 8320 jer je to jeftinija i vjeeovatnija opcija. Jer sa ryzenom triba nova matična i ddr4 a to mi je malo tumač za sad.
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nicky.sl kaže...

Ma ti si rođeni Rambo i to oklopljeni

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
15 godina
neaktivan
Kako ukljucit da mi se fps pokaze u igri da vidim koliko ga imam jer mi na ultra radi bez stekanja pa me bas zanima koliki je fps

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1
Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 19:09 (zeko73).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

ili jednostavno otvori konzolu i upiše PerfOverlay.DrawFps 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
darkborg kaže...

ili jednostavno otvori konzolu i upiše PerfOverlay.DrawFps 1

Ili u softveru od grafičke kartice uključi tu opciju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan

Eto, izbora fala bogu ima pa nek bira..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 20:21 (zeko73).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A jeste legende, ma najbolje konzola i kao u codu cg-draw fps 1. Uglavnom nisam igrao bf1 prije pa ako slucajno ima neki tim ili da igrate skupa moj nick je na originu CptKlapan imam na avataru zmaja od Dragon age pa me dodajte da se malo zabavljamo(u igri normalno)

0 0 hvala 0
10 godina
Sale_ds kaže...
To ti je zato kaj nemas slusalice... :P

Ljudi sve najbolje vam zelim.

mogao si mi ih kupit za bozic :D 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
13 godina
nitro66 kaže...
A jeste legende, ma najbolje konzola i kao u codu cg-draw fps 1. Uglavnom nisam igrao bf1 prije pa ako slucajno ima neki tim ili da igrate skupa moj nick je na originu CptKlapan imam na avataru zmaja od Dragon age pa me dodajte da se malo zabavljamo(u igri normalno)

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf1-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/244662.aspx

Ti dodaj druge, pa nek te prihvate koji su voljni :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
Battlefield 1

Cajbera dodaj,on zeli skupit sve...mmmm SVEEE

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ekipa aj mi recite googlam stalno ali ne nalazim nesto konkretno o vrsti multiplayera ..uglavnom igram scouta i zanima me koji multiplayer war da igram da se najbolje digne lvl na scoutu? Skuzio sam sto trebam radit , odnosno pomagat timu sa flare gunovima itd ali na pola mapa nemrem sa snipom igrat a opet ako igram drugu klasu onda mi scout pati i ne lvlam ga. Imam Russian 1895 sniper i Ghewer 98 Infantry od oruzja koje koristim. Pa volio bi da mi neko tu da neki tip lakse mi je nego citat engleske recenzije jer dosta pojmova s obzirom da sam novi u BF ne razumijem. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
nitro66 kaže...
Ekipa aj mi recite googlam stalno ali ne nalazim nesto konkretno o vrsti multiplayera ..uglavnom igram scouta i zanima me koji multiplayer war da igram da se najbolje digne lvl na scoutu? Skuzio sam sto trebam radit , odnosno pomagat timu sa flare gunovima itd ali na pola mapa nemrem sa snipom igrat a opet ako igram drugu klasu onda mi scout pati i ne lvlam ga. Imam Russian 1895 sniper i Ghewer 98 Infantry od oruzja koje koristim. Pa volio bi da mi neko tu da neki tip lakse mi je nego citat engleske recenzije jer dosta pojmova s obzirom da sam novi u BF ne razumijem. Hvala

Najviše bodova dobiješ osvajanjem zastava pa tako brže leveliraš bilo koju klasu.

Znači, zajebi kempanje po brdima i trči za zastavama.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 1

Samo sam htio javiti da je BF1 na novogodišnjem popustu u Koreji za 17.99 eura preko Origina.. ako koga zanima

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
mrsmith kaže...

Samo sam htio javiti da je BF1 na novogodišnjem popustu u Koreji za 17.99 eura preko Origina.. ako koga zanima

jel znas mozda kolko je jos na popustu, a jos koji dan ne mogu uzeti igru
frendu kad sam bio uzimao preko rusije su mu blokirali acc, sad dal se ici zajebavati sa time?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 14:15 (dennocro).
16 godina
dennocro kaže...
mrsmith kaže...

jel znas mozda kolko je jos na popustu, a jos koji dan ne mogu uzeti igru
frendu kad sam bio uzimao preko rusije su mu blokirali acc, sad dal se ici zajebavati sa time?

Rusija je drugacija malo, oni imaju svoju verziju igre i prodaje se kao takva. Čini mi se da i igra bude na RU pa treba nekakve gluposti patchati stalno itd itd. To je i navedeno u FAQ-u doduše, da se ta verzija treba igrati preko VPN-a u RU.

Naime, dalo bi se raspravljati o legalnosti ovog Korejskog postupka isto tako :) ali mislim da ne banaju (barem ne još) jer kupuješ direktno preko svog Origin accounta samo je drugaciji IP kad posjećuješ store što povlači drugu valutu plaćanja. Većina je kupila tako ovdje na forumu i igra normalno na EU serverima.

Uglavnom, cijena je trenutno oko 23000 KW (oko 18 eura) na popustu. Ne piše do kada traje. Ali pretpostavljam da će trajati kao i EU Origin sale do 12.01.2017.

12 godina
Battlefield 1

Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno preko origina samokoristio holu ko I za sebe Al preko mexica. Nikakve patchave nismo morali raditi niti išta i igra je bila na eng. Samo nakon 2 tjedna blokiran acc. Sva sreća vratili su ga Al rekli da to više nikad ne radimo. 

Onda ću valjda stići kupiti, sad će plaća ovih dana. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dennocro kaže...

Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno preko origina samokoristio holu ko I za sebe Al preko mexica. Nikakve patchave nismo morali raditi niti išta i igra je bila na eng. Samo nakon 2 tjedna blokiran acc. Sva sreća vratili su ga Al rekli da to više nikad ne radimo. 

Onda ću valjda stići kupiti, sad će plaća ovih dana. 

To preko Hole/Mexica je ista stvar kao sad preko Koreje, tako da... A ovo s RU verzijom igre je jedna skroz druga prica koja se ne isplati.

13 godina
dennocro kaže...

Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno 

Da li ti treseš poslije pišanja ili brišeš?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
dennocro kaže...

Ja kad sam kupovala frendu na identičan način sam kupio direktno 

Da li ti treseš poslije pišanja ili brišeš?

Hermafrodit.

Jedno i drugo!

16 godina
Battlefield 1

Pozz svima, sve najbolje u novoj godini

P.S. BF1 nemam 

malo Off Topic:

Highway by night

Camera: SJCAM 5000x Elite
exposure: 1 second
Lapse interval: 1 second.

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jesu i tebi svitla bila predivna il je to samo za potrebe snimanja :)
16 godina
Volume kaže...
Jesu i tebi svitla bila predivna il je to samo za potrebe snimanja :)

Kako bi jedan kolega rekao, šaku eksera u sebe i da vidiš, čuješ boje, vidiš zvukove.   

[M|C] LuX_CRO
13 godina
LuX_CRO kaže...

Ne da mi se gledat cijeli video... jesi zgazio nešto na kraju ili koji kurac?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Ne da mi se gledat cijeli video... jesi zgazio nešto na kraju ili koji kurac?

nisam zgazio ništa, video je inspiracija iz mladosti na bazi originalnog videa, uz to testirao sam kameru.

moj video traje cca 3min, a sažeto je od cca. 1 sat i 30 minuta. (zbog time lapse)

[M|C] LuX_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice