Baš gledam Lirik-a na stream-u, igra izgleda brutalnooo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja umirem na njihovom official streamu looooool. Upravo su zavrtili reklamu od dvije minute za xbox dva puta za redom. Platio valjda MS minutazu i mos ga hebat..
Tu i tamo izgledaju ko da nemaju script ali onda kad dode peti giveaway po redu skuzis kak se sve veze na davanje poklona. Kupuju ljude..
Neka im al tuga i jad :P
Btw. Lirik igra i sveukupno je 5-6 servera koji su puni (64/64 NA) i svi igraju Conquest, lik želi naći rush ili bilo koji drugi mode i ne može jer nitko to ne igra..
Koji kurac???
i5 6600k i 970, stabilnih 60 (s limitom) na tri mape koje sam dosad isprobao. Jel svima radi okej ili ima problema?
Na dx11 mi igra puno fluidnije radi nego na dx12.
Na dx12 imam velike frame dropove dok na dx11 ne....al i na jednom i na drugom mi je fps isti(oko 115)
i5 6600k i 970, stabilnih 60 (s limitom) na tri mape koje sam dosad isprobao. Jel svima radi okej ili ima problema?
meni je CQ neigriv... na osalim modovima idem od 100-20FPS.... Beta je daleko bolje radila bar meni...
zato sto su dali najmanje zahtjevnu mapu
Maxić je dobio jarana
Jeste sad sretni
Dosao jos jedan takav ko ti. Odma sam erekciju dobil
(G)jokaCRO ingame
meni je CQ neigriv... na osalim modovima idem od 100-20FPS.... Beta je daleko bolje radila bar meni...
St. Quentin Scar meni jedino loše radio. FPS dropovi na nekim lokacijama, ali zato ostale mape jako dobro rade.
Probaj ugasiti Nvidia Experience jer meni je u beti radio probleme, pogotovo ako imaš verziju 2xxx jer troši 3x više memorije or verzije 3xxxx. Ako ništa nadam se da će driveri ispraviti te dropove na toj mapi.
Pored toga igra djeluje prejebeno. Amiens jer Seine Crossing 2.0.
M4X ukrali smo ti mali tenk
a probati cu jos danas klokat proc i viditi kakvo je stanje.... Mozda me jebe i taj jedan koad RAM memorije sto mi fali... A ne mogu nigdi naci istu...
Opet vidim ima točka koju nitko ne gleda cijelu rundu - zanimljivog imena - G točka.
Ona gradska mi također nije ostavila neki dojam.
St. Quentin Scar meni jedino loše radio. FPS dropovi na nekim lokacijama, ali zato ostale mape jako dobro rade.
Probaj ugasiti Nvidia Experience jer meni je u beti radio probleme, pogotovo ako imaš verziju 2xxx jer troši 3x više memorije or verzije 3xxxx. Ako ništa nadam se da će driveri ispraviti te dropove na toj mapi.
Na kojim postavkama igraš i koliko FPS-a navučeš sa tom GTX 950? Pretpostavljam da bi RX 460 radila slično pa me zanima kako vrti BF1.
Radio se o gamerima, sve vezano za žene ih u pravilu plaši, tako da od G-točke bježe ko` vrag od tamjana. 
Neki ce do 21.vec bit rank 100
Opet vidim ima točka koju nitko ne gleda cijelu rundu - zanimljivog imena - G točka.
Zvucis ko moja zena...
Na kojim postavkama igraš i koliko FPS-a navučeš sa tom GTX 950? Pretpostavljam da bi RX 460 radila slično pa me zanima kako vrti BF1.
Nisam baš pratio stalno pošto mi fraps nije radio, a experience mi radi probleme u igri. Upisivao sam onu komandu za FPS u igri ali svaki put bi nestala kad bi se respawnao(valjda bug). Ono što sam pratio oko 50-60 na medium, bez AA, AO i V-synca Kao beta u principu. Jedino eto na toj jednoj mapi zna zezati igra pa pada na 30.
U operations ima promjene vremena na mapama
Nemam Origin Access, nemam pre-order, uopće ne gledam BF1 filmiće ni ne pratim stream-ove?
Jesam jedini? Je'l mi ima spasa?
Ima nas jos...
Odigrao sam danas jednu rundu BF4, bas zadovoljavajuce
Bf4 je igretina u odnosu na ovo. Još kad bi dozvolili modove...
Šaljem privatne poruke jednom forumašu, a on nikako da mi odgvori.
Kako ga prisiliti da mi odgovori?
Pristojno naravno.
MARKOOOOOO JAVIIIIIIIIIII SEEEEEEEE
SKUVAT ĆU TI PAŠTAŠUTU
Šaljem privatne poruke jednom forumašu, a on nikako da mi odgvori.
Kako ga prisiliti da mi odgovori?
Pristojno naravno.
MARKOOOOOO JAVIIIIIIIIIII SEEEEEEEE
SKUVAT ĆU TI PAŠTAŠUTU
Uvođenje treće osobe kao posrednika.
Netko ko nije panj i ljudi zapravo zele razgovarat s njim.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Aj ti si dobar za to - tebe ljudi vole.
Pitaj Marka zašto mi ne odgovara na poruke, molim te.
Ne razgovaram s nepoznatim osobama. Tak me mama ucila.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Perkovića Marka?
Ne razgovaram s nepoznatim osobama. Tak me mama ucila.
Možda je i njega mama tako učila pa mi zato ne odgovara?
Perkovića Marka?
Molim?
Perkovića Marka?
Molim?
Opalim te golim
Nemam Origin Access, nemam pre-order, uopće ne gledam BF1 filmiće ni ne pratim stream-ove?
Jesam jedini? Je'l mi ima spasa?
+1
ajd doduše pogledao sam neki sa battleshipom jer me zanimalo kako zgleda.
evo naletio sada da vidim šta se piše.
bit će kad bude!
Nisam napravio preorder, ne gledam filmice i ne patim streamove. Ali...
Nego, je netko snimao gameplay sa Experianceom? Jos uvijek problemi s videom?
Kakve su vam mape?
Kako radi netcode?
Jebe mi se za FPS, SSD, HDZ i SDP.