Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

Ma kao što već napisano konj je bio bugovit. 

Mislim da je konj imao 400hp, a lik na njemu 200hp i nije primao headshot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Jean-Luc Picard kaže...
M4X kaže...

neznam šta ste vi pričali kako je bf1 kao nezahtjevna igra,pod minimum je stavljen procesor i5 6600k od 2000kn,kakve su im to gluposti?

To su iste gluposti koje i ti pišeš da kupuješ m2 ssd, a jedino što ti treba da imaš mali tenkić (pun intended) je neki novi i5/i7...

da i nemoj koristiti internet explorer jer kasniš tjedan dana s sys req...

o čemu ti pričaš,kakav novi i5/i7,šta bi dobio? ovaj mi je sad oc-an na 4130MHz

znam za sys.req ali baš sad gledam kakve laži,nebuloze i sve ostalo pišu i rade ea i dice,sad mi je jasno zašto je ea najgora i najomraženija tvrtka u americi

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ma kao što već napisano konj je bio bugovit. 

Mislim da je konj imao 400hp, a lik na njemu 200hp i nije primao headshot.

Konj je imao 500HP.

16 godina
Battlefield 1

Jedan konj petstotina konja? Dobar neki konj

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

a finalna igra kao neće bit bugovita,normalno da hoće....uz to će još bit stalno server lost...i onda će ea i dice svečano objavit kako znaju za probleme i da rade na njima i na novoj zakrpi za igru...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

a finalna igra kao neće bit bugovita,normalno da hoće....uz to će još bit stalno server lost...i onda će ea i dice svečano objavit kako znaju za probleme i da rade na njima i na novoj zakrpi za igru...

E, pa onda ti radi pre-order ako nisi Dama.

16 godina
odjavljen
alien20 kaže...

Tipican marketing, tko je vrtio bf4, vrtit ce i ovo, mozda malo losije (govorim o min zahtjevima), ali gtx 1060/rx480 ce vrtiti max sa 60fps uz adekvatan cpu (neki haswwel/sky i5), to je neki najbolji balans ulozeno dobiveno za danasnje igre, i7 je sasvim nepotreban za grafe slabije od gtx 1080, ali opet tko koristi 1080 vjerojatno igra na 4k, pa je i7 i tu nepotreban, jer gpu ionako ne moze izgurati vise od 60fps (sto moze i i5)

Bitan mu je takt. Sve dok igre ne krenu koristiti puno više jezgara s laganim workloadom, trebat će mu takt na manje jezgara. i7 ionako nema prave nove jezgre pa je upitna korisnost nadogradnje. Ako igra zaista ozbiljno opterećuje sve 4 na i5, i7 mu neće biti od velike koristi; nešto malo možda pomogne ako igra može koristiti anemične performanse koje daje HT, ali u pravilu može biti i više štete nego koristi zbog overheada koji HT stvara (jer simulira jezgre kojih zapravo nema).

Testiranja prvo i drugo.

15 godina
Battlefield 1

Ljudi, ja sam na q6600 i gtx 750 vrtio rush na 30-40 fpsa 1080p low settings. 64 igraca i veca mapa je druga prica, cesto pada na mid 20-tis. 

Edit: I da uspio sam vise puta uci u tenk sa svojim Hitachi-em starim 8-9 godina.

MadeInCroatia
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 10:53 (Ghost777).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Ghost777 kaže...

Ljudi, ja sam na q6600 i gtx 750 vrtio rush na 30-40 fpsa 1080p low settings. 64 igraca i veca mapa je druga prica, cesto pada na mid 20-tis. 

Edit: I da uspio sam vise puta uci u tenk sa svojim Hitachi-em starim 8-9 godina.

Ajde, ovo prvo bi još i povirovali, ali ovo DRUGO...

Pa MAX kupuje ultra brzi SSD zbog toga. 

Ne trolaj čovika..

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Ghost777 kaže...

Ne trolaj čovika..

to ti se poklopilo,ili je bilo malo ljudi na serveru,malo fegeta,vjerojatno si ušao u onaj veliki sa 5 mjesta,u malom si sam...bez dobrog hardvera nema ni bf

16 godina
M4X kaže...

to ti se poklopilo,ili je bilo malo ljudi na serveru,malo fegeta,vjerojatno si ušao u onaj veliki sa 5 mjesta,u malom si sam...bez dobrog hardvera nema ni bf

Nije tebi lako prijatelju...nadam se da se zajebavaš jer trošit silne pare samo da bi ti se prvom prvom učitala mapa je stvarno jaaaaako pametno.

15 godina
Battlefield 1

Gledam sistemske i djeluje mi too much, ali s druge strane, čudno mi se beta ponašala na mojoj konfi koja je očito po njima, low garbage.

mafia 3 također, systemsi divljaju...dakle treba novi komp kupit da bih se igrao?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...
amater_2 kaže...
Ghost777 kaže...

Ne trolaj čovika..

Kako mi se samo poklopilo 6/10 puta, jos sam imao 32-2 K/D.

Cini se da je moj stari dovoljan.  

MadeInCroatia
16 godina
Ghost777 kaže...
M4X kaže...
amater_2 kaže...
Ghost777 kaže...

Ne trolaj čovika..

Kako mi se samo poklopilo 6/10 puta, jos sam imao 32-2 K/D.

Cini se da je moj stari dovoljan.  

Da nisi ti igra na "Main konfa"?

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

I ja mislim kad je stalno ulazio u tenkove...

Inace i druga konfa je isto dobra za gaming,jedini botlnek je taj hdd hitaci,umjesto njega se stavi ssd i to je to,za vrtiti bf na low u 60fps a i vise mozda,i jos dodat rama

Kakav ti je internet,koje imas brzine i ping?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 15:16 (M4X).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Igrao sam na obje konfe i na ps4. Znam razlikovati vlastitu imovinu, net je ovaj

Nemam namjeru sudjelovati u "raspravi" ssd i tenkovi, bilo je smjesno prva dva posta i od onda je mlacenje mrtvog konja. Ne znam kako pojedinci imaju volje i dalje tuc, neki cak i uz pomoc sportskih rekvizita.

MadeInCroatia
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Znam da ovo nikoga ne zanima u BF, ali sutra dolazi singleplayer trailer.

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
Ghost777 kaže...

Igrao sam na obje konfe i na ps4. Znam razlikovati vlastitu imovinu, net je ovaj

Nemam namjeru sudjelovati u "raspravi" ssd i tenkovi, bilo je smjesno prva dva posta i od onda je mlacenje mrtvog konja. Ne znam kako pojedinci imaju volje i dalje tuc, neki cak i uz pomoc sportskih rekvizita.

pa kupujem ssd sa svojim novcima,ali možete se skupit pa neka svako da po 10kn i kupite mi ssd,neću se bunit...

pa očito i net igra neku ulogu u loadingu igre,imaš preko 20mbit/s i upload skoro 5,to je jako brzo...zato ti se i brže učitavala

a ping si izmjeri na stranici pingtest.net jer je ovaj nepouzdan i sigurno ti nije 10ms....koliko si imao ping u igri?

13 godina
M4X kaže...

pa kupujem ssd sa svojim novcima,ali možete se skupit pa neka svako da po 10kn i kupite mi ssd,neću se bunit...

pa očito i net igra neku ulogu u loadingu igre,imaš preko 20mbit/s i upload skoro 5,to je jako brzo...zato ti se i brže učitavala

a ping si izmjeri na stranici pingtest.net jer je ovaj nepouzdan i sigurno ti nije 10ms....koliko si imao ping u igri?

Maks može jedno blesavo pitanje?

Što ćeš kad u BF1 uvedu odbrojavanje na početku runde kao u BF4 pa ti SSD ne bude igrao ulogu u ulasku na server tj. tenk?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Što ćeš kad u BF1 uvedu odbrojavanje na početku runde kao u BF4 pa ti SSD ne bude igrao ulogu u ulasku na server tj. tenk?

ne kužim,kakve ti to veze ima? kaj nije to u biti isto,tj. ako se uvede brojčanik onda su mi šanse još i veće ili ne? kaj onda igra ulogu u tom slučaju?

pa u bf4 sam znao ugrabit skoro sve tenkove i sa sporim ssdom,ne uvijek ali se znalo koliko se sjećam...

13 godina
M4X kaže...
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

ne kužim,kakve ti to veze ima? kaj nije to u biti isto,tj. ako se uvede brojčanik onda su mi šanse još i veće ili ne? kaj onda igra ulogu u tom slučaju?

pa u bf4 sam znao ugrabit skoro sve tenkove i sa sporim ssdom,ne uvijek ali se znalo koliko se sjećam...

GL HF!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

GL HF!

prevedi prevedi....kako ti znaš da će oni uvest odbrojavanje kao u bf4? zbog čega?

14 godina
mrxa1 kaže...

Kako je kolega Ceco stavio, BF1 je ovdje na akciji iako ne za 36 dolara nego eura...

Evo i kod za dodatnih 5%: SEPTEMBER5

evo još jedan extra info za ovu ponudu. Još jedan dan vridi kod 33ZCBNBMAZ s kojim imate 3 EUR popusta na Kinguinu. Mene izašlo na kraju 33 EUR.

Who dares, wins!
14 godina
M4X kaže...

prevedi prevedi....kako ti znaš da će oni uvest odbrojavanje kao u bf4? zbog čega?

Zato što će oni sa starijim (sporijim) ssd-ovima te oni sa običnim hdd-ovima veoma brzo zaspamati većinu ea foruma radi te problematike?

Uostalom, ionako je dice sam uveo tu promjenu baš da bi runde bile ravnomjernije jer prije su oni sa ssd-ovima mogli već cijelu mapu proći dok se drugi spawnaju......

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
reezon kaže...
mrxa1 kaže...

Kako je kolega Ceco stavio, BF1 je ovdje na akciji iako ne za 36 dolara nego eura...

evo još jedan extra info za ovu ponudu. Još jedan dan vridi kod 33ZCBNBMAZ s kojim imate 3 EUR popusta na Kinguinu. Mene izašlo na kraju 33 EUR.

Ja sam naručio ali sad su mi stavili status ON HOLD kao da mi se adresa ne poklapa sa IP adresom. Nisam stavljao hrvatsku zbog onog dodatnog poreza već Ameriku.

Što sad?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 2:24 (walentkane).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

di ces brate u Ameriku pored Bosne...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
walentkane kaže...
reezon kaže...
mrxa1 kaže...

Ja sam naručio ali sad su mi stavili status ON HOLD kao da mi se adresa ne poklapa sa IP adresom. Nisam stavljao hrvatsku zbog onog dodatnog poreza već Ameriku.

Što sad?

A ništa, trkni do amerike, logiraj se negdje i završi kupnju

8 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Zato što će oni sa starijim (sporijim) ssd-ovima te oni sa običnim hdd-ovima veoma brzo zaspamati većinu ea foruma radi te problematike?

Uostalom, ionako je dice sam uveo tu promjenu baš da bi runde bile ravnomjernije jer prije su oni sa ssd-ovima mogli već cijelu mapu proći dok se drugi spawnaju......

To me je užasno iritiralo. Dok se ja uključim u igru već je prošlo pola runde air superioritya. TD do 100 killova, dok se ja uključim, već na 25.

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Gdje bi bilo naj sigurnije za naruciti BF1 a da nije Origin ? Nemam 60€ za osnovnu verziju...

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice