Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
9 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
drakula789 kaže...

Ma odma nek uzme titan xp i 6950x i 128 gb rama...Dajte decji bit ce to dovoljno..Akonen za Ultra,Hugh ce bit odlican.

valjda ce mu to bit dosta za 350 fpsa?

PRN8
13 godina
M4X kaže...

Jeste ga nasrali opet,

Ti si poznat kao jedan od konstruktivnijih članova u temi.

Vrtiš jednu te istu rečenicu zadnjih 50 stranica.

Ajde, moram priznat, ono sa SSD-om je bilo nešto novo, nešto divlje.

[19xx] 4ntraks
16 godina
M4X kaže...
Volume kaže...

Vidim sad u onoj ssd temi da max kupuje neki pcie ssd koji čita par tisuća mb/s i košta par tisuća kuna. Kaže da će taj ssd koristiti samo za igricu. Prije neki dan je plaka da mu fegeti pokupe sva vozila dok njemu učita mapu

Eto šta je pravi bf fan

odkud sad da košta par tisuća kuna?

mislim kupit kingston hyperx predator 240gb koji košta 1500kn i još mi treba adapter od nekih 100-150kn...da pokupe mi sva vozila i nemogu uletit u litl tenk,i onda mi nema smisla igrat

Volume kaže...
Friday kaže...

Da je neki fan - uzeo bi dva, stavio u raid 0 i da vidis onda belaja...

Ja san dosad mislia da on trola, al sad kad vidim šta piše po ostalim temama... 

a zašto bi trolao?

ovo nije loša ideja...možda da uzmem još jedan patriot blast od 240gb i stavim ih u raid 0? koliko bi dobio na brzini?

za one koji ne znaju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

zanima me koliko ima tenkova na mapi,koje sve vrste i šta sve ispucavaju? jel možete bit imalo korisni ili samo možete spamat bezveze kao dosad stalno?

Moj PC  
1 7 hvala 1
14 godina
protjeran
M4X kaže...

zanima me koliko ima tenkova na mapi,koje sve vrste i šta sve ispucavaju? jel možete bit imalo korisni ili samo možete spamat bezveze kao dosad stalno?

Još nema poznatih informacija o tenkovima. Navodno neki feget ima snimku di na mobitel priča s nekim iz dice-a koji mu je potvrdia da će male tenkove kompletno izbacit iz igre radi ostalih fegeta koji su plakali da je op

16 godina
Volume kaže...
M4X kaže...

Još nema poznatih informacija o tenkovima. Navodno neki feget ima snimku di na mobitel priča s nekim iz dice-a koji mu je potvrdia da će male tenkove kompletno izbacit iz igre radi ostalih fegeta koji su plakali da je op

I umisto njega stavljaju  Armatu T-14.

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

I umisto njega stavljaju  Armatu T-14.

Ništa to, u razgovoru se čuje da spominju kalanog stojadina

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...

iako će ih nerfat igrat ću svejedno mali tenk...samo je bezveze da nemožeš saznat ništa korisno u temi koja je predviđena za bf1,napuca se 1 korisni post i na njega 100 spama,a većina ovdje sve prati i gleda sve jutubere i ostale informacije,kako bi inače znali igrat kasnije...

a šta tvoj ssd dujo ako ćemo se vrijeđat sa ssdovima,ovaj socijalni ocz arc od 120gb,ti bome nećeš bit u prednosti,kupi si nešto bolje,na taj ti neće ni igra stat a kamoli dlcovi

16 godina
M4X kaže...
Volume kaže...
M4X kaže...

iako će ih nerfat igrat ću svejedno mali tenk...samo je bezveze da nemožeš saznat ništa korisno u temi koja je predviđena za bf1,napuca se 1 korisni post i na njega 100 spama,a većina ovdje sve prati i gleda sve jutubere i ostale informacije,kako bi inače znali igrat kasnije...

a šta tvoj ssd dujo ako ćemo se vrijeđat sa ssdovima,ovaj socijalni ocz arc od 120gb,ti bome nećeš bit u prednosti,kupi si nešto bolje,na taj ti neće ni igra stat a kamoli dlcovi

Evo max, moga si malo jeftinije proći:

https://www.links.hr/hr/ssd-512-0-gb-intel-series-600p-ssdpekkw512g7x1-m-2-80mm-sata-3-6gb-s-1775-560-mb-s-051400428

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
M4X kaže...
Volume kaže...
M4X kaže...

Evo max, moga si malo jeftinije proći:

https://www.links.hr/hr/ssd-512-0-gb-intel-series-600p-ssdpekkw512g7x1-m-2-80mm-sata-3-6gb-s-1775-560-mb-s-051400428

nejde taj na moju ploču,specs

imam pcie gen2.0  x4 i to je PCIe NVMe 3.0 x4 ssd disk...i uz to uopće nema adapter koliko vidim...

nisam kupio inače još ovaj predator,čekam da dođe u instar,nedostupan je još uvijek ali piše da su u dolasku...

9 godina
neaktivan

Imam Asus Z170 A a Pc sam kupio prije 4 tjedna.

16 godina
Battlefield 1

Eto Du_Jo_Pro sad ako oš, moš puštat "golubove" u BF1.  

A i ovdje.  

PRN0

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

U beti ekipa crash-ala server (navodno popravljeno sad kasnije), nisu htjeli objaviti prije nego beta prođe:

EDIT:

BF1 beta Top Plays ep. 2:

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 8:48 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Šta više gledam te videje igra postaje sve gluplja i smišnija, čak i hardline sad izgleda vrhunski prema ovom sranju

4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Šta više gledam te videje igra postaje sve gluplja i smišnija, čak i hardline sad izgleda vrhunski prema ovom sranju

Hardline je odlicna igra... I najmanje bagovit BF ...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

I Maks je u njemu vrhunski igrač

14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Zato šta je hardline napravia drugi studio. U ovom dice-u su svi zaposleni priko veze i nemaju pojma šta rade, isto ka naše državne službe 

16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Nikad nisam išao za time ali ova emisija (Normalan Život) mi je otvorila oči. Nevjerovatno je s ćime se još dan danas ljudi bore. Argumenti dotične, točnije njih dva, svakog uvjere u suprotno... Jako cijenim njen rad i trud i svake subote gledam njenu emisju. Jednostavno otvara oči.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
Da, pogotovo jer sve objasnjava gluhima
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
skank666 kaže...

Nikad nisam išao za time ali ova emisija (Normalan Život) mi je otvorila oči. Nevjerovatno je s ćime se još dan danas ljudi bore. Argumenti dotične, točnije njih dva, svakog uvjere u suprotno... Jako cijenim njen rad i trud i svake subote gledam njenu emisju. Jednostavno otvara oči.

Upravo si došao na tron random poruke u ovoj temi! Čestitke! 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
skank666 kaže...

Skank the MILF hunter.

CyberDemonVZ kaže...
skank666 kaže...

Upravo si došao na tron random poruke u ovoj temi! Čestitke! 

Pa ovo je skank. Kod njega je svaki post smislen i nije random, pogotovo ovakav.

BTW. Pošalješ mi ime u privatnoj, samo da istražim malo dal su joj svi argumenti na mjestu.

Eto istraživanje završeno, stavno su na mjestu i uvjerljivi

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 11:57 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen
Volume kaže...
ceco22 kaže...

Zato šta je hardline napravia drugi studio. U ovom dice-u su svi zaposleni priko veze i nemaju pojma šta rade, isto ka naše državne službe 

Zašto se konačno ne prijaviš i popraviš stvari?

14 godina
protjeran
Tonči kaže...
Volume kaže...
ceco22 kaže...

Zašto se konačno ne prijaviš i popraviš stvari?

Zato šta oni ne zapošljavaju proove nego samo fegete ka lvlfeg, xfeg i slične 

13 godina
ceco22 kaže...

Hardline bi bio odličan da nije smiješan.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ceco22 kaže...

Hardline bi bio odličan da nije smiješan.

meni nijd smjesan vec zabavan...

btw. Max nije nesto bajan ni u njemu.. Cak je znao dosta vajnat i tamo po chatu koliko ga se sjecam iz igre

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
14 godina
protjeran
mrxa1 kaže...

Nije još izašla igra

13 godina
ceco22 kaže...

meni nijd smjesan vec zabavan...

btw. Max nije nesto bajan ni u njemu.. Cak je znao dosta vajnat i tamo po chatu koliko ga se sjecam iz igre

Igra jeste zabavna, ali je i smiješna usput sa onim čudnim avatarima. Djeluje neozbiljno.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
Volume kaže...
mrxa1 kaže...

Nije još izašla igra

Odlično jer do onda još stigneš i meni kupiti

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice