Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Dobio si od mene TD

Ajde, nemoj lagati ljude

Kempanje na sredini mape gdje nitko ne prolazi!!?

100% sam opet ganjao klince po stanu, ti si to čuo na TSu i brzo iskoristio priliku da me trolaš .

Al ozbiljno. Ovo baš nije lokacija za kempanje.

I 100% sam bolji od tebe u broju uzetih zastava, a imaš dva puta više sati u igri od mene

Sad se vadiš na djecu cccccccc

A što se tiče zastava,  bejbe ja volim biti pilot

Pogledaj broj uništenih vozila

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Andi_zg kaže...

Vele sve kaj je on moze i off  ,nisam znao za klase i oruzja 

Postavio sam bio video ali nikoga na jebe očito. Ima dosta toga iako je to da neće biti pluginova samo glasina sa reddita. 

Čak nije tako loše jer bez dosta tih pluginova se može.

pogledao sam video i po meni su s te strane sve odradili korektno.. admini su ionako vise zlostavljali dobre igrace nego sta su se brinuli za server, a jedino sta zapravo treba ostat podlezno modifikacijama je ticket count i hero classes on/off tako da se server moze tweakat za potrebe clan war-a. sve ostalo bi moglo ic lock.. cak bi uveo i obaveznu rotaciju mapa tako da nema servera šangaj cq only ili locker only nego da svi sve mape moraju naucit igrat.

16 godina
neznalica90 kaže...

btw koliko je vas u 53 uopce iz petrinje? sreo sam par puta par tvojih kolega iz klana i po prici skuzio da su zapravo od svukuda samo ne iz petrinje.. pitam jer sam zivio tamo par godina pa me zanimalo jel poznam koga osobno s obzirom da je mali gradic.

Ja sam oko Petrinje neko vrijeme igrao BF 5D (klan grom). Hebeš Oculus Rift. To je bila closed delta igrica i to u vrlo visokoj rezoluciji, 9.1 zvuk. Na kraju je EA odustala od toga jer je bilo previše kampera :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina

Pa vidis na slici za de može ugasiti sve klase tako i hero klase, isto tako vozila i svaki tip oružija. Valjda će se moći i tickete mjenjati.

Nešto je bilo glasina da će u BF1 biti nešto kao project reality ili red orchetri gdje će se mapa micati zavisi kako timovi osvajaju mapu ili pobjeđuju.

13 godina
Micek kaže...
neznalica90 kaže...

btw koliko je vas u 53 uopce iz petrinje? sreo sam par puta par tvojih kolega iz klana i po prici skuzio da su zapravo od svukuda samo ne iz petrinje.. pitam jer sam zivio tamo par godina pa me zanimalo jel poznam koga osobno s obzirom da je mali gradic.

Ja sam oko Petrinje neko vrijeme igrao BF 5D (klan grom). Hebeš Oculus Rift. To je bila closed delta igrica i to u vrlo visokoj rezoluciji, 9.1 zvuk. Na kraju je EA odustala od toga jer je bilo previše kampera :)

aha ako sam dobro skuzio o cem pricas onda ti je vrlo vjerojatno moj stari bio nadredeni i dobro se znate  , ako sam omašio ceo fudbal onda sry jbga.

16 godina
neznalica90 kaže...
 aha ako sam dobro skuzio o cem pricas onda ti je vrlo vjerojatno moj stari bio nadredeni i dobro se znate  , ako sam omašio ceo fudbal onda sry jbga.

Nisi omašio iako ga vjerojatno ne znam jer je bilo puno podklanova iz različitih mjesta :) Pozdravi starog od jednog kampera iz Semper Fidelisa iz Trstenika. Znat će.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
Battlefield 1

Cyber je bio tu taktički pozicioniran kao spawn point a i možda je bio na telefonu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Andi_zg kaže...

Dada, hero classes off serveri će mi bit prvi search term u server browseru.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
Micek kaže...
neznalica90 kaže...

Nisi omašio iako ga vjerojatno ne znam jer je bilo puno podklanova iz različitih mjesta :) Pozdravi starog od jednog kampera iz Semper Fidelisa iz Trstenika. Znat će.

ocu kad ga cujem, ma znas ga sigurno nedavno ga opet po novinama potezali.. hdz i njihova propaganda BOG I HRVATI jel. ajde bas mi je drago da smo se skontali 

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Andi_zg kaže...

Postavio sam bio video ali nikoga na jebe očito.

Ma, odgledam te videje čim se pojave na YouTubeu.

I više ne reagiram na takve videje. Il službena informacija, il izlazak igre :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 1

Ima li info kada bi se mogao pojaviti neki novi trejler ili mapa? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Ima li info kada bi se mogao pojaviti neki novi trejler ili mapa? 

Nula bodova. Zatišje. Pred buru, nadam se :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Došao malo prije za komp i vidim lijepa se rasprava potegnula. Kako se ono kaže za dobrim konjem( u Bf 1) se prašina diže. Ma na kraju će svi igrati igru .Treba relax igre su da se čovjek malo opusti a ne da se živciraš zbog igre.  Ima kod nas puno drugih stvari za to.

sake08
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Gadgeti u punoj verziji igre (prem podacima iskopanim iz beta fajlova):

Assault

Anti tank granata - dva komada

Dinamit - tri komada. Detoniraju jedan po jedan, zadnji postavljeni aktivira se prvi.

AT rocket gun

Limpet mina - "lijepi" se za metal, aktivira se nakon nekog vremena

Medic

Bandage pouch (mali healt, baca se)

Health crate (veliki health)

Eksplozivni nastavci za puške (smoke, HE, frag)

Wrench (alat za popravljanje vozila)

Injekcija (šprica) za oživljavanje

Support

Trip-wire mines - mine za pješadiju. Frag, smoke, fire

Ammo pouch (mala municija)

Ammo crate (velika municija)

Mortar - HE, airburst, smoke

Scout

Spotting scope (dalekozor za in-game wallhack)

Flare gun - spotting ili flash

K-bullets - jači metak, protiv vozila

Trench shield - postavlja se ispred snajperista za ultra kempanje

Helmet decoy - lažnjak, pojavljuje se lažna lokacija vojnika na mapi

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 22:49 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 1

Pogledajte početak.

Nitko nigdje nije spomenuo da su već uspjeli naraviti custom spectator mode!

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pogledajte početak.

Nitko nigdje nije spomenuo da su već uspjeli naraviti custom spectator mode!

Definitivno crosshair treba izbaciti u third person modu tenka/aviona!  Skoro pa cheat je! 

16 godina
Battlefield 1

Iskreno jedv cekam da igra izade.. mislim da trenutno nema bolje igre na vidiku, jedino kaj moze sje.bat igru su vajneri po forumima koji budu doprinjeli "balansiranju" igre do te granice da budu sva oruzja i vozila na kraju neupotrebljiva i ista sa minimalnim razlikama. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Iskreno jedv cekam da igra izade.. mislim da trenutno nema bolje igre na vidiku, jedino kaj moze sje.bat igru su vajneri po forumima koji budu doprinjeli "balansiranju" igre do te granice da budu sva oruzja i vozila na kraju neupotrebljiva i ista sa minimalnim razlikama. 

da,previše je ovih pro level fegeta kojima kao igra nikako nije balansirana,kao prelagana(a nije) itd. kojima se ništa ne sviđa,kao ovi ovdje antraks,volume i ostali vajneri koji se nazivaju nekim veteranima i pro a sredi ih svaki cod igrač...oni bi bili sretni jedino da je igra ista kao bf3 i bf4,meni recimo je ovaj bf1 puno poštenija,savršeno balansirana igra sa klasama i vozilima i puno boljim mapama nego šta su u bf3 i bf4,nema custom servera sa retard adminima(njih valjda 99% je bilo takvo),nema spamanja iz baza,nema krađe vozila,više nema ljudi po bazama,nema onog silovanja da jedan tim skroz natjera drugi u bazu itd....treba jedino doradit ove tehničke stvari...valjda ih dice i ea neće slušat...neka igraju bf3 i bf4...kod mene je net upitan jer imam premali download i gubitke paketa,ako ću to imat i u finalnoj igri onda je nažalost prodajem...

9 godina
protjeran
M4X kaže...
red_bull kaže...

da,previše je ovih pro level fegeta kojima kao igra nikako nije balansirana,kao prelagana(a nije) itd. kojima se ništa ne sviđa,kao ovi ovdje antraks,volume i ostali vajneri koji se nazivaju nekim veteranima i pro a sredi ih svaki cod igrač...oni bi bili sretni jedino da je igra ista kao bf3 i bf4,meni recimo je ovaj bf1 puno poštenija,savršeno balansirana igra sa klasama i vozilima i puno boljim mapama nego šta su u bf3 i bf4,nema custom servera sa retard adminima(njih valjda 99% je bilo takvo),nema spamanja iz baza,nema krađe vozila,više nema ljudi po bazama,nema onog silovanja da jedan tim skroz natjera drugi u bazu itd....treba jedino doradit ove tehničke stvari...valjda ih dice i ea neće slušat...neka igraju bf3 i bf4...kod mene je net upitan jer imam premali download i gubitke paketa,ako ću to imat i u finalnoj igri onda je nažalost prodajem...

Max je već vidia sve mape u bf1..... Sad mi je jasno on je dice insider......

Ti na osnovu jedne mape znaš da nema baserapea? Znači ako na bf4 igramo samo caspian border onda se može reć da nema baserapea u bf4?

EDIT: btw antrax volume, ko su ti? neki tvoji cod njubovi, nek dođu jeannajean

29 MAX PANJ
PRN8
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 11:21 (Du_Jo_Pro).
14 godina
protjeran
Maks šta znači feget, šta je to?

2 0 hvala 1
12 godina
Volume kaže...
Maks šta znači feget, šta je to?

Ja pojma neznam šta je to fegat al po njegovom između ostalih i ti spadaš u to.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

evo i ja sam glasal,ko svaki pravi političar uvijek glasaj sa sebe...

niste nikad vidjeli kad su neki dobri igrači na serveru,fegeti kao LevelCap itd. onda netko uvijek zna napisat fucking fegets ili tako nešto slično u chatu...fegeti su uglavnom dobri pro igrači,ili kad se skupe u squad pa onda rade sranja i uništavaju drugima igru....

šta se tiče timske igre uvijek kad sam bio u nekom squadu sa domaćom ekipom uvijek bi loše prolazio u bf3 i 4...kad igram sam onda je puno bolje,sam je najbolje igrat,nitko ti ne smeta i ne zajebava te...u bf 1 pokupiš litl tenkić i fino pobereš par kileva i meni super,sam u tenku najbolje...baš gledam ovaj video sa levelcap fegetom i njegovim fegetima u onom landship tanku,strašno šta rade,nije da su se žalili kako je op,fino su se zabavljali,nisu se normalno žalili kako je op i srali ko prije,ono šta god pukne pogodi...a ovi drugi nesposobni idioti nikako da ih unište...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 20:14 (M4X).
Moj PC  
1 4 hvala 1
15 godina
Battlefield 1

par rješenja, neka su glupa, neka imaju smisla.

Živo me zanima hoće li dice išta od feedbacka ubaciti u igru.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
M4X kaže...

niste nikad vidjeli kad su neki dobri igrači na serveru,fegeti kao LevelCap itd. onda netko uvijek zna napisat fucking fegets ili tako nešto slično u chatu...fegeti su uglavnom dobri pro igrači,ili kad se skupe u squad pa onda rade sranja i uništavaju drugima igru....

šta se tiče timske igre uvijek kad sam bio u nekom squadu sa domaćom ekipom uvijek bi loše prolazio u bf3 i 4...kad igram sam onda je puno bolje,sam je najbolje igrat,nitko ti ne smeta i ne zajebava te...u bf 1 pokupiš litl tenkić i fino pobereš par kileva i meni super,sam u tenku najbolje...baš gledam ovaj video sa levelcap fegetom i njegovim fegetima u onom landship tanku,strašno šta rade,nije da su se žalili kako je op,fino su se zabavljali,nisu se normalno žalili kako je op i srali ko prije,ono šta god pukne pogodi...a ovi drugi nesposobni idioti nikako da ih unište...

panju jedan! Tebi je beta bf1 dobar zato sto je igralo puno panjeva kao ti, pridoslica i ljudi koji nisu igrali za pravo nego su probavali konje klase i te gluposti, pa si mogao i nekoga ubiti jer budimo iskreni ljudi su probavali stotine stvari najmanje ih je igralo neki ozbiljni game.

Vidjeti ces ti kada igra izace kupit ce je samo oni pravi ljubitelji koji ce igrati bez zajebanicije pa ce te bolit cmar od busenja

16 godina
Battlefield 1

m4x kolko te puta placaju i u kojoj duzini?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sp0ngy kaže...
M4X kaže...

panju jedan! Tebi je beta bf1 dobar zato sto je igralo puno panjeva kao ti, pridoslica i ljudi koji nisu igrali za pravo nego su probavali konje klase i te gluposti, pa si mogao i nekoga ubiti jer budimo iskreni ljudi su probavali stotine stvari najmanje ih je igralo neki ozbiljni game.

Vidjeti ces ti kada igra izace kupit ce je samo oni pravi ljubitelji koji ce igrati bez zajebanicije pa ce te bolit cmar od busenja

po svemu bi igra mogla proć kao hardline...barem šta se tiče pljuvanja,ali vidit ćemo,nema alternative...osim ovaj novi cod remastered kojega mnogi žele

ali sigurno će bit velika navala na početku...

13 godina
Battlefield 1

BF1 vs BF3.

Poslije igranja Battlefielda 1 kad se vratio na trojku je vidio koliko je novi BF napredniji.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

BF1 vs BF3.

Poslije igranja Battlefielda 1 kad se vratio na trojku je vidio koliko je novi BF napredniji.

Hitbox i dizajn mapa mi je u BF3 dvije stepenice iznad...doduse nismo jos prakticki vidjeli od BF1 nista mapa ali eto...najfluidniji i najkvalitetniji BF mi je i dalje 3ka. Isto kao i COD4.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Battlefield 1

Prvi put sam od kada igram mp koristio opciju da me samo ubaci u rush u pocetnom meniju bez biranja servera i dodatno drkanja i svidjelolo mi se.Samo klikes rush i udri

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Prvi put sam od kada igram mp koristio opciju da me samo ubaci u rush u pocetnom meniju bez biranja servera i dodatno drkanja i svidjelolo mi se.Samo klikes rush i udri

Imao si to oduvijek u Battlelogu...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice