Opalim te golim
E brijem da se ni ja ne bih sjetio tog "comebacka"...tj. bi, ali prije jedno 15 godina.
Iako da, ti si na Max razini pa ni ne čudi...
Opalim te golim
E brijem da se ni ja ne bih sjetio tog "comebacka"...tj. bi, ali prije jedno 15 godina.
Znaci MSI GTX 1070 i core i7 6700k i 16 GB DDR4
u prosjeku igra na FULL HD sa ultra postavkama radi na average 130 FPS
zauzetost RAM-a je oko 6-7 GB
prosjek opterecenja procesora je oko 55%
grafa radi na 100%
a zauzetost GPU memorije je 3100 MB

Opalim te golim
Jbg, kad odrastem bit ću ozbiljna i pristojna odrasla osoba kao ti
a ujebali su igru "balansiranjem" sad snajp radi 80 % stete (obicna municija) avionu na pravo mjesto oko motora... Tenkovi su laganini za jednok pjesaka .... Sipport klasa mi je bila najbolja od probanih
grafa radi na 100%

Malo rama jede,sta onda budale iz dajsa preporucuju 16gb
a ujebali su igru "balansiranjem" sad snajp radi 80 % stete (obicna municija) avionu na pravo mjesto oko motora... Tenkovi su laganini za jednok pjesaka .... Sipport klasa mi je bila najbolja od probanih
Neki bi rekli problem je što uopće rade štetu avionu...
Ako igraš pametno tenkom možeš nabijati KD, ali svi bi htjeli OP tenk pa da mogu isključiti mozak, uletiti među 10 neprijatelja i svih ih redom posmicati. To nema smisla i samo nervira.
Support klasa najbolja? Pa Levelcap je zaključio kako je to najmanje korisna klasa od svih...
grafa radi na 100%

Malo rama jede,sta onda budale iz dajsa preporucuju 16gb
Pirat je jučer pogledao i pojelo mu 12,5gb rama, Danny je rekao 10gb rama.
Meni je na medium 3gb-5gb.
Nego. Ja sam isto jedan od onih koji ne gledaju streamove, ali zato jer rađe sam igram igru, ne trebaju mi streamovi.
Yep,meni oko 12 gb rama ždere,oko 3gb gpu a proc mi je na 50-60%
@antrax mape su velike
سمندری ڈاکو
Sereš!?
Daj malo detaljnije ovo o RAM-u... baš me zanima...
Kad pokrenem igru ram je oko 9.31gb,ponekad kad idem u setting onda naraste na 9.32gb.
Inače kad igram ide do 12.342gb,i to uglavnom kad sam na otvorenom.
Primjetio sam da kad uđem u kuĆu onda zna pasti na 11.34gb.
Al kad ima puno akcije u toj kuĆi onda je 12.41gb.
Kad uđem u tenk onda se drži na 11.673gb.
Uglavnom oko 12gb.
Mjereno PlayClaw-om.💜
سمندری ڈاکو
Mjereno PlayClaw-om.💜
Sad će te Maks prijavit za spam.
Hoćeš li se sam kaznit ili ćeš zvat Tončija da ti ga metne?
Sereš!?
Daj malo detaljnije ovo o RAM-u... baš me zanima...
Kad pokrenem igru ram je oko 9.31gb,ponekad kad idem u setting onda naraste na 9.32gb.
Inače kad igram ide do 12.342gb,i to uglavnom kad sam na otvorenom.
Primjetio sam da kad uđem u kuĆu onda zna pasti na 11.34gb.
Al kad ima puno akcije u toj kuĆi onda je 12.41gb.
Kad uđem u tenk onda se drži na 11.673gb.
Uglavnom oko 12gb.
Mjereno PlayClaw-om.💜
Malo sam pogledao pod tvoj kompjuter, ali nisam mogao naći koja je brzina RAM-a i da li ima veze sa zauzetošću. Ako možeš i to navesti puno bi nam pomogao.
Hvala
Spojio se čiter na server , 64-0 score, svi objective pod kontrolom protivnika, vode 600-100, u chat reklamira stranicu od svog čita.
I kak će to sad funkcionirat kad nema privatnih servera i admina da ga kikaju, nema niti opcije za vote kick.
Raj za čitere.
Baš super prvo iskustvo.
I pazi cijena čita je svega 10$ za mjesec dana, pa njih bude more.
asa tenkom vise ne mozes maknuti sa spawna ... Tenk bi trebao imati sasne barem pokusati pobjeci od borbe.... Najgora stvar je i novi repair sustav di ti repair prekinu na 99% za 20% popravka... Probao sam jucer i sa izlaskom pa nula bodova.... Jednostavno cim si spotan krece mortar/k fest... I mape su definitvno za manje od 64 igraca na CQ...
Support klasa najbolja? Pa Levelcap je zaključio kako je to najmanje korisna klasa od svih...
Jebo njega, on voli mlade dječake ! 
Spojio se čiter na server , 64-0 score, svi objective pod kontrolom protivnika, vode 600-100, u chat reklamira stranicu od svog čita.
I kak će to sad funkcionirat kad nema privatnih servera i admina da ga kikaju, nema niti opcije za vote kick.
Raj za čitere.
Baš super prvo iskustvo.
Smrad bezobrazni, mogao je barem sa te runde ponuditi popust!
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Jel se ovaj operations mod može igrat il ne?
Svaki put kad stavim tražit veli could not find suitable game
Može se bio sam jučer na serveru nekom, ali svega 10 ljudi bilo. Ali to je bilo dosta rano pa možda radi toga jer nisu još svi skinuli.
A šta će tebi jadnom operation?!
Ne znaš ni TDM igrat, ti bi operation.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Raj za čitere.
Baš super prvo iskustvo.
Ako se nebude riješio problem čitera mislim da će to biti noćna mora. Serveri bez admina? Daj bježi... U BF4 sam svega par puta naletio na cheatera koji se nije više pojavljivao.
Jebo njega, on voli mlade dječake ! 
Prema sisama njegove žene se i nebi reklo 
Daj bježi od tih mikrotransakcija to je cancer fest. Ovo na premium je prevara, ali mikrotransakcije su dno gaming industrije. WOT i H&G su najgori primjeri što ti mikrotransakcije učine igri, pretvore ju u pay 2 win, a i u pay 2 play and have fun.
Battlefield tema, kakve nema...
Twitter: @191x7
A šta si očekiva kad njima u razvoju igre i donošenju odluka sudjeluju lvlcrap, xfag i slični veliki bf znalci
A šta si očekiva kad njima u razvoju igre i donošenju odluka sudjeluju lvlcrap, xfag i slični veliki bf znalci
Da su makar oni još bi to možda i valjalo nego onaj jebeni Westie.
Nisam tog lika nikad pratio i neki dan bezveze kliknem na njega jer mi ga je ponudio jubitu.
Pa taj lik nema pojma o ničemu... on NE ZNA igrati.
Kako je on uopće postao "renomirani jutuber"?!
Na osnovu čega je on skupio pretplatnike?!
Daj bježi od tih mikrotransakcija to je cancer fest. Ovo na premium je prevara, ali mikrotransakcije su dno gaming industrije. WOT i H&G su najgori primjeri što ti mikrotransakcije učine igri, pretvore ju u pay 2 win, a i u pay 2 play and have fun.
H&G je mah, ali WoT ili WT su daleko od pay2win. Igrao sam tu igru strašnu puno, i nikad nisam imao problema sa tim. Da ima gold ammo koji olakšava stvari, ali dobar igrač može igrati dobro i bez toga.
Što je najgore lvlcap je još u BF4 rekao kako bi on izbacio vozila iz igre. I takvi kroje sudbinu igre.
Daj napravite listu tih bf1 youtubera pa glasajte koji je najbolji
Meni je ok jackfrags..
Levelcap melje ko navijen, od njega glava zaboli
Što je najgore lvlcap je još u BF4 rekao kako bi on izbacio vozila iz igre. I takvi kroje sudbinu igre.
To ti je ono šta si ti meni govoria da ću izumrit ako se ne prilagodim novim nastavcima :) Neću, izumrit će ideja bfa, a od njega će ostati samo ime ako nastave ovako
Evo malo se upoznajte. Na nekim videima ima dobrih savjeta i stvari koje je lijepo znati tijekom igranja BF-a.
| 2 | LevelCap |
|---|---|
| 6 | jackfrags |
| 0 | rivaLxfactor |
| 1 | Matimi0 |
| 1 | ChaboyyHD |
| 1 | devsain a.k.a. DooM49 |
| 1 | FRANKIEonPCin1080p |
| 2 | Luetin09 |
| 1 | westie |