Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
mrfloyd kaže...

Pukla mi je žila u oku nakon 12 sekundi gledanja, u šta se ta igra pretvorila

Smeće za dječurliju bez trunke mozga. Jedini pravi CS je 1.6!!!  Sve ovo dalje je tupi lipov kurac od ovce! 

Ima čak par steamera koji niti ne igraju nego otvaraju one pakete što dropa, da stvar bude gora, kad završe sa svojim onda idu na neku stranicu koja simulira to otvaranje crateova.

Kad vidim da za usrani nož ljud žele 2000$, alo nož koji rijetko tko koristi u toj igri.

14 godina
protjeran
Battlefield 1

Šta još nismo završili s vajnom i pričom o igjici? Triba pričekat Maksa da vidimo šta on misli i jel kupia ssd

2 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Šta još nismo završili s vajnom i pričom o igjici? Triba pričekat Maksa da vidimo šta on misli i jel kupia ssd

Točno.

Dugo ga nema, valjda instalira Win iz početka?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kladim se da vi svi bf pro igraci bi failali kad bi usli u csgo..A skinovi su bukvalno spasili igru..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Kladim se da vi svi bf pro igraci bi failali kad bi usli u csgo..

Pa naravno. Kad ekipa vec 20 godina igra iste mape sa istim oruzjem...

Freak Show Inc.
16 godina
sp0ngy kaže...

Ma kukate ko kakve cure. Ako ti se nesvida nemoj igrati i amen. Sta gubis vrijeme na nesto sto nevolis?

E tako je care, reci im!

CyberDemonVZ kaže...
animosity_frenzy kaže...

Ne boj se Cyber, BF1 će biti najuspješniji BF što se tiče inicijalne prodaje, uspiju li osigurati relativno bezbolno lansiranje igre. Nekako mi se čini da su naučili lekciju, a i puštat će raju u valovima (Origin Access, preorderi, delux verzije itd...) tako da će moći skalirati broj servera kad velika većina navali.

Nadam se da će [G]erijatrijski tim biti spreman za nova iskušenja, nastavak traćenja života i ignoriranje najmilijih radi BF-a! 8-D

Naravno.

Mudo ce nam svima kupiti igru.

Ma naravno, mrski ce dobiti i za juniora ako crnu dovede na sljedeće okupljanje. :)

Volume kaže...

Ma koja igjica, meni Lidija iz glave ne izlazi...

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 0:20 (amater_2).
13 godina
drakula789 kaže...

Kladim se da vi svi bf pro igraci bi failali kad bi usli u csgo..A skinovi su bukvalno spasili igru..

Kak misliš "bi failali"?

Pa nekoliko igrača s ove teme je počelo igrati CS Go i svi su prilično dobri.

Čak sam i ja odigrao nekoliko rundi i bio negdje oko ili iznad sredine ljestvice.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
drakula789 kaže...

Kak misliš "bi failali"?

Pa nekoliko igrača s ove teme je počelo igrati CS Go i svi su prilično dobri.

Čak sam i ja odigrao nekoliko rundi i bio negdje oko ili iznad sredine ljestvice.

Ja sam bio uvijek prvi ali oko osme-devete partije mi dosadi. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
mrfloyd kaže...
MRSKI kaže...
RePlaY kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ajde iz matiše ti poklanjamo labuda samo da te više ne gledamo.

Onda se ovi plebovi sprdaju sa kanteron...

http://steamcharts.com/app/730

Evo ti  tutorial ako si možda propustio jedan od 23453 načina inspektanja oružja da se možeš diviti novom kamou koji može koštati kao cijela BF1 igra + premium

Pukla mi je žila u oku nakon 12 sekundi gledanja, u šta se ta igra pretvorila

Smeće za dječurliju bez trunke mozga. Jedini pravi CS je 1.6!!!  Sve ovo dalje je tupi lipov kurac od ovce! 

Ih čekaj dok se RePlaY probudi nekad iza 14 i pročita šta si napisao. Kako će ti vajnatiiii  

17 godina
Friday kaže...
drakula789 kaže...

Kladim se da vi svi bf pro igraci bi failali kad bi usli u csgo..

Pa naravno. Kad ekipa vec 20 godina igra iste mape sa istim oruzjem...

Pred 10 godina mi se povraćalo više od de_dust2 i de_azteca, ne znam kako bih se natjerao da opet to pokrenem! Možda kada bi sva ekipa kupila!?

17 godina
MRSKI kaže...

Ih čekaj dok se RePlaY probudi nekad iza 14 i pročita šta si napisao. Kako će ti vajnatiiii  

Možda je pokupio VAC ban, pa se sad srami javiti?

https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/52mj1m/untrusted_ban_wave/

17 godina
drakula789 kaže...

Istinit ti je samo drugi dio izjave. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja sam toliki PrO da sam dobio VAC na CS bez instaliranja i pokretanja igre xD

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Pro jesi ti isprobao ono sinoc? Jebem ti sunce, mogao sam leci spavati ko covjek...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Pro jesi ti isprobao ono sinoc? Jebem ti sunce, mogao sam leci spavati ko covjek...

A što ti znaš gnjaviti ljude poslije ponoći, to nije normalno. Nemreju se ni guštati u heliću od tebe 

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ceco22 kaže...

jesam ... Nije mi htjelo prepoznati link pa sam odustao... Morqm provjerizi drugi browser jer FirFox zeza nesto... Javim ti se veceras kad dodjem sa posla..

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

jesam ... Nije mi htjelo prepoznati link pa sam odustao... Morqm provjerizi drugi browser jer FirFox zeza nesto... Javim ti se veceras kad dodjem sa posla..

Kakav link nije htjelo prepoznati??? Kakav drugi browser?

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Link ti je ono kad se napiše www.nekikurac.com,  a u browser (to ti je program) upišeš taj link gori u ono polje i stisneš enter

17 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Link ti je ono kad se napiše www.nekikurac.com,  a u browser (to ti je program) upišeš taj link gori u ono polje i stisneš enter

Zaboravio si da na početak moraš staviti http:// ili https://

Razočaran sam...

14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Razočaran sam...

Ja mis da to ne triba, to fegeti stavljaju 

13 godina
Volume kaže...
TomoR kaže...

Razočaran sam...

Ja mis da to ne triba, to fegeti stavljaju 

To ti je isto ko da žicaš bez kondoma

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Aj pošalji neke droge ako imaš zaplijenjene, diler mi je u problemima 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

nisam još,i nije maks nego M4X,jel znate čitat emforx

igjica je vrhunska,prvi puta da je bf balansiran onako kako treba bit i da su sva vozila,oružja i sve ostalo u balansu,mapa je sto puta bolja od onih pustinjskih iz bf3 i 4,druge bi mogle bit još i bolje...dice izgleda ovaj put nije slušao ove pro m16 fegete i ostale i napravio je po svome,i to dobro...samo sad da ne slušaju ove vajnere i fegete i krenu kao "popravljat" igru...

ako vam se ne igra preskočite bf1 i čekajte bad company 3 za nekih valjda 2 godine(možda i manje),tu će se ponovno vratit moderno ratovanje,m16 pro acog,kobra spike itd.sve ono na šta svi svršavaju...

14 godina
protjeran
M4X kaže...
Volume kaže...

igjica je vrhunska,prvi puta da je bf balansiran onako kako treba bit i da su sva vozila,oružja i sve ostalo u balansu,mapa je sto puta bolja od onih pustinjskih iz bf3 i 4,druge bi mogle bit još i bolje...dice izgleda ovaj put nije slušao ove pro m16 fegete i ostale i napravio je po svome,i to dobro...samo sad da ne slušaju ove vajnere i fegete i krenu kao "popravljat" igru...

ako vam se ne igra preskočite bf1 i čekajte bad company 3 za nekih valjda 2 godine(možda i manje),tu će se ponovno vratit moderno ratovanje,m16 pro acog,kobra spike itd.sve ono na šta svi svršavaju...

Sve to za kurac moj Maks kad se sporo učitava igra pa fegeti pokupe sve litl tenkiće

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...
Volume kaže...

Sve to za kurac moj Maks kad se sporo učitava igra pa fegeti pokupe sve litl tenkiće

ako će predator isporučivat brzine i radit kako treba na mojoj konfi onda neće bit problema,tada će se valjda uspjet ugrabit litl tenkić,to je sve do brzine učitavanja igre i ssd-a,sad neznam da li recimo kasnije ako si npr. dobar sa tenkom pa ti ga igra sama sačuva,pisalo je i u beti da prilagođava iskustvo prema meni......nema više onog odbrojavanja do početka  i slično kao u bf4...i još je u beti bilo da je neke spavnalo puno prije drugih pa su osvajali zastave..

14 godina
protjeran
M4X kaže...

ako će predator isporučivat brzine i radit kako treba na mojoj konfi onda neće bit problema,tada će se valjda uspjet ugrabit litl tenkić,to je sve do brzine učitavanja igre i ssd-a,sad neznam da li recimo kasnije ako si npr. dobar sa tenkom pa ti ga igra sama sačuva,pisalo je i u beti da prilagođava iskustvo prema meni......nema više onog odbrojavanja do početka  i slično kao u bf4...i još je u beti bilo da je neke spavnalo puno prije drugih pa su osvajali zastave..

U bf1 ti vrime spawna ovisi o kd-u, šta je veći to je odbrojavanje kraće 

Ajmo reći da imaš kd 3.0, a odbrojavanje traje 10 sekundi. Znači da će ti tribati 3.33 sekunde da se spawnaš jer je 10÷3 =3.33...

Onaj ko ima kd 2.0 tribat će mu 6 sekundi za spawn jer je 10÷2 =6

13 godina
Volume kaže...
M4X kaže...

Ajmo reći da imaš kd 3.0, a odbrojavanje traje 10 sekundi. Znači da će ti tribati 3.33 sekunde da se spawnaš jer je 10÷3 =3.33...

Ne treba tebi diler

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...

to nevalja ako je tako...ma to ovisi čisto o hardveru,tko ima najbrži pokupi vozilo koje hoće...

16 godina
neaktivan
Volume kaže...
M4X kaže...

Neka nova matematika :D

13 godina
Battlefield 1

Samo njubovi voze vozila u BFu, pravi igrači i pr0ovi jedu zemlju i pucaju iz M16.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice