Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
Bf1 smeće

18 3 hvala 1
16 godina
Volume kaže...
Bf1 smeće

Ja stvarno neznam čemu admini u ovoj temi????

Ovo je uvreda za sve BF fanove...ovako stavljati slike igjice COD je za crveni karton. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
Volume kaže...
Bf1 smeće

Ovo je uvreda za sve BF fanove...ovako stavljati slike igjice COD je za crveni karton. 

Gdje je sada Tonči kad ga najviše trebamo

13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...
Volume kaže...
Bf1 smeće

Gdje je sada Tonči kad ga najviše trebamo

đabe vam tonči kad i on ceka cod :)

[19xx]C3c1l
16 godina
C3c1l kaže...

đabe vam tonči kad i on ceka cod :)

Tonči je igrao COD4 i MW2 s nama i to jako dugo. Nakupili smo nekih 500-600sati MW2.

Dobri stari dani kad smo prašili ekipu na dominationu i S&D. 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Evo sta jos izmedu ostalog znaci feget...

http://vukajlija.com/feget/43976

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Volume kaže...
Bf1 smeće

Pa cod moźeš i sad igrati,samo injectaš fx mod...ionak je taj remastered napravljen na istom engineu kao i original prije 10g.

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
Volume kaže...
Bf1 smeće

Pa cod moźeš i sad igrati,samo injectaš fx mod...ionak je taj remastered napravljen na istom engineu kao i original prije 10g.

Pa ja isto gledam i nisam bio siguran, za 2 god. max i ovo će izgledati zastarjelo (za razliku od npr. Crysisa koji je isto izašao 2007.).

Jeb*o ih taj engine više u guzicu!

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 16:06 (Dodinho).
14 godina
protjeran
pirat kaže...
Volume kaže...
Bf1 smeće

Eto vidiš, enđin star 10g pa napravili vrhunsku igru, a bf1 ima najnoviji pa napravili smeće 

16 godina
moderator
Volume kaže...

Eto vidiš, enđin star 10g pa napravili vrhunsku igru, a bf1 ima najnoviji pa napravili smeće 

Nisu ništa napravili,malo su uljepšali staru provjereno dobru igru.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ima puske, dama je kupio...

Freak Show Inc.

12 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...
ceco22 kaže...
M4X kaže...

ma jedva čekamo da napokon izađe taj betlfild 1,još riješim ssd i mislim da je to to,onda ću bit spreman za izlazak...

koja ti je brzina internet-a ?

4mbita,ide od 480kbps-500kbps download u idealnim situacijama...a zna i ispod...

lako je druge zajebavat sa jadnim internetom....

poslao sam već sto zahtjeva online t-comu za optiku ali bezveze i bez koristi jer neće nikad doć ovdje....najbolje bi bilo kad bi barem ponudili povoljan mobilni usb flat internet ali ni to neće,a ni signala nemaju...

Ako te prca net, VIP ti sada nudi njihov mobilni net, dobiješ router sa sim karticom, LTE komunikacija, brzine su super ping je cca. 16ms. Kažu iz VIP-a da je na 12mj. cca 130kn i po njihovom to je FLAT (iako sam skeptičan oko toga)

Pitanje je: kakava je situacija oko otvaranje portova na takvom uređaju, jer znam da neki ISP nepuštaju određene portove iako si ih podesio na routeru.

P.S. ajd mi reci M4X zašto si toliko napet/nadrkan oko BF1.

Igra kakva bude bit će, ali nikad neće biti ono što su BF2 ili BF3 imali.

BF1 po meni je mix: SW:BF, BF:H, BF3, BF4 i serijal COD-a. Ovo je čista arkada, u nekim trenutcima imaš osjećaj da igraš UT ili Q3.

Završit će kao BF:H ili čak kao MOH:W

[M|C] LuX_CRO
17 godina
odjavljen
LuX_CRO kaže...
M4X kaže...
ceco22 kaže...
M4X kaže...

ma jedva čekamo da napokon izađe taj betlfild 1,još riješim ssd i mislim da je to to,onda ću bit spreman za izlazak...

4mbita,ide od 480kbps-500kbps download u idealnim situacijama...a zna i ispod...

poslao sam već sto zahtjeva online t-comu za optiku ali bezveze i bez koristi jer neće nikad doć ovdje....najbolje bi bilo kad bi barem ponudili povoljan mobilni usb flat internet ali ni to neće,a ni signala nemaju...

Ako te prca net, VIP ti sada nudi njihov mobilni net, dobiješ router sa sim karticom, LTE komunikacija, brzine su super ping je cca. 16ms. Kažu iz VIP-a da je na 12mj. cca 130kn i po njihovom to je FLAT (iako sam skeptičan oko toga)

Pitanje je: kakava je situacija oko otvaranje portova na takvom uređaju, jer znam da neki ISP nepuštaju određene portove iako si ih podesio na routeru.

BF1 po meni je mix: SW:BF, BF:H, BF3, BF4 i serijal COD-a. Ovo je čista arkada, u nekim trenutcima imaš osjećaj da igraš UT ili Q3.

mislim da to nije flat,pogotovo pretplata koju nude max 30gb a to je ništa,ima neka fora na bonove,10 kuna na dan ali mi nije uopće čisto,nije mi jasno kako to točno radi i da li je dobro za bf1...

neznam kakav je bf2,bf3 je loša igra,bf4 isto,neznam šta je arkada ali koliko mi je poznato u bf1 je sve dobro preračunato,metri su stvarni i sve ostalo,udaljenosti na daleko itd....sve je nekako realno i stvarno osim šta će oni sa "popravcima" opet pokvarit igru pa će bit ista kao bf3 i bf4,nebalansirana i dosadna prilagođena fegetima....

Inače neznam da kupim kingston hyperx predator pcie ssd ili ne,hoće mi donijet bust za mali tenk da ga uspijem prije ugrabit ili neće,neznam stvarno da li da kupim ili ne za ovu moju konfiguraciju pod moj komp,pitat ću onda vas fegete:

To je ovaj kingston hyperx predator 240gb pcie m.2

Pitao sam intel za one njihove i nejdu na moju matičnu ploču...

9 kupuj pcie ssd
1 nekupuj pcie ssd
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 19:10 (M4X).
16 godina
odjavljen
LuX_CRO kaže...

Ti si svjestan da ne bi potrajao 10 minuta u Quakeu 3 ili UT-u? 

16 godina
M4X kaže...
LuX_CRO kaže...
M4X kaže...
ceco22 kaže...
M4X kaže...

mislim da to nije flat,pogotovo pretplata koju nude max 30gb a to je ništa,ima neka fora na bonove,10 kuna na dan ali mi nije uopće čisto,nije mi jasno kako to točno radi i da li je dobro za bf1...

neznam kakav je bf2,bf3 je loša igra,bf4 isto,neznam šta je arkada ali koliko mi je poznato u bf1 je sve dobro preračunato,metri su stvarni i sve ostalo,udaljenosti na daleko itd....sve je nekako realno i stvarno osim šta će oni sa "popravcima" opet pokvarit igru pa će bit ista kao bf3 i bf4,nebalansirana i dosadna prilagođena fegetima....

Inače neznam da kupim kingston hyperx predator pcie ssd ili ne,hoće mi donijet bust za mali tenk da ga uspijem prije ugrabit ili neće,neznam stvarno da li da kupim ili ne za ovu moju konfiguraciju pod moj komp,pitat ću onda vas fegete:

To je ovaj kingston hyperx predator 240gb pcie m.2

Pitao sam intel za one njihove i nejdu na moju matičnu ploču...

arkada je kao UT Q3 (brzo napucavanje), simulacija je kao ARMA3 (sa dodatnim modovima bolja simulacija), Squad (sporije taktičke igre sa dozom realizma uz to npr. zvuk, pokreti, fizika balistike).

Po meni BF1 ima zanimljiv prikaz igre neznam kako bi to bolje opisa, nekako je kao neki AAA filmski blockbuster iz Hollywood-a, pa je možda tebi napravio "wow" efekt.

Ako već nisi probaj ubiti virutal memory (page file).

Za ovo tvoje t-shootanje oko SSD-a, ako već imaš SSD stavi igru na njega i bit će ti dosta, a ako ti je i dalje sve sporo, onda ovisi koliko imaš para za bacanje, rokaj rođo u PC šta hoćeš ako te trza pcie SSD bocni ga.

Imaš opciju čekati do kraja 2017 ili kasnije kad izađe bolje tehnologija i proizvodnja SSD-ova.

I ponovno te pitam, zašto si tako napet/nadrkan prema narodu ovdje. I zašto su ti svi feggeti.

[M|C] LuX_CRO
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Zašto vi njemu ozbiljno odgovarate? Šta vam još nije jasno da se samo ruga? 

4 0 hvala 1
16 godina
Tonči kaže...
LuX_CRO kaže...

Ti si svjestan da ne bi potrajao 10 minuta u Quakeu 3 ili UT-u? 

Ti si svjestan da sam ja možda odrastao na Hexen-u, Đuki, Wolfu, Blood, Q1, Q2, Q3, UT99, pa nadalje

Imao sam mogućosti odrasti u električnoj obitelj, lemilica i multimetar su mi bile igračke, svega kao dijete od 6g.

Stoga me ne bi čudilo zašto ne bih mogao izdržati 10 min u tim igrama.

[M|C] LuX_CRO
13 godina
LuX_CRO kaže...

I ponovno te pitam, zašto si tako napet/nadrkan prema narodu ovdje. I zašto su ti svi feggeti.

Zašto se trudiš oko fegeta?

Vjeruj mi, beznadežan slučaj je u pitanju.

BTW

A ovog fegeta Tončija slobodno ignoriraj jer je on veći trol i feget od Maksa.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Volume kaže...

Zašto vi njemu ozbiljno odgovarate? Šta vam još nije jasno da se samo ruga? 

Može se on rugati koliko hoće, ali ne može biti kulturniji od mene.

[M|C] LuX_CRO
16 godina
Skilledžija kaže...
LuX_CRO kaže...

Zašto se trudiš oko fegeta?

Vjeruj mi, beznadežan slučaj je u pitanju.

BTW

A ovog fegeta Tončija slobodno ignoriraj jer je on veći trol i feget od Maksa.

Volim takve koji pokušavaju biti troll masteri, jednostavno sami sebi kopaju rupu morala/ponašanja

Po meni je troll ali uljudan troll onaj koji zna bocnuti da prasneš u smjeh, a to je troll sa inteligencijom.

Danas je njegov dan.

[M|C] LuX_CRO
16 godina
odjavljen
LuX_CRO kaže...

Netko tko je igrao te igre ne može pisati takve besmislice. Cijela serija novih FPS-ova je tragikomično spora i ima daleko manje oslanjanja na skill, nego Quake i UT. Nakon igranja arkadica poput BF i novih CoD-ova nema šanse. Nitko od "pro" igrača ovdje ne može preživjeti Quake Live s nekim suvislim rezultatom.

16 godina
Tonči kaže...
LuX_CRO kaže...

Netko tko je igrao te igre ne može pisati takve besmislice. Cijela serija novih FPS-ova je tragikomično spora i ima daleko manje oslanjanja na skill, nego Quake i UT. Nakon igranja arkadica poput BF i novih CoD-ova nema šanse. Nitko od "pro" igrača ovdje ne može preživjeti Quake Live s nekim suvislim rezultatom.

Pročitaj bolje šta sam napisao

"BF1 po meni je mix: SW:BF, BF:H, BF3, BF4 i serijal COD-a. Ovo je čista arkada, u nekim trenutcima imaš osjećaj da igraš UT ili Q3."

Kao što si napisao: Nitko od "pro" igrača ovdje ne može preživjeti Quake Live s nekim suvislim rezultatom.

Ja nisam pro, ja igram BF4 i to što sam igrao BF1 iz zajebancije, da sjednem na konja i galopiram u suton.

Igrat ću "pro" to jest pokušat ću igrati što bolje kada bude potrebe.

Zašto ja imam dosta loše rezultate u BF4 npr. skoro svaki put imam više smrti nego kill-ova, a to je zbog toga što trčim kao muha bez glave kod neprijatelja jer jednostavno igram na svoj način onako kako sam navikao.

[M|C] LuX_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

pa za ut i prijašnje cod ti je trebao pravi skill i refleksi,to su po meni igre za prave muškarce i fegete...ovdje u bf jedan(prosječan)squad može puno toga napravit neovisno o skillu

Da ugasim indexiranje na ssd-u ili ne? Kako vi imate podešeno? to je ovo:

"Allow files on this drive to have contents indexed in addition to file properties".

Nalazi se na disk,desni klik i properties? Da to ugasim ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 20:06 (M4X).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jedva čekam dati EA-u 130€, a ne želim preorderati još! :-(

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

pa za ut i prijašnje cod ti je trebao pravi skill i refleksi,to su po meni igre za prave muškarce i fegete...ovdje u bf jedan(prosječan)squad može puno toga napravit neovisno o skillu

Neznam, ja volim brze pucačine, a isto tako volim i taktičke (spore) pucačine.

BF1 po meni, je dosta zeznut. Ova beta i mapa koja je bila je dosta kamperska, a s druge strane gadno napucavanja u središtu mape.

[M|C] LuX_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

"Allow files on this drive to have contents indexed in addition to file properties".

BF1 je brza igra,nemože se reć da je spora...fegeti uglavnom trče ko mutavi po mapi...domination će bit još brži....

kako ste mi prije govorili da ne kupujem pcie ssd a sada da kupim? nekužim

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 20:11 (M4X).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
LuX_CRO kaže...

Po meni je troll ali uljudan troll onaj koji zna bocnuti da prasneš u smjeh, a to je troll sa inteligencijom.

Danas je njegov dan.

Lux njegov dan je svaki dan... I nije trol nego pravi budalu od sebe i pita sranja koja ga uopće ne zanimaju

Ako mu ozbiljno odgovoriš odgovoria si bespotrebno, a ako se ideš rugat s njim skužiš da se on ustvari ruga s tebom jer se uopće vataš na njegova sranja

16 godina
M4X kaže...

Ugasi pa testiraj, vidi koliko će ti trebati da pronađeš neki file na disku.

Prije toga, testiraj ga dok je upaljen index.

Kad pretražuješ neke file-ove gledaj različite, jer ako gledaš iste bit će ti u memoriji već.

imaš tu opciju u control panel-u, indexing options.

[M|C] LuX_CRO
16 godina
odjavljen
LuX_CRO kaže...

Pročitaj bolje šta sam napisao

"BF1 po meni je mix: SW:BF, BF:H, BF3, BF4 i serijal COD-a. Ovo je čista arkada, u nekim trenutcima imaš osjećaj da igraš UT ili Q3."

Kao što si napisao: Nitko od "pro" igrača ovdje ne može preživjeti Quake Live s nekim suvislim rezultatom.

Ja nisam pro, ja igram BF4 i to što sam igrao BF1 iz zajebancije, da sjednem na konja i galopiram u suton.

Igrat ću "pro" to jest pokušat ću igrati što bolje kada bude potrebe.

Zašto ja imam dosta loše rezultate u BF4 npr. skoro svaki put imam više smrti nego kill-ova, a to je zbog toga što trčim kao muha bez glave kod neprijatelja jer jednostavno igram na svoj način onako kako sam navikao.

Onda smo se krivo razumjeli, jer sam ja shvatio da ti iz nekog čudnog razloga smatraš BF3 simulacijom više vrijednom od "arkada" kakve su bile Q i UT. Realno, Quake i UT su igre koje su tražile čisti skill - reflekse, vježbu, percepciju, brzinu reakcije, taktiku - ove danas, postale su spore arkade koje imaju elemente simuliranja - pa se vojnici kreću sporo, imaš rasap metaka, parabole nešto situno i onda netko to naziva arkadom. ARMA (bivši OF) je simulacija (donekle), ali sve ovo su arkade s tim da su znatno manje zahtjevne od nekadašnjih FPS-ova (nadao sam se da će Doom osvježiti žanr, ali iako brži, nije kao nekad).

M4X kaže...

Ugasi indeksiranje, ne treba ti to i troši ti SSD.

16 godina
Volume kaže...
LuX_CRO kaže...

Danas je njegov dan.

Lux njegov dan je svaki dan... I nije trol nego pravi budalu od sebe i pita sranja koja ga uopće ne zanimaju

Ako mu ozbiljno odgovoriš odgovoria si bespotrebno, a ako se ideš rugat s njim skužiš da se on ustvari ruga s tebom jer se uopće vataš na njegova sranja

Yep shvaćam tebe, shvaćam njega, a još bolje sebe.  

Ali ovo za njegov dan to si me krivo skužio heheh.

Danas je njegov dan (petak) Friday 

to je troll sa inteligencijom.

[M|C] LuX_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice