Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Skilledžija kaže...
neznalica90 kaže...

a nasem susretu se bas veselim, jedva cekam da te uber refleksima no skill 360 no scopam sa 5km na E u sinai desertu 

Onda ćemo se za to dogovoriti na Remaster Crashu.

Nađemo se kod olipune helića.

jesi siguran da ti nece bit prebrza igra? 

16 godina
neznalica90 kaže...

Ima 2 SSD-a, jedan od njih sa vodenim hlađenjem. Nemaš nikakve šanse.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
Micek kaže...
neznalica90 kaže...

Ima 2 SSD-a, jedan od njih sa vodenim hlađenjem. Nemaš nikakve šanse.

posudit cu ja od M4X-a hyperX predator.. jedino me strah da ne nabavi kakav "aim assist"

13 godina
neznalica90 kaže...

Nikada mi brzina nije predstavljala problem u COD-u jer kampiram k'o zvjer.

Protivnici znaju gdje sam, ali mi ne mogu ništa.

Ja ih samo slažem i puštam heliće.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
neznalica90 kaže...

Nikada mi brzina nije predstavljala problem u COD-u jer kampiram k'o zvjer.

Protivnici znaju gdje sam, ali mi ne mogu ništa.

Ja ih samo slažem i puštam heliće.

radi ovoga sam prestao igrat cod.. srusis pet ljudi na pocetku i onda samo cucanj u kut mape i raketiraj airstrike do 40-0 pa na sljedecu partiju. pogotovo ovi novi sad di su i dronovi s raketama itd, totalno besmisleno igrat, a serveri otisli trajno u zaborav tako da nade za oporavak nema. jbte pisem o codu u bf temi.. doc ce mi uskok na vrata

10 godina
Battlefield 1 37€ kinguin
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

onda ekipa koji je store jeftin ? Jel ima jos koji da je ostao povoljan... Imam par ljudi iz 53 koji ne zele cekat code sa kinguina

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

onda ekipa koji je store jeftin ? Jel ima jos koji da je ostao povoljan... Imam par ljudi iz 53 koji ne zele cekat code sa kinguina

btw koliko je vas u 53 uopce iz petrinje? sreo sam par puta par tvojih kolega iz klana i po prici skuzio da su zapravo od svukuda samo ne iz petrinje.. pitam jer sam zivio tamo par godina pa me zanimalo jel poznam koga osobno s obzirom da je mali gradic.

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel vec potvrden premium?

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 1

veselo je ovde

1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Lol svađaju se oko igre..... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
alien20 kaže...

Je,imas ultimate verziju(sveu1) a mozes premium kupit i zasebno

gamero kaže...

veselo je ovde

Dok ne dode pirat,onda ce bit veselo...valjda je dobre volje

Soldier977 kaže...

Mozes bit kaj hoces ali ako ovdje nisi pro nisi nitko i nista...kdr najvazniji

14 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

btw koliko je vas u 53 uopce iz petrinje? sreo sam par puta par tvojih kolega iz klana i po prici skuzio da su zapravo od svukuda samo ne iz petrinje.. pitam jer sam zivio tamo par godina pa me zanimalo jel poznam koga osobno s obzirom da je mali gradic.

orginalna postavka je iz Petrinje ali nas ima od DU do Kanade

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
M4X kaže...
alien20 kaže...

Je,imas ultimate verziju(sveu1) a mozes premium kupit i zasebno

gamero kaže...

veselo je ovde

Dok ne dode pirat,onda ce bit veselo...valjda je dobre volje

Soldier977 kaže...

Mozes bit kaj hoces ali ako ovdje nisi pro nisi nitko i nista...kdr najvazniji

ma svi sa k/d ispod 2.0 su pichke i taktičari!

ceco22 kaže...
neznalica90 kaže...

orginalna postavka je iz Petrinje ali nas ima od DU do Kanade

najs, ko zna mozda sretnem kojeg skolskog iduci put 

13 godina
Battlefield 1

Ahhhh.... Onda ja ispadam. Meni je kd ispod 0.125 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 17:41 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Level fag je dao isto svoj review bete....sad je ipak skuzio da je igra full balansirana i da ti treba vise skilla za svako oruzje....i sam kaze da vise nema crazy gadgets iz proslih nastavaka i da je ovo pravi bf...

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

Znate što sam skužio? Pa ja sam trenutno najjači igrač Battlefielda 1 na ovome forumu. Tko mi ne vjeruje, neka mi dokaže da igra i ima bolju statistiku od mene. Ja trenutno imam sve beskonačno, čak i beskonačan K/D.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Idem igrat Classic :D

Eto i mene!

Kasniš dva sata :D

Je dobar Classic? Meni je bio super :D

neznalica90 kaže...

1. sajberu se ispricavam jer ipak od mene nije bilo fer uvaliti ga u isti koš, svatko ima pravo na svoj stil igre i cak i da si najveca njubina ikad, nikome nisi srao, ne pametujes i najkorisniji si clan ovih tema valjda zadnjih 5 godina. tako da oprosti bilo je nisko od mene.

"svoj stil igre"?? Pa nisam camper!!

Zapravo, ako si ti stajao pokraj mene i vidio da tak igram, onda je moguće, al ja sam 99% siguran da to nisam nikad napravio :D

Imam na Youtubeu oko 50-100 sati igre kad sam streamao. Sve je ostalo spremljeno.

Mogu staviti sve videe ovdje, pa ko prvi pronađe mjest gdje sam kempao, dobija .. nešto :D

P.S. Zna se što je kempanje. Stajanje na mjestu bez posebnog razloga, samo da bi naletjeli neprijatelji koji su easy kill.

Kepmanje nije stajanje iza zida jer neprijatelji pucaju po tebi, il stajanje na healthu ili municiji.. itd.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Rekao sam ti nešto za spominjanje familije, ne provociraj me bezveze.

ti si poceo, samo jbga ja ti nisam jedan od onih na kojeg ces se istrest kako i kad je tebe volja bez ikakve posljedice ili kontra efekta. shvatio si poantu i to je bio cilj mog posta, necu vise odgovarat jer nije fer prema drugim sudionicima teme, moderatorima a i u krajnju ruku neki strah me uhvatio, bas sam se usro. pozz

Koji ste vi krkani, ja cu se raniti. Ajde jos ga pronadi preko IP ADRESE pa se poubijajte zbog igre. Koji pacijenti ovdje borave.

Bolje odi brini za formu nego lupetat lovacke price I koje kakve gluosti

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...
neznalica90 kaže...

1. sajberu se ispricavam jer ipak od mene nije bilo fer uvaliti ga u isti koš, svatko ima pravo na svoj stil igre i cak i da si najveca njubina ikad, nikome nisi srao, ne pametujes i najkorisniji si clan ovih tema valjda zadnjih 5 godina. tako da oprosti bilo je nisko od mene.

Zapravo, ako si ti stajao pokraj mene i vidio da tak igram, onda je moguće, al ja sam 99% siguran da to nisam nikad napravio :D

Imam na Youtubeu oko 50-100 sati igre kad sam streamao. Sve je ostalo spremljeno.

Mogu staviti sve videe ovdje, pa ko prvi pronađe mjest gdje sam kempao, dobija .. nešto :D

P.S. Zna se što je kempanje. Stajanje na mjestu bez posebnog razloga, samo da bi naletjeli neprijatelji koji su easy kill.

Kepmanje nije stajanje iza zida jer neprijatelji pucaju po tebi, il stajanje na healthu ili municiji.. itd.

Dobio si od mene TD zato jer bezočno lažeš. Odavno te pratim po serverima i poznat mi je tvoj stil igre. Ovo je samo jedan od primjera...kap u moru

Sada se lijepo ispričaj i obećaj da nećeš više ovako igrati

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 20:04 (MRSKI).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

neznalica90 kaže...

pa zato sam ti se i ispricao jer sam se sjetio da smo se sreli jos 2-3 puta i bio si pristojan suborac ( skino si me jednom zoljom u helicu to ti ne oprastam ) 

edit: cuvaj se vuka u janjećoj kozi, kako si me nasamario sram te bilo.. hvala ti Mrski sta si mi otvorio oci!

sp0ngy kaže...
neznalica90 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Rekao sam ti nešto za spominjanje familije, ne provociraj me bezveze.

ti si poceo, samo jbga ja ti nisam jedan od onih na kojeg ces se istrest kako i kad je tebe volja bez ikakve posljedice ili kontra efekta. shvatio si poantu i to je bio cilj mog posta, necu vise odgovarat jer nije fer prema drugim sudionicima teme, moderatorima a i u krajnju ruku neki strah me uhvatio, bas sam se usro. pozz

Koji ste vi krkani, ja cu se raniti. Ajde jos ga pronadi preko IP ADRESE pa se poubijajte zbog igre. Koji pacijenti ovdje borave.

Bolje odi brini za formu nego lupetat lovacke price I koje kakve gluosti

ne znam jesi li primjetio ali moji postovi nisu ni u jednom trenutku ikoga verbalno zlostavljali niti sam se ikome ikako prijetio kakvim fizickim obracunima. da se IP adrese i lokacije tako lako otkrivaju vjeruj mi da bi cjelokupna zajednica ljudi na internetu bila puno pristojnija i normalnija jer se ne bi moglo prduckat i provocirat iz sjene anonimnosti. a boze moj meni je obraz cist i od nikoga se ne skrivam niti se koga bojim i moja adresa se uvijek moze dobit po potrebi bez ikakvih problema i natezanja. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 20:15 (neznalica90).
16 godina
Battlefield 1

Vele sve kaj je on moze i off  ,nisam znao za klase i oruzja 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Tu su morali na wc pa zato...

13 godina
M4X kaže...

sta nisi vidio da su se skrivali od "teske paljbe neprijatelja"..

Sajberu lazoveeeee!!!!

17 godina
odjavljen
Andi_zg kaže...

Reko je i sam level fag da je dobro kaj nema admina i custom servera sa adminima koje ako slucajno ubis dva tri puta odmah ide ban sa servera ili neobjasnjivi kik...u bf1 isto toga vise nema...nema bezveznih servera sa retard adminima koji rade sta hoce....a nisu bili ni od koristi kad je trebalo izbacit ocite citere...i jos kaze level fag da detekcija citera ide prema boljem i da se brze banaju nego prije...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 20:25 (M4X).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Idem igrat Classic :D

Eto i mene!

Kasniš dva sata :D

Je dobar Classic? Meni je bio super :D

Ne nego si ti 2 sata prerano otisao

Classic mi je oduvijek bio super, pogotovo kad solo odes igrat BF4 jer to fakat igra tko to trazi pa nemas brige oko ammoa, revivea i healinga. Sve dok ne dodje Riplej i sve rastjera megavajnom

13 godina
MRSKI kaže...

Dobio si od mene TD zato jer bezočno lažeš. Odavno te pratim po serverima i poznat mi je tvoj stil igre. Ovo je samo jedan od primjera...kap u moru

Ajde, nemoj lagati ljude

Kempanje na sredini mape gdje nitko ne prolazi!!?

100% sam opet ganjao klince po stanu, ti si to čuo na TSu i brzo iskoristio priliku da me trolaš .

Al ozbiljno. Ovo baš nije lokacija za kempanje.

I 100% sam bolji od tebe u broju uzetih zastava, a imaš dva puta više sati u igri od mene

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neznalica90 kaže...
M4X kaže...

Sajberu lazoveeeee!!!!

Nemoj vjerovati Mrskom provokatoru :D

Koji ti je nick? Imam te među frendovima?

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
neznalica90 kaže...
M4X kaže...

Sajberu lazoveeeee!!!!

Nemoj vjerovati Mrskom provokatoru :D

Koji ti je nick? Imam te među frendovima?

nema oprosta, sad cu te nac preko ip adrese i gotov si.. a jos me ludim napravio jaoooooo..

ma nemas me medu prijateljima, sta ne kuzis po zadnjih par postova da ja nisam nikome "prijatelj" 

16 godina
Andi_zg kaže...

Postavio sam bio video ali nikoga na jebe očito. Ima dosta toga iako je to da neće biti pluginova samo glasina sa reddita. 

Čak nije tako loše jer bez dosta tih pluginova se može.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice