Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
M4X kaže...

I realno vajna se bezveze...igra je pravi bf a to da za snajpere netreba skill nije istina,pogledajtee video od averagesnipera,prvi je na tabli sa snajperom...ali i sam kaze da treba prakse dok upoznas pojedini snajper...isto tako i za druga vozila,avione i ostalo...isto treba prakse....igra nije noob friendly kako neki pro m16 bobovi tvrde...i sta je veliki plus u balansu je sve za razliku od bf3 i 4...nema vise krade vozila,kampiranja iz baze itd....sve je puno bolje...i ovoj sinaidesert mapi nista ne fali...

Maksa za precjednicu

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

aha evo....evo,antraks,neks,dujo,ljudina i ostali su goli kura* za ovog...dobra stvar je kod tih pojedinih level fegeta jutubera da ti daju savjete kako da igraš...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 12:30 (M4X).
Moj PC  
1 2 hvala 1
17 godina
M4X kaže...

aha evo....evo,antraks,neks,dujo,ljudina i ostali su goli kura* za ovog...dobra stvar je kod tih pojedinih level fegeta jutubera da ti daju savjete kako da igraš...

Briga me za ostale koje spominješ, ali Nexa mi ne diraj. 

DuJo se sam zna braniti 

16 godina
odjavljen
M4X kaže...

I realno vajna se bezveze...igra je pravi bf a to da za snajpere netreba skill nije istina

Ne fantaziraj. Ne treba ti nikakav skill - nema bullet dropa, nema gubitka brzine, ništa. Ko ebeni laser - staviš crosshair na glavu, opališ i gotovo, bez obzira na udaljenost. Smeće.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
M4X kaže...

I realno vajna se bezveze...igra je pravi bf a to da za snajpere netreba skill nije istina

Ne fantaziraj. Ne treba ti nikakav skill - nema bullet dropa, nema gubitka brzine, ništa. Ko ebeni laser - staviš crosshair na glavu, opališ i gotovo, bez obzira na udaljenost. Smeće.

Molim više poštovanja prema M4X-u, jednom je uspio biti prvi na leaderboardu a da nije ubio najviše ljudi.

Sigurno zna bolje od tebe!

14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Sum m16 feget

13 godina
M4X kaže...

Prvi dan bete, prva runda bete, uzeo sam taj famozni sanajper.

Doduše, više sam gledao grafiku i mapu, a manje obraća pažnju na ostalo.

Gledao sam Maggota kako izgleda i koju pušku ima.

Opalio par puta da čujem kako zvuči snajper.

Preletava avion iznad mene i ja šeretski, kao idem mu dat 2 % damagea - dignem, naciljam i opalim.

Okrenem se i krenem trčat za Maggotom, a ono na ekranu mi ispiše da sam ubio nekog jadnika.

Ne, ne želim ovom pričom dokazati da sam pr0, nego da to nema veze s vezom.

Nisam niti ciljao u lika, jer tada nisam ni znao poziciju na kojoj bi treba sjediti.

Digao pušku prema avionu, odmjerio otprilike par metara ispred pošto je u letu i opalio bez ikakvih očekivanja.

Zato i dalje tvrdim da je hitbox veći nego bi trebao biti i da je ovo čista arkadna pizdarija.

U nekoj ozbiljnijoj igri bi trebao provesti sate da uhvatiš ruku za pucanje, a ne nakon 3 ispucana metka u zrak i jednog u Maggota.

BTW

Stisnio sam snimanje na jebenom Shadowu nakon tog killa, ali mi je sjeban video bio.

Ništa se nije vidjelo, samo zvuk je bio OK.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
M4X kaže...

nije istina,sve to ima....a najbolji su ovi level feget vajneri koji plaču u videu kako su snajperi op,kako je metak brz,kako su op itd.,onda počnu za tenkove,pa kako medic nevalja itd. a sve nije istina...isto tako je i ovdje na forumu...sve klase,vozila i oružja su dobro balansirani...

8 godina
neaktivan
Battlefield 1

I došli smo do toga da BF1 dodatno naglašava važnost hardvera u igranju. Snajpanje sa pola mape metu u pokretu je postala svakodnevnica. No bullet drop i veći speed bullet su započeli degradaciju Battlefield koncepta. BF4 se je mogao igrati na bilo kakvoj grafičkoj na low detaljima i smanjenim FOVom. Sniženi FOV je jedino smetao spawn kamperima koji su snajpali preko cijele mape i pilotima jetova. Niti jedno niti drugo nisam radio. BF1 se svodi na ciljanje u jedan pokretni piksel sa snajperom ili još bolje sa onom anti-tank OHK puškom - lakrdija.

Na BF4 kada sam ugledao neprijatelja u daljini nebi ni obraćao pažnju na njega jer nije bilo oružja kojim ga se je moglo eliminirati dok je u pokretu, ovdje se sa single fire puškama, snajperima i čak pištoljima skida neprijatelje iz jednog piksela. Glupost.

Pohvalio bih onaj random spray kod MG-a i sweet spot mehaniku kod snajpera, to je smjer u kojem BF treba ići, stavke koje umanjuju vrijednost twitch shootanja i run & guna, a daju na važnosti pozicioniranju, taktici i prilagodbi. Taj random spray treba biti još i veći tako da MG-i postanu beskorisni na srednje i duže domete. Ali kako se napravi jedan korak unaprijed, dva su unazad.

Umjesto da uspore gameplay i pokrete igrača oni ga još i ubrzaju, a da ne spominjem brzo ciljanje tenkom. Kad smo već kod tenkova - oni su glupost na kvadrat što dokazuje i nebrojena statistika. Postoje dva jednostavna koncepta kod tih tenkova - brzi i slabi (mali HP i slabi firepower) tenkovi ili spori i jaki (veliki HP i firepower), ovo što imamo u BF1 spada u Best of both world kategoriju. Osim toga, nemogu vjerovati da se još nitko nije sjetio uvesti ograničenu municiju za tenkove. Spamanje shellovima je rak rana svakog BF-a. Osim što potiče kampiranje u sigurnosti svojeg teritorija ono mjenja naličje mape jer nakon trećine runde više niti jedna zgrada ne stoji ravno i nema zaklona za infantry.

Što se tiče aviona to je skroz pojednostavljeno što je u jednu ruku dobro jer je pilotiranje u BF4 pakao, ali je istovremeno i podilaženje noobovima što umanjuje skill gap. Zlatna sredina je vjrj negdje između, ali ako moram birati rađe bih izabrao sustav gdje igrač mora utrošiti masu vremena da bi postao dobar pilot, nego ovako gdje svatko može biti pilot.

Osim svega navedenoga, forsiranje timske igre nekakvim mehanikama u igri (jaki tenkovi, bodovanje itd.) jednostavno nema smisla. BF franšiza je do sada bila pogodna i za soliranje i za napredni timski rad, ovakvim promjenama dolazi do disbalansa pošto je timski rad potreban kako bi ostali elementi igre namjenjeno funkcionirali.

Što se tiče servera to neću uvelike komentirati. Ako je istina da će rentanje i modifikacija pravila servera biti zabranjena onda je ta sama činjenica dovoljni razlog da se suludih 130 eura za hebenu igru potroši na nešto drugo. Pazi, rush sa 24 igrača.....bolesno

10 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

Službeni Battlefield 1 Open Beta Survey, navodno je podugačak.

https://www.surveymonkey.com/r/9YFYK3Y

M4X kaže da je sve savršeno balansirano pa ne morate ispunjavati.

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
M4X kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
M4X kaže...

nije istina,sve to ima....a najbolji su ovi level feget vajneri koji plaču u videu kako su snajperi op,kako je metak brz,kako su op itd.,onda počnu za tenkove,pa kako medic nevalja itd. a sve nije istina...isto tako je i ovdje na forumu...sve klase,vozila i oružja su dobro balansirani...

COD mehanika snipanja nema što tražiti u BF-u. To što EA želi više love pa podilazi većoj skupini igrača je uzrok svega toga.

Na ovo da su klase, vozila i oružja dobro izbalansirani se neću uopće udostojiti opširno odgovoriti pošto za to postoji detaljnja statistika koja pokazuje upravo suprotno.

14 godina
protjeran
D-wook kaže...

I došli smo do toga da BF1 dodatno naglašava važnost hardvera u igranju. Snajpanje sa pola mape metu u pokretu je postala svakodnevnica. No bullet drop i veći speed bullet su započeli degradaciju Battlefield koncepta. BF4 se je mogao igrati na bilo kakvoj grafičkoj na low detaljima i smanjenim FOVom. Sniženi FOV je jedino smetao spawn kamperima koji su snajpali preko cijele mape i pilotima jetova. Niti jedno niti drugo nisam radio. BF1 se svodi na ciljanje u jedan pokretni piksel sa snajperom ili još bolje sa onom anti-tank OHK puškom - lakrdija.

Na BF4 kada sam ugledao neprijatelja u daljini nebi ni obraćao pažnju na njega jer nije bilo oružja kojim ga se je moglo eliminirati dok je u pokretu, ovdje se sa single fire puškama, snajperima i čak pištoljima skida neprijatelje iz jednog piksela. Glupost.

Pohvalio bih onaj random spray kod MG-a i sweet spot mehaniku kod snajpera, to je smjer u kojem BF treba ići, stavke koje umanjuju vrijednost twitch shootanja i run & guna, a daju na važnosti pozicioniranju, taktici i prilagodbi. Taj random spray treba biti još i veći tako da MG-i postanu beskorisni na srednje i duže domete. Ali kako se napravi jedan korak unaprijed, dva su unazad.

Umjesto da uspore gameplay i pokrete igrača oni ga još i ubrzaju, a da ne spominjem brzo ciljanje tenkom. Kad smo već kod tenkova - oni su glupost na kvadrat što dokazuje i nebrojena statistika. Postoje dva jednostavna koncepta kod tih tenkova - brzi i slabi (mali HP i slabi firepower) tenkovi ili spori i jaki (veliki HP i firepower), ovo što imamo u BF1 spada u Best of both world kategoriju. Osim toga, nemogu vjerovati da se još nitko nije sjetio uvesti ograničenu municiju za tenkove. Spamanje shellovima je rak rana svakog BF-a. Osim što potiče kampiranje u sigurnosti svojeg teritorija ono mjenja naličje mape jer nakon trećine runde više niti jedna zgrada ne stoji ravno i nema zaklona za infantry.

Što se tiče aviona to je skroz pojednostavljeno što je u jednu ruku dobro jer je pilotiranje u BF4 pakao, ali je istovremeno i podilaženje noobovima što umanjuje skill gap. Zlatna sredina je vjrj negdje između, ali ako moram birati rađe bih izabrao sustav gdje igrač mora utrošiti masu vremena da bi postao dobar pilot, nego ovako gdje svatko može biti pilot.

Osim svega navedenoga, forsiranje timske igre nekakvim mehanikama u igri (jaki tenkovi, bodovanje itd.) jednostavno nema smisla. BF franšiza je do sada bila pogodna i za soliranje i za napredni timski rad, ovakvim promjenama dolazi do disbalansa pošto je timski rad potreban kako bi ostali elementi igre namjenjeno funkcionirali.

Što se tiče servera to neću uvelike komentirati. Ako je istina da će rentanje i modifikacija pravila servera biti zabranjena onda je ta sama činjenica dovoljni razlog da se suludih 130 eura za hebenu igru potroši na nešto drugo. Pazi, rush sa 24 igrača.....bolesno

A ko si ti dušo? 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Molim moderatore da kartoniraju sve koji se ne slazu sa maksom

Freak Show Inc.

11 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Prvi dan bete, prva runda bete, uzeo sam taj famozni sanajper.

Doduše, više sam gledao grafiku i mapu, a manje obraća pažnju na ostalo.

Gledao sam Maggota kako izgleda i koju pušku ima.

Opalio par puta da čujem kako zvuči snajper.

Preletava avion iznad mene i ja šeretski, kao idem mu dat 2 % damagea - dignem, naciljam i opalim.

Okrenem se i krenem trčat za Maggotom, a ono na ekranu mi ispiše da sam ubio nekog jadnika.

Ne, ne želim ovom pričom dokazati da sam pr0, nego da to nema veze s vezom.

Nisam niti ciljao u lika, jer tada nisam ni znao poziciju na kojoj bi treba sjediti.

Digao pušku prema avionu, odmjerio otprilike par metara ispred pošto je u letu i opalio bez ikakvih očekivanja.

Zato i dalje tvrdim da je hitbox veći nego bi trebao biti i da je ovo čista arkadna pizdarija.

U nekoj ozbiljnijoj igri bi trebao provesti sate da uhvatiš ruku za pucanje, a ne nakon 3 ispucana metka u zrak i jednog u Maggota.

BTW

Stisnio sam snimanje na jebenom Shadowu nakon tog killa, ali mi je sjeban video bio.

Ništa se nije vidjelo, samo zvuk je bio OK.

kako nema veze sa vezom,znači da si dobro naciljao i pogodilo ti se...sad probaj ponovno kad izađe igra

kakve sate i sate da uhvatiš ruku za pucanje? u bf3 i 4 bome netrebaju sati i sati da bi nekome priljepio hs sa snajperske distance,i još mu se nasmiješ...to nema veze sa ničim...

13 godina
D-wook kaže...

I došli smo do toga da BF1 

Da si mi bliže, poljubio bi te sad <3

Ili je ovo moj drugi account?!

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 1

Zapravo je pad tu negdje između BF4 i BF1, ali je promjenjena mehanika kako sniperi rade. U BF1 metak usporava sa daljinom i postaje sporiji, dok u BF4 to ne radi nego ima svoju brzinu cijelo vrijeme. Dakle brži je do svojeg nekoga rangea, a onda počne naglo padati kao i metak. To je da se zaustavi pucanje sa spawna na spawn, nego sniper bi trebao držati neku distancu, kad vidiš da metak počne padati znači da si van rangea koji je zamišljen za taj sniper.

Razlika je u tome što u BF4 sniperi imaju metak brz kao i svak druga puška, a u BF1 su obično brži od ostalih.

Meni je ok što su sniperi konačno korisniji, na blizinu ih i dalje melje SMG, LMG i Semi auto rifleovi, a na daljinu nisu takva opasnost sve dokle se sakriješ sa njihovog nišana.

Više od toga objašnjava ovaj lik i likovi is symtica.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4vhonv/is_bullet_drop_different_in_bf1/

Do 250m Do 250m
1000m 1000m
Ovo je iz alphe i već je promjenjeno, spamnjen je damage ja mislim Ovo je iz alphe i već je promjenjeno, spamnjen je damage ja mislim
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 13:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

kako nema veze sa vezom,znači da si dobro naciljao i pogodilo ti se...sad probaj ponovno kad izađe igra

kakve sate i sate da uhvatiš ruku za pucanje? u bf3 i 4 bome netrebaju sati i sati da bi nekome priljepio hs sa snajperske distance,i još mu se nasmiješ...to nema veze sa ničim...

Instaliran BF3 pa da bacimo jednu rundu bolt only na Kanalima.

Molim te.

Pa ćeš onda vidjeti koja je razlika u satima provedenim sa snajperom.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

ispunit ću to i pohvalit dice i ea jer su zaslužili i zamolit ih da ne slušaju fegete,pro bobove i ostale...

16 godina
D-wook kaže...

Sve si super stari napisao, ali ovako uletiti u temu bez prestavljanja je krajenje nepošteno prema svoj PRO ekipi u temi.

Ajmo brzo user name i pass od origina da vidmo ko si i što si...

Battlelog: MUDO_HR
9 godina
protjeran
Ja neznan ovo moje dite je ludo, rađe se ide vamka igrat s prijateljima nego na mobitel doma......
PRN8
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Zapravo je pad tu negdje između BF4 i BF1, ali je promjenjena mehanika kako sniperi rade. U BF1 metak usporava sa daljinom i postaje sporiji, dok u BF4 to ne radi nego ima svoju brzinu cijelo vrijeme. Dakle brži je do svojeg nekoga rangea, a onda počne naglo padati kao i metak. To je da se zaustavi pucanje sa spawna na spawn, nego sniper bi trebao držati neku distancu, kad vidiš da metak počne padati znači da si van rangea koji je zamišljen za taj sniper.

Razlika je u tome što u BF4 sniperi imaju metak brz kao i svak druga puška, a u BF1 su obično brži od ostalih.

Meni je ok što su sniperi konačno korisniji, na blizinu ih i dalje melje SMG, LMG i Semi auto rifleovi, a na daljinu nisu takva opasnost sve dokle se sakriješ sa njihovog nišana.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4vhonv/is_bullet_drop_different_in_bf1/

to je u biti da si u bf4 mogao imat headshot sa 20km teorecki ako ti se ovaj namjesti mirno,od jednog kraja mape do drugog koliko god ide....a u bf1 toga više nema....u biti u bazi više nemaš nikoga...u bf3 i 4 je bilo više ljudi u bazama nego na zastavama

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 13:09 (M4X).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

kad vidim kome se ova igra sviđa i tko najviše fantazira po temi pa to su sve njubare koje do jučer nisu mogli pogodit slona na 10 metara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

Sve si super stari napisao, ali ovako uletiti u temu bez prestavljanja je krajenje nepošteno prema svoj PRO ekipi u temi.

Ako ima KD veći od 2, uzimam ga u klan odmah!

Prvi, sjeko reko!!!

[19xx] 4ntraks
16 godina
amater_2 kaže...

Sorry ali tu nitko nije PRO...ako netko igra dobro ili odlično ILI jednostavno nema život pa visi u igri po 1500-2000h, to nije PRO.

PRO je onaj koji zarađuje od toga...tako da, nema tu PRO-ova...Samo bezgrešni, savršeni i ljudi sa najboljim i jednim pravim mišljenjem (barem po njihovom jel savršenom mišljenju).

Al da, pošto je čovjek tu ravno 0 dana, bilo bi ok da napiše nešto o sebi osim eseja o beti...tu se slažemo 

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kad vidim kome se ova igra sviđa i tko najviše fantazira po temi pa to su sve njubare koje do jučer nisu mogli pogodit slona na 10 metara.

a ti nemožeš pogodit dinosaura,onog velikog koji jede travu sa 5 metara

16 godina
M4X kaže...

koliko ti govana mozes nasrat u jednoj temi

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
Battlefield 1

s velikom vecinom stvari ako ne sa svim se slazem sta je rekao cijenjeni gospodin

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

najbolji su mi ovi šta o igri znaju sve, znaju o svakom oružju koliki mu je dmg, drop, svaki kutak mape, sva vozila ,sve atečmente sve čovjek zna jedino nezna igrat tu igru.

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Volume kaže...

A ko si ti dušo? 

amater_2 kaže...

Padobranac

Pratim forum već godinama, ovu temu od početaka, ali se nikada nisam udostojio registrirati i nešto napisati. Sada sam našao malo slobodnog vremena i podijelio svoj dojam. Nema se smisla bolje upoznavati jer neću biti baš aktivan, a ako mi se neke stvari poslože u životu možda se više ovome posvetim. U svakom slučaju odličnu zabavu svima prisutnima želim.

Jack Sparrow kaže...

Vidiš da na toj temi razvijaju teoriju kako bi to trebalo idealno funkcionirati, u samoj igri to nema veze s vezom, u usporedbi sa BF4 još manje. Koje god računice u vezi snajpera bile, globalni je zaključak da je snajpanje too casual, previše CODski, ne zahtijeva veću prilagodbu, naviku i zeroing. Snajperi su bili itekako korisni i u BF4, a pogotovo u rukama sposobnih igrača, imaš masu videa kako ljudi dominiraju bojištem sa snajperima u rukama - samo što je za dosegnuti takav novi bilo potrebno odigrati stotine sati sa snajperom.

Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Instaliran BF3 pa da bacimo jednu rundu bolt only na Kanalima.

Molim te.

Pa ćeš onda vidjeti koja je razlika u satima provedenim sa snajperom.

Valjda kad te fanboyism udre u mozak zaboraviš sve osim onoga što ti iz EA kažu. Jeste li ga vi godinama istraumatizirali ili je to neki recentni poremećaj?

M4X kaže...
TomoR kaže...

ispunit ću to i pohvalit dice i ea jer su zaslužili i zamolit ih da ne slušaju fegete,pro bobove i ostale...

Treba to ispuniti u što većem broju da poprave sve nedostatke do službenog izlaska ili barem tokom DLCeva.

14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

s velikom vecinom stvari ako ne sa svim se slazem sta je rekao cijenjeni gospodin

Feget, nema on pojma

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice