ja se zalim na karton koji sam dobio!!! Pod razlogom mi stoji uvreda, i kao moderator reci mi na koji mail mogu prijaviti zloupotrebu ovlasti!
koliko e sjecam iz nase neke rasprave u svakoj jebenoj poruci su bile uvredljive poruke i sta se sad zalis.da je ovo neki drugi forum odavno bi ti odletio.odi to napravi na pc expertu pa ces vidjeti sta ce ti se dogodit.
ovdje su moderatori stvarno blagi
Čuj, ne samo da su blagi, nego ne diraju hrpu trolova pogotovo u ovoj temi. Jučer (sinoć) se orkestrirao napad na mene i podmetanje meni (provociranjem bana) između trolčine DuJo i njegovih pajdaša nakon što su našli materijal za to u Mirovom banu Volumeu. Volumea je pogodilo što je dobio žuti (pored svih drugih, možda zaista ne zaslužuje karton pa sam ja Volumeu i objasnio da je dobio žuti (bezazleni karton) samo igrom slučaja), ali crveni nije dobio od mene niti ga je itko od mene dobio ovdje dok nije zaslužio taj karton 40-tak puta.
Sad vidim da je sp0ngy alter ego nekoj ozbiljnoj trolčini ili je čovjek sasvim lud, što me ne iznenađuje za ovu temu, ali ipak, trudim se biti blag i profesionalno pristojan dok baš nisam siguran da je opet DuJo u pitanju... Nije čudno da su "mladi accounti" trolovi, sp0ngy je tu jedva od ljeta i u 61 poruci ima 47 uvreda, od čega 5 meni. Uspjeh. :)