- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sinoć pričam s jednim ratnim drugom oće uzet bf1
veli on, hoću, ali malo prije neg izađe da ne ispadne da sam preorderao
To mora biti Dama. Niko drugi ne bi tako nešto uradio
AV u firmi mi ga meće iz dana u dan pa me boli guza :(
"Your requested URL has been blocked by the URL Filter database module of McAfee Web Gateway.
The URL is listed in categories that are not allowed by your administrator at this time."
"Your requested URL has been blocked by the URL Filter database module of McAfee Web Gateway.
The URL is listed in categories that are not allowed by your administrator at this time."
Imam sličnih problema:
"Web Page Blocked!
You have tried to access a web page which is in violation of your internet usage policy.
URL: www.liveleak.com/view?i=9a7_1469725281
Category: Other Adult Materials
Client IP: 10.4.10.24
Server IP: 199.80.59.194
User name:
Group name:"
Al ništa što Tunnel bear neće zaobići ;)
EDIT: Požalih što sam zaobišao firewall
Baš se pitam zašto
sinoć pričam s jednim ratnim drugom oće uzet bf1
veli on, hoću, ali malo prije neg izađe da ne ispadne da sam preorderao
To mora biti Dama. Niko drugi ne bi tako nešto uradio
Za mene igra izlazi 25.10. Tada pada order.
Za mene izlazi 13.10. :D
Danas mi kolega za BF1 napiše BFI pa sam to eto podijelio s vama čim sam došao doma. Od danas za BF1 pišem BFI.
Ne kuzim... u cemu je caka?

Ne kuzim... u cemu je caka?
Nema cake kod leeta, to je to
Ni ja ne bi to mogao držati u sebi
šta se ovdje događa?
Nekako se znalo da će DICE fejlat Batrfild...al Tončija nitko nije mogao predvidjeti. :)
Danas mi kolega za BF1 napiše BFI pa sam to eto podijelio s vama čim sam došao doma. Od danas za BF1 pišem BFI.
Ja isto kad me stisne ne volim da stoji u meni

BFI - British Film Institute - jer BFI će biti pun britanaca, britanski likovi u singleplayeru, a kampanja navodno filmska (i filmski kratka).
Upravo sam pokušao opravdati BFI koristeći google i smišljajući glupo objašnjenje. Jesam uspio? Ne.
BFI - British Film Institute - jer BFI će biti pun britanaca, britanski likovi u singleplayeru, a kampanja navodno filmska (i filmski kratka).
Upravo sam pokušao opravdati BFI koristeći google i smišljajući glupo objašnjenje. Jesam uspio? Ne.
Ako ti sad neko napiše da si panj i dobije karton nosit ćeš ga na duši jer izazivaš
Ako ti sad neko napiše da si panj i dobije karton nosit ćeš ga na duši jer izazivaš
nebi tonci nikad za to dao karton
Kolega iz ludnice? :D
Pa kaj ti je doslo da ovo napises?

nebi tonci nikad za to dao karton
Ma Tonci nije dao ni jedan karton ni izbrisao ni jednu poruku.
Tak je reko :)

jel se to meni cini il se CYBER malo okurazio
Bi eF aj. Kontaš, anagram od eF Bi aj.
DAkle ubio si frende, ubio
Sreća pa više nema offtopica od kad je Tonči uveo malo reda
di nabavljas robu tebra
Bilo bi veoma zanimljivo provesti istraživanje o psihološkim profilima na onima koju učestvuju u ovoj temi....mislim da bi tu bilo posla za valjda sve i jednog psihića u ovoj našoj predivnoj Europi
Ajde malo se smirite i pogledajte pravu BF gejmericu
Evo, za fanove :)
Kao fake Cal Lightman koji radi za BFI mogu vam reći da ženska glumi, laže.
To se vidi po govoru lica, grimasama, pokretima očiju i intonaciji glasa.
Ajde malo se smirite i pogledajte pravu BF gejmericu
Evo, za fanove :)
Kao fake Cal Lightman koji radi za BFI mogu vam reći da ženska glumi, laže.
To se vidi po govoru lica, grimasama, pokretima očiju i intonaciji glasa.
Haha, smanji tablete. Il povećaj!
P.S. al ovaj put bi mogao biti u pravu, cura stvarno ima čudne pokrete i izraze lica, ALI moraš u obzir uzeti i njenu nacionalnost i drugačije (ne)izražavanje osjećaja. Neka "hladna" i hladna sjeverna zemlja, ak se ne varam. :)